Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Direcția Națională Anticorupție

#44976 Re: Direcția Națională Anticorupție

2015-11-19 19:57

#44975: Direcția Națională Anticorupție - Direcția Națională Anticorupție 

 

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta 

http://www.pna.ro/comunicat  IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ  05 iunie 2015 Nr. 1026/VIII/3

COMUNICAT

În dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 494/VIII/3 din 13 martie 2015, privind presupuse acte asimilate corupției săvârșite la companiile energetice Turceni și Rovinari în legătură cu încheierea unor contracte de asistență juridică, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

1.Procu_rorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:
- fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni)
- complicitate la evaziune fiscală în formă continuată
- spălarea banilor
În ordonanța procu_rorilor se arată că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o parte însemnată din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la cele două complexe energetice (Turceni și Rovinari) a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Șova Dan-Coman și a persoanelor din sfera sa relațională.
La data 6 mai 2015, în contextul documentării, de către procu_rori, a aspectelor privind relațiile contractuale ale societății de avocatură SCA „Șova și Asociații, s-a dispus predarea, de către autoritatea fiscală competentă, a tuturor înscrisurilor existente privind actele de inspecție fiscală efectuate la Cabinetul de Avocat „Ponta Victor Viorel”.
În urma analizării înscrisurilor, în raport de probele ce fuseseră deja administrate în cauză, a rezultat următoarea stare de fapt:
La data de 30.08.2007, între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel s-a încheiat o convenție de conlucrare profesională, având ca obiect conlucrarea celor două părți în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum și în alte cauze în care se va ivi necesitatea. Convenția s-a încheiat pe o perioadă nedeterminată. În convenție s-a prevăzut că pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare, onorariile să fie încasate de societatea de avocați, iar avocatul Ponta Victor-Viorel să primească o sumă fixă de 2.000 euro, pentru care va emite o factură lunară.
Prin act adițional, începând cu luna aprilie 2008, s-a majorat la suma de 3.000 euro/lună onorariul avocatului Ponta Victor-Viorel.
Convenția de conlucrare s-a încheiat în luna decembrie 2008, moment în care Ponta Victor-Viorel a devenit ministru.
Pentru presupusele activități efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei.
Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societății de avocați SCA „Șova și Asociații” care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, având în vedere că, în realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare. Șova Dan-Coman a fost singura persoană cu drept de dispoziție în privința oricăror acțiuni de orice natură care implicau societatea de avocați.
Ulterior, pe fondul unor controale fiscale, desfășurate în perioada mai-octombrie 2011, Ponta Victor-Viorel s-a înțeles cu Șova Dan-Coman ca acesta să întocmească în cadrul societății de avocați, rapoarte de activitate juridică, pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenția.
Întrucât specializarea juridică lui Ponta Victor-Viorel este dreptul penal s-a stabilit ca activitățile să vizeze asistența juridică în dosare de natură penală în legătură cu clienții societății de avocați.
Astfel, în cu_rsul lunii august 2011, s-au întocmit în fals, 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008.
Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA „Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitățile respective, nici măcar în parte.
Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obținute de la SCA „Șova și Asociații” pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidențial situat în Bucu_rești.
În perioada 11.11.2008 - iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a mai beneficiat de foloase din partea societății de avocați, constând în transmiterea dreptului de utilizare cu titlu gratuit a autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10. În tot acest timp, societatea de avocați a plătit avansul (37.027,41 lei), ratele de leasing (aprox. 6.000 lei/lună) și alte obligații către firma de leasing, în total, 79.641,11 lei. În luna iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a preluat leasingul autoturismului fără să mai achite vreo sumă de bani societății de avocați.
Autoturismul a fost achiziționat de societatea de avocați SCA „Șova și Asociații”, la solicitarea expresă a lui Ponta Victor-Viorel.
Suspectului Ponta Victor-Viorel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile anterior descrise, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.
2.În aceeași cauză, procu_rorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României, având în vedere că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
În calitate de prim-ministru al României, Ponta Victor-Viorel l-a desemnat pe Șova Dan-Coman, în luna august 2012, în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, în luna decembrie 2012, în funcția de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine, în luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor și în luna martie 2014 ministru al Transporturilor, în condițiile în care Ponta Victor-Viorel a beneficiat în trecut de foloase din partea lui Șova Dan-Coman, constând în sume de bani (în total aprox. 250.000 lei) și dreptul de folosința gratuită a unui autoturism.
Probele administrate au relevat faptul că Ponta Victor-Viorel a beneficiat, lunar, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, de sume de bani cuprinse între 7.900 lei și 14.000 lei, în total 181.439,89 lei, în temeiul unei convenții fictive de conlucrare profesională în domeniul juridic încheiată între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel, iar în perioada noiembrie 2008 - iunie 2009 a beneficiat în mod gratuit de dreptul de folosință al autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10, achiziționat de SCA „Șova și Asociații” în sistem de leasing financiar de la Romstal Leasing (rate în valoare de aprox. 6.000 lei/lună), iar ulterior, în luna iunie 2009, de sumele de bani reprezentând avansul și alte cheltuieli aferente contractului de leasing în momentul preluării acestuia de către Ponta Victor-Viorel, în total suma de 79.641,11 lei. 

Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procu_rorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față Ponta Victor-Viorel, deputat, care în perioada în care se presupune că a săvârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

COMUNICATUL INTEGRAL AL DNA 


Musafir

#44977 Re: Re:

2015-11-19 20:09

#44921: parvu - Re:  

 TIC TAC SI CE A ZIS ISU CA E OK 


Musafir

#44978 Re: Re: Re:

2015-11-19 20:29

#44977: - Re: Re:  

 Este mai presus de ISU infractiunea lui Parvu si complicii lui, este tentativa si fapte comise de abuz in serviciu cu comiterea infractiunii de abatere la  siguranta nationala in pericol si instigare la abuz, prin savarsirea infractiunii de desfintare a pichetului PSI si altor obiective de siguranta a instalatilor si intreprinderii.


Musafir

#44979 Re: Re: Re:

2015-11-19 20:36

#44977: - Re: Re:  

 Puscarie  Parvu si Sindicalistilor impreuna cu conducerile Oltchim, penalilor.


Musafir

#44980 Re: NU E PUSLAMA NEA GHE. PIPEREA

2015-11-20 00:06

#44970: -  

 AICI AI GRESIT ,ACEST PIPEREA E SU..GACIUL PU..LI LUI FOTA,ATI UITAT CUMVA DE EL,MARDARE,CERNEV SI TALPASANU?.....KAKATII ASTIA NU AU AVUT CE I FACE LUI PICASSO APROAPE 3 ANI,MI AU SU..PT ACADEAUA,DA ZILE TU MAI BINE GAOZARULE,CA SI TU AI SU..PT ACADEAUA LUI PICASSO.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-11-20 04:38


BAIAZID

#44982

2015-11-20 06:24

Bai cernevistițor,ca nici numele nu va merita pomenit,se stiu ei care,m-am uitat aseara pe retrospectiva VL-1 si realizam acum cat de ordinari si penibili sunteti in momentul actual si in contextul actual,aici nici macar cu Fota nu pot fi de acord,mi-e sila sa va si f..,dar de mictionat pe voi nu am nici o jena ordinarilor,aveti bunul simt si eutanasiativa,jigodiilor.


Musafir

#44983

2015-11-20 06:42

Bai SVRO(R vine de la rahat),acum va facu.rati de c.acat,hai mars la DNA si mai pupatil in c.ur pe Balan,dar mi-e mila de voi ca trebuie sa asteptati dupa duba(suiti mama voastra sus pe cruce sa vezi duba cum va duce).C.acanarilor.


Musafir

#44984 FUGITI, CAT MAI PUTETI ... ALTFEL, VETI PATI CA BALAN!

2015-11-20 08:14

„Șova e obrăznicătura mincinoasă…” | Cartianu îl face praf pe senatorul PSD

7:34 PM, 19 NOIEMBRIE 2015 • DE OVIDIU POSIRCA  http://www.paginadepolitica.ro/sova-e-obraznicatura-

Jurnalistul Grigore Cartianu îl desființează pe senatorul PSD Dan Șova, care este urmărit penal de DNA într-un nou dosar.

Șova este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de DNA că a primit 100.000 de euro de la un denunțător pentru a ajuta o casă de avocatură să încheie un contract cu CET Govora.

El este acuzat de trafic de influență în acest caz. DNA a cerut încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Șova în noul dosar. Senatorii vor decide dacă-l dau pe mâna procourorilor pe social-democrat.

În acest context, Grigore Cartianu amintește de o declarație făcut de Șova după referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Șova e obrăznicătura mincinoasă care pe 29 iulie 2012, în seara referendumului pentru demiterea președintelui țării, anunța triumfător: ‘S-a terminat cu Băsescu! Numărătoarea paralelă a PSD e clară: avem cvorum! Prezența la vot – 52%! Am scăpat de tiran!’
În realitate, prezența la vot a fost de 46%, iar ‘tiranul’ și-a dus mandatul la capăt”, a scris Cartianu.

Într-o postare separată, jurnalistul a trecut în revistă acuzațiile care îi sunt aduse lui Dan Șova și Victor Ponta.

„Să recapitulăm:
* Dan Șova și Victor Ponta au luat câteva milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia. Pentru a face rost de bani, complicele lor de la Turceni-Rovinari, directorul Laurențiu Ciurel, a tăiat iaurtul pe care-l primeau zilnic câteva mii de mineri pentru condițiile grele de muncă.
* Dan Șova a luat șpagă 100.000 de euro pentru a căpușa CET Govora, parte a grupului Oltchim, în anii în care Oltchim era pusă pe butuci (2012-2014) de Guvernul Ponta, din care făcea parte și Șova. Mii de angajați ai Oltchim nu și-au primit nici până azi drepturile bănești din 2013-2014!


În concluzie: cuplul infracțional Șova-Ponta a luat până și iaurtul de la gura minerilor, și salariile de pe urmă ale chimiștilor!”, a scris jurnalistul.


Musafir

#44985

2015-11-20 08:41

ROIBU  BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ALA TREBUIE PITULAT


Musafir

#44986

2015-11-20 08:42

Ironia sorti,un nebun ca Fota a avut DREPTATE. gaoaza esti praf,inclusiv tiganul.


Musafir

#44987

2015-11-20 08:44

Pe mata nu vrei s-o f...... Am mai spus,actele vorbesc,asa ca nu fi prost.


Musafir

#44988 Re:

2015-11-20 16:13

#44985: -  

 ROIBU  BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ALA TREBUIE PITULAT

 

ASA E.TREBUIE PITULAT RAPID, CA E VINOVAT CA-I LASA PASTIA LA CONDUCERE, ASTIA CARE NU STIU CE FAC. SII CULEGE DNA-UL PE RAND,


Musafir

#44989 Re:

2015-11-20 18:26

#44987: -  

 tu ti mortii matii gaozareee,de mine nu scapi.


Musafir

#44990 Re: Re: EU NU VOI MURI CU ADEVARUL

2015-11-20 18:30

#44989: - Re:  

 TIC TAC VA ASTEAPTA PE TOTII TRADATORIIII ENUMERATI ,AM TIMP DE VOI,ATIT.

Raducu

#44991 SA SE FACA DREPTATE

2015-11-20 19:00

De ce va luati ma numai de SVO si de SLO nu?Sunteti cumparati de conducerea SLO?

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#44992 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-11-20 20:31

#44991: Raducu - SA SE FACA DREPTATE 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#44993 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-11-20 20:32

#44991: Raducu - SA SE FACA DREPTATE 

 

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

  Ultima actualizare 04 martie 2015

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  


Musafir

#44994 Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-11-20 22:06

#44991: Raducu - SA SE FACA DREPTATE 

 Daca stati cu kurul pe zlotii lui zaremba. datine si noua zloti si nu va mai injuram. vine creciunu si trebe sa meninca si gura noastra ceva. uite Dumitru la pitesti da bani sal lase uoamenii in pace.

GAOZAREEEE,TU RAMAI LA COADA.

#44995 Re: Re: SA SE FACA DREPTATE

2015-11-21 02:45

#44994: - Re: SA SE FACA DREPTATE 

 SI CA SA VEDETI CA FOTA NU MINTE ,INCEP VINATOAREA LUI BOSOROGUL DE TALASANU CARE STA PESTE DRUM[CA SA INTELEAGA ORICE HANDEL]DE CASA STIINTEI,APOI URMEAZA MIZERIA DE CERNEV,PUNCT.


Musafir

#44996 APROPO MAI BAIAZID,TE POTI DUCE UN PIC LA DRACU?...SA MA IERTE D ZEU.

2015-11-21 05:47

#44982: BAIAZID -  

 DE CE NU ESTI DE ACORD CU FOTA,CA VA AVERTIZAT CINE SINT CERNEV SI BALAN DE LA C.E.T[CU NEPOTISMELE LOR]TALPASANU,MARDARE?.............UNDE SINTEM MA ACUM COCALARULE SI HANDICAPATILOR DE OLTCHIM?.............VA SPUN TOT EU.ACASAAAAAAAAAAA SI ESCROCI PE CARE  I AM ENUMERAT ,ADUSI PESTE NOAPTE POLITIC[TALPASANU,MARDARE, AVRAM]SINT TOT IN COMBINAT,NOI PROSTIIII CARE AM MUNCIT PESTE 30 DE ANI,ACASAAAAA.


Musafir

#44997

2015-11-21 06:41

Ba ordinarule, cernevist imputit nu SLO spunea ca trebuie dati afara 1000 de oameni,nu SLO pupa in c.ur conducerea si administratori judiciari pe cand un tigan venit de la mama dracu si cu un analfabet care nici acum nu stie ce meserie are zis gaoaza(ca doar voi i-ati ales lideri,la asa lideri nu ma mir ce gloata ii urmeaza)pe cand SVRO(R vine de la rahat)urla prin gura lingelideri 1000 de oameni afara si aveau gura ca sulu de hartie igenica la c.uru judiciarilor si mai ales la c.uru lu Balan, ba chiar esti cretin uitate dracu pe retrospectiva VL1 si realizati dimensiunea ridicolului in care v-au tarat rahati vostri de lingelideri, chiar si acum nu realizezi.

at retele

#44998 oltchim

2015-11-21 06:49

Ai dreptate remus fota dar nu esti sustinut 


Musafir

#44999

2015-11-21 07:14

Ai uitat sa spui ca cernevisti ,mai ales lideri niste profitori ordinari, tiganu primu lucru si-a mutat piranda pe un loc caldut, iar gaoza urla ca are doctoratu in prostie si vrea sa fie zapciu sef ca el starpeste hotia si lenea si sa nu uitam si sleahta de cernevisti babuinizati care se bateau pe camine ca de acum erau vedete, posturi ocupate fara scolarizare(se stiu ei care) asa ca,cernevistilor tot profitori ramaneti, singura diferenta este ca pe deasupra majoritatea sunteti niste analfabeti. 


Musafir

#45000 retrospectiva VL OLTCHIM

2015-11-21 08:04

https://www.youtube.com/watch?v=ZMn4QbricAQ

retrospectiva VL OLTCHIM

https://www.youtube.com/watch?v=2h2qKBWre8k ; https://www.youtube.com/watch?v=-w9wJ0BKyes ; https://www.youtube.com/watch?v=juD7ia7JSWs https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY ; https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY ; https://www.youtube.com/watch?v=auQlyNntx2Q ;

 CERNEV PIJAMALE SI LANTISORUL DE AUR GAOZA GHIOCA

https://www.youtube.com/watch?v=J5xcoKru

 BAIETII "DESTEPTI", ASTEAPTA:

Publicat pe 23 dec. 2013

Intre timp la Oltchim s-au luat decizii importante. Cu 1600 de semnaturi angajatii au convocat adunarea generala extraordinara. Si au reusit astfel sa-l demita pe liderul de sindicat. Acum asteapta sa afle cand vor fi repornite instalatiile.

 https://www.youtube.com/watch?v=gqBgWG_Mp48