Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin

musafir

#126 Re:

2013-04-21 08:12

#122: UNUL SUPARAT -

Esti in afara de context......si vulgar ..si cam prost

musafir

#127 Re:

2013-04-21 08:36

#122: UNUL SUPARAT -

Esti vulgar si transparent..aceasi cuva cu Dr Atanasiu (trebuie sa scriu DR?) in afara sa injuri ai ceva serios de spus?

Nu se vede, ma intreb, pe voi la academia Gheorghiu va invata si altceva ?

Poti sa sari in aer dar este doar o intrebare.

Si nu-ti doresc o greva a doctorilor...daca se intimpla ei sint oameni si vor asigura serviciile de urgenta

dar daca tu vei avea o problema minora...iti doresc sa astepti la urgenta....timpul care va trebui...

 

E bine dM. suparat.....ai sa fii si mai suparat....doar asteapta sa ai nevoie!


Musafir

#128 Re:

2013-04-21 09:02

#98: Alexandru Lapusneanu -

Adevarat rusine celor care fura....dar cine fura? Nu ai explicat asta...inteleg, nu_ti convine, sint patronii tai

Tu si colegii tai (de la Stefan Gheorghiu)sinteti uneltele

Cit te platesc sa te ocupi de Web.?

Se pare ca esti tinar..nu este un pacat .....sa ataci pe altii pentru bani ...asta este un pacat

 

Si esti si vulgar...este educatia de astazi imi imaginez...O.K.

Adela Ivan

#129 RE: 127

2013-04-22 08:51

Buna ziua,

Eu sunt un simplu pacient, si am dat peste aceasta petitie in mediul social Facebook.
Vad ca domnul musafir ii ureaza de "bine" unui alt pacient, ce este adevarat, a fost vulgar si tendentios.
Problema este, stimate domn musafir, ca exista ALTERNATIVA: spitalele private, unde il gasim pe acelasi domn profesor, insa smerit si fara "tolba" goala, gata sa fie umpluta.
Vad ca se tot ameninta cu asteptarile prelungite prin salilele spitalelor in cazul in care pacientul nu se conformeaza.
Insa dvs, domnule doctor musafir (sunt sigura ca sunteti doctor, deoarece aveti acel ton apasat specific) daca ati fi in locul pacientului, cum v-ati simti?
Cum ati fi daca dvs. ar trebui sa dati bani ca sa va opereze copilul?
Si nu mai incercati sa fiti toti niste calugari, ca stim cu totii mult prea bine cum merge sistemul.
Ca voi sa aveti case, masini si multi bani in buzunar, cereti bani pacientilor!
Iar daca nu se cere verbal, veti creea un sistem (cum a spus si domnul doctor musafir- cel de asteptare prelungita), a.i. pacientul sa "cotizeze" din proprie initiativa!

V-as dori sa va puneti in locul pacientului inainte de toate!
Iar apoi sa urlati ca voi aveti drepturi si ca trebuie sa aveti salarii mari!
N-am vazut niciun doctor care sa protesteze! ABSOLUT NICIUNUL! PT CA LUATI DE LA PACIENTI!
SA va fie rusine!

Semnat: mama unui copil ce a trecut prin sistemul sanitar de stat de prea multe ori!
un medic

#130

2013-04-23 09:31

Adevarul e ca nu e placut sa dai bani cand ajungi intr-un spital, e destul ca esti bolnav, ca te doare, ca nu esti acasa, ca majoritatea spitalelor sunt aproape insalubre, ca e aglomeratie, ca te simti depersonalizat....ca esti o fisa de observatie....o boala....nu un om.
Pe de alta parte...nici nu e placut sa inveti tone de informatie, sa-ti mananci tineretea, noptile, sanatatea...sa traiesti doar o farama de timp cu familia ta....sa-ti cresti copiii cu vesnica fraza "nu ma joc acum, am de citit ceva"....si sa ajungi sa nu ai bani sa-ti cumperi o carte de medicina sau sa mergi la un congres.
Am visat sa fac bine oamenii....si am ajuns sa aleg o ramura a medicinii unde nu ma intalnesc cu ei...pentru ca, in marea majoritatea lor sunt agresivi, nerespectuosi, neincrezatori....
Cum vreti sa aveti medici buni daca nu-si pot permite o carte, un stagiu, un congres?
Si cum sa facem sa nu mai dam spaga? Cum sa fac eu, medic, sa nu mai dau altui medic spaga???
Medicina particulara nu e o solutie....eu nu mi-o permit !
O solutie ar fi plata medicilor dupa competenta...esti tare bun...esti tare bine platit !
E rusinos sa-ti spuna copilul "mai bine te faceai vanzator de telefoane, asa aveam si eu unul cum au toti din clasa !".....Cum sa-i explici ca tu esti mandru ca azi ai salvat un om dar ca starea ta de bine nu va influenta in sens pozitiv nevoile lui?
De vina suntem noi toti care acceptam sa traim intr-o tara in care valorile sunt egale cu zero...in care ii uram pe cei ce fura, dar nu facem nimic impotriva lor...ne complacem...
In strada ies doar pensionarii si mamicile cu copii in brate ca sa-si ceara drepturile !

Musafir

#131

2013-04-25 12:06

dragi pacienti, incercati sa nu mai dati nimic cand mergeti la medic. ei n-au incotro, cumva tot or sa va ajute chiar si cei care va cer ceva (in cel mai rau caz daca nu primesc ce vor n-or sa va trateze si cumva veti ajunge la alti medici si poate chiar veti fi mai castigati). atunci cand pacientii vor intelege ca a merge la medic nu echivaleaza cu a da neaparat ceva medicului, atunci spitalele se vor goli de spagari si nesimtiti si ar ramane doar cei care chiar vor sa ajute oameni.

Musafir

#132

2013-05-12 10:17

Toti doctorii sa faca act de curaj si sa il sprijine pe unul ce este si coleg si inger al copiilor .

Dumnezeu sa hotarasca cum e mai bine!

Musafir

#133 Re:

2013-06-18 14:29

#3: -

"Plati informale" - E mita curata (Cea mai grava boala a romaniei de azi). Daca vrea sa castige mai mult e liber sa plece din Romania, daca vrea sa profeseseze trebuie sa o faca ca un adevarat om. Salariile din sanatatea din Romania sunt foarte mici dar sunt direct proportionale cu serviciile oferite si nivelul de hotie din sistemul de sanatate! Daca se dovedeste ca aluat mita, trebuie sa i se dea cel putin 20 de ani de inchisoare cu executare si suspendarea dreptului de a mai profesa in medicina. Daca nu sa i se plateasca toate daunele aduse imaginii sale de OM si specialist!

MARIA

#134 procuratura??????? CEA MAI MARE CURVA.

2013-06-25 17:39

vaiiiiiiiiiiii mie imi spuneti ce inseamna parchet? parchetul este cel care apara si protejeaza hotii si talharii romaniei impreuna cu politia romana. primarul de la curatele, un dobitoc si o fiara a acestui neam un hot si un talhar, un criminal este liber dupa ce o furat si o talharit intreaga comuna. un om de aici din sat, tomele gheorghe fostul presedinte al asociatiei urbariale poiana curatele s-a sinucis in timpul unei anchete de cercetare penala, nevinovat fiind lasand in urma doi adolescenti si o sotie in vreme ce criminalul teodor mocioran este liber, gras cat porcu si se lafaie in bani publici mancand ca porcu si satisfacandu-si toate poftele pe banii oamenilor sarmani si ingropand mortii ucisi de el. fratele lui, sabin mocioran seful politiei stei un alt dobitoc alcoolic si un criminal si un om de nimic. joaca in picioare pe oricine il da in gat. procuratura??????????? vaiiiiiiiiiiiiiii procuratura nu misca un deget insa daca ar putea m-ar jupui pe mine impreuna cu politia romana. MIE IM SPUNETI CUM SE IAU DECLARATI FALSE?????????????? POLITIAAAAAAAAAA II PRIMA CARE FACE FALS IN DECLARATII!!!!!!!!! CE CREDETI CA MA MAI MIRA CEVA?????????????////////////MEDICI???????????? SA NU MAI AUD DE MEDICI!!!!!!!!!!!!!MEDICII DE LA EXPERTIZA MEDICO LEGALA ORADEA- MANA IN MANA CU PROCURATURA SI POLITIA. NISTE CRIMINALI!!!!!!!!!! SECURITATEA EVREIASCA DE LA INCEPUTURILE COMUNISMULUI O FOST MIC COPIL PE LANGA SECURISTII ZILELOR NOASTRE!!!!!!!!! ASTIA IS MAI PERVERSI SI MAI RAI DECAT CEI DE ATUNCI. DUMNEZEU SA LUMINEZE TOT ADEVARUL. SI IN CAZUL DE AICI DIN COMUNA SI IN CAZUL DOCTORULUI RUSU SI PESTE TOT. DUMNEZEU SA DESCOPERE CUGETELE TUTUROR SI FAPTELE LOR DEOPOTRIVA. SA DESCALCEASCA TOATE URZELILE SI SIRETLICURILE FARADELEGILOR. SI SA NE JUDECE PE TOTI SI DUPA FAPTE SI DUPA CUGET. SA RASPLATEASCA TUTUROR DUPA FAPTA SI CUGETUL FIECARUIA. DAR NICIODATA ACEI COPII RAMASI ORFANI SI ACEA SOTIE RAMASA VADUVA NU VA MAI PUTEA FI INDREPTATITA. PENTRU CINE SI PENTRU CE????????????? PENTRU UN DOBITOC ANIMAL SI CRIMINAL DE PRIMAR CARE NU ISI POATE SCRIE NICI NUMELE DA-I MARE SMECHER????????????SI EXCROC???????????????


Musafir

#135

2013-06-29 21:14

Cu siguranta este o facatura.Pacat ca in loc sa ne apreciem valorile distrugem suflete care realmente nu merita dar sa nadajduim in Bunul Dumnezeu ca se vor lumina cei care au pus la cale asemenea fapta si lucrurile vor intra pe fagasul normal. Deja domnul doctor este in rugaciunea mea zilnica si sper ca PUTERILE CERESTI sa faca dreptate.CREDINTA PUTERE siCURAJ domnule doctor Rusu Florin!!!!!!!!!!

Musafir

#136

2015-03-13 17:06

Profesionalismul doctorului Rusu este indiscutabil. ca si chirurg nu am avut niciodata emotii cand am intrat cu dumnealui. Am reusit sa il apreciez si mai mult in provincie, cand am intalnit contrariul.ar trebui sa se gaseasca un chit de anestezie la magazin si bolnavii sa se anestezieze singuri, daca doctorii dispar.

Musafir

#137

2015-03-14 21:24

Sper sa fim de folos mult succes DL doctor si multumim pt ce ați făcut pt noi

Musafir

#138 Re:

2015-03-15 11:43

#73: Mirela Popescu -  

 Mda....trăim în România....Poate intr-o zi veți avea nevoie de un dr ca Dr Rusu și nu va fi acolo fiindcă nu sunt mulți ca dansul  .  Asta va va putea costa viata copilului dumneavoastră. Nu mă aștept sa înțelegeți , însă se vorbește aici de un doctor de top Cum sunt putini și nu vorbim doar de România. 


Musafir

#139 Re:

2016-06-16 05:14