Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin


Musafir

#51

2013-04-14 11:38

din pacate cei de la procuratura nu fac diferenta intre mita si recompensa.ei nu fac diferenta intre un medic care cere o suma de bani si conditioneaza actul medical si un medic care nu cere nimic, ajuta un pacient si este recompensat pentru asta. din pacate nici pacientii nu prea fac diferenta.
Dr. Anastasiu

#52 Re

2013-04-14 11:46

Hai ca sunteti haiosi! =))

Am pus intr-un post precedent ce-i acela un grup infractional.

Insa ignoranta se pare ca nu are margini.
Dr. Anastasiu

#53

2013-04-14 11:49

http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-256-cpen

Uite ce inseamna "darul" din punct de vedere legislativ.

Este trist ca habar n-aveti ce faceti in general, insa sunteti ferm convinsi ca ceea ce faceti este ok.
Deci, ca sa ne intelegm: d.p.d.v. legal nu ai voie nici sa ceri, nici sa primesti!
Daca accepti, iti asumi!

Pana la urma, problema de fapt nu tine doar de spaga, ci de dispretul doctorilor pt pacienti!
Dupa ce ca se pretind bani, se mai si poarta parte din colegi ca ultimii magari.
Dr. Anastasiu

#54

2013-04-14 11:52

Legat de nedenuntarea unor infractiuni. Mare atenti dragi colegi, ca ajungeti si voi la puscarie pe post de dame:
http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-262-cpen

Musafir

#55

2013-04-14 11:59

sa inteleg, domnule doctor, ca dumneavoastra nu ati primit nimic niciodata? inseamna ca nu faceti parte din acest grup al celor care fura, insala, primesc spaga sau "daruri" si nu isi denunta colegii care savarsesc infractiuni. jos palaria!
Tudor

#56 Re:

2013-04-14 12:02

#54: Dr. Anastasiu -  

 

"colegule" Dr Atanasiu, auci este un forum de sustinere. Daca doriti sa va oferiti sustinerea sunteti bine venit, in caz contrar va rugam sa ..." ne lasati" Va multumin

Musafir

#57

2013-04-14 12:11

am inceput meseria de asistent de anestezie sub aripa DOMNULUI DOCTOR RUSU FLORIAN pot sa spun ca mi-a fost ca un tata.va multumesc DOMNULE DOCTOR pentru tot .
Musafir

#58 Re:

2013-04-14 12:16

#50: -  

 

Ai dumneavoastra, " doctore" arguments! Argumentul principal find acela ca anesthetistul nu e doctor! Cine v- o fi dat diploma?
Dr. Anastasiu

#59

2013-04-14 12:18

Unde am spus ca anestezistul nu este doctor?
Am si spus ca am luat daruri, insa mi-am asumat acest lucru.

Nu stiam ca este un loc de sustinere a furturilor, inselaciunilor si neregulilor.

Trebuie atunci sa faca cineva o petitie sa legalizee prostitutia, aaaa...pardon: spaga:)

Musafir

#60 Re:

2013-04-14 12:58

#59: Dr. Anastasiu -  

 

Bine! Doctore in Securitate si militia! Mai lasa-ne! Tocmai ce-ai recunoscut ca si tu iei! Hai, autodenunta-te!
Eli

#61

2013-04-14 13:25

Este un cerc vicios din care nu se va iesi decat prin "vindecarea" sistemului. In acelasi mod putem pune la zid si profesorii care fac medidatii acasa, "la negru", pentru ca ISI PERMIT sa nu poata supravietui cu 1000 de lei pe luna.
Nu stiu daca este cazul sa facem pe lupii moralisti care nu stiu, ei nu fac, nu cunosc!

Propun sa fim putin mai solidari cu cei in mana carora ne lasam viata. Nu sunt de acord cu conditionarea, dar ma indoiesc foarte tare ca aici avem un caz de conditionare.

Mult succes si tarie, domnule Rusu, in lupta cu lupii (moralisti)!

Nota: "Cine se stie fara de pacat, sa arunce primul piatra"! spunea o carte cu tilul "Biblia", pe care toti o stim, prea putini o cunoastem atunci cand ne dam drept crestini adevarati.

Musafir

#62 Re:

2013-04-14 13:46

#61: Eli -

aveti dreptate.

dr. Sarban Ana-Maria

#63 Raspuns pt dezinformatul de mai sus!

2013-04-14 14:44

Ma indoiesc sincer ca IQ-ul acestui PERSONAJ, Anastasiu, ii permite sa vada lucrurile altfel decat cum i-au fost expuse de media. Draga "domnule", nu sunteti decat o fiinta limitata!
Va sugerez sa va descarcati frustrarile in alta parte, NU pe acest grup de sustinere!(sunteti invitat sa cautati in DEX cuvantul "sustinere" si daca va straduiti suficient puteti gasi chiar si un nr de lege care implica acest cuvant)
Sunt mandra ca-l cunosc pe dr. Rusu, sunt onorata ca am lucrat cu dansul! Ii doresc putere sa treaca peste tot!
Cu deosebit respect, Dr. Ana-Maria Sarban (doar un alt medic care probabil nu va avea curajul sa ramana intr-o tara si intr-un sistem de 2 lei)

Musafir

#64

2013-04-14 15:20

Opriti atacurile marsave!
Dr. Anastasiu

#65

2013-04-14 16:54

Stimata colega Ana-Maria, al cui IQ este scazut, ca tot n-am priceput.
Eu nu vad mai departe de media? Eu nu vad mai departe de flagrant?
Sau tu, ce esti intr-o stare de negare si nici macar nu iei in considerare faptul ca ar fi putut sa fie sfarsitul drumului pentru un spagar cu vechime.
De ce avea asupra lui acele plicuri cu bani pe care erau inscrise numele pacientilor? Poate au fost plantate in buzunarele acestuia...

@Eli: daca eu sunt profesor universitar si fac in asa fel incat firma X sa castige la o licitatie publica nu este infractiune? Sau nici acolo nu este cazul sa vorbim despre coruptie, pt ca respectivul este profesor universitar, d.h.c s.a titulaturi academice?
Mi-ar placea sa va aflato si voi in situatia parintilor, sa vedeti cum este sa munciti pe 16 milioane lunar, iar apoi sa vina cativa care sa ii ceara pentru un serviciu ce deja este platit!
Ai ceva impotriva sistemului? Atunci fa-o IMPOTRIVA SISTEMULUI! Nu impotriva pacientului.
Iar apoi, tot spagarii fara scrupule se bat cu pumnii in piept ca ei fac medicina pentru oameni!
Tare sunt curios cati dintre voi ati face medicina daca n-ar mai fi spagi.
Eu inca ma rog sa se dea dracului jos Casa nationala de asigurari iar spitalele sa depinda de un tert (nu stat), sa va puna la munca, sa vedeti cum este sa munciti pe bune!

Va salut dragi colegi, "elita societatii" :)

Dr. Anastasiu

#66

2013-04-14 17:09

@Eli: extrapoland in povestea cu profesorii: cati din profesori iti cer bani pentru a intra in clasa, ca sa asisti la ora?
Mariana

#67 Subiect

2013-04-14 17:18

Dle Marinescu va rog sa va prezentati si dvs., ca dl. dr. Atanasiu, pentru aceleasi motive pentru care i-ati solicitat lui sa se prezinte. Asa ar fi corect, nu?
George

#68

2013-04-14 17:22

Am o intrebare, voi aici sunteti cu totii doctori si luati spaga, sau de ce negati evidenta si sustineti un spagar? Adica voi spuneti ca dl dr e nevinovat pentru ca nu el a cerut spaga, ci chirurgul. Dar de ce credeti ca avea plicuri cu bani in buzunar dl. dr pe care il sustineti, plicuri cu alte nume de pacienti? Voi chiar aveti IQ-ul scazut, sau va mintitit singuri pentru ca si voi sunteti doctori si vreti sa luati spaga in continuare? De ce ne jefuiti pe noi, pacientii????
George

#69

2013-04-14 17:30

Dna dr Serban Ana Maria, sunt curios, dvs. luati bani de la pacienti? De fapt ar trebui sa reformulez, din moment ce vi se pare normal ca dl Rusu sa ia bani, desigur ca luati dvs. Intrebarea ar fi in ce conditii luati bani de la pacienti, si anume va rog sa imi spuneti care e varianta corecta:
a) ii cere chirurgul si va da si dvs. partea lui
b) va da direct dl. Rusu din partea lui pentru ca lucrati impreuna si asa se face (dupa ce in prealabil a cerut chirurgul bani si in numele dlui Rusu care nevinovat fiind totusi ia banii si umbla cu plicuri cu bani la el pe care sunt trecute intamplator nume de pacienti)
c) sunteti deja specialist si cereti singura banii
d) nu cereti bani, insa ii luati ori de cate ori vi se ofera. Adica mereu, pentru ca noi pacientii suntem obisnuiti sa fim jefuiti si ca, desi platim contributii la asigurarea de sanatate, oricum voi ne obligati sa va dam bani pentru a va face treaba.
Sunt curios stimata dna dr. Serban, care din variantele de mai sus e cea corecta??? Dvs. cum luati bani de la pacienti?

Musafir

#70 Dr Rusu

2013-04-14 17:33

Atata timp cat acest super doctor a salvat viata copilului meu, si nu numai ca nu mi-a cerut nimic, ba chiar nu a aceptat sa primeasca nimic eu consider ca astfel de oameni ar trebui sa fie niste idoli pentru poporul nostru.
Va multumesc din suflet, Domnule doctor Rusu,
Cu multa consideratie Ileana Cristina Toma
George

#71

2013-04-14 17:37

Dna Ileana Cristina Toma, de ce credeti ca dl dr Rusu avea in buzunar plicuri cu bani cu nume de pacienti pe ele? Daca nu v-a cerut dvs. bani inseamna ca nu a cerut nimanui? Daca un hot nu a spart casa mea ci doar a fost prins iesind cu saci din cea a vecinului atunci inseamna ca e cinstit pt ca de la mine nu a furat??

Musafir

#72 Cu respect Dl Dr RUSU

2013-04-14 17:41

nu am intalnit in viata mea un om de calitate si o modestie mai mare ca a Dr Rusu. Am avut copilul internat la Sp Grigore Alexandrescu in anul 2011 cu malformatie congenitala de cord, si toti medicii la care am fost nu mi-au dat nici o speranta. Dupa cateva zile am ajuns la Dr Rusu care nu numai ca mi-a oferit acea raza de lumina de care aveam nevoie, ci a facut eforturi supraomenesti sa-mi salveze copilul. Acum fetita mea Luana are 2 anisori, este sanatoasa si datorita domnului dr Rusu TRAIESTE. Ce pot sa-i reprosez acestui doctor care a stat langa patul fetitei mele aproape 3 zile?
Multumesc Doctore si sa va ajute Dumnezeu

Marinela si Valentin Gheorghe
Mirela Popescu

#73

2013-04-14 17:44

Ce ma mira pe mine este ca voi, doctorii de pe acest forum, sustineti urmatoarele idei:
- e ok sa luam spaga pentru ca noi avem salarii mici
- daca cineva il acuza pe unul dintre ai nostri ca a luat spaga, ba il mai si filmeaza cand o ia, noi incepem cu totii sa protestam si sa spunem ca precis n-a luat-o si probele sunt false.
NU VA E RUSINE ???
Sa va spun ceva: spaga o luati de la noi! Salariul mediu in Romania e de cateva sute de euro, iar voi luati spagi de 200-500 euro pentru o interventie, asta inseamna venitul pe o luna al unei familii modeste.Si tot voi va plangeti cand va mai filmeaza cate cineva. NESIMTITILOR!!
Mirela Popescu

#74

2013-04-14 17:48

Aaaa, vad ca aici o dna doctor, Serban, se plange ca daca incepe politia sa va prinda cand luati mita atunci ea pleaca din tara. Plecati doamna, nu avem nevoie de doctori infractori! Avem destui, nu va vom simti lipsa. Dar aveti grija ca in strainatate furtul si mita se pedepsesc, nu e ca aici unde faceti voi doctorii un forum de sustinerii a furtului de la pacient si mai aveti si nesimtirea sa va dati numele. Nu va e rusine, dna Dr Serban? Sunteti la fel de nesimtiti ca guvernatii care fura si isi afiseaza opulenta, voi furati si mai faceti si o petitie de sustinere a furtului. De aceea suntem noi pacientii indignati, ne-am saturat de atata nesimtire. De la noi furati, mita noi v-o dam, sunt bani munciti din greu de noi, nopti in care noi nu am dorit ca sa ducem bani acasa, zile in care noi am muncit pana noaptea ca sa avem ce pune pe masa, iar voi va luati partea cu nesimtire si dispret ! Sper sa va prinda pe toti, asta meritati!

Musafir

#75

2013-04-14 18:12

Am avut ocazia sa il cunosc pe dr Rusu,care in mod neconditionat m-a ajutat sa-mi insusesc o parte din cunostiintele sale medicale (teoretice si practice). Am avut astfel ocazia sa constatat ca este un om deosebit atat in relatia cu colegii cat si cu pacientii.
Apoi, de nenumarate ori l-am solicitat pentru a transfera copii la SPit Grigore Alexandrescu in sectia ATI in vederea ventilatiei mecanice. A acceptat transferurile neconditionat. Este un profesionist desavarsit, pe care il apreciez foarte mult. Sef de lucrari dr Mirela Covacescu