Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un contribuabil

#3701

2013-04-27 19:14

Să se închidă odată Oltchimul fiindcă nu merită ca să mai fie sponsorizat de către contribuabilii acestei ţării şi de care să beneficieze nişte parveniţii.De ce vă e frică de noua directoare, nu cred că este mai competentă ca cei din perioada împuşcatului, şi acum o să mă explic mai exact, (pe vremea lui Ceauşescu când era vreo suspiciune că la un anumit sector de activitate lipsea vreun salariat, responsabilii pe linie de partid de la aceea vreme mergeau şi cercetau acele suspiciuni) în momentul actual sunt persoane care lucrează în străinătate, dar în acelaşi timp figurează că lucrează şi la Oltchim, vezi El. IV (ing. Sima în lunile Feb. Mart. 2013 a fost plecat la muncă afară în luna April. 2013 iarăşi este plecat la muncă în străinătate, nu ar fii nici o problemă dacă ar pleca pe durata concediului de odihnă, dar acesta este înţeles cu şeful de secţie şi dacă s-ar cerceta s-ar constata că acesta figurează că nici nu şi-ar fii efectuat concediul de odihnă).
curiosul

#3702

2013-04-27 19:27

la oltchim valcea nu se intra pe cartela ?nu se poat verifica turnichetii ?
BIN-LADEN

#3703

2013-04-27 19:39

Onorata conducere politica, aveti demnitate si plecati ca onoratul vostru sef{recte primar acolo unde e, intelege bine sensul unui cuvant din paranteza}v-a facut de toata jena.Stangeti bagajele si plecati odata si bai ALENE nu mai incerca sa sapi groapa altuia ca a cazut seful tau in ia . De aici denota cat te duce capul. VA FACURATI DE RAHAT PNL-stilor
picatura chinezeasca

#3704

2013-04-27 19:43

Asteptam si alte mizeri si rahaturi deale PNL-istilor

Musafir

#3705

2013-04-27 19:45

Cine sa verifice,poate monitorizarea GIOCA vigilentul
Apele Vii

#3706 Re: stire

2013-04-28 07:44

#3682: OLTCHIM - stire

"Sa nu va ia cu fiori cind la sectii o sa va intilniti cu o frumoasa doamna imbracata in salopete-sefa de la personal -cei care freaca menta sa-si faca griji."

Am ramas dator cu o ... consideratie:

O sa ne ia cu fiori cand ... ne vom intalni cu o frumoasa doamna imbracata, doar daca vine ... dezbracata :)

Adevarul este ca ce-i frumos, si lui Dumnezeu ii place!

P.S. Sa nu uite si incaltamintea corespunzatoare si casca de protectie.

Si, sa se dea la toata lumea, ca in multe locuri lipseste cu desavarsire.

 

Cu aceleasi ganduri bune,

Apele Vii

anonim

#3707

2013-04-28 08:18

pentru contribuabil.cind postezi anunturi m-ai inainte documenteazate si apoi scrie.ma refer la ing sima.omul este in concediu de odihna pe anul 2013 asa ca are tot dreptul sa faca ce vrea in concediu lui.rusine din parte ta ca te intereseaza soarta altora .dai dovada de lipsa celor sapte ani.banuiesc cine esti asa ca stiu ce caracter de doi bani ai.rusineeeeeee.
Apele Vii

#3708 florin, florica, viorica, camelia, si alte florii

2013-04-28 08:48

La multi ani!
Iepuraş băgăcios.

#3709

2013-04-28 09:04

sindicaliştii din unirea treziţi-vă şi uniţi-vă. Dumitru va tras o ţeapă de zile mari după ce a primit zloţii de la Zaremba. SRI-ul e numai ochi şi urechi în ultimul timp pe oltchim. parol.
un contribuabil

#3710

2013-04-28 10:29

Pentru "anonimul" de la 3707 constat că te iriţii şi nu ştiu de ce, zici că ing. Sima este în concediu de odihnă pe anul 2013, de ce minţii ca un neruşinat, după cum ştiam eu un salariat din cadrul secţiei Electroliză IV nu poate beneficia mai mult de 31 zile de concediu de odihnă, dacă în luna Feb.2013 şi o parte aprox. data 20 Martie 2013 a fost plecat, de unde mai are zile de concediu de odihnă, o să î-mi zici că nu şi-a efectuat concediul de odihnă pe anul 2012, te înşelii amarnic, zici că mă cunoşti cine sunt, habar nu ai cine sunt şi nici nu are importanţă, iar în privinţa că î-mi reproşezi că nu sunt documentat, îţi spun că sunt foarte bine documentat, ia mai intereseazăte tu în anul 2012 când acesta a fost plecat la mare şi pe unde o fii umblat el nu cumva a fost în perioada când era în concediu de odihnă, î-mi spui ca să î-mi fie ruşine, păi de ce să î-mi fie ruşine, eu prin contribuţiile pe care le dau statului (taxe şi impozite) vă sponsorizez vouă salariile, aşa că nesimţit eşti tu cu tot neamul tău.

Musafir

#3711

2013-04-28 11:53

a luat in avans concediul pentru anul 2015.
UN SUT IN FUND !

#3712 EXCURSIONISTII

2013-04-28 12:58

VEDETI! DE CE ESTE BUNA.... SEFA DE LA PERSONAL? SE FAC NISTE SAPATURI .NU NUMAI LA E-4 AU FOST ANGAJATI CARE AU FIGURAT LA SERVICI ,DAR EI AU FOST LA MAMA DRACULUI. AU MERS PE BURTA CU SEFII-PLANIFICATORII SI ACEEASI TURISTI MAI VOR SI ORDONANTA. CAT TUPEU! NU AR TREBUI DEPISTATI SI TRIMISI ACASA FARA NIMIC? AUZI, SA NE SPUNA GHIOCA DE LA MONITORIZARE CUM S-A PROCEDAT CA EL STIE EL SI CU OCEALAN AU LANTURI LA GIT ,MAINI-CUM ARE VACA LUI BUNICA-MEA.DAR DE AUR. SUNT SI ANGAJATI CARE N-AU TRECUT O ZI PE LA COMBINAT .DACA AM LASA CANALELE DESCOPERITE AR CADEA IN ELE. SMECHERII S-AU FACUT SI CU CONCEDIILE MEDICALE -SI CU BILETE GRATIS PE LA MARE DUPA ACEEA AU MAI AVUT TIMP SA-SI MAI IA SI O MASINA DIN STRAINATATE. ACEST GHIOCA ,MAI AVEA SI SEDINTELE DE PARTID,SI SOMN OBLIGATORIU IN MASINA, CAND DRACU MAI SI CONDUCEA? N-AM NIMIC CU EI, DAR JAVRELE NE MAI DAU SI LECTII DE MORALITATE.
AMATOR!

#3713 APELE MOARTE

2013-04-28 13:17

BAI, ESTI GROZAV !LASATI MA DOAMNELE IN PERIOADA ASTA ,SUNT IN POST .NE CONFUNDA CU COZONACII IN CUPTOR, VOR SA NE ARDA .SUNT DISPUS SA SUPORT ACEST SUPLICIU.
Apele Vii

#3714 Re: APELE MOARTE

2013-04-28 13:27

#3713: AMATOR! - APELE MOARTE

Prietene, cred ca esti arma-chior...

Erau si niscaiva baieti pe acolo (florini).

Dupa cum ziceam si in mesajele anterioare, nu ajunge sa stii sa citesti, trebuie sa si intelegi ce citesti.

Si daca de Florii ai sufletul negru, ma intreb cum o sa-ti fie in saptamana patimilor...

 

Fara suparare, fara patima si cu aceleasi ganduri bune!

Apele Vii

INFORMATIE PE SURSE

#3715 PENTRU CEI DE LA UNIREA

2013-04-28 13:30

toti membrii de sindicat vor primi marti cata 80 lei net pentru sarbatorile pascale.SARBATORI FERICITE !

Musafir

#3716

2013-04-28 13:37

ce darnic este domnul Dumitru da la pitesti va multumesc din suflet !
Blue Eyes

#3717 HA HA HA Pipereanu a realizat ca Oltchim e combinat strategic

2013-04-28 14:20

Bai tata asta e tare de tare !!!
Marele Piperean nu stie ce sa mai minta sa isi faca publicitate sa vada lumea ca isi merita comiseonu` si o baga acu` ca Oltchim e combinat strategic ca a propus el ca nu se stia.
Bai sulica pai daca tu te-ai ocupat sa aperi interlopi si habar nu ai ce e aia chimie stai dreacu in cotetu tau nu iesi ca muta sa razi la s..a si sa vorbesti in vant.
Ia cititi sa va minunati:
http://www.realitatea.net/piperea-oltchim-e-o-bomba-chimica_1169595.html
Piperea: Oltchim e o bombă chimică - Ma da ce dastept te-o facut mata bine ca ai venit tu sa ne deschizi mintile ca noi nu stiam. Pai bai sulica unde crezi ca am lucrat noi pana acum????
S-au poate ti=o fi explicat vreunul din specialistii tai renumiti cu ce v-ati jucat de-a chimia pana acum. Vai de sula voastra bahhhhhhhhhh!!!
Ia cititi dragi colegi - este ca merita 50 000 EUR/luna ca sa dea astfel de declaratii de cacat????
Ce baza sa mai punem pe pulici din astia care nu au vazut in viata lor o sinteza chimica.
Pleaca dreacu si lasa-ne bah ca ne ingropi cu zile pe toti.
Ia uite ce debiteaza ciumafletele:
"Indiferent de soluţia găsită pentru Oltchim, că se va vinde, cum se va vinde, trebuie să rămână în viaţă. Procesul de fabricaţie presupune că se creează şi se consumă clor, la o puritate de aproape 100%. Capacitatea de stocare de maximum 4.000 tone a fost atinsă, pentru că nu se putea consuma, dar se producea clor. Acum este sub 1.500 de tone. Gazul emanat este atât de toxic încât o cantitate de 10 miligrame, dacă nu mă înşel, poate ucide un om. Dacă, Doamne fereşte, este eliminată în atmosferă toată cantitatea, toată suflarea este distrusă până la Atena. Este asemenea unei bombe chimice', a afirmat Gheorghe Piperea.

SULICA asta e combinat chimic nu jucaria lu pampilica de Spirochete Magic Tic Tac si Mendeleev + Talpanel coada de catel.
Daca vrei sa stii cu ce bomba s-a jucat expertul tau Talpasita cu vechime de 35 de ani de stat si freca prazu in combinat intreaba-l ce stocuri de clor aveam in combinat cand el si cu magnificii Coclete gura de aur si Balanel fochistul declarau ca functionam de rupem si noi ne umpleam ochi de clor.
Stii tu bai ciumaflete cu guler de smecher cum e sa te gazezi cu clor ca sa vorbesti de riscurile din Oltchim??? Nu ai cum sa stii ca tu stai de vorba cu Cornelius Mendeleev prin locatii de lux pazit de zdrahoni punand la cale smenarelile cu polonezu.
Ce sa iti zica Mendeleev Bulande Mo de stocurile de clor si de riscul pe care il poate prezenta aceasta substanta cand el experimenta detonarea canalizarilor in Electroliza motiv pentru care Faraonu era sa-l exileze din combinat dar i s-a facut mila de tambalagiu si l-a iertat.
Daca il bascula Faraonu la timp acum nu mai aveam bafta sa trecem prin toate minciunile si dezinformarile lansate de acest habarnist tambalolog.
Acu Pipereanu isi face titlu de glorie ca noroc cu el ca a atras atentia ca Oltchim este obiectiv strategic ca nu se stia. SA MORRRRIIII TU PIPEROSULE CA NU STIAM ???
NOI ERAM PROSTI CA NOAPTEA MA !!! NOROC CA AI VENIT TU CU ILUMINISTII TAI IN COMBINAT. PARCA SUNTETI LICURICI ZAU....
PIPEREO NOI AVEM NEVOIE SA MEARGA COMBINATU NU SA NE DAI TU LECTII PRIN ZIARE IMBRACAT IN CAMESA DE 5-10 MILIOANE SI PANTOFI DE 20 DE MILIOANE PERECHEA CE ESTE STRATEGIC SI CE NU.
CAT S-AU JUCAT DE-A PRODUCTIA ASTIA MANAGERII LU FRANCU DNA LIBERISTII DE 6 LUNI DE ZILE DE NE-AU UMPLUT DE CLOR UNDE S..A MARIOAREI ERAI???
DORMI LINISTIT CA ORICUM MINTI DE SPARGI CA SI CEILALTI CARE NE ABURESC DE APROAPE 7 LUNI.
S-A CONVINS SI BCR DE S-A RETRAS DIN COMITETUL CREDITORILOR.
STAI CA MAI URMEAZA SI BTR SI TARE IMI E CA ITI PIERZI COMISEONU` SI ATUNCI O SA DAI DECLARATII SCRISE DE MENDELEEV CORLEONE TAMBAL GRATUIT SA VEDEM DACA TE MAI ASCULTA CAREVA.
Sunteti tari ma !!! Noroc ca va avem ca altfel eram morti. Maine poimaine poate inventati si noi tehnologii de fabricatie PVC fara etilena sau propenoxid fara propilena.
NOBEL SCRIE PE VOI !!!
APE TULBURI

#3718 AGHIASMA

2013-04-28 14:57

SUNT DE ACORD CU TINE COCOSEL! FARA PATIMA TE ANUNT CA IMI PLAC EXPUNERILE TALE. DAR, ZAU, CHIAR NU-TI PLAC FEMEILE SAU AI ALTE ORIENTARI SEXUALE ? LEGAT DE IQ AICI ESTE DE DISCUTAT .ORICUM, PASTE FERICIT!
Blue Eyes

#3719 Piperea va fi anchetat pentru date confidentiale industriale de la Oltchim divulgate

2013-04-28 15:04

STIRE !!!
Administratorul Oltchim este monitorizat de servicii puternic incepand cu luna martie 2013 si in curand va fi obiectul unei anchete de amploare pentru divulgarea impreuna cu "expertii" in management de la Oltchim alde:
- Talpasita mega sistola - expert cu 35 de ani vechime in stat pe bara si luat salariu la Oltchim - omul care fibrileaza cand noi angajatii ii cerem explicatii de ce nu functionam si nu se dau salarii la timp, de ce suntem plini de clor - vezi declaratiile lui Piperel si bineinteles are mereu o exprimare coerenta continua formata din sughituri anarhice: DECI< DECI< DECI< DECI<
- Spirocheanul Haretian Ciobica - un manager expert in comertul cu pesti, ceaiuri si Magyi la Compania Multinationala BORSODCHEM MAGIC TIC TAC concurenta Oltchim din Ramnicu Valcea cu o desavarsita capacitate de identificare a tacamurilor de aur cu care ar fi mancat cica Faraonu (citat de la Tiberius Pirnaie - cronicarul de pe Olt)si cautator de closti cu oua sau pui de aur utilizate ca sursa alternativa pentru finantarea functionarii combinatului la 65%;
- consoarta Spirocheata Mini Jupa cu experienta desavarsita in somaj tehnic si concediu de ingrijire copii (conform declaratiei de avere) parasutata de EMILICA DNA FRANCU si fratii masoni liberisti in functia de Directoreasa Adjuncta Finantista la noi in combinat. Are stofa ce-i drept sa ne scoata din insolventa si de aceea serviciile sunt cu ochii pe ea sa nu cumva sa alunece in derizoriu. Deocamdata a invatat decat sa isi monteze scaunul copilului in limuzina de serviciu marca Volkswagen data de combinat si sa faca comisioane cu aceeasi masina pe la supermarketurile din Ramnicu Valcea;
- Abramburica Insolvica Popel maestrul insolventei Mentchim - supranumit si capusarul sef dar acum reevaluat ca expert energetician;
- Grangurele Vichemist - absolvent cu brio de facultate in 6 ani in loc de 5 cum era normal (cititi in CV-ul sau daca nu credeti de pe site-ul societatii) de ce oare in 6 ani?? Pai a aprofundat dar nu conteaza ca guru DNA Milica Francu supranumit 20 000 EUR bacsis il apreciaza si din pirnaie si poate fi si el reevaluat oricand ca expert in echipa polonezului;
- Mendeleev Corleone Tambal - dezinformatorul de serviciu, expert in producerea de deflagratii de canalizari in combinat aflat sub tutela spirituala a colonelului sponsor de excursii in Polonia in scopul strategiei nationale de integrare romano - polone;
-Emilianos Fordilios Ghionoiu cautatorul de capuse prin gazonul combinatului si pilotul numarul ONE al superbolidului VL 24 CCH;
- Socherez Propenoxid - consatean cu Faraonu`
- Giurel Sandwich Catani - omul care niciodata nu a semnat nici un contract de achizitie materii prime sau chimicale, nu stie cine a facut analizele de oferte de la Aprovizionare si cum s-au stabilit furnizorii ci tot timpul a fost fortat de semneze fiind batut cu urzici peste bulane, legat de stalpii din combinat si batut la c..u gol cu biciu de calaii Faraonului, in final exilat intr-un birou cu aer conditionat;
-Doamna Directoreasa psiholoaga experta din Multinationala DANMar SRL - supranumita doamna salopeta care de maine ne va cauta prin sectii cum ne-au anuntat "Apele vii" sa vada daca purtam indispensabili pe noi. Va raspundem de acum ca nu purtam dar puteti sa ne controlati ca sa va convingeti.
- Biela Manivela BMW si el parte componenta a satrei tambalagiului colaborator direct si artizan al revolutiei din septembrie rosu;
Cum spuneam exceptand aspectele Caragialiene privind personajele de basm psihotic in care ne aflam involuntar toti oltchimistii in prezent statui de stat ca de functionare nu poate fi vorba acesti indivizi impreuna cu respectivul administrator aflat in atentia serviciilor au divulgat in ultimele doua luni catre PCC si nu numai ( si catre concurentii Oltchim) o serie de date tehnologice confidentiale specifice strict combinatului care era trecute la "secret de serviciu":
- fluxuri tehnologice;
-parametrii de lucru detaliati;
-retete de fabricatie;
-furnizori de materii prime;
-lista detaliata de clienti - PCC este foarte fericit si a contactat deja multi dintre acestia pentru a initia contracte comerciale pentru Rokita.
Dragilor liberieni sefi involuntari ai nostrii va informam solemn ca SRI are toate informatiile si a intrat pe fir. Sesizarea este mama invataturii.........
Asteptati-va la ce va asteptati mai putin - nu uitati de cazul MILICA FRANCU fostul nostru edil.

Musafir

#3720

2013-04-28 15:33

cred ca va minte si de data asta dumitru cu cei 80 de lei
Apele Vii

#3721 Re: Piperea va fi anchetat pentru date confidentiale industriale de la Oltchim divulgate

2013-04-28 16:14

#3719: Blue Eyes - Piperea va fi anchetat pentru date confidentiale industriale de la Oltchim divulgate

Dragul meu,

Nu eu te-am anuntat ci "OLTCHIM". Chiar au fost mai multe mesaje cu tema fumoasa din padurea adormita.

Eu doar am atras atentia ca intai sa se informeze, sa informeze si abia apoi, daca informatul nu se potoleste, sa fie sanctionat. Ca asa este normal.

Apoi am atras atentia ca printe temele ei ar trebui sa stea nu numai echipamentul ei de prima-dona ci si al salariatilor.

Ar mai fi, la capitolul salarii: a. salariile intarziate si DOBANZILE aferente salariilor intarziate (CA BANCILE SI STATUL ITI CALCULEAZA DOBANZI SI PENALITATI + plus ca exista prevederi in CODRUL MUNCII in acest sens); b. tichetele de masa; c. banii de transport; d. INFORMAREA TUTUROR SALARIATILOR, macar la statia de radioficare daca nu reusesc in scris si cu stampila, ca nu sunt pe mosiile lor; ETC.

Cu aceleasi ganduri bune,

Apele Vii

 

ULTIMA PASTILA

#3722 OLTCHIM -SFORARI

2013-04-28 16:19

Te apuca groaza ce au facut astia din Oltchim. Daca apuca sa-l divizeze ADIO -CONTRACT CM-VILCEA a avut parte numai de penali. Are dreptate BLUE EYES ! Dupa sarbatori mafiotii trec la treaba: divizarea in SPV-euri. Auzi, plan propus de PCC. Parca noi nu avem specialisti-creier . UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ?
GAINARUL

#3723 Dupa fapta si rasplata!

2013-04-28 17:04

Avind in vedere ca mai toti de la Transporturi s-au trecut la ordonanta i-au pregatit lui GHIOCA O surpriza ca de final: sa-l bage intr-un butoi cu ulei ars si dupa aceea sa-l ornamenteze cu doua perne cu fulgi. Intr-adevar ii cred in stare,dar sa nu-l uite pe cap de tanc-STATIE- Sa-l treceti pe electrocar !
CHELIOSU

#3724 secretara

2013-04-28 17:21

CINE MAI ESTE SI ASTA,CAP DE TUN ?

Musafir

#3725 neinformatul

2013-04-28 17:21

sa inteleg ca la nivel de oltchim s-au facut liste ?dupa ce criterii ?si in baza carui ccm ?
banuiesc ca nu este gargara este treaba sigura . multumesc pentru raspuns !