Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#44901 Re: Re: Prostiile din SLO

2015-11-16 14:27

#44900: - Re: Prostiile din SLO 

I-auzi Remuse!
Vezi ce faci cu gaoaza retardata.
Sa nu-l lasi sa greseasca!
Sa-l pui sa aleaga: ori somer si indemnizatie de somaj ori presedinte de bloc si salariu de presedinte de bloc.


Musafir

#44902 Re: Re: Re: Prostiile din SLO,CE ZICI CA ESTI MAI GAOAZA RETARDATA?

2015-11-16 14:34

#44901: - Re: Re: Prostiile din SLO 

 FRATEEE,TOATA VIATA LUI A FOST SI VA RAMINE UN KAKAT,INTELEGI CE VREAU SA TI SPUN?


Musafir

#44903 FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB TALPI

2015-11-16 14:49

#44416: - FINAL PREVIZIBIL!

TRADATORII - FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB PICIORE: CERNEV, TOANTA, BURDOAZA, GHIOCA

 Ce s-a alest de "marii" revolutionari din Oltchim? Zlotii inapoi!!! 

S-a ales praful de ei, duca-se pe pustii!
Au fost zburataciti, ei tradatorii care se credeau conti sau baroni de Oltchim, in cele paru zari.
Au ramas si fara lokuri de munca si, ceea ce este cel mai grav, i-au lasat si pe altii fara lokuri de munca. NENOROCITII!!!!

Si haideti sa ne amintim:
- Cernev - sindicalistul aparator si aliat cu conducera combinatului si luptator impotriva celorlalte sindicate, expulzat de fostii lui colegi de la USG si din Cartel Alfa, a plecat cu tinicheaua de coda din Oltchim, dupa ce a fost prins dormind in pijamale si papuci, la post, in timpul serviciului;
Toanta - purtatorul de vorbe al SVO si "poetul" de casa a lui Francu si mai apoi al lui Cernev - a plecat odata cu primul val de disponibilizari, amagit fiind de vorbele fara acoperire aruncate de liderul lui "spiritual" care i-a promis intoarcerea triumfala in combinat dupa cateva luni de stat pe tuse;
- Burdoaza - gargaragiul de la propen - a plecat odata cu primul val de disponibilizari, amagit fiind de vorbele fara acoperire aruncate de liderul lui "spiritual" care i-a promis intoarcerea triumfala in combinat dupa cateva luni de stat pe tuse;
- Ghioca - marele dobitoc, jagardeaua de serviciu, sofer sau sudor in combinat (nici el nu mai stie ce este) ajuns imediat dupa revolutia SVO, sef patrula monitorizare - revocat dupa o perioada sckurta de timp ca inapt si inert in functie, pupinkurist de serviciu, a fost disponibilizat in valul doi (cu toate interventiile lui la mai toti factorii de raspundere din Oltchim) si acum pleca cu tinicheaua de coada din Oltchimm in speranta ca socru-sau il va angaja pe post de magar la tarla ... 'tu-i tarla-n gat.


La toti acestia si la ceilalti, care vor plati si ei cat de kurand (Talpasanu, Spiru, Avram, Piperea, etc.) un sincer HUOOOOOOOO!

gogu

#44904 Rusine sa va fie

2015-11-16 16:12

 De la SLO cand pleaca conducerea ca va luati doar de vitorieni dar de lingaii lui Diculoiu de ce nu va luati -va patesc bine?


Musafir

#44905 Re: Rusine sa va fie

2015-11-16 17:50

#44904: gogu - Rusine sa va fie 

 Zlotii inapoi!!! 


Musafir

#44906

2015-11-17 05:22

SA ÎI  S..ȚI P U.. LUI EMIL   CUFURIILOR CARE NU VA PUTETI MITIONA DE GRIJA MEA ..AM VENIT LA OLTCHIM CU CASA ,MASINA SI NU UN JERPELIT !!  AM CASE SI MOSTENESC AVEREA CELEI MAI BOGATE FAM DE LA VAIDEENI...LUCREZ LA O FIRMA TARE SI NU AM NEVOIE DE ȘOMAJ NATARAULE !!!! IAR PRESEDINTE LA BLOC M-AU ALES OAMENI CARE AU VAZUT CA DIN 2000 SINT BUN ADMINISTRATOR ...AM CEL MAI FRUMOS BLOC DIN OSTROVENI !!...VA-N GURA DE DESCULȚI..

 

ADM SPECIAL BOGDAN STANESCU

#44907

2015-11-17 05:54

SA AM LINISTE IN OLTCHIM  AM FACUT ASTA   PE CORNESCU STA AVRAM CU PICIORU PE CAP ,LUI MARCU I-AM FACUT BAIATU CONSILIERU MEU,PE DUMITRU LA PITESTI IL LAS SA VINDA CU PIRVU CE VOR EI  INOXURI...ELEA ..ELEA.. IAR CU NEBUNU DE GHIOCA AM SPUS LUI VICTORAS DRASOVEANU ....DAL AFAR  CA DACA NE-O DA IN JUDECATA CIND SE VA INTOARCE NU MAI SINTEM NOI ...

chioru

#44909

2015-11-17 06:54

v-am trasoooooooooooooooooooo...va umblu si la banuti  la cre ati ramas cu ian 2016  mi se rupe cioaca de voi!!! 

ca sindicate nu mai sint

 

Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru

#44910 Mihai Selegean, noua propunere pentru Ministerul Justiţiei, după retragerea Cristinei Guseth

2015-11-17 07:01

#44886: Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru - Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru 

 

Mihai Selegean, noua propunere pentru Ministerul Justiţiei, după retragerea Cristinei Guseth

Mihai Selegean este noua propunere pentru Ministerul Justiţiei în locul Cristinei Guseth, potrivit unor surse politice, acesta urmând să fie audiat de comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Mihai Selegean, în vârstă de 40 de ani, este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucu_reşti. În perioada, 2000 -2001 a urmat cu_rsurile Universităţii Central Europene din Budapesta, Programul de Dreptul Afacerilor.

În prezent deţine funcţia de director juridic la BRD.

http://www.mediafax.ro/politic

BOGDAN STANESCU

#44911

2015-11-17 07:11

LA TALPASEANU TIN MULT CA MI I-A VÎNDUT PE TOTI CU DOI LEI  IL TIN CA LA 82 DE ANI CARE ÎI ARE IL PIERD PE CALE NATURALA !  FARA PLATI COMPENSATORI  PARTEA PROASTA  E DE DISCONFORT IN PAVILION !!!! CIND SCHIMBA PEMPARSU  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

NEWS STIRI Gheorghe Piperea facebook

#44912 Gheorghe Piperea facebook

2015-11-17 07:23

Noua propunere pentru Ministerul Justitiei este domnul Mihai Selegean, sef al directiei juridice a BRD.
Pina in prezent, pozitia domniei sale in disputa consumatori - banci a fost subiectiva, evident pro-banci. Nimic de obiectat pina acum - asta ii cerea fisa postului.

Banuiesc ca, incepind de azi, dl Selegean va fi obiectiv si independent de actualul sau patron.

Primul test va fi pozitia domniei sale fata de legea darii in plata cu efect liberatoriu si legea conversiei in lei a creditelor in valuta la un cu_rs inghetat la o valoare echivalenta cu cea din momentul contractarii.

Cap tuguiat cu buze de...................

#44913 Oblio din BE al SLO

2015-11-17 07:46

Nu va mai luati mai de copilul lui Marcu ca este Consilierul lui Stanescu ce va este necaz ofticatilor.


Musafir

#44914 MOSTENESC AVEREA CELEI MAI BOGATE FAM DE LA VAIDEENI...LUCREZ LA O FIRMA TARE

2015-11-17 08:16

#44906: -  

Zi-le emile, zi-le ca ai zilele numarate! Te-n gat de presedinte.
Sa traiesti emile, sa traiesti ... ca bobul de grau in fata gainii! 

Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru

#44915 Re: Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru

2015-11-17 08:52

#44886: Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru - Miniștrii Guvernului României - Dacian Cioloș - prim-ministru 

 

Raluca Prună este propunerea oficială pentru Ministerul Justiţiei. Şedinţa Parlamentului pentru votul de încredere se amână

Raluca Prună, înalt funcţionar la Comisia Europeană, este propunerea pentru Ministerul Justiţiei, nominalizarea ei fiind depusă la Parlament, potrivit unor surse politice. Ea urmează să fie audiată de parlamentarii din comisiile juridice, în condiţiile în care şedinţa Parlamentului pentru votul de încredere care ar urma să fie dat Cabinetului Cioloş a fost amânată.

După retagerea Cristinei Guseth, primul nume avansat pentru Ministerul Justiţiei a fost Mihai Selegean, membrii comisiilor juridice fiind înştiinţaţi, neoficial, în legătură cu această nominalizare. De altfel, Mihai Selegean, fost director al Institutului Naţional al Magistraturii şi director juridic la BRD, a venit la Parlament în cu_rsul dimineţii de marţi. El a avut o discuţie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în biroul acestuia.

În cele din urmă, decizia a fost ca Raluca Prună, înalt funcţionar la Comisia Europeană, să fie desemnată candidat pentru funcţia de Ministru al Justiţiei. Potrivit unor surse politice, documentul privind propunerea ei pentru acest portofoliu a ajuns la comisia juidică. Audierea Ralucăi Prună urmează să fie programată în orele următoare.

Şedinţa Camerei Deputaţilor şi Senatului era programată pentru ora 10.00, însă programul va fi modificat, potrivit unor surse parlamentare, în condiţiile în care în lista miniştrilor au apărut schimbări de ultim moment, iar premierul desemnat a trimis Parlamentului o nouă variantă a programului de guvernare.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat, într-o postare pe Facebook, că a hotărât să retragă propunerea Cristinei Guseth pentru portofoliul Justiţiei, "pentru a nu vulnerabiliza în niciun fel încrederea în ministrul Justiţiei din Guvern".

"Pentru a nu vulnerabiliza în niciun fel încrederea în ministrul Justiţiei din Guvern, într-un an foarte important pentru menţinerea credibilităţii activităţii Justiţiei, am hotărât să retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu", a scris Cioloş pe contul său de Facebook.

El a precizat că dimineaţă va înainta conducerii Parlamentului o nouă propunere pentru acest minister.

Aceasta este a doua propunere de ministru retrasă de premierul desemnat. Duminică, la câteva ore după prezentarea listei Cabinetului, Andrei Baciu a fost retras de pe lista miniştrilor, în locul său fiind propus, pentru portofoliul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Dacian Cioloş a făcut anunţul privind retragerea propunerii de la Justiţie printr-o postare apărută luni noapte, la ora 01:30, pe pagina sa de Facebook.

Luni seară, în urma audierilor în comisiile parlamentare, Cristina Guseth a primit aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Printre audierile miniştrilor propuşi care au durat cel mai mult a fost şi cea a Cristinei Guseth. La audiere, la care au fost prezenţi 53 de parlamentari din şapte comisii de specialitate, Guseth a avut ezitări, în special la întrebările deputatei ALDE Steluţa Cătăniciu privind sistemul de imunităţi, iar senatorul PSD Șerban Nicolae a sfătuit-o să renunţe la nominalizare.

Şedinţa a fost marcată şi de o pauză pentru consultări cu uşile închise înainte de vot, cerută de vicepreşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Ciprian Nica (PSD).

Guseth a obţinut 41 de voturi "pentru", pe lângă şase voturi "împotrivă" şi şase abţineri.

După audiere, ea a recunoscut că s-a "blocat" la întrebările privind imunitatea, dar şi că i-a fost greu să le spună parlamentarilor că ei ar fi vizaţi de o revizuire a sistemului de imunităţi.

Ea a fost audiată de membrii comisiilor juridice, pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii şi pentru drepturile omului culte şi minorităţi din Camera Deputaţilor şi Senat şi de cei din Comisia pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizarea executării hotărârilor CEDO din Senat.

http://www.mediafax.ro/politic/


Musafir

#44916

2015-11-17 09:03

DA ..CA BOBU DE GRÎU IN FAȚA GAini ..il maninca ..face un ou mare ..iese un cocoș  și o fu.. pe mata !!!

 


Musafir

#44917 Re: DESCULT TE A FACUT MATA GAOZARE,CA DACA ERAI BOGAT NU LUAI ZLOTIII.

2015-11-17 09:09

#44906: -  

 PAI ATUNCI LASA GAOZARULE CA  TOT FOTA ITI FU...TE TOT NEAMUL IN GURAAAA,NU AM NEVOIE DE LASII SI IA VEZI CA NU MINT,AM MULTE RUDE IN VAIDEENI.

TIC TAC GAOZAREEEE

#44918 Re: Re: DESCULT TE A FACUT MATA GAOZARE,CA DACA ERAI BOGAT NU LUAI ZLOTIII.

2015-11-17 09:15

#44917: - Re: DESCULT TE A FACUT MATA GAOZARE,CA DACA ERAI BOGAT NU LUAI ZLOTIII. 

 SA TI MAI REPET GAOZARE CA TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE?


Musafir

#44919

2015-11-17 09:43

oprestete remuseeee...gata 

 


Musafir

#44920

2015-11-17 09:45

vei regreta tot ce mi-ai facut tu si fam mele 

 

parvu

#44921 Re:

2015-11-17 09:57

#44891: -  

 PARVU ARE SUSTINERE SERIOASA ACU. ARE UN MORCOV MARE SI ROSU IN KUR. DE CAND CU INCENDIUL DE LA KOLECTIV, PENTRU CA PUTIN MAI INAINTE A DESFIINTAT SERVICIUL PSI, IAR ACU ASTEAPTA VIZITA CELOR DE ISU, SI IE CU IZMENELE IN VINE, E DEEJA MARO LA KUR. MORCOVU IE INTRAT DE TOT. SI DEGEABA INCEARCA DUMITRU SAL SCOATA CU PATENTUL. CA PUTE RAU. IAR POMPIERII SUNT LA POARTA. 

TIC TAC TIC TAC TIC TAC.....................................................................................


Musafir

#44922 Re:

2015-11-17 10:07

#44920: -  

 O SA MA OPRESC CIND VEI LINGE ACADEAUA MAI GAOZARULEEEE

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-11-17 10:17


cotar

#44924

2015-11-17 10:21

ti-a dato domnul inginer drașoveanu !!! te -a ejaculat    pe fața aia de bețiv    ha  ha  ha 


Musafir

#44925

2015-11-17 10:43

SINTETI NISTE GOLANI CARE POSTATI IN NUMELE MEU SA MA INCAER CU REMUS   ASTA O FACETI DIN 2012  PRAFU SAA SE ALEAGA DE VOI