VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

ADAM si EVA

#101

2013-06-29 09:28

> precizare:...sa sara din pasarici scantei cu plozi si nu un fas'diiverSIONIST din dosul'diversitatii'.......
aFUUUmaTUL

#102

2013-06-29 09:44

pai sunt de accord cu legalizarea'diversitatii' intre gaoozzEEE ca sa scap de bataie atunci cand vin matol si muierea ma pune soo zdruncin si greseesc ga~gaoora :traiasca gAAOOZZZARII HAC~HAC......
ees

#103 Re: AOLEOOO........

2013-06-29 09:47

SUS~JOS

#104 Re: Re: AOLEOOO........

2013-06-29 11:29

#103: ees - Re: AOLEOOO........ ,,, nu te contraZIC,,, intrugat BIBICULE ca specialist ce peferi la mansarda  so iei sus  si daca nu ai gatsit sugiuc coooirespunzator ,ba gasesti singurAAA la subsula ,te asteapta belibelzebutii

 


Musafir

#105

2013-06-30 18:31

Lasati-o balta cu "trezeste-te Romania" doar pentru ca e hemofoba . Romanii sunt un popor de hoti, mincinosi si prosti... de asta ar trebui sa se trezeasca Romania. Iar apoi din cate stiu ultima tara care a legalizat acest gen de casatorii a fost Franta si a fost a 14-a tara din 194 de state ale lumii... Deci 14 tari sunt "luminate" restul 180 sunt in Evul mediu...interesant .
hetereo

#106

2013-07-10 05:12

daca nu ar fi asa urati, vocali, dizgratiosi, imbracati ca femeile, cu miscarile acelea lascive......daca nu ar fi fost asa tupeisti...poate semnam ...nu-i urasc, dar sa stea acolo in nebunia lor, sa-si cumpere o tara si sa se mute toti acolo!!!

Musafir

#107

2013-08-05 12:22

sa se legalizeze casatoriile intre persoanele de acelasi sex

"Fiul lui Cain si Abel"

#108 Daca maine fiul sau fiica ta se declara gay/lesbi/bi , O mai iubesti?!!!

2013-08-06 01:20

Un eveniment(subinteles) Nu ne schimba Obligatoriu orientarea sexuala , ci ne face sa intelegem defapt cine sintem cuadevarat si eram pana.n acel moment doar ca nu ne dadusem seama. Daca iti iubesti mama ,atunci esti mamofil?! tata, copilul ...etc. In ce priveste contactul sexual "nepotrivit"(anal,oral etc) acesta cu Siguranta se poate desfasura si.n cadrul cuplului Heterosexual. Love is Love nomather what !!! in 1989 s.a murit si pentru ca noi Toti sa avem Libertate de Exprimare . in concluzie , eu sant !00% Pentru : Parteneriat Civil in Romania !
Mall Spiritual"

#109 Re:

2013-08-06 01:48

#105: -

Celelalte 180 de tari : isi construiesc Catedrala mintuirii, orasestat mafiote si criminale ca Vaticanu, is in razboaie religioase ca.n Gaza, multe tari cu dictatura(zimbawe etc.) , fanatic comuniste , unele tari inca n.au curent electric iar altii inca nu s.au dat jos din pom , Ei , Toate aceste "180" de tari nu mai au timp si pentru Drepturile Omului.

Fost Comunist a.k.a. Megaortodox-Andy

#110 Re: Re:

2013-08-06 02:40

#48: andy - Re:

bai Comunistule de Andy :1) homosexuale sint si lesbienele( Deci nu se pierde saminta, se pot insaminta artificial in vederea Procreerii) : 2)... poate copilul tau ii fata si daca.i baiat dupa ce implineste 18 ani tu n.o sa mai decizi ce intra in curu lui.   In final : nici la mata in pina nu ai vrut p..a strimba da" o vrut ea si Uite!  tu esti rezultatu'. mai bine ara lesbi. Asa ca ,  poti semna si tu UTC.istule !


Musafir

#111 go fuck yourself

2013-08-13 07:01

see above
taty

#112 familia este compusa dintr-un barbat si o femeie

2013-08-14 20:38

Dumnezeu sa va ajute sa va vina mintea la cap!
redlander

#113

2013-08-14 22:37

Mai intai trebuie sa accepte lumea parteneriatul, apoi sa vina legea cu actul. Sa nu credeti ca actul aduce "validare" din partea oamenilor. Daca nu exista recunoastere fara act, nu va exista nici cu act.
.

#114 ce parteneriat bre?

2013-08-16 19:21

suna a un fel de afacere pe baza de sex. si o sa vreti si parteneriate civile pentru animale sau oameni cu animale - ca deja se practica in lumea "civilizata"? dupa mintea voastra stramba vreti sa se legalizeze orice. si postitutia sa se legalizeze, si sclavia. din punct de vedere legal chiar nu aveti drepturi pentru ca legea e dreapta si vine sa protejeze viata sanatoasa a societatii pentru a-i favoriza dezvoltarea organica si naturala. voi habar nu aveti ce inseamna "iubirea". iubirea este cea mai mare responsabilitate si nu poate fi decat normala, avand ca finalitatea evolutia si progresul societatii si a omenirii. voi o transformati in jucaria voastra de perversiuni.
"orice persoana are dreptul la tratament egal si protectie impotriva discriminarii de orice fel" asta sa o credeti voi. ii bagam in treaba asta si pe criminali sau pe pedofili? dar ce bine si progres aduceti, voi homosexualii, societatii? sau familiile heterosexuale care fac copii si apoi se despart rupand parteneriatul civil, ce fac cu copiii lor? ii traumatizeaza. la voi totul e asa o joaca, ceva care trebuie sacrificat in numele "amorului liber". responsabilitatea maxima este familia fireasca, cresterea si educatia fireasca a copiilor cu scopul de a asigura viitorul omenirii si de a asigura dreptul la nastere sanataosa viitorilor copii, urmasi.
propunerile voastre sunt atentate la adresa umanitatii, asa ca drepturile umanitatii trebuie sa primeze si nu drepturile unui om bezmetic sau a unui grup de aiuriti. reveniti-va, maturizati-va.
ceea ce faceti voi este propaganda neo-marxista. faceti jocul unor "papusari", vulpi batrane si prin intermediul vostru vor sa destructureze societatea. asta vreti sa fiti? asta ati ajuns voi? niste papusele anxioase si maleabile in mana unor mosnegi criminali?

http://www.homosexualitate.ro/#axzz3pPQgtUic
http://www.culturavietii.ro/2013/08/14/document-radical-al-lobby-ului-homosexual-la-adunarea-parlamentara-a-osce-principiile-yogyakarta/
"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. "

Musafir

#115 speranta si vindecare pentru homosexuali, lezbiene, pedofili, zoofili, etc.

2013-08-16 19:29


Musafir

#116 25% din 1000 de semnatari sunt cu nume de straini.

2013-08-16 20:02

aia, daca au ceva de semnat sa semneze in tara mamii lor. toti obsedatii sexuali vor sa schimbe legile in Romania. si alaturi de ei, cativa (mai multe "cateva") aiuriti/aiurite din Romania.
SALVATI OLTCHIM

#117 http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

2013-08-20 16:22

S.O.S. OLTCHIM - ARPECHIM IN INSOLVENTA! URMEAZA FALIMENTUL?
DREPTATE PENTRU OLTCHIM - ARPECHIM! DREPTATE PENTRU ECONOMIA ROMANEASCA!

SALVATI ECONOMIA DIN ROMANIA!
SALVATI OLTCHIM ARPECHIM!

SEMNATI PETITIA http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim !

Musafir

#118 De opt ori mai multe şanse

2013-08-21 20:39

Neil Whitehead
De opt ori mai multe şanse de suicid
Un nou articol documentat se adaugă literaturii de specialitate care discută incidenţa sinuciderilor în rândul bărbaţilor homosexuali (Mathy, Cochran, Olsen şi Mays, 2009). Se ştia de mai bine de zece ani că suicidul are o frecvenţă mult mai ridicată printre homosexuali decât printre heterosexuali. În medie, suicidul este de aproximativ trei ori mai frecvent în rândul homosexualilor decât în rândul heterosexualilor. Totuşi, unii autori nu au putut să găsească indicii că tentativele finalizate sunt mai frecvente (Hendin, 1995). Datele actuale din Olanda au arătat pentru prima oară că, cel puţin printre bărbaţii homosexuali care au încheiat o formă de parteneriat, suicidul finalizat este mai frecvent decât printre bărbaţii heterosexuali.
De opt ori mai multe şanse de suicid

Paziti-va de asa ceva. intariti-va sufleteste renuntand la lucrurile nefiresti, pentru ca acestea au repercursiuni naturale (negative) asupra starii individului. cautati scaparea. este posibila. luptati pentru ea si nu priviti la cei care va trag in jos, in deznadejde.


Musafir

#119

2013-08-23 14:47

Homosexualitatea - Care este cauza ei?

Homosexualitatea - un Frecventa natural în conflict cu natura

Homosexualitatea este o variatie sexuala, care este în mod natural, dar este împotriva naturii. "În mod natural, dar fiind împotriva naturii" aici înseamnă că ea se manifestă printr-un proces natural, dar nu pot servi drept de reproducere naturală. Prin urmare, este împotriva naturii, sau mai degrabă, o variație sexuală natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea este o variație înrădăcinată în genetica, și din acest motiv se consideră că este natural. Dar, din cauza incapacității de a reproduce, aceasta este clasificată ca fiind împotriva naturii, prin urmare, homosexualitatea este numit o variatie sexuala natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea, ca o variație sexual natural care este împotriva naturii, ar putea niciodată fi clasificate drept ilegală pe seama oricare dintre legile naturale, creatoare și directivele. Prin urmare, se consideră în mod natural normal - deși împotriva naturii, tocmai din cauza imposibilității de procreare să apară. Anumite gene si caracteristicile lor de a determina tipul de variație sexuale, inclusiv homosexualitatea. Dar genele si caracteristicile lor, la rândul lor, sunt particule minuscule de natură și sunt astfel supuse legilor și directivelor naturii. Acest lucru, atunci înseamnă că nimic nu poate fi anormal în sensul de naturalețe sale, în cazul în care permite natura, într-adevăr, se creează, prin care de asemenea rezultă că homosexualitatea este o manifestare fizică a cărei anti-naturalețea se bazează pur și simplu pe lipsa de orice posibilitate pentru procreere. Mai mult, ca homosexualitatea este o manifestare naturală, prin urmare, natura-dat, ea nu poate și nu trebuie să fie luate în considerare, judecat sau condamnat ca degenerate și nefiresc, și în mod similar nu la fel de reprobabil, ca dezgustător, și nici ca încălcarea legii naturale sau umane. Ceea ce este numit nefiresc și o încălcare împotriva naturii, cu toate acestea, este homosexualitatea si bisexualitatea de un sodomitical, degenerat natura - satisfacția sexuală cu și asupra animalelor de orice fel. Această formă de variatie sexuala anume se dezvoltă exclusiv din procesele gândirii umane și fantezii, prin care o persoană este chiar capabil de a influența genele si caracteristicile lor. Procedând astfel, un individ poate genera o anumită predispoziție corespunzător. Aceasta predispozitie apoi se ridică la o aberație, o antinaturalness, și o încălcare împotriva legilor naturii așa cum este descris în următoarele versete despre homosexualitate în Geneza:

11. Desemnată ca homosexualitatea este unirea fizică a două ființe din aceeași specie și sex, de asemenea, numit de sex masculin și de sex masculin sau feminin și feminin.
12. Dintre toate formele de viata de sex masculin este o aberație împotriva naturii, printre toate formele de viata de sex feminin acesta este un aranjament natural.
13. Prin urmare, sexual îmbinare între doi masculi este o aberație împotriva naturii, deoarece inseminarea și inseminarea vin împreună într-un act greșit de procreare.
14. Aceasta este o formă de aberație generate de forme de viata de sex masculin cu degenerat percepțiile senzoriale și de auto-generat forme perverse, nenaturale de dorinta.
15. Acest tip de activitate sexuala poate veni doar despre printre, forme de sex masculin vieții umane, cu egoism homosexualilor inerente care, în calitate de forme de viață, sunt induși în eroare și au degenerat prin factori de învățături false, dorințele perverse necontrolate și poftele ilegale.

Degenera percepțiile senzoriale și de auto-create dorințele, anti-naturale în formă perversă, precum și egoismul homosexualilor inerent, sunt interpretate ca generând un pseudo-homosexualitate, care este generat de unul de propriile gânduri și fantezii, și care transgreseaza împotriva legilor naturale de creatie și directivele, și constituie, prin urmare, o aberație. Această formă de homosexualitate nu arată nici un fel de legătură cu homosexualitatea natural, care este împotriva naturii, dar genetic predeterminat de natura. Ca o regulă, homosexualitatea degenerat, prin urmare, pseudo-homosexualitate, care este auto-creat, prin gânduri și fantezii, este asociat cu alte anomalii de auto-generat sexuale și greșelile împotriva legilor naturii, cum ar fi sodomie, masochism, sadism, și așa mai departe. Homosexuali, prin definiție, nu poate efectua acte procreative sexual cu un altul. Ei pot pur și simplu se satisface sexual, așa cum este explicat în OM:

138. Pentru ca un om nu poate suporta un copil, deci o procreativ - contact sexual nu poate exista de la un om la altul sau între un om și altul, în caz contrar, acesta ar fi un păcat împotriva direcției de Creație, față de legile și directivele creației, și împotriva ordinea de șapte ori.

Bărbații homosexuali, prin urmare, nu poate efectua acte sexuale cu un altul, ei a lua pur și simplu plăcerea sexuală. La baza acestei definiții este că oamenii sunt în imposibilitatea de a procrea cu și între unul pe altul. Astfel, un act sexual autentic poate avea loc numai atunci când posibilitatea de procreare există, așa cum este cazul cu doi oameni de sexe diferite - bărbat și femeie. Toate celelalte activități sexuale, în cazul în care nu sunt oferite oportunități de reproducere, ca și în cazul actelor între doi bărbați, au numit pur și simplu plăcerea sexuală. Desigur, activitățile sexuale între doi parteneri de sexe diferite, care sunt atât individual sau infertile sunt, de asemenea, considerate acte sexuale. De importanță aici este doar că cele două sunt de sex diferit. Acesta este modul în care faptele sunt explicate în învățăturile spirituale. Când OM la pagina 69, versetul 139, afirmă că homosexual unirea a doi oameni este pedepsită, aceasta înseamnă că bărbații homosexuali sunt vinovați, atunci, atunci când vin împreună într-un mod care le face capabile de a da naștere într-o nefirească și un sacrilegiu mod (de exemplu, prin manipulare genetica, etc), iar apoi au relații sexuale în scopul de procreeze urmași prin aceasta înseamnă:

139. Astfel, un om încalcă împotriva direcției de creație în aceste chestiuni, dacă el se alătură sacrilegiously un alt bărbat într-o relație de procreare, sexuale, și, astfel, el va fi vinovat și pedepsit pentru tot restul vieții sale la un loc pentru îndeplinirea măsura corectivă. Și o măsură similară se aplică, de asemenea, atunci când un bărbat sau o femeie se alătură cu forme de viață de un alt tip, care sunt numite animale.
marcqwan

#120 Homosexualitatea - Care este cauza ei?

2013-08-23 14:48

Homosexualitatea - Care este cauza ei?

Homosexualitatea - un Frecventa natural în conflict cu natura

Homosexualitatea este o variatie sexuala, care este în mod natural, dar este împotriva naturii. "În mod natural, dar fiind împotriva naturii" aici înseamnă că ea se manifestă printr-un proces natural, dar nu pot servi drept de reproducere naturală. Prin urmare, este împotriva naturii, sau mai degrabă, o variație sexuală natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea este o variație înrădăcinată în genetica, și din acest motiv se consideră că este natural. Dar, din cauza incapacității de a reproduce, aceasta este clasificată ca fiind împotriva naturii, prin urmare, homosexualitatea este numit o variatie sexuala natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea, ca o variație sexual natural care este împotriva naturii, ar putea niciodată fi clasificate drept ilegală pe seama oricare dintre legile naturale, creatoare și directivele. Prin urmare, se consideră în mod natural normal - deși împotriva naturii, tocmai din cauza imposibilității de procreare să apară. Anumite gene si caracteristicile lor de a determina tipul de variație sexuale, inclusiv homosexualitatea. Dar genele si caracteristicile lor, la rândul lor, sunt particule minuscule de natură și sunt astfel supuse legilor și directivelor naturii. Acest lucru, atunci înseamnă că nimic nu poate fi anormal în sensul de naturalețe sale, în cazul în care permite natura, într-adevăr, se creează, prin care de asemenea rezultă că homosexualitatea este o manifestare fizică a cărei anti-naturalețea se bazează pur și simplu pe lipsa de orice posibilitate pentru procreere. Mai mult, ca homosexualitatea este o manifestare naturală, prin urmare, natura-dat, ea nu poate și nu trebuie să fie luate în considerare, judecat sau condamnat ca degenerate și nefiresc, și în mod similar nu la fel de reprobabil, ca dezgustător, și nici ca încălcarea legii naturale sau umane. Ceea ce este numit nefiresc și o încălcare împotriva naturii, cu toate acestea, este homosexualitatea si bisexualitatea de un sodomitical, degenerat natura - satisfacția sexuală cu și asupra animalelor de orice fel. Această formă de variatie sexuala anume se dezvoltă exclusiv din procesele gândirii umane și fantezii, prin care o persoană este chiar capabil de a influența genele si caracteristicile lor. Procedând astfel, un individ poate genera o anumită predispoziție corespunzător. Aceasta predispozitie apoi se ridică la o aberație, o antinaturalness, și o încălcare împotriva legilor naturii așa cum este descris în următoarele versete despre homosexualitate în Geneza:

11. Desemnată ca homosexualitatea este unirea fizică a două ființe din aceeași specie și sex, de asemenea, numit de sex masculin și de sex masculin sau feminin și feminin.
12. Dintre toate formele de viata de sex masculin este o aberație împotriva naturii, printre toate formele de viata de sex feminin acesta este un aranjament natural.
13. Prin urmare, sexual îmbinare între doi masculi este o aberație împotriva naturii, deoarece inseminarea și inseminarea vin împreună într-un act greșit de procreare.
14. Aceasta este o formă de aberație generate de forme de viata de sex masculin cu degenerat percepțiile senzoriale și de auto-generat forme perverse, nenaturale de dorinta.
15. Acest tip de activitate sexuala poate veni doar despre printre, forme de sex masculin vieții umane, cu egoism homosexualilor inerente care, în calitate de forme de viață, sunt induși în eroare și au degenerat prin factori de învățături false, dorințele perverse necontrolate și poftele ilegale.

Degenera percepțiile senzoriale și de auto-create dorințele, anti-naturale în formă perversă, precum și egoismul homosexualilor inerent, sunt interpretate ca generând un pseudo-homosexualitate, care este generat de unul de propriile gânduri și fantezii, și care transgreseaza împotriva legilor naturale de creatie și directivele, și constituie, prin urmare, o aberație. Această formă de homosexualitate nu arată nici un fel de legătură cu homosexualitatea natural, care este împotriva naturii, dar genetic predeterminat de natura. Ca o regulă, homosexualitatea degenerat, prin urmare, pseudo-homosexualitate, care este auto-creat, prin gânduri și fantezii, este asociat cu alte anomalii de auto-generat sexuale și greșelile împotriva legilor naturii, cum ar fi sodomie, masochism, sadism, și așa mai departe. Homosexuali, prin definiție, nu poate efectua acte procreative sexual cu un altul. Ei pot pur și simplu se satisface sexual, așa cum este explicat în OM:

138. Pentru ca un om nu poate suporta un copil, deci o procreativ - contact sexual nu poate exista de la un om la altul sau între un om și altul, în caz contrar, acesta ar fi un păcat împotriva direcției de Creație, față de legile și directivele creației, și împotriva ordinea de șapte ori.

Bărbații homosexuali, prin urmare, nu poate efectua acte sexuale cu un altul, ei a lua pur și simplu plăcerea sexuală. La baza acestei definiții este că oamenii sunt în imposibilitatea de a procrea cu și între unul pe altul. Astfel, un act sexual autentic poate avea loc numai atunci când posibilitatea de procreare există, așa cum este cazul cu doi oameni de sexe diferite - bărbat și femeie. Toate celelalte activități sexuale, în cazul în care nu sunt oferite oportunități de reproducere, ca și în cazul actelor între doi bărbați, au numit pur și simplu plăcerea sexuală. Desigur, activitățile sexuale între doi parteneri de sexe diferite, care sunt atât individual sau infertile sunt, de asemenea, considerate acte sexuale. De importanță aici este doar că cele două sunt de sex diferit. Acesta este modul în care faptele sunt explicate în învățăturile spirituale. Când OM la pagina 69, versetul 139, afirmă că homosexual unirea a doi oameni este pedepsită, aceasta înseamnă că bărbații homosexuali sunt vinovați, atunci, atunci când vin împreună într-un mod care le face capabile de a da naștere într-o nefirească și un sacrilegiu mod (de exemplu, prin manipulare genetica, etc), iar apoi au relații sexuale în scopul de procreeze urmași prin aceasta înseamnă:

139. Astfel, un om încalcă împotriva direcției de creație în aceste chestiuni, dacă el se alătură sacrilegiously un alt bărbat într-o relație de procreare, sexuale, și, astfel, el va fi vinovat și pedepsit pentru tot restul vieții sale la un loc pentru îndeplinirea măsura corectivă. Și o măsură similară se aplică, de asemenea, atunci când un bărbat sau o femeie se alătură cu forme de viață de un alt tip, care sunt numite animale.

Musafir

#121

2013-08-23 19:25

Daca doi oameni se iubesc cine sunt eu ca sa ma opun ? Repet SE IUBESC nu se urasc .

Musafir

#122 CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

2013-08-25 18:16

"Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale - sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile - au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi."
http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html

un roman

#123 Re:

2013-08-27 10:21

#27: Markus din München -  

 Herr Markus din Munchen, schimba tu ce vrei la tine in tara. Romania este in Europa dinainte de a-ti cunoaste tu arborele genealogic al familiei tale! Si asa va ramane!

Romania e a romanilor, care sunt peste 96% crestini!

Cine cauta parteneriate civile, cauta fuga de responsabilitati in ce priveste rolurile de sot/sotie, parinte.

Iar proprietatile pot fi trecute altcuiva si prin alte forme, nu e nevoie de parteneriate civile.

Nu tot ce exista pe lumea asta este si bun sau util.

Cand veniti in Romania, cautati cu disperare sa stati la padure!

Anonim

#124 Hate

2013-08-28 16:59

Nu sunt de acord cu aceste cereri tampite,si sunt gay...mai intai invatati sa fiti oameni,sa iubiti si sa numai cautati sex 24/24 apoi veniti cu aceste cereri de casatorie!!!
Alte probleme

#125 Alte probleme

2013-08-29 06:11

Cred ca altele sunt problemele acestei tari.In mod cert nu avem nevoie si de homalai tinadu-se de mana pe strada...asta ca sa completeze grotescul existent deja in societatea umana si romaneasca.Iubesc persoanele homosexuale ca oameni si mi-as dori sa inteleaga ca sunt bolnavi si ca se pot trata.Dar cand incearca sa impuna boala ca fiind sanatate...nu pot fi de acord.