Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin
Prezumtia de nevinovatie nu mai exista in acest stat...de drept?
Oare toate problemele din aceasta tara au fost rezolvate? Toti criminalii si toti coruptii si falsificatorii au fost prinsi?
Sau ACUM INCEPUT HOLOCAUSTUL IMPOTRIVA CELOR CATIVA DOCTORI DEDICATI CARE AU MAI RAMAS IN ROMANIA SI SUNT PLATITI DUPA ZECI DE ANI DE EXPERIENTA SI INVATATURA CU MAI PUTIN DECAT MILITIENII AVANSATI LA APELUL BOCANCILOR, MULTI PRETINSI JURISTI CU O SCOALA DE OFITERI ACTIVI DE MILITIE COMUNISTA?
Intimplator am fost si eu cadru medical si stiu cit este de greu sa ingrijesti un copil ce nu stie ca un adult sa spuna ce il doare si daca ii e mai bine sau nu.Stiu ca a lucra la sanatatea copiilor este cea mai grea meserie din lume. Sint convinsa ca daca nu iubesti copiii nu poti reda zimbetul unui copil chinuit de durerea ce numai el o stie si medicul pediatru care il ingrijeste.
Rusine sa le fie celor ce au acuzat un medic ce vrea sa faca bine pentru micii pacienti si nu vad atitia tilhari ce aduc suferinte mari atit pentru parintii cit si pentru copiilor acestora.Un medic atit de bun a preferat sa stea in tara lui pe un salariu rusinos si sa fie acuzat fara ca el sa fie un hot si sa nu se tina cont de ceia ce a facut el de-a lungul anilor salvind mii de vieti de ingeri.
Sper sa mai fi ramas cineva dintre cei ce l-au acuzat pe nedrept care sa judece lucrurile cerebral, nu demonstrind ca astfel se rezolva problemele in sanatate . Cu o floare nu se face primavara.
!
Omul potrivit la locul potrivit.....un om cu suflet mare.....UN MEDIC!!!
GABI LEIANU
Cred ca s-a depasit pragul unei minime normalitati sociale.In loc sa crestem semnificativ salariul unui asemenea medic societatea noastra il aresteaza, pentru a da un exemplu atat medicilor care au impresia ca daca iti faci treaba cat mai bine vei fi si respectat cat si tinerilor medici care ar dori, totusi,sa ramana in tara. Ignoranta si superficialitatea sunt inca o data castigatoare in fata inteligentei si devotamentului pentru o profesiune nobila, cum este medicina.Se pare ca traim intr-o noua dictatura, a celor care nu au absolut nimic sfant. NB Au fost retinuti dupa ce au terminat operatia,deci nici parintii si nici cei care i-au retinut nu aveau indoieli asupra faptului ca pentru copil cel mai bun lucru era sa fie operat de acesti medici.
CU SPERANTA CA SE VA INTELEGE ODATA CA NE PLEACA OAMENI PREGATI SI RAMANEM PESTE TOT NUMAI CU CURUCURILE ( CARE NU VOR DORI NICIODATA SA SE FACA BINE SANATATEA)SEMNEZ ACEASTA PETITIE SI DORESC SA SE LUMINEZE TOTI CE CARE NU FACT DECAT SA VANEZE POSTURI SI NU SUNT BUNI DE NIMIC ALCEVA.
Dr. Rusu Florin
Dr.Rusu
Sunt alaturi de Dr.Rusu.
Subiectul in discutie
Dr.Rusu este un astfel de medic!
Se cuvine sa aratam respect!
| This discussion has been closed. |