Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ROMICA

#3526 OLTCHIM

2013-04-19 19:04

LA INCEPUT AM CREZUT CA CEI CARE ISI EXPRIMA GANDURILE IN ACEASTA PETITIE SUNT OAMENI CU SCAUN LA CAP. SE PARE CA UNII, ORI SUNT PROSTI ORI NU AU CE MAI SCRIE SI SE TIN DE BANCURI PROASTE. TREZITI-VA LA REALITATE DOMNILOR FIINDCA TARA GEME DE PROSTI. M-AM SATURAT SA VAD CA IN ACEST OLTCHIM INCEPIND DE LA UNII SOFERI SI TERMININD CU UNII INGINERI MAJORITATEA SUNT PROSTI. A FOST NUMIT DIN NOU DIRECTOR ECONOMIC DOMNUL ALIN. SINCER NU AM NIMIC PERSONAL CU DINSUL.AM INTELES CA ESTE UN BUN ECONOMIST SI ATUNCI MERITA SA OCUPE ACEASTA FUNCTIE DAR NU SUNT DE ACORD CA SOFERUL LUI SA FIE CEL CARE LA MITINGURILE TRECUTE ISI UMFLA FALCILE STRIGIND EL SI SOTIA LUI:JOS PIPERA,TALPASANU SI TOATA CONDUEREA,CREZIND PROBABIL CA PRIN ACEASTA ATITUDINE V-A MINCA DIN NOU O PAINE ALBA CA SOFER AL DOMNULUI FOST DIRECTOR VASILE CONDUCIND MASINA PE RUTA OLTCHIM-CANTINA OLTCHIM - GOVORA -BAI PE UN SALARIU MAI MULT DECIT ONORABIL.SA CREDEM OARE CA SI DOMNUL ALIN PRIN FUNCTIA CARE O ARE ACUM ALEGANDU-SI ACELASI SOFER PE CARE IL AVEA DOMNUL VASILE VA AVEA ACELEASI APUCATURI. (EU PERSONAL, IN LOCUL DANSULUI, AS SCHIMBA SOFERUL CA SA NU MAI CREEZ SUSPICIUNI)
Cocartasu`

#3527 Numire domnu Smeu

2013-04-20 16:39

Domnu Smeu este un profesionist asta e drept il stim toti.
Normal ca era nevoie de unu sa si munceasca la Economic ca restul sunt politichia de serviciu mulgatorii caprei OLCHIM` :
http://www.ziaruldevalcea.ro/Sotii-Ciobescu-numiti-pe-criterii.html
Oare doamna Cioaba Spirache Volkswagen x 2 si 18 000 RON x 2 de ce mai ramane directoare adjuncta ??? Are Talpa Iute nevoie sa ii dea energizante la minijup???
Oricum pana acum afara sa isi mute fundu din Passat in Pavilion si viceversa madame Ciobica nu a facut nimic.
La Revolutia mendeelevista din septembrie anu trecut domnu Smeu era coruptu` de serviciu desi omu isi facea treaba cum simt de raspundere dar se ocupa Cronicarul Pirnaie sa denigreze si sa pregateasca scaunul oamenilor colonelului polonez cu suportul TNL alias clanul Spirache Haret Ciobica cautatorul clostii cu puii de aur si a tacamurilor de aur - mare om mare caracter:


Citat din Letopisetul lui Pirnaie plutasu de pe Olt - CHIM din septembrie rosu miscarea de eliberare Che Guevarista Mendeleev Victorista???
http://www.ziaruldevalcea.ro/Mostenirea-lasata-de-Roibu-Imparat.html
Citat:
"directorul general adjunct financiar Alin Smeu este administrator la Mentchim, Oltquino, Sistemplas şi Oltgroup"

Acu domn Smeu nu mai e capuse nea letopiset Pirnaie ia zi????
Bahhhhhhh ne-ati omorat pe noi muncitorii cu zile si in final ajungeti sa conduceti combinatul tot cu fostii ???
Pai nu ziceati ca ii dati jos si faceti si dregeti si porniti la 160% combinatu???
Pirnaie cum mai stai cu tolba??? E plina??? sau colonelul te-a sarit luna asta????
Vezi ca ajungi si tu ca nea Popica sustinatorul colonelului care sta cu curierul in faliment.
L-ati mancat pe Faraon ca avea salar 2500 EUR/luna lasa ca acu ne manca Piperache de 50 000 EUR/luna si plan de redresare sulaaaaaaaaaaaaaaaa.
A venit Blanculescu cu o idee buna a si sarit Piperache ca sa nu se bage alti superspecialisti peste el ca el e cioclu de serviciu si daca nu iese la ciupeala colonelului e naspel.
De banii astia mai bine ne-ar da bonuri de masa.........ca oricum Piperache ii ia degeaba.
LA VITA E BELITA

#3528 Mesajul unui Pontos

2013-04-20 17:19

„Am spus de mai multe ori. La Oltchim trebuie salvat Olchimul, dar nu se vor salva pentru că nimeni nu va veni să ia 3000 de angajati. Asta am spus-o în campania electorală. Acum încercăm, n-or să fie 3000 de locuri de muncă , dar încercăm să salvăm mai multe locuri de muncă la Olchim, dar printr-o investiţie privată. Dar sigur, o să se supere un lider de sindicat şi cu domnul Roibu. Asta-i viaţa, o să-i supărăm”, a declarat premierul."

Asa ni se spunea si inainte de alegeri...................
LA VITA E BELITA

#3529 Pontos

2013-04-20 17:27

Ba Pontos unde sunt hoardele de investitori cu care ne amenintati in toamna inainte de alegeri????
http://incomemagazine.ro/articles/ministrul-chitoiu-a-scapat-o-sunt-12-investitori-interesati-de-oltchim
Capu lu OLCHIM` Pausesti Maglasi este tot acolo, restu abureala la fraieri ..............
Pausesti Maglasi a mai venit si cu hoarda de Cioabe din pepiniera proprie Magic Tic TAC si someriada.
Alain

#3530 Ordonanta

2013-04-21 04:58

Stie cineva cum arata forma finala a Ordonantei?
Truth

#3531 Ordonanta

2013-04-21 05:22

Se vor da intre 20 si 24 de diferente de la valoarea somaj pana la salariul mediu pe economiei, in rate lunare.
Nu se vor deduce din valoarea salariilor compensatorii din CCM, acestea urmand sa fie achitate de debitoare in cadrul procedurii de insolventa sau la privatizare.
Eu consider ca mai bine nu se putea, pentru oameni !
Cucu

#3532 Alain za truth hai mai aburiti nitel lumea ca doar sunteti cucuvelele de serviciu

2013-04-21 07:15

Iar o dai in vrajeala. Alaine esti cumva pe liste si brusc esti interesat sau te aflii in treaba ??? Raspunsul il stim toti este NU pentru ca dai cu clanta bine.
Atunci de ce mai aburesti lumea. Tu intrebi si tot tu raspunzi. Faci dialogul surzilor.
Alain=Truth
Astea sunt vrajeli ca sa ne mai dezinformati putin. Crezi tu ca mai vedem salariile din CCM???
Ura si la gara. Daca va iesi ordonanta aceasta va prevedea strict ca se dau diferentele de la somaj la suma de 2000 RON si pa. Aia ca o sa primim si compensatoriile din insolventa societatii sa o creada mutu. Daca ne-au dat deciziile de concediere adio si un praz verde. Tu crezi ca noi suntem prosti si nu intelegem ca esti pus de Cerneve sa fabulezi pe aici ca sa determini pe unii care pun botu sa plece ca sa scape Piperel de stres si sa bifeze luna de luna inca cate 50 000 EUR pentru "restructurarea" a se citi inchiderea companiei????
Ce a facut mah idolul lui Cerneve afara de a se intalni prin diverse locuri prin Valcea cu administratorele si sa unelteasca numirea sa ca Director General fiind vezi doamne singurul chimist in viata capabil sa salveze combinatu. S-a vazut ce a salvat Cernevele cu prietenul sau Balan din toamna incoace.
Dupa ce ne=ati trimis acasa este usor sa va faceti mendrele.
Sa ne reamintim ce uneletea inca din 2012 colonelul poloneze impreunca cu Dj. Vulpescu pe baza contractului de consultanta publicat de presa cum se pregatea de atunci inchiderea combinatului si pregatirea pentru Sobietski alias amicul si sponsorul vostru Zaremba:
http://f1.corect.com/sites/www.corectnews.com/files/Contract%20Vulpescu%20PCC.pdf
Cernevele a fost si este de la inceput parte din acest plan asa ca sa ne mai scuteasca cu cucuvelele lui.
Stai sa vezi ordonanta iesita publicata in Monitorul Oficial si vorbim negru pe alb nu ce te pune pe tine Cernevele sa ne minti ca are tema sa linisteasca spiritele in speranta ca il pune colonelul polonez Director General - visul lui de cand arunca canalizarile in aer pe la sectia lui de suflet.
Bai Alaine noi am crescut in combinat nu am venit ca tine cu pluta pe conducta si nu ne considera prosti.
Minciuni am auzit din toamna pana acum de ne-am saturat. Prin octombrie 2012 repornisem la 60% din capacitate si Cernevele cu fochistu Balan dadeau comunicate ce mult producem cand noi taiam frunza la caini ca nu aveam nici energie si nici propilena.
Acu Varu Jan cica mergem la 30% si intr-o luna mergem la 50%. Poate pornim maine poimaine si PVC si nu stim. Da PVC o sa-l pornim dupa ce dam oamenii afara nu????
Ba demagogi ca tine nu avea nici Partidul Comunist pe vremea lui nea Nicu.
Apropos de ordonanta de care ne aburesti tu, mai citim si noi presa si te sfatuim sa o faci si tu. Iaca ce declara Varu Jan despre ordonanta si este sursa oficial nu radiosant Cernev:
http://www.rtv.net/varujan-vosganian-angajatii-oltchim-disponibilizati-vor-primi-plati-compensatorii-timp-de-doi-ani_76295.html

Beleste ochii ca broasca si citeste anunturile oficiale nu prostiile si minciunile lui Mendeleev partenerul tau de cafea la sediul Lindicatului Infrangerea:

Angajaţii Oltchim care vor fi disponibilizaţi vor primi ajutor de şomaj, dar şi venituri de compensare. Fiecare salariat ar putea primi două mii de lei lunar, timp de doi ani, după ce a fost dat afară.
"Persoanele disponibilizate vor beneficia într-o perioadă de câţiva ani de sume în jur de circa 1.800-2.000 de lei, deci fiecare persoană disponibilizată va beneficia de ajutor de şomaj şi venituri de compensare care, probabil, la veniturile medii ale salariaţilor Oltchim se vor situa la circa 2.000 de lei", a declarat Ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Deci clar compensatoriile reprezinta numai diferenta de la somaj pana la 2000 RON si atat nu aberatiile pe care vi le minte Mendeleev dimineata la Lindicatu Victorios.
Inscrie-te tu la masa credala si ia si compensatoriile noastre. Iti uram succes ca in prostii si minciuni nu mai credem.

Hai pa si minte pe altii !!!!
Alin nestiutorul

#3533 Asteptam raspuns de la meseriasi la intrebari oare ne raspunde Alain???

2013-04-21 07:23

Oare se sinchiseste cineva sa raspunda la acest set de întrebări cu privire la starea de fapt şi ce încrengături se ţes inca în jurul Oltchim în prezent:
1. Cine şi de ce nu a pus în practică Memorandumul aprobat de Guvernul României în 7.08.12 care prevedea punctual o serie de măsuri urgente privind pregătirea de privatizare, identificarea unui investitor care să preia rafinăria, petrochimia şi combinatul chimic şi să fie capabil să asigure capitalul pentru repornire în forma integrată? (anexat este inclus acest memorandum pe care îl deţinem şi noi, reprezentanţii salariaţilor). Cine este responsabil pentru neaplicarea acestor măsuri şi pentru ratarea privatizării societăţii în luna septembrie 2012????
2. De ce D-nul Ministrul Daniel Chiţoiu şi mai ales Şeful OPSPI D-nul Romulus Vulpescu nu au făcut conversia în acţiuni a datoriei istorice AVAS – lucru prevăzut ca măsură urgentă în memorandumul de guvern aprobat în 7.08.12 şi care ar fi dus la capitalizarea SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea – conform aprobării Comisiei Europene obţinute în luna mai 2012?
3. De ce şi cu ce scop Ministerul Economiei a schimbat caietul de sarcini în timpul derulării acţiunii de privatizare a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea şi a permis show-ul mediatic legat de privatizarea Oltchim din septembrie 2012?
4. De ce Ministerul Economiei a permis cooptarea în septembrie 2012, în Consiliul de Administraţie a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea, a acţionarului minoritar PCC SE? Ne punem aceasta întrebarea atât timp cât PCC SE fusese Membru al Consiliului de Administraţie şi a fost exclus în anul 2007, el fiind principalul oponent al proiectelor de investiţii care prevedeau integrarea rafinărie – petrochimie - combinat chimic pentru SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea, dar în acelaşi timp PCC SE derula proiecte de investiţii similare la ROKITA POLONIA societate unde este acţionar majoritar şi tot PCC a contactat Direct OMV în vederea încercării achiziţiei Petrochimie înaintea Oltchim sursa de informaţii care atestă acest lucru: http://www.promptmedia.ro/anchete/16040-ramnicu-valcea-petro-carbo-chem-pcc-vrea-sa-elimine-oltchim-de-pe-piata-din-europa-centrala-si-de-est-
5. De ce, după numirea în Consiliul de Administraţie al SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea a acţionarului minoritar PCC SE, conducerea SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea ia decizia să renunţe la toate procesele juridice pe rol împotriva PCC SE?
6. De ce Ministerul Economiei – imediat după numirea reprezentantului PCC SE în CA a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea - a solicitat conducerii SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea să ia decizia de declarare a procedurii de insolvenţă? (Solicitare respinsă cu vehemenţă încă din iulie 2012, când la insistenţele Şefului OSPSI, D-nul Romulus Vulpescu se sugera aplicarea aceleiaşi măsuri). În luna septembrie 2012 a fost făcut public un document pe care l-am analizat cu toţii şi atunci am considerat că este o aberaţie. Reanalizând în prezent acest document avem certitudinea că scenariul pentru Oltchim a fost scris încă din vara anului 2012 şi de fapt acum nu constatăm decât la punerea sa în aplicare.
7. De ce Ministerul Economiei, acţionarul majoritar a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea, proprietarul de drept, prin procedura de insolvenţă, îşi deroga răspunderea în favoarea unei Societăţi Private – de Insolvenţă? Dacă această adjudecare a fost corectă, cum se face că, la nici 48 de ore de la anunţarea societăţii de insolvenţă, reprezentantul, D-nul Gheorghe Piperea, a declarat public că din SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea, prin programul de reorganizare, va mai funcţiona cel mult 40-50% şi vor rămâne cel mult 1.000 de salariaţi, el neavând timp să analizeze documentele societăţii şi să ia contact direct cu realităţile din Oltchim. Această grabă a declaraţiilor administratorului Piperea ne indică clar că de fapt strategia era deja discutată cu Ministerul Economiei încă înainte de a se analiza situaţia reală a societăţii.
8. De ce firma ROMINSOLV prezintă un raport privind cauzele de intrare în insolvenţă a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea numai pe ultimii trei ani (EFECTUL) şi nu şi pe ceilalţi ani din urmă (CAUZA) adică perioada 2007-2009 exact când s-a practicat micşorarea de capital determinând ca societatea să nu mai fie bancabilă şi perioada în care OMV a decis oprirea Petrochimiei Arpechim vitregind Oltchim Râmnicu Vâlcea de materiile prime vitale etilena şi propilena? Oare perioada 2007-2009 este ignorată întrucât în Minister se află la coordonare şi domnul ministru Vosganian???? Dacă verificăm respectiva perioadă cam aşa rezultă.
9. De ce firma Rominsolv refuză întâlnirea (aşa cum în nenumărate rânduri Sindicatul Liber Oltchim i-a solicitat) cu un acţionar strategic, care este dispus să finanţeze punerea în funcţiune a SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea?
10. De ce ministrul Economiei a aprobat numirea în rândul administratorilor provizorii a unui administrator incompatibil datorită celor indicate mai jos: În urma investigaţiilor presei am descoperit că administratorul Gheorghe Piperea se află în incompatibilitate cu administrarea judiciară a Oltchim, întrucât acesta, prin firma „SCA Piperea şi asociaţii”, apără parteneri contractuali ai Oltchim-ului, în 5 procese, aflate la diferite instanţe româneşti, în contrapartidă cu societatea comercială vâlceană. Avocatul Aldescu Iliuţă Ionel – de la „SCA Piperea şi asociaţii”, este parte în dosarele nr. 8305/2/2012 (fost 2369/2012), nr. 12190/3/2010 (fost 691/2012) – ambele la Curtea de Apel Bucureşti şi 67545/3/2011 – la Tribunalul Bucureşti. În toate aceste dosare, firma „SCA Piperea şi asociaţii” are calitatea de reclamant, iar SC OLTCHIM SA – de intimat.
11. De ce firma Rominsolv doreşte, fără a prezenta programul de reorganizare, să disponibilizeze personal abuziv şi să anuleze Contractul Colectiv de Muncă în vigoare la nivel de societate, în special acel articol care stipulează drepturile ce se cuvin în caz de concedieri colective? (Valoarea pe care noul proprietar după privatizarea societăţii eventual ar trebui să o achite în cazul disponibilizării tuturor salariaţilor ar fi la nivelul sumei de 57.000.000 euro, aşa cum este stipulat şi în documentaţia Price Waterhouse Coopers şi care se află în camera de date a Ministerului Economiei.)
12. De ce Ministerul Economiei şi în prezent Rominsolv nu iau în calcul varianta de funcţionare integrată “SC OLTCHIM SA Rm. Vâlcea – PETROCHIMIA PITEŞTI-RAFINĂRIA PITEŞTI”, conform prevederilor memorandumului adoptat de Guvernul Ponta 1 în 7.08.12- document anexat, această variantă de funcţionare ar aduce 1.5% din PIB – ul României pe an, aşa cum a fost prezentat de studiul făcut de firma de consultanţă, angajată de Ministerul Economiei în privatizarea OLTCHIM, Price Waterhouse Coopers, studiu care se afla depus în camera de date a Ministerului Economiei?
13. De ce ministerul Economiei nu respectă declaraţia făcută de PRIMUL MINISTRU, prin care se angajează ca procedura de insolvenţă să fie derulată prin reorganizarea societăţii şi sprijin financiar - mai exact 45.000.000 euro? Unde este sprijinul financiar promis de acum 7 luni de zile. Menţionam că fiecare lună de funcţionare sub capacitate (la maxim 7% cum se merge în prezent) aduce pierderi de circa 7-9 milioane de EUR/lună. Oare contabilizează cineva aceste pierderi????
14. De ce şi mai ales cine a permis unor aşa zişi pseudolideri de sindicat nou creaţi în septembrie 2012 să provoace şi să întreţină haosul, dezordinea şi indisciplina muncii, într-o societate catalogată cu un mare grad de risc prin dezinformarea salariaţilor? Ministerul Economiei în timp ce solicita în mod imperativ Sindicatului Liber Oltchim să acţioneze “cu multă responsabilitate” pentru a nu provoca mari daune IMAGINII SC OLTCHIM şi a nu speria investitorii, a susţinut crearea Sindicatului Victoria condus de Corneliu Cernev, l-au acceptat la tot felul de întâlniri/negocieri/semnări de protocoale deşi nu era sindicat reprezentativ şi nu îndeplinea condiţiile de reprezentativitate din Legea dialogului social. Avem certitudinea ca urmare a contactelor directe avute chiar şi în văzul unor lideri ai Sindicatului Liber Oltchim cu reprezentantul PCC Woicjiek Zaremba chiar şi în sediul S.C. OLTCHIM S.A. că de fapt acest nou Sindicat Victoria creat ad-hoc în septembrie 2012 a fost sprijinit să susţină decât programul PCC SE – FUNCŢIONAREA A 30% DIN SC OLTCHIM ŞI LA UN NUMERIC DE MAXIM 800 DE SALARIAŢI.
15. Când va fi prezentat şi aprobat planul de reorganizare a societăţii de către administratorii societăţii???? Până acum nu exista nimic concret în acest sens.
16. Dacă se dorea salvarea reală a S.C. Oltchim S.A. fără a se declara insolvenţă de ce reprezentanţii Ministerului Economiei nu au sprijinit încă din toamna anului 2012 realizarea unei privatizare reale sau aplicarea unei strategii care să susţină repornirea Oltchim la un minim de 60% din capacitate conform promisiunilor lansate de Guvernul Ponta 1??? Un astfel de program pe lângă multe altele prezentate şi de către dl. Roibu fostul Director General al Oltchim şi a planului propus de Directorul Bălan (plan inclus anexat) ar fi putut evitat intrarea în insolvenţă şi elimina pierderile acumulate în perioada septembrie 2012 până în prezent prin repornirea capacităţilor de producţie. Pierderile acumulate prin nefuncţionarea la capacitate în perioada septembrie 2012 - ianuarie 2013 sunt semnalate de toată presa din Vâlcea şi mass-media şi ajung aproape de 35 de milioane de EUR. http://www.digi24.ro/stire/OLTCHIM-In-cinci-luni-combinatul-a-acumulat-datorii-de-30-de-milioane-de-euro_76842
Cine răspunde pentru aceste pierderi acumulate prin nefuncţionarea combinatului???? Considerăm setul de întrebări de mai sus pertinent şi clarificator cu privire la situaţia reală în care se află Oltchim în prezent.
SOFERUL

#3534

2013-04-21 12:24

Stiam ca la Transporturi aveam numai 2 dobitoci! Gioca-VAMA-MANIVELA si Statie-CAP-DE TANC. Dar acum , vad ca va luati de SOMNOROASE PASARELE-PALOIU. Nu va mai certati intre voi! Pisicuta de BULA sta la pinda! O sa va piara cheful de stat degeaba.Sincer 3-4 sint soferi adevarati, restul coarde de oameni. Cind aveti interese -JOS CONDUCEREA-cind va intra morcovul in fundulet sus CONDUCEREA!Exact pe invers!
Alain

#3535 rudotel

2013-04-21 12:31

Cum sa-ti explic, ti-am spus si pe privat si pe aici, incearca sa stergi mesajele denigratoare ca incepi sa devii penibil cu pamfletele astea... personal nu pierd timpul sa citesc povestirile tale; de altfel e foarte greu sa ma transpun in lumea aia a ta schizofrenica.... te-au rugat si colegii de discutie de aici sa termini cu istorioarele tale si cu bancurile... incercam sa aflam niste chestii constructive....

te rog, abtine-te; si de data asta ai pierdut o buna ocazie sa stai linistit si sa nu te bagi aiurea in discutie

si inca ceva.... eu am ramas Alain de la inceput, asta poate tine de demnitate; nu e cazul sa fac tot felul de scenarii care mai de care mai conspirative - poate din asta intelegi ca nu e musai sa scrii sub tot felul de useri.... fii consecvent! Insa ca idee, verifica si un medic psiholog, psihiatru... ai niste probleme...mari!
OLTCHIM

#3536 realistul

2013-04-21 13:06

Nu vor raspunde niciodata la cele 7 intrebari ! Masele de oameni s-au lasat influentate de niste calai ai ECONOMIEI. Speram ca SRI sa-si faca datoria! Am fost lucrati din interior . Exista un haos total in Oltchim ! Oamenii se cearta intre ei , nimeni nu mai munceste , exista riscul sa pierdem oamenii de valoare! Solutia? AVEM OAMENI INTELIGENTI IN OLTCHIM ! Sa-i folosim pina cind nu o sa plece toti. Ne-am lasat indobitciti de ziare meschine, idivizi slabi-profesional. Cine stia de Gioca ,Trasca, Burdoaza -niste lenesi care se cred mari revolutionari?
Alin nestiutorul

#3537 Pentru OLTCHIM si somn usor lui Alain

2013-04-21 13:53

Vezi ca sunt 16 intrebari care il streseaza pe Alain si patronul sau spiritual nu doar 7.
Citeste-le pe toate.
Alain este stresat ca stie adevarul si normal ca nu ii cade bine.
Alain ma nici tu nici tu TRUTH nici Emilos Pandacopteru nici Mendeleev nu puteti ascunde dovezile si adevarurile oricat incercati sa manipulati.
Manipularea a durat 2-3 luni acum puteti voi sa va schimbati si in taftale sa va puneti rahat in cap ca nu va mai crede nimeni.
Culca-te linistit ca maine o sa ai riduri la operativa Lindicatului si te expulzeaza Bafto Pelehau din satra.
Alin nestiutorul

#3538 Pentru Alain iti recomand doza dubla de minciunotel

2013-04-21 13:59

Alaine,
Ti-ai luat doza de minciunotel pe astazi???
Daca nu, baga niste ceai de foaie de ceapa ca face bine la stresati de soarta.
ALAIN = TRUTH = IPHONE = La Famiglia Politica = ABUREALA = Pornire la 60% cu aer curat ozonizat de pe Sarata
Sa nu uiti sa iti incarci iphone-ul ca risti sa nu mai dai replici si pierzi teren.
Te taie polonezu de la portie.
Cucu

#3539 Pentru Alain sa-i dam cu stres

2013-04-21 14:05

FERMA POLITICA REZOLVA OLTCHIM DEDICATIE PENTRU PAUSESTI MAGLAVIT SI CIOCLII SPIROCHETIENI

http://fermapolitica.ro/2013/03/30/au-rezolvat-oltchim/

Victor Ponta s-a ţinut de cuvânt în cazul Oltchim. Evident, nu singur, ci ajutat de cinstiţii din guvernul său. Îi cam gata cu societatea. Evident, toţi au căpuşat-o până acum, însă Ponta va intra în istorie ca premierul care trage heblul. Tocmai s-a anunţat că 1000 de oameni vor fi concediaţi, iar 500 intră în şomaj tehnic. Fascinant este că, deşi iese lumea în stradă şi-i înjură de sfinţi, Ponta-i foarte zâmbăreţ şi ironic. Păi e şi normal din moment ce i-au votat românii cu aproape 70 de procente. În curând o să ne iasă pe nas procentele astea.
ODIOSU

#3540 cataclisme

2013-04-21 14:16

O stire bomba ! Va anuntam in mod oficial ca atunci cind sint ploi torentiale -inundatii, de vina este ROIBU. Cind are loc cite un cutremur de 7,5 pe scara Richter TOT ROIBU este de vina. Noi credem ca se misca placile tectonice in capul ziaristului TIBERIU PIRNAU. Omul are fibrilatii ! Nu mai are subiecte Oare nu mai are informatori ? Daca prima pagina nu este cu ROIBU, brusc ii scade tirajul. De jupine,mai suna-ti pritenii din oltchim! Sau sint ocupati cu listele?
BURDOAZA

#3541 PT.3536

2013-04-21 14:25

BOULE DE LA OLTCHIM; NU AM FOST LENES TOATA VIATA MEA AM MUNCIT SI CA DREPT DOVADA TE INVIT SA FACEM CUNOSTINTA CA SA POT SA DOVEDESC CA NU AM FOST UN LENES. IN 2012 NU M-AI PUTEAM FACE FATA PRIN MUNCA DEPUSA LA VINZARILE CARE ERAU[30-40] AUTO PE ZI+TRANSURI SI C.F.TOTI CEI CARE AU MUNCIT SUNT BOLNAVI FIINDCA AU LUCRAT CU TOT FELUL DE SUBSTANTE CARE LE-AU PERICLITAT VIATA .DA EXISTA RISCUL SA PIERDEM OAMENII BUNI DAR TI-AI PUS INTREBAREA;DE CE? ITI RASPUND TOT EU FRAERULE: PENTRU CA NE-AM SATURAT SA MAI MUNCIM PENTRU ALTII CARE STAU PE SALARII BUNE SI NU FAC NIMIC NICI MACAR NU ISI ASUMA VRE-O RASPUNDERE SI DACA VREI POT DA EXENPLE. BOULE VREAU SA STI CA PRIN MUNCA MEA SI A COLEGILOR MEI NU AM PERICLITAT VIATA NIMANUI.NU MA CRED UN MARE REVOLUTIONAR CI MA CRED UN BUN LACATUS MECANIC CU O EXPERIENTA IN MUNCA DEPUSA TIMP DE 26 DE ANI.NU MI-AU PLACUT FUNCTIILE DREPT DOVADA CA NU AM CERUT NIMIC PENTRU MINE FRAERULE,AM RAMAS ACELASI LAC.MEC.SI OM CRESCUT DE PARINTII SI BUNICII MEI CU FRICA DE DUMNEZEU SI INVATAT DE EI SA NU-MI BAT JOC DE OAMENI DAR NICI SA MA LAS CALCAT IN PICIOARE.DACA ESTI UN OM ADEVARAT VIN-O SA TE INTILNESTI CU MINE S-AU MAI BINE HAI SA STAM IN FATA OAMENILOR SI S-AI LASAM PE EI SA DECIDA.
OLTCHIM

#3542 COLEG

2013-04-21 15:27

Zici ca inainte era de munca, colega? Din pacate pentru tine , eu te cunosc! Acum vrei sa recuperezi? Iti crezi colegii prosti? Sint tare curios-cine te-a angajat mai Burdoaza ? Nu cumva esti de la Mihaesti ?
adevarul ... nu truth

#3543 #3509 Finish - pentru cenzura lui ALAIN

2013-04-21 15:39

DACA ESTI ASA DE DERANJAT DE COMENTARIILE ACESTEI PETITII "PANA LA LACRIMI" - INCAT CERI INCHIDEREA ACESTEI PETITII - DE CE NU ESTI DERANJAT SI DE ARICOLELE DIN PRESA. PENTRU CA NU AM VAZUT NICI-UN COMENTARIU SAU "DREPT LA REPLICA" SEMNAT DE alain sau cernev IN ARTICOLELE DIN ZIARE CERETI INCHIDEREA ACESTOR ZIARE.

http://www.voceavalcii.ro/2013/03/07/cernev-vuvuzeaua-pcc/print/

<<Cernev, vuvuzeaua PCC
Corneliu Cernev este cel mai periculos personaj de la Oltchim, pentru că, prin intermediul lui, PCC controlează o parte dintre salariaţi şi vor să-i coopteze şi pe ceilalţi. Nu trebuie să ne imaginăm că Cernev este inteligent, că nu e cazul, el este doar o marionetă în mâna celor care fac, cu adevărat, jocurile pentru a cumpăra Oltchim la preţ de nimic. Oare cei de la SRI şi SIE ştiu ce face Cernev? O întrebare legitimă la care nu aşteptăm neapărat un răspuns, însă măcar dacă s-ar rezolva ceva, am fi mulţumiţi. Nu facem parte din categoria celor care strigă „Nu ne vindem ţara”, însă, în cazul Oltchim, lucrurile încep să se aşeze astfel încât PCC-ul să aibă drum liber către a pune mâna pe combinat>>

 

NU VA PLAC COMENTARIILE. PENTRU CA AU UN CONTINUT INADECVAT, AVETI POSIBILITATEA SA LA RAPORTATI CU UN SIMPLU CLICK PE COMANDA "Raporteaza continut inadecvat" AFLATA SUB COMENTARIUL IN CAUZA!


adevarul ... nu truth

#3544 #3543 Finish - pentru cenzura lui ALAIN - continuare #3543

2013-04-21 15:45

SI INCA UN ARTICOL SI ... PUTEM CONTINUA!
DACA ESTI ASA DE DERANJAT DE COMENTARIILE ACESTEI PETITII "PANA LA LACRIMI" - INCAT CERI INCHIDEREA ACESTEI PETITII - DE CE NU ESTI DERANJAT SI DE ARICOLELE DIN PRESA. PENTRU CA NU AM VAZUT NICI-UN COMENTARIU SAU "DREPT LA REPLICA" SEMNAT DE alain sau cernev IN ARTICOLELE DIN ZIARE CERETI INCHIDEREA ACESTOR ZIARE.

http://www.voceavalcii.ro/2013/03/28/politica-pumnului-in-gura/print/

<<LIDERII „BRAŢULUI ARMAT” AL CONDUCERII OLTCHIM – AŞA ZISUL SINDICAT VICTORIA – AU ÎNCEPUT SĂ FACĂ UZ DE AMENINŢAREA OPOZANŢILOR STĂRII ACTUALE DE NEFUNCŢIONARE A COMBINATULUI ŞI DE RESTANŢE SALARIALE DE 3 LUNI FIIND AMENINŢAŢI CHIAR CU ACŢIUNI ASUPRA INTEGRITĂŢII CORPORALE SITUAŢIE CARE PRESUPUNE NERESPECTAREA DREPTULUI LA LIBER PROTEST ŞI EXPRIMARE A OPINIEI PUBLICE COLECTIVE LEGAT DE SITUAŢIA IMINENTĂ DE FALIMENT A COMBINATULUI OLTCHIM – SITUAŢIE GENERATĂ DE NEAPLICAREA UNUI PLAN COERENT DE REDRESARE ÎN ULTIMELE LUNI DE ZILE.>>

 

NU VA PLAC COMENTARIILE. PENTRU CA AU UN CONTINUT INADECVAT, AVETI POSIBILITATEA SA LA RAPORTATI CU UN SIMPLU CLICK PE COMANDA "Raporteaza continut inadecvat" AFLATA SUB COMENTARIUL IN CAUZA!


 


Mihaita

#3545 Plan de reorganizare pentru Oltchim propus de PCC SE

2013-04-21 15:51

JOI 18.04.2013 REPREZENTANTUL PCC A FOST LA RAMNICU VALCEA UNDE A DISCUTAT CELE DE MAI JOS CU CERNEV, TALPASANU, SPIRU, etc.  DE CE OARE?

 

Plan de reorganizare pentru Oltchim propus de PCC SE
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/180713.html

PCC SE, acționar minoritar al Oltchim Râmnicu Vâlcea, a elaborat propriul concept de plan de reorganizare pentru Oltchim, pe care îl va prezenta în cursul Adunării Generale a Acționarilor din data de 30 aprilie (n.a.: solicitarea a fost deja publicata pe siteul Bursei de Valori Bucuresti http://www.bvb.ro/infocont/infocont13/OLT170413.pdf)

<<”Acest concept de reorganizare conține explicații de ordin economic pentru fiecare punct în parte, dar, în același timp suntem deschiși la orice plan propus de oricare dintre părțile implicate”, spune Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România.

PCC propune următoarea structură a comitetului: președinte, administratorul special al societății, Bogdan Stănescu, iar membrii: directorul general, Mihai Tălpășanu, toți directorii executivi ai Oltchim (n.a.: sotii SPIRU, POPESCU VALENTIN, PARVU, ANDREI, HANCU, etc.), reprezentantul principalului acționar minoritar, Wojciech Zaremba și un reprezentant al altui acționar minoritar, Cristian Duțescu. Structura finală a comitetului ar urma să fie votată în timpul Adunării.>>


Musafir

#3546 oltchim

2013-04-21 15:56

Apropo: Esti de mult calcat in picioare ! Onoarea ti-e patata. De ce nu stai tu frumusel cu noi la saiba ? Posturile s-au cam ocupat. La sindicat a fost lupta mare pe CIOLAN ! Ghioca a fost mai iute de picior. Are experienta din politica. Oricum dupa vocabular , stai bine in acel sindicat.
Marianna

#3547 #3527 Carcotasu - Numire domnu Smeu

2013-04-21 16:09

Si eu salut numirea lui Alin Smeu dar pe langa el a fost numit si un Director de Resurse Umane - in persoana Doamnei Dana Maria Mardare - persoana impusa de Admninistratorul Special al OLTCHIM, Bogdan Stanescu.

Cine este Dana Mardare? O partenera de afaceri a lui Bogdan Stanescu si citez:
"Formarea de Mediatori
IBR a realizat un parteneriat cu Institutul International de Mediere (IMI) cu scopul oferirii unui portofoliu de programe de training in domeniul medierii, pe cele doua componente stipulate de legislatia in vigoare: formare initiala ce faciliteaza accesul la profesia de mediator si formare continua, obligatorie pentru mediatorii autorizati.
Lectori:
Iulian Mihai MUNTEANU - Presedinte IMI, Dana MARDARE - Secretar General IMI, Nicolae Bogdan Codrut STANESCU - Vicepresedinte IMI."
DOTTORE

#3548 pentru Marianna

2013-04-21 16:12

Si schimbarile in conducerea Oltchim nu se vor opri aici. Din surse sigure, incepand cu data de 01.05.2013, Dan Moldovan va fi numit Director Aprovizionare Logistica.
Felicitari!
SA NE REAMINTIM ...

#3549 #3411pentru musafir si pentru a #738 Drept la replica - de la Ghioca Emil citire (mai nou bumilica)

2013-04-21 16:17

<<Am muncit cu sudoare sa ajung unde sunt.
Toata lumea se leaga de mine.
Faceti si voi ca mine si o sa vedeti ca vine si rasplata.
Nu cred ca 2300 lei e un salariu care sa sperie pe cineva fata de salariile care sunt in tara.
Va e frica ca sunteti controlati? Invatati sa fiti corecti. La munca si gura mica. De "opt" luni primiti salariu fara sa faceti nimic.
Nu mai faceti scandal la directori sa ma schimbe ca nu ma schimba.
Am mina libera sa va prind pe toti.

Oare de ce suntem denigrati pe email? Pentru ca avem dreptate.
Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.>>


Curiosul

#3550 Pentru Dottore

2013-04-21 16:22

Total de acord Felicitari pentru Dan Moldovan daca va fi asa si pentru dl. Smeu.
Incep sa mai fie numiti si oameni normali nu numai handicapati politruci.
Ce se va intampla oare cu Spiru Haret Ciobescu si consoarta sa???
Raman pe pozitie??
Dar Cernev va mai fi General ca asa se lauda.
Vai de soarta noastra daca mai raman Ciobestii si va fi General Cernev...........