Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37826 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-17 08:17

#37825: -   SUNT TRECUT EXACT CUM AM MAI PRECIZAT CREANTE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE SALARIALE OLTCHIM, TI-AM INDEPLINIT DORINTA, ALTII, RAMAN CUM AU SPUS, DECLARAT, DECIS,..., SI SE COMPORTA CUM AU RAMAS, UN SPOLIATOR SI DECLARATIILE SALE PE INTERVIU:

 Sa sti ca ironiile ieftine si prostesti le observam continuu, nu ne-a scapat nimic, iar voi cei din Pitesti si Valcea chiar si Bucu_resti si altii hahaha..., care mai ironizati mult, aveti viata lui ..., si cu_rand veti vedea moaca lui piperea de aproabe, prea aproape, prea ca la..., asta asa..., pentru ca el este avocat iar voi aveti mult lipici la el,  si " el e cineva ", va lua el legatura cu voi si ironiile voastre sa transati problemele cum veti scapa toti de puscarii ca el garanteaza si stie ce face, asa cum face el garantat piperea cu asociati & co. IUDA SI IUDAISMUL VA VA UCIDE PE TOTI CU CERTITUNINE VOITA DE AMBELE PARTI SI GRUPURI DE INTERESE MESCHINE, totul e minune la acest personaj, e cam complicat sa pricepeti voi pe ce lume sunteti si ce este foarte, foarte grav, grav, ca acolo ironia o sa va iasa pe nas si urechi , mai grav de atata, va faceti necesitatile fiziologice pe voi, mare atentie, mare atentie ironicii de serviu inca. Aici pe aceasta petitie inca mai e loc de dialog, chiar si ironic.

 https://www.youtube.com/  MIN. 1,26  " Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... " => PIPEREA&CO 18 iun. 2014

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37827 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-17 08:36

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37828 Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-17 08:47

#37770: DNA S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!! - DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA 

 

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37829 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

2015-05-17 08:49

#37771: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 

 

  Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/florian.mateita
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/Rominsolv

   https://www.facebook.com/Fairsolve  ; http://www.rominsolv.ro/

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":


FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-17 08:50

#37772: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA - Re: Re: Re: Re: Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA 

 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO. Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

GRUP INFRACTIONAL COROBORATE CU ALTE GRUPURI INFRACTIONALE, INSUSIREA DE FOLOASE NECUVENITE PRIN SPALARE DE BANI, DETURNARE SI EVAZIUNE FISCALA, INCALCAREA LEGII SI LEGILOR  DE PROCEDURA A INSOLVENTEI SI TUTUROR LEGILOR IN VIGOARE SI MULTE ALTE ILEGALITATI SEMNALATE CONTINUU SI DE AUDITURI CARE SUNT OBSTRUCTIONATE SI STOPATE,  INCALCARI ALE LEGILOR DE PROCEDURA..., BLOCATE LA AUDITARI FARA SA LI SE PUNA LA DISPOZITIE INFORMATIILE NECESARE COROBORATE CU MULTE ALTE DEPRINDERI ILICITE IMPOTRIVA TUTUROR CREDITORILOR OLTCHIM!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

 

 SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

UNDE SUNT BANII????

 

SUNTEM PRADUITI!!!!!! 

 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37831

2015-05-17 08:52


"PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!"
Asa Domnule "Creanta" baga-i la puscarie pe toti hotii nostrii, baga-i sa nu mai iasa niciodata.
Pot sa iti zic JUSTITIRUL?
UN PIETESTEAN


Musafir

#37832 Re:

2015-05-17 09:01

#37831: -  

 CE FRUMOS E SA FII JUSTITIAR CU UNII PE O PETITIE.

POTI SA II ZICI SI NEBUNUL, CA TOT PE ACOLI E.

SAU ASA: CREANTA NEBUNA.

UITASEM: IMI BAG POOLA IN TINE SI IN REPETARILE TALE, BA CREANTA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37833 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM:

2015-05-17 09:06

Observ si observa toti, o dai cu mucii in tavan si te uzi singur cand se scu_rge direct pe tine. Ma baietasule, ma cum sa-ti spun tie, dupa, zici ca sunt prea dur cu tine. Poate nu ai inteles, te stim deja cum scoti tu din context tot. Nu bag eu la puscarie, nici justitia nu-i baga la puscarie asa ca doresc ei, MERG SINGURI PE FAPTELE LOR COMISE.... Este foarte grea problema ta si amicilor tai, am scris, numa ca tu, citesti printre litere si scoti din context, e si asta o boala a ta netratata din copilatia pe care ai avut-o sau in urma unui soc, ori lipsei tale de scolarizare. Las-o mai incet cu, UN PITESTEAN, UN NIMENI, UN LICU_RICI (ARS), UN OBOSIT, UN PROFESOR PSIHOLOG CUM TE DAI...SI ALTE DEPRINDERI PE CARE LE AI SI TI LE INSUSESTI CA SI OMOLOGATE. Bine, bine, sezi linistit si somn adanc, nu mai sforaii ca lasi "audio" scris aici si te auzi singur, ne si avertizai pe aceasta petitie ca tu auzi scrisul.


Musafir

#37834 PAPA TOT GAOAZA RETARDATA,tic tac,tic tac....la mata n gura sa ne.....ca....cam

2015-05-17 09:27

#37833: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM: 

 POOLA SA O BAGI IN MATA MAI GAOZARULE CARE ESTI GHIOCA,ORICUM TI AI BAGAT O CU TACTO CERNEV CIT ATI FOST IMPARATII OLTCHIMULUI[ALUP IGUS CU MATA,TALPASANU SI CERNEV?]


Musafir

#37835 gaoazaaaa, bouleeee,nu ati fac in placere luni,stati linistiti ca nu am bani de amenda penala.

2015-05-17 09:38

#37825: -  

 D LE CREANTA,O SA TI DAU POZA MEA [FOTA]CU PIPEREA[prietenul lui cernev si vosganian] CIND I O DAU SA MI O SUGA,SE POATE?


Musafir

#37836 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM:

2015-05-17 09:41

#37833: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM: 

 CREANTA, SUGI POOLA CU REPETARILE TALE.

ASTA ASA, CA SI CONCLUZIE.

CU TINE NU POATE DISCUTA NIMENI OMENESTE (DECAT FOTA TE APROBA, DAR ALA NU SE PUNE, CA E ANIMAL), ASA CA IMI PERMIT SA IMI BAG POOLA IN TINE SI CREANTELE TALE DE CA.CAT.

ESTI UN RETARDAT CU FIXURI.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37837 Când ai făcut legea, măi, domnule ministru, n-ai avut creierul la tine?

2015-05-17 09:42

Când ai făcut legea, măi, domnule ministru, n-ai avut creierul la tine?

Dacă un om îţi spune că eşti prost este relativ şi poate fi subiectiv, dar când o ţară întreagă îţi spune că eşti prost, atunci, domn’ ministru al Finanţelor ar trebui să te duci acasă şi să laşi locul unui finanţist, care ştie ce să facă. Guvernul nostru drag şi scump joacă bambilici cu legile. Acum dă ordonanţă pentru impozitarea bacşişului, acum dă ordonanţă pentru neimpozitarea lui. Măi, stimaţi guvernanţi, dacă aşa credeţi voi că se conduce o ţară, atunci trebuie să ne facem cu toţii bagajele şi să plecăm naibii din România, pentru că sunteţi în stare să ne omorâţi pe toţi, ca să rămâneţi voi, să vă uitaţi lung la visteria goală.

Cum dracu’ să mai crezi că un guvern este în stare să conducă ţara asta, când astăzi dă o lege, intră în vigoare, îşi produce efecte şi la o lună o abrogi, că nu mai e bună! Şi-au modificat oamenii casele de marcat, şi-au cumpărat registre, şi-au bătut capul să înţeleagă cum să procedeze cu “celebrul” bacşiş, iar acum trebuie să se lase de impozitat, pentru că a constatat Guvernul că e prea grea treaba asta şi nu merge aşa, cu una cu două. Păi şi când ai făcut legea, măi, domnule ministru, n-ai avut creierul la tine?


Musafir

#37838 Re: TE SALUT PITESTENE,EU PICASSO[FOTA]

2015-05-17 09:43

#37817: UN PITESTEAN -  

 DATI NUMELE FRATE ,NU FI FRICOS CA NU AU CE ATI FACE,EVENTUAL SA TI O LINGA PIRVU CU DUMITRU,ETC.


Musafir

#37839 Re: PAPA TOT GAOAZA RETARDATA,tic tac,tic tac....la mata n gura sa ne.....ca....cam

2015-05-17 09:43

#37834: - PAPA TOT GAOAZA RETARDATA,tic tac,tic tac....la mata n gura sa ne.....ca....cam 

 NU CO.AIE FOTA, IMI BAG POOLA IN NASUL TAU SI NEAMUL TAU.

TU TACI, CA ESTI DEPASIT DE EVENIMENTE.

BEA O BERE, BATE-O PE NEVASTA-TA SI CULCA-TE.


Musafir

#37840 Re: Re: TE SALUT PITESTENE,EU PICASSO[FOTA]

2015-05-17 09:45

#37838: - Re: TE SALUT PITESTENE,EU PICASSO[FOTA] 

 FOTA, LA TINE E COMBINATIE LETALA: BETIV SI PROST.

CREANTA ARE NOROC, EL E DOAR IMBECIL.

DACA SE APUCA SI DE ALCOOL, A BELIT-O.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37841 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM:

2015-05-17 09:46

#37836: - 

 TE FOLOSESTI DE UN NUME NEMERNICULE, TE FOLOSESTI DE MULTE ALTE NEMERNICII, DAI IN VINOVATII CARE EI SUNT NEVINOVATI PENTRU CA TE CREZI TU dumnezeu (SCRIS MIC, FOARTE MIC SAU CHIAR NEEXISTAND..),  RAMAI APOPLEXAT SI SCOS DIN CONTEXT, TU LASI SCRIS, TU ITI RASPUNZI SI AUZI  SCRIS, TU N-AI LOC DE NOI SI TU INVOCI CEEA CE AI MEREU IN GURA SI INGHITI, PAPA TOT SI NU MAI DA PE JOS, MANANCA TOT SI FIRMITURILE INGHITELE BINE, N-AI VOIE ALCOOL, CA ITI RECOMANDAM SA SE DUCA MAI BINE, BAGA SI CU APA, SA STI CA NU MUSCA, DOAR TI LE INDEASA DEFINITIV SI IREVOCABIL, OUT.


Musafir

#37842 OARE CINE A SUPT ACADELE MAI GHIOCA,OARE CINE A SUPT LA TALPASANU,VOSGANIAN,CERNEV,ETC?

2015-05-17 09:47

#37836: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM: 

 DA MA SUGACIULE DE GHIOCA,TIE TI O SU....GE UNUL ,DA TU AI SUPT O LA PREA MULTIIIII.


Musafir

#37843 .SPUNE MA GAOAZA OAMENILOR ADEVARUL CU MINCATUL RAHATULUI DIN TRIVALE[taina]

2015-05-17 09:57

#37840: - Re: Re: TE SALUT PITESTENE,EU PICASSO[FOTA] 

 ASTA AI FACUT CU RAHATUL DE TACTO CERNEV TIMP DE DOI[2] ANI,MI ATI SUPT O CU BETIV,NEBUN,ETC,ATI DENIGRAT PERS.MEA,DA DESPRE REPORNIRE CE AI DE SPUS MAI MU...ISTULE DE GHIOCA,CUM E CU INTILNIREA DE LA PITESTI CU VOICULESCU SI DIACONESCU,CUM E CU ZLOTIIIII?...REDAU VORBELE LUI VOICULESCU CATRE NEMERNICUL SI BORFASUL DE ZAREMBA;NO ZAREMBA TU OLTCHIMUL,OLTCHIMUL EU IL VOI LUA PRIN CIOCOIUL DE, DAN DIACONESCU,ZI MA GAOAZA,MINTE FOTA CUMVA?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37844 Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-05-17 09:58

#37667: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

JUDECATORUL- SINDIC RAMNICU VALCEA:  2. creantele izvorate din raportul de munca;

  OLTCHIM CREANTE ACHITARE: 

1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%,

se arată în planul Rominsolv – BDO.: Plan_Reorganizare_Oltchim

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

UNDE SUNT BANII???? Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.  Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

LEGEA 85/2006:

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37845 FRIPTURISTILOR-va este foame

2015-05-17 09:59

De ce va luati mai decat de ghioca de raposatu de la SLO de ce nu va luati cu cat va plateste?Atentie cresc datoriile SLO catre ANAF Valcea de la o zi la alta cine va plati datoriile?

 

am uitat,ramine sa i o lingi la AVRAM,ETC

#37846 Re: OARE CINE A SUPT ACADELE MAI GHIOCA,OARE CINE A SUPT LA TALPASANU,VOSGANIAN,CERNEV,ETC?

2015-05-17 10:00

#37842: - OARE CINE A SUPT ACADELE MAI GHIOCA,OARE CINE A SUPT LA TALPASANU,VOSGANIAN,CERNEV,ETC? 

 gaoazaaaaaaa,pleaca si tacto talpasanu si ramine sa i o lingi la piperea,ca pleaca si asta.


Musafir

#37847 Re: FRIPTURISTILOR-va este foame

2015-05-17 10:02

#37845: - FRIPTURISTILOR-va este foame 

 SA MI LINGI PIXUL POPONAR CERNEVIST,MIE FOTA SI LA NEA MIHAI,CE ZICI,TE BAGI LA LINS ACADELE?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37848 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30 ianuarie 2013: DNA S.O.S OLTCHIM

2015-05-17 10:03

PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :             

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

 

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.05.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

 

 

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

 

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:  

 

 

17.06.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt:
Document:    

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre  892/2015  22.04.2015

22.04.2015

Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre  893/2015  22.04.2015

 SINDICATUL SLO =Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 =  > Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

 

http://www.oltchim.ro/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37849 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

2015-05-17 10:06

JAF, HOTILOR, HOTILOR, HOTILOR..., PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.   HOTILOR, HOTILOR, HOTILOR...!!!!!!!!!!!!!

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) |

   

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Conducerea societatii

onsortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si Administrator Judiciar
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu
 Ultima actualizare 04 martie 2015

oltchim.ro

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE SI FURT PRIN JAF.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

zf.ro

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

S-A SCU_RS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 
OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37850 Re: Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. POMANAGII:

2015-05-17 10:11

#35747: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. POMANAGII: - Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. POMANAGII: 

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.