Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin


Musafir

#1

2013-04-12 14:40

Parchetul nu mai cunoaste prezumtia de nevinovatie in schimb cunoaste linsajul prin presa.

Musafir

#2

2013-04-12 16:05

Este o rusine ca un Om, un Profesionist si un creator de scoala sa fie tarat in detentie ca un criminal in serie, ca un pedofil si un terorist!
Prezumtia de nevinovatie nu mai exista in acest stat...de drept?

Oare toate problemele din aceasta tara au fost rezolvate? Toti criminalii si toti coruptii si falsificatorii au fost prinsi?

Sau ACUM INCEPUT HOLOCAUSTUL IMPOTRIVA CELOR CATIVA DOCTORI DEDICATI CARE AU MAI RAMAS IN ROMANIA SI SUNT PLATITI DUPA ZECI DE ANI DE EXPERIENTA SI INVATATURA CU MAI PUTIN DECAT MILITIENII AVANSATI LA APELUL BOCANCILOR, MULTI PRETINSI JURISTI CU O SCOALA DE OFITERI ACTIVI DE MILITIE COMUNISTA?

Musafir

#3

2013-04-12 16:07

Este blamabila persoana care a înscenat asta și în opinia mea și media care a exacerbat întâmplarea. Plățile informale din sănătate sunt o prezenta normală și o necesitate pentru subzistenta oamenilor de acolo și pana când nu se va reforma cu fata la realitate acest sistem ele vor continua sa existe.

Musafir

#4

2013-04-12 17:57

Este o inscenare de o murdarie incredibila.

Musafir

#5

2013-04-12 18:22

Din toata inima alaturi de dl. doctor Florin Rusu

Musafir

#6

2013-04-12 19:08

Profesionistii de talia acestui om si medic deosebit nu trebuie sa treaca prin asa ceva sub nici o forma, indiferent de situatie. Ganditi-va cate vieti a salvat acest om si mai ales cate vieti poate sa mai salveze de acum incolo. Ascultati ,va rog,parerea unuia care chiar stie , chiar a fost in ingrijirea medicala a acestui medic minunat. Suntem alaturi de el si speram ca judecatorii sa tina cont de parerile noastre

Musafir

#7

2013-04-12 19:16

Intimplator am fost si eu cadru medical si stiu cit este de greu sa ingrijesti un copil ce nu stie ca un adult sa spuna ce il doare si daca ii e mai bine sau nu.Stiu ca a lucra la sanatatea copiilor este cea mai grea meserie din lume. Sint convinsa ca daca nu iubesti copiii nu poti reda zimbetul unui copil chinuit de durerea ce numai el o stie si medicul pediatru care il ingrijeste.
Rusine sa le fie celor ce au acuzat un medic ce vrea sa faca bine pentru micii pacienti si nu vad atitia tilhari ce aduc suferinte mari atit pentru parintii cit si pentru copiilor acestora.Un medic atit de bun a preferat sa stea in tara lui pe un salariu rusinos si sa fie acuzat fara ca el sa fie un hot si sa nu se tina cont de ceia ce a facut el de-a lungul anilor salvind mii de vieti de ingeri.
Sper sa mai fi ramas cineva dintre cei ce l-au acuzat pe nedrept care sa judece lucrurile cerebral, nu demonstrind ca astfel se rezolva problemele in sanatate . Cu o floare nu se face primavara.

Familia Tase

#8

2013-04-12 19:50

Sunt alaturi de familia Rusu, deoarece sunt mama de copil salvat de aceasta familie !

Musafir

#9

2013-04-12 19:58

!

alexandru anghel

#10

2013-04-12 20:06

Cei care au regizat aceasta actiune sunt demni de dispret. Medicii din Romania sunt recunoscuti pentru competenta si daruirea lor si sunt platiti mai putin decat niste functionari.

Musafir

#11

2013-04-12 20:15

Nu cred ca asta este solutia pentru sistemul nostru de sanatate.Dupa ce ca ne-au ramas numai cativa medici buni, ii bagam si pe aceia in puscarie. Mi se pare ca ne condamnam singuri la moarte.

Musafir

#12

2013-04-12 20:26

Omul potrivit la locul potrivit.....un om cu suflet mare.....UN MEDIC!!!

GABI LEIANU


Musafir

#13

2013-04-12 20:33

Am avut placerea si onoarea de a colabora cu un adevarat OM si doctor. Sunt mandru ca sunt colegul unui profesionist adevarat precum dr Rusu. Conf Dr Mihai Craiu

Musafir

#14

2013-04-12 21:53

Cred ca s-a depasit pragul unei minime normalitati sociale.In loc sa crestem semnificativ salariul unui asemenea medic societatea noastra il aresteaza, pentru a da un exemplu atat medicilor care au impresia ca daca iti faci treaba cat mai bine vei fi si respectat cat si tinerilor medici care ar dori, totusi,sa ramana in tara. Ignoranta si superficialitatea sunt inca o data castigatoare in fata inteligentei si devotamentului pentru o profesiune nobila, cum este medicina.Se pare ca traim intr-o noua dictatura, a celor care nu au absolut nimic sfant.      NB Au fost retinuti dupa ce au terminat operatia,deci nici parintii si nici cei care i-au retinut nu aveau indoieli asupra faptului ca pentru copil cel mai bun lucru era sa fie operat de acesti medici.


Musafir

#15

2013-04-13 04:32

Mda. Coruptia din Romania fusese eradicata si acesti medici ramasesera singurii sau ce? Rusine, sunt altii care iau mita, mita cu adevarat nu 150 de ron, pe bune. Iar acesti "altii" nu salveaza vieti. Nu salveaza vieti de bebelusi arsi de vii. Pe ce planeta traim, Doamneee????

Musafir

#16

2013-04-13 05:10

Dr Rusu Florin a facut 6 ani de facultate(la zi)3 ani de internat generalizat,3 ani de secundariat,5 ani de specialitate ,apoi medic primar ATI ,asta dupa peste 100 de examene,sute de nopti nedormite,cazuri grave ,jigniri si amenintari din partea pacientilor ,neglijarea fortuita a afamiliei si multe alte privatiuni,La aproape 60 de ani cu un venit de in jur de 5000 de roni pe luna(salariu,garzi, indemnizatie de conducere)i se pun catuse la mainile care au facu sute de masaje cardiace!Cat ar fi costat in privat o asemenea anestezie unde el a arefuzat sa lucreze ramanind sa salveze copii fara sanse intr_un spital de stat?Florine de ce nu ai intrat in politica?

Musafir

#17

2013-04-13 08:21

Daca Dr. Rusu alegea sa practice intr-o alta tara pierderea era a noastra.

Musafir

#18

2013-04-13 08:42

Atitudinea autoritatilor , dar si a majoritatii populatiei ,ca sa nu mai vorbim de presa fata de medici este incalificabila.Un medic in Romania este platit si tratat mizerabil.Poate ca ar trebui sa ne oprim din lucru citeva zile (stiu ca nu este moral)pentru ca lumea in aceasta tara sa inteleaga ca nu poti trata un medic de parca ar fi absolvit o scoala de meserii si sa-i ceri sa performeze impecabil cu mijloace de ev mediu!

Musafir

#19

2013-04-13 10:15

O intervenție de ortopedie in sistemul privat costa aproximativ 3.000 de euro din care peste jumătate sunt onorariile medicilor. Cum par acum cei 150 de lei pe care ii primește un om care lucrează in poate cel mai mizerabil sistem de sănătate existent? As fi curioasa cati dintre părinții ai căror copii au trecut prin mana acestui medic pot spune fara sa le fie rusine ca actul medical a fost vreodată condiționat de cei 150 de lei. Suntem un popor bolnav si lipsit de orice urma de bun simt si din pacate asta e sângele care ne curge prin tot sistemul. Bine ca am pus la punct astfel sistemul medical in care nu investeste nimeni si a fost eradicata si ultima urma de corupție din tara asta. Felicitări si presei pentru cea mai "corecta" mediatizare a acestei mizerii

Musafir

#20

2013-04-13 10:18

DORESC SA SUGEREZ DLOR MINISTRI AI SANATATII SI JUSTITIEI, SA PLATEASCA PE CRITERII DE PERFORMANTA TOTI MEDICII DIN ACEASTA TARA ( SA NU MAI FIE OBLIGATI NICI PACIENTII SI NICI MEDICII SA FACA APLET LA METODA SPAGII) ASA CUM AU PROMIS IN TOATE CAMPANIILE LOR POLITICE . DACA MINISTERUL SANATATII NU REUSESTE SA ADUNE BANI SUFICIENTA CU CARE SA PLATEASCA SPECIALISTI, ATUNCI MAI BINE FIXEAZA TAXE PENTRU FIECARE INTERVENTIE SI GATA.
CU SPERANTA CA SE VA INTELEGE ODATA CA NE PLEACA OAMENI PREGATI SI RAMANEM PESTE TOT NUMAI CU CURUCURILE ( CARE NU VOR DORI NICIODATA SA SE FACA BINE SANATATEA)SEMNEZ ACEASTA PETITIE SI DORESC SA SE LUMINEZE TOTI CE CARE NU FACT DECAT SA VANEZE POSTURI SI NU SUNT BUNI DE NIMIC ALCEVA.

Musafir

#21 Re:

2013-04-13 12:27

#16: -  

 


Musafir

#22 Dr. Rusu Florin

2013-04-13 12:34

Dr. Forin Rusu este un specialist, cum eu (chirurg,fiind)nu am norocul sa-mi fie alaturi.Pacientul-de obicei- vine la chirurg,nu la anestezist.Inscenarea facuta acestui medic este o pacoste, care poate cadea pe capul oricarui medic.Nimeni nu poate cuantifica munca,sacrificiile sau rezultatele acerstui om . Pentru 150 de lei este stimatizat,aruncat in infern.Doi judecatori pot da verdicte opuse,un medic,nu poate gresi.E malpraxis,sau mita ?.Iata inca o fapta pentru care indemn pe toti cei-tineri,inca- ,mai pot sa plece in alte zari unde vor fi apreciati,platiti si vor avea un viitor. Nu ca dr. Rusu-din pacate 1

Musafir

#23 Dr.Rusu

2013-04-13 14:45

Alege numele de user
Constanta Simionescu

#24 Dr.Rusu

2013-04-13 15:09

Dr.Rusu este un adevarat OM, cu mari calitati sufletesti si realizari profesionale deosebite, toate acestea intregind profilul unui medic de exceptie, ale carui eforturi sunt canalizate in slujba pacientului. Daca, doar o mica parte din cetatenii nostri ar avea nivelul de constiinta al Domniei Sale, atunci asemenea lucruri, precum inscenarea de mai sus, ar trece drept un teatru prost. Din pacate..........
Sunt alaturi de Dr.Rusu.
Ionel Rusea

#25 Subiectul in discutie

2013-04-13 15:29

Am numai cuvinte de lauda pentru medicii romani!!!!!! Lucreaza in conditii grele, se lovesc de probleme despre care cei din vest poate nici nu stiu ca exista, nu sunt platiti asa cum ar merita, dar in pofida tuturor greutatilor, ei reusesc! Ce anume reusesc? Sa invinga boala, sa dea speranta, sa fie acolo pentru un seaman de-al lor, lasand la o parte propriile probleme.
Dr.Rusu este un astfel de medic!
Se cuvine sa aratam respect!