Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

INFORMATIA

#3601 SERV. PERSONAL

2013-04-23 15:05

Noua directoare de la Personal , nu accepta tolaneala pe banii Oltchimului. Sedintele interminabile de sindicat sunt luate in vizor. Fie de la sindicatul VICTORIA SAU SINDICATUL LIBER. Normal ar fi sa-mi desconspir numele dar sunt informatii din "CULISE" Deja sunt luate in vizor < sectoarele cam stufoase din punct de vedere numeric: POLICLINICA, CANTINA, SERA. >
nykk

#3602 Re: Daca mi se va mai incalca acest drept, voi apela la masuri legale!

2013-04-23 15:38

ROMANITA

#3603 bolnavior

2013-04-23 15:43

Nu va apropiati de policlinica ! Am vazut atatea cazuri- accidente rezolvate de acesti oameni minunati ,doctori-asistente, incat ar trebui sa tinem de ei cu dintii. PRIMA INTERVENTIE ESTE FOARTE IMPORTANTA. In POLICLINICA sunt acoperite toate specialitatile: cardiologie,neurologie,stomatologie etc . Cine l-a infintat nu a fost nebun! Restul sectoarelor sunt de analizat. In cantina sunt cam multi dolofani! Se aude ca sunt cam multi minuitori de TIGAI

Musafir

#3604 dolofanul

2013-04-23 16:04

Ce te iei ba de noi? Mincam si noi ca oamenii-FELUL 1-2-SI DESERT ,dar gratis !Grasi suntem din cauza ca ne pune SEFU SI LA PACHET !luati-va de aia care vin de-acasa cu pachet si miros a ceapa cu slanina. M-am suparat pe voi si va reduc ratia: mai bine imi mai fac o casa la VLADESTI.
vizorul

#3605 carutasul

2013-04-23 16:25

Este unul la cantina care in afara de hais si cea nu face nimic. Cara lapte inainte, acum mulge vaca prin curtea cantinei. Parca ar fi buna si restructurarea asta!
BATRANUL

#3606 #3509 Finish - pentru cenzura lui ALAIN

2013-04-23 16:39

Sa stii ca nici in vremea lui Ceausescu nu erau pesepsiti cei care spuneau bancuri (chiar cu Ceausescu sau cu Elena) - desi aveau implementate mijloace legale si logistica necesara (ochii si timpanul)care puteau duce la pedepse!
Nu am auzit sa fi fost cineva pedepsit pentru imprastierea, ascultarea sau citirea bancurilor.
Problema este a celor care, prin comportarea lor, genereaza aceste bancuri.

Nu inteleg care este problema ta!

Marianna

#3607 vizorul

2013-04-23 16:45

Nu-ti face probleme. PCC-ul lucreaza pentru tine! Conform articolului publicat astazi pe site-ul http://www.business24.ro/oltchim/stiri-oltchim/pcc-ar-putea-participa-la-privatizarea-oltchim-alaturi-de-stefan-vuza-dar-nu-au-stabilit-o-intelegere-1527955PCC  - 1.700 de angajati ai OLTCHIM care lucreaza la Ramnicu Valcea vor pleca acasa si vor ramane la munca 1.600 angajati ai OLTCHIM care lucreaza la Ramnicu Valcea si Pitesti; citez:
"Astfel, noua structura a companiei cuprinde holdingul Oltchim Ramnicu Valcea, cu SPV-urile de productie Soda (active in valoare de 67 milioane lei si 280 angajati), OXO (124 milioane lei, 280 angajati), Polioli (173 milioane lei, 400 angajati), Arpechim (372 milioane lei, 580 angajati), PVC si VCM (223 milioane lei, 60 angajati)."

MIHAITA

#3608 nykk #3602

2013-04-23 16:58

AI PUNCTAT BINE!
INCA DE LA INCEPUT ACESTI "BAIETI DESTEPTI" (UN FEL DE CRISTINA ANGHEL - GREVISTA FOAMEI / SENATOR PC)AU AMENINTAT!
SE PARE CA IN CURAND - ASA CUM A FOST DEMASCATA CRISTINA ANGHEL - VOR FI DEMASCATI SI VA TREBUI SA RETURNEZE TOT CE AU PRIMIT.
Daniel

#3609 Alain #3596 liber

2013-04-23 17:01

"da,
e liber! Oficial! A fost facuta cerere oficiala de catre Cernev catre conducerea socitetii pentru aceste libere! Punct!"

ASA SA FIE? NOI DE CE NU STIM? ESTE SUFICIENT SA FACA CERNEV O CERERE OFICIALA CATRE CONDUCERE? NU TREBUIE CA CEREREA SA FIE SI APROBATA?
Curiosul

#3610 Alain

2013-04-23 17:29

Bah Alaine sa stii ca nu suntem tembeli.
Chiar ne credeti satra lui Cernobel sa punem botu la mamaliga din tuci??
Noroc cu Cernev mah ca a facut cerere oficiala la Conducere ca altfel nu avem liber de 1, 2 Mai si Paste.
BAAAAAAAAA DA PAPAGALI OR FI AIA CARE SA CREADA ASEMENEA ABERATIE !!! DU-TE MA LA OGLINDA SI VEZI ESTI TU SAU CAND TE PRIVESTI APARE VIZIRUL ZAREMBA JUMATATE DE OGLINDA SI CERNOBEL MENDELEEV CEALALTA JUMATATE DE OGLINDA CAND TE PRIVESTI IN LOCUL ASPECTULUI TAU GINGAS DE LOBIST CONSERVATORISTO-LIBEROLOG CU AIPHONE???
AJUNGETI SI VOI SA CREDETI INEPTIILE PE CARE LE LANSATI PRIN COMBINAT SI PE AICI.
Emilianos Fordilios mascota voastra ce face??? Alearga inca sa gaseasca capusele prin iarba???
Cooptati-l in echipa si pe Ciobel Spiroforul ca asta nu a gasit inca tacamurile de aur, poate il ajuta Emilianos sa definitiveze ancheta.
Vai de voi.............
MIHAITA HAI SA TRAIESTI !!! AI PERFECTA DREPTATE ........
CRISTIANA ANGHEL ESTE TIRAAAAA PE LANGA CIOCLII ASTIA !!!

Alain

#3611 schizo

2013-04-23 17:43

deci...nu uita : rudotel + psihiatru, desi pentru schizofrenie e cam greu sa rezolvi ceva....
ROTARY CLUB

#3612 Stire de ultima ora maine va rasari soarele pe platforma combinatului nostru - cine merita urale ??

2013-04-23 18:09

Maine va fi soare pentru ca minunata satra a facut temenele in aceasta seara impreuna cu guru Cernobel in fata Divinitatii pe altarul OLCHIM` !!!
Alain nu participa la procesiune intrucat cauta MINCIUNOTEL medicamentul forte prescris spre administrare rapida cu rol curativ in vederea eliminarii repercursiunilor stresului reformei. Spera sa mai scape desi sunt slabe sanse ........La cati din combinat au dat acatiste nu este de mirare.
Ca urmare a procesiunii derulate multimea de operatori chimisti satula de mangleli, limbisme, planuri de functionare la 65%, salarii compensatorii, liste de disponibilizari, a exclamat in cor in timpul procesiunii:
ALLES BANDULES MO Cernobel!!!!
Has me pele !!!
Ja bengheste !!!
Moteramam pelehau!!!
La auzul acestora urari de bine o singura persoana a intors capul parand interesata de mesaj
Ghiciti cine.............
NAE

#3613 Pentru Musafir raspuns

2013-04-23 18:50

In sala de sedinte, la ministerul Economiei de fata cu toti parlamentarii de Arges si Valcea, eu am ridicat problema C.A.R. Oltchim. Am spus atunci ca toti angajatii Oltchimului au reusit sa vina la servici datorita C.A.R-ului care a fost devalizat. Conform unei adrese in care fosta conducere recunostea datoria catre C.A.R. Oltchim si ruga presedintele C.A.R.-ului pentru esalonarea ei, v-am rugat sa platiti ratele sau sa achitati creditul, si sa va retrageti fondurile. C.A.R. are un consiliu de administratie din cate se pare de peste 10 persoane care sunt foarte bine platite si nu stiu ce "bine" au facut pentru persoanele cotizante la C.A.R. Se pare ca aceste persoane din consiliul de administratie au sume foarte tentante desi nu fac nimic pentru cotizantii C.A.R.
Rational

#3614 Mariana destinul este stabilit

2013-04-23 18:56

Mariana,
Se pare ca stam in baza planului de salvare intocmit de PCC ca administratorii nostrii dorm linistiti pe remuneratie serioasa de 50 000 EUR/luna.
Probabil ca asteapta sa ne trimita acasa. Se grabeau de fapt inca de la 1.04.13.
Noroc ca mai sunt unii care mai citesc legea si nu se uita in oracole germano poloneze si au ripostat ca altfel acum eram multi dintre noi cu posesori de decizii si cu salariile neluate.
Dupa cum vezi sunt multi care bat campii pe aici aburindu-ne cu fel de fel in speranta ca infometati si dezamagiti credem minciunile lor.

Ne-au halit

#3615 CAR-ul nostru l-a mancat linistit clanul politic al lui Balan

2013-04-23 19:12

NAE CAR-ul nostru e halit de clanul Balan.
Recunosti ca pe stat ni s-au retinut sumele respective de catre echipa Balan???
Unde sunt banii???
I-au papat linistiti. De ce nu spune Alain si clanul sustinatorilor lui Balan ce au facut cu cotizatia noastra la CAR retinuta pe state. Probabil ca s-a dus la masa credala adica vechea a lui Cernev cand nu are raspunsuri la intrebarile noastre fata de administratia Balan.......
Cei care am fost executati pe tema neplatii ratelor la CAR (vezi procesele pe rol la Tribunalul Valcea) am depus o sesizare la Parchet si DNA pentru a cerceta infractiunea de fals in inscrisuri, uz de fals si deturnare de fonduri.
Neste baieti din actuala echipa mari specialisti economisti - vezi doamna directoreasa adjuncta Spirista si alti semnatari de state de plata vor fi curand chemati la apel sa dea cu subsemnatul.
Am fost prostiti pe fata de Balan si echipa.
Ne retineau contributia si ei foloseau banii vezi doamne sa finanteze functionarea combinatului la 65%.
Vrem sa stim de asemenea ca Alain sa nu se mai atace asa cand se prezinta structura datoriei acumulate din septembrie pana la declansarea insolventei de catre fochist. Se pare ca sunt aproape 80 de mil EUR acumulati in aceasta perioada timp in care noua ni s-au retinut pe state bani si s-au dus pe apa sambetei.
La CET Govora au lasat gaura prin neplata,noua ne-au halit bonurile de masa, cotizatia la CAR si o parte din salarii, iar restul salariilor sunt platite prin AJOFM.
Atunci ce a facut echipa Balan cu cele 80 de mil EUR gaura in 5 luni de conducere combinat???
Cui s-a vandut productia si pe ce preturi????
Ce plati s-au efectuat si catre cine???
Poate ne lamureste noua directoare de resurse umane si da lista cu cei angajati de Balan (desi se ataca Alain sunt 276 deci aproape 300), poate da si lista cu cei care au primit prime ca simulau greva foamei, lista cu cei la care s-au marit nejustificat salariile.
Si totusi cum au reusit sa faca gaura de 80 de mil EUR??? Ca noua salariatilor mare lucru nu ne=au platit. Afara de salariul pe august si sept. 2012 au mai platit noiembrie si atat.
Sa nu uitam ca la plecarea lui Roibu in conturile combinatului mai ramasesera aproape 2 mil de EUR. Deci practic pe ce s-au dus cele 80 de mil EUR???
Domnule Director Balan ne-ati mintit frumos era sa va si credem.
Rezultatul final al guvernarii dumneavoastra este executarea noastra in instanta ca nu ne-am platit CAR-ul desi din salarii ne=ati retinut aceste sume.
traian

#3616 destinul

2013-04-23 19:20

Ca o completare, marele cernev si-a indoctrinat propagandistii de servici cu o idee hilara - "e mult pana cand se va face curat in combinat, pana pleaca cei 1000 de oameni, pentru ca apoi cei ramasi sa o duca imparateste". Asta e propaganda de o fac discipolii preamaritului prin combinat. Ce nu le-a spus, iar slugile nu sunt in stare sa gandeasca, este ca lucrurile dupa restructurare si apoi privatizarea imediata se vor schimba drastic. Ei, "cei ramasi", vor trece printr-o rapida reorganizare, alte contracte de munca cu salarii mult mai mici, sarcini de servici diferite si multiple. Nu vor avea parte de functiile promise de cernev, de traiul linistit. Nici pe departe.

Revin cu curiozitatea mea: Alain sa fie oare unul din ultimii discipoli luat sub aripa ocrotitoare de cernev, pentru ca a ramas fara locul de munca de la designro ?!
Blue eyes

#3617 Planuri , SPV-uri, PCC, strategii

2013-04-23 21:05

Cine crede ca mai rezistam pana in toamna anului asta la actualul nivel de functionare (Varu Jan declara ca 30% - sa fim seriosi totusi) pana se trezesc specialistii administratorilor sa decida nu stiu ce impartire pe SPV-uri sau cum le-or zice ei parti ale combinatului probabil conform strategiei PCC??? Fondurile de salarii de la AJOFM se duc si ordonanta de compensatorii deocamdata este numai povesti asa cum ne-am obisnuit din toamna lui 2012 pana in prezent.
Deci certitudini ZEROOOOOO.........
Cine a avut ochi sa vada si urechi sa auda strategia a fost limpede de cand presa a dat in vileag contractul de consultanta a lui DJ. Vulpescu cu PCC :
http://f1.corect.com/sites/www.corectnews.com/files/Contract%20Vulpescu%20PCC.pdf
Ce scrie in acest document se ridica parul pe spinare acum dupa ce in toamna anului trecut l-am ignorat toti desi aparut prin presa si totusi pas cu pas constatam ca s-a aplicat. De atunci se jucau cu destinele noastre si colonelul polonez si patronii sai germano-polonii, fixasera strategia de preluare pe nimic a partii care-i interesa si pentru asta aveau nevoie de eliminarea a unora din noi angajatii, care le creau costuri suplimentare cu salariile compensatorii in caz de disponibilizare si interesul era de asemenea aducerea combinatului in pragul falimentului pentru a justifica statului roman ca PCC de fapt nu vor plati decat o suma derizorie ca de fapt datoriile preistorice (alea invocate seara de seara de Alain) fac combinatul neinteresant pentru alti investitori si deci singura salvare e el colonelul.
Investitorii ar fi venit si altii in afara de colonelul polon numai ca trebuia sa ii cheme cineva.
Dar si aceia care au venit s-au cautat mijloace sa plece rapid ca sa existe justificare ca "nimeni nu ne vrea". Tineti minte ca era un cantec al aurolacilor imediat dupa revolutie care avea ca refren: " Pe mine nimeni nu ma vrea" asa si cu combinatul nostru.
Au fost consiliati puternic in punerea la punct a strategiei de catre tovarasul machiavelist Vladescu Sebastian si alti tovarasi apropiati lui printre care si faimosul nostru Mendeleev Cernobel care in vara anului trecut a fost intr-o excursie nu de multi stiuta cu consoarta sa in Polonica desi el neaga prin locotenentii sai acest lucru vehement.
Sigur Alain "stie tot" combate aceasta informatie cum ca Gurul sau ar fi fost in Polonica invitat de colonelul Zaremb, informatie care ii cam deconspira pe sustinatorul trimiterii noastre in somaj incepand cu 1.04.13 asa cum se dorea adica dl. Mendeleev in complicitate totala si ilegalitate cu administratorii remunerati cu 50 000 EUR/luna.
Tot Alain bine informat sustine ca Cernobel Mendeleev ar fi fost intr-o excursie in Germania pe care si-a platit-o de fapt singur in perioada in care serviciile romane de profil il confirma ca fiind in Polonica.
Sigur ca da, cine crede asemenea povesti??? SRI-ul a primit de la SIE in detaliu toate informatiile necesare: unde a fost GURU, cu cine s-a intalnit care a fost scopul vizitei.
Guru crede ca nu stie nimeni si ca a mascat totul cu o simpla excursie de vacanta dupa care la combinat a izbucnit o revolutie asa din ura noastra a muncitorilor pentru semetul faraon. Si ca prin minune s-a nimerit si Mendeleev sa fie in concediu dar brusc a naibii coincidenta a fost solicitat sa vina la combinat sa dea o mana de ajutor revolutiei. Bai cate coincidente????
De unde avea el finante sa plece in excursie atat timp cat noi nu ne luasem salariile si muream de foame. Pai exista echitate pe lumea asta????
Sunt doua variante: ori a fost sponsorizat, ori a scos bani de la ciorap.
Cercetarile sunt avansate si locotententii Gurului monitorizati toti desi ei cred ca nu sunt deconspirati si ca au actionat ca la carte adica mucles. Se pare ca nu se potolesc si muncesc sa aplice strategia de preluare a partii din combinat care de fapt mai prezinta interes pentru colonel.
Serviciile isi fac treaba si colonelul desi a primit avertizari serioase prin fostii sai colaboratori din servicii ca mai sunt si oameni de bine in aceasta tara aservita si servicii care nu apleaca urechea la comenzile lui Vladescu & Company si ca este filat se pare ca nu renunta la ideea de a prelua pe nimic combinatul si ataca reduta cu orice riscuri avand confirmari din cercuri inalte ca nu va pati nimic.
Foarte interesanta in acest sens al asemenarii cu strategia PCC prezentata mai sus de Mariana intr-o postare este strategia prezentata in raportul insolventei de catre administratori, strategie care este copie la indigo cu propunerea PCC indicata de Mariana intr-o postare mai sus si aparuta in presa de azi.
Ce nu se stie este ca deja de prin februarie 2013 unii din satelitii Mendeleevului adusesera in combinat si pe la colturi ne tot aratau acest plan al PCC in ideea ca vor convinge unii colegi de ai nostrii din sectiile pe care le vroia polonezu sa cupleze la aceasta propunere.
S-au cam inselat ca unii din noi mai si gandim desi suntem considerati lipsiti de cap.
Practic administratorul Piperea propunea la sfarsitul raportului privind cauzele insolventei ca solutie de salvare exact strategia de restructurare a PCC cu splitare in SPV-uri a combinatului, etc.
Oare este o coincidenta sau o intamplare sau cum spune vesnicul atent Alain sunt scenaritele celor de la Centrul de calcul si din Pavilion - cei platiti de faraon.
Nu Alaine nu sunt scenarite si tu stii bine asta. Cei platiti sunt altii cei pe care ii marginalizezi tu.
Alain stii si tu foarte bine ca nu sunt scenarite ci de fapt colonelul polonez isi tot intinde antele arunca bani prin presa isi cumpara influenta, il instruieste pe Guru Mendeleev pe ceilalti sustinatori ai strategiei sale ca pentru a functiona cu o parte din combinat (vezi exact partea care prezinta interes pentru PCC) trebuie sacrificati unii colegi - adica multi dintre noi ca doar asa da comanda colonelul.
Asa se explica cum Mendeleev si-a permis sa negocieze trimiterea noastra acasa cu administratorul Piperea (in ce calitate sau cu mandatul cui nu stim si-a permis el sa agreeze trimiterea noastra acasa) inca din 1.04.13 desi era ilegal dar era tema de casa primita de la viitorul patron polon.
Daca reusea reusea, n-a mers asta este ei sunt datori ca de aia sunt platiti sa incerce ca asa primesc teme noi suntem datori sa ne aparam locurile de munca.
Astfel se explica cum se lauda prin combinat guru Lindicatului Infrangerea ca el va fi Director General. Se pare ca intr-adevar i s-a promis acest lucru daca reuseste mentinerea pacii sociale concomitent cu trimiterea multora din noi acasa pana preia polonezu ce il intereseaza.
Ce merita astfel de oameni??? Nu exista calificative sau comentarii dar suntem convinsi ca isi vor primi ce merita.
Este impresionanta capacitatea de disimulare si manipulare a unora asa numiti colegi cu noi in intentia de a se atinge tintele polonezului.
Omul (colonelul) este abil in astfel de activitati de preluari ostile de combinate pentru ca dupa cum mai citim si noi in propriul CV scrie cu mana lui ca a fost agent al serviciilor secrete poloneze spionaj industrial extern.
Sigur Alain o sa comenteze imediat ca are tema sa mascheze adevarul doar de aia are aiphone - va spune ca este o poveste, o scorneala, o aberatie, o minciuna, nu este adevarat, minte agenturili faraonului. Al naibii faraon si peste 100 de ani daca tuna deasupra noastra in combinat el este tartorele.
Alaine docomentele iese la iveala cum spuneti voi in dulcili grai romanesc neaos corect gramatical.
Colonelul este parte din agenturili poloneze a scris cu mana lui iaca mai jos si a pus si stampilili PCC - ului pe CV deci nu este facatura cum ne va spune Alain:
http://www.oltchim.ro/uploaded/cv/CV%20Wojciech%20Zaremba-RO.pdf
Alaine asta este viata !!! Adevarurile nu pot fi mascate de scenaritele imaginate sustinute de tine si cu atat mai putin nu poti la infinit sa negi o serie de adevaruri care s-au intamplat in combinat in ultimele luni si pe care multi le-am vazut.
Nu uita !!! Serviciile stiu destul si isi folosesc antenele sa mai afle ce trebuie.
Cand va veni momentul veti da cu subsemnatul unii din voi la cei care trebuie.
Voi jucati-va cu sarguinta piesa de teatru impusa de colonel.
Macar putem dormi mai linistiti - Serviciile vegheaza totusi .............
iiii

#3618 oltchim

2013-04-24 05:21

Suntem intr-o stare de agonie prelungita, ne vor inchide, vom pleca aproape toti acasa si acum nu facem decat sa ne jignim si sa ne sfidam unii oe altii, pacat,suntem in post si nu realizam spre ce ne indreptam, doar putini stau linistiti si probabil din plictiseala scriu pe petitii toate tampeniile
Alain

#3619 pa

2013-04-24 05:27

Bai figurantule... astept lista aia cu cei 276 angajati... nu ma inreseaza nici ca esti baiatul lui Marcu nici al lui diculoiu, nici ca te cheama Bazoi nici ca esti de la centrul de calcul nici ca de la monitorizare, nici ca de la aprovizionare... baga lista aia aici, asta ti-am spus de nu stiu cand... ce p..da matii nu pricepi? Vrei injuraturi pai bine daca dai verde la treaba asta ca sa-mi asez un pic repertoriul!

Si da, banii de la CAR i-am luat eu, te oftici? Ca sa pot sa va mai tin pe aici, ca oricum ati luat bani fara sa munciti!

Hai..sictir... !

 

PS : are dreptate omul asta de mai sus, macar de am invata ceva din toate astea... numai niste idioti tin cu dintii de niste excroci care ne-au lasat in halul in care ne-au lasat! Ne meritam soarta, asta e adevarul! sa ne dea dreaq afara pe toti si sa termine o data balciul asta! SI SA FIE FARA ORDONANTA !

Anghel

#3620 CAR Oltchim

2013-04-24 06:04

Are dreptate Nae, cotizati baieti, cotizati la CAR!
Aia de la CAR sunt 4 insi mari si lati angajati acolo + Sarpe, iar in Consiliul de Administratie sunt DOAR 10 persoane de prin Pavilion si ceva sectii, care primesc LUNAR 900 lei (9 milioane vechi), un Vicepresedinte care primeste 1300 lei (13 milioane vechi) si un presedinte de CAR, care ghiciti cat primeste si ala! :))) Frumos, nu? Eu spun ca merita toti banii astia, ca doar fac sedinte in fiecare luna, fac prognoze financiare serioase; se vaita Sarpe ca nu sunt banii virati la CAR, dar sa faca premieri la final de an sau sa le reduca indemnizatiile alora din Consliliu, nu ar face....Cotizati la CAR baieti, cotizati! :)
Alain

#3621 lamuriri

2013-04-24 06:13

@Blue...sistem : te rog o chestie, ca am senzatia, din cate am reusit sa deslusesc prin cele scrise de tine, ca mai ai un pic si zici ca sunt si eu vreun agent SRI... spune-mi si mie te rog, cum de ai tras tu concluzia ca eu l-am luat in brate pe acest Zaremba... ca mai ai un pic si zici ca sunt nevasta-sa... dar te rog, cu argumente din cele scirse de mine pe aici!

@traian : domnul "M" va respect prea mult pentru a da vreun raspuns "picant" - ce pot sa va spun este ca sunteti intr-o mica eroare de cuantizare a timpului; si, daca dvoastra puteti fi numit vreun discipol recent al lui diculoiu, de ce nu, puteti sa ma numiti si pe mine cum vreti....
aaa

#3622 Declaratie Piperea

2013-04-24 10:30

Tare articolul lui Piperea despre profesionistii soti Spiru
hop si eu

#3623 #3622 Declaratie Piperea

2013-04-24 12:19

Veni, vidi si mult prea multe vicii.

Sa ne traiasca profesionistii! MAI ALES INTAIUL PROFESIONIST IN INSOLVENTA.
FANDOSITELE

#3624 NE MERITAM SOARTA !

2013-04-24 13:41

Si noi credeam ca Balanel - fochistul ,este salvatorul O LTCHIMULUI. Echipa sa era formata din: cucoana care-i facea cafeaua (babaciunea avea ifose de mare patroana},fandosita de la protocol, care de fapt era paznicul lui Balanel sa nu faca prostioare{SRI-ul nevestei} si soferul sau care culegea informatii din teritoriu. Merita Oltchimul asa ceva ?
HELP...................!

#3625 disperati

2013-04-24 14:05

Premiantii cer ajutor !Noi care am primit camere la camin cerem consultanta de urgenta! PARDON-ORDONANTA De asemenea cerem de urgenta instructiunile pentru folosirea robinetilor de apa calda .La tara aveam butoiul sus-apa prin cadere.