Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#3676

2013-04-26 19:28

de ce tace arpechimul ?

Musafir

#3677

2013-04-26 19:29

ce ne pregatesc d-ni cernev.dumitru si radu ?
SERIOZITATE

#3678 FRUMOS

2013-04-26 19:40

Feicitari fetelor de la sera ! ce aranjament floral au facut in fata PAVILIONULUI. Bineinteles, pentru cele care iubesc florile !
DNA

#3679 Dupa Francu urmeaza clanul sicilienilor liberalisti din combinat

2013-04-26 20:37

Alaine,
Ce faci mah??? Esti trist ca ati pierdut un membru de vaza liberalist suporter de al vostru din clanul profesionistilor numiti la OLCHIM ???
Te-ai dat la fund??? Nu mai ai tupeu sa ne iei la bangleala pe aici sa te dai la noi ca un adevarat smecher si sa iti bagi si sa iti scoti ca acum 2 zile cand erai foarte civilizat
DNA a inceput sa va inmoaie bulanele????
Nimeni nu isi imagina acum cateva zile ca bulangiul si mafiotul de Francu prietenul vostru de chermeze liberaliste putea fi descoperit in plenitudinea mafiei instituite in Valcea si astfel intreaga tara vede acum tagma clanului Pausesti Maglavit instaurat inclusiv la OLCHIM.
Mai toti acum sunteti tareee socati. Va intrebati pe ascuns pe care dintre smenarii liberschimbisti tovarasi de chiolhan ai vostrii ii va mai duce in excursie duba la interviu la Bucale la DNA.
Acum intelegem de ce il ataca pe procurorul sef adjunct acum vreo doua saptamani Tiberiu Pirnaie.
Simtea el ceva in sange si uite ca premonitia lui s-a adeverit.
Cand s-a dat avertisment sa va vedeti de treaba voastra si sa nu incercati mangleli acum cateva saptamani smecherilor sicielieni liberalisti ce sunteti........ inclusiv cei din Oltchim cu clanul Ciobitilor, Vichemistul mandravela, cu gasca Talpasita/Cernozion Mendeleev (drinkomanii de serviciu din Electroliza III) si prietenul sau smecherul cronicar Pirnaie (vanzatorul de letopisete polieterice prin combinat care ataca DNA-ul in ziarul tiparit pe hartie igienica) sponsorizati de colonelul lor polonez preferat, ca se stie ce pregatesc de fapt si cum vor sa smangleasca combinatul si ca vor avea mari surprize cand nu se asteapta, probabil ca au crezut ca este asa un misto si ca nu afla nici musca ce lucra ei cu sarg din toamna trecuta.
Ba nu va apara nici guse ala de Pausesti Maglavit si nici altu ca nu mai au cum asa ca vedeti ce faceti. Oricum deja ati comis-o asa ca...........
Bagati tare sicilienilor smangliti cu gandul ca nu se stie ca Pamantul ce faceti voi si veti vedea ce cariera lucitoare veti avea cu masterat in domeniul penitentei.
Ce se face experta liberalista minijupa Spirocheta ca daca o iau astia de pe strada si o duc in excursie la Bucale la interviu si apoi dupa zabrele o s-o doara limba rau de cat o sa aiba de munca involuntar si cate provizioane trebuie sa dea pe gusa????
Fetele vesele stiu de ce...............
Ce va face specialistul consort Spirochete Haret ca baietii o sa-l ia drept bombonel 2........
Dar Tiberiu Pirnaie???? Oare va scrie un nou letopiset intitulat Blog`n rol plagiat dupa BOMBO????
Probabil ca din cand in cand vor avea ocazia sa se bucure de minunatele serenade date in toiul noptii la tambal de rapsodul sef Mendeleev Cernozion in curtea interioara de la Colibasi.
Si oare ce va interpreta???? BALADA UNOR INGERI?????
Milica DNA

#3680 BREAKING DA NEWS IN DIRECT DA LA TRIBUNALU VALCEA de TIBERIUS PIRNAIE

2013-04-26 21:05

TRIBUNALUL VALCEA ANUNTA OFICIAL PENITENCIARELE COLIBASI SI TARGSOR SA PREGATEASCA IN CURAND CATEVA CELULE DEDICATE UNUI GRUP DE TINERI SI PENSIONARI SPECIALISTI CORUPTI IN RETRAGERE DE LA COMBINATU OLTCHIM MESERIASI IN COMERT CU PESTI, CEAIURI SI BOMBOANE, REPROFILATI DE PARTID PE AFACERI POLIETERICE CU POLONEJI PRECUM SI EXPERTI IN ALCHIMIA DETONARII CANALIZARILOR DIN ELECTROLIZELE COMBINATULUI, ARTIZANI AI FRATIEI LIBERALE VALCENE, PUTERNICI SUSTINATORI DE CHIOLHANURI FOSTUL EDIL SEF SUPRANUMIT EMILICA DNA FRANCU, PURTATOR DE STINDARD IN COORDONAREA SMENARELILOR ORASENESTI SI INDUSTRIALE.
AVIZ CELUILALT EMILICA FORDILIOS FOST PRIETEN DE CHIOLHANURI EX PRIMARUL PENAL GUTAU CU CARE DADEA PAHARELE DE WISKEY PANA LA FUND CU CEVA TIMP IN URMA SI FACEAU INSTANTANEE SENZUALE CU TELEFOANELE TACI CRIN`
DOMNII DIRECTORI AI PENITENCIARELOR COLIBASI SI TARGSOR AVETI GRIJA SA LUATI TOATE MASURILE PENTRU A NU GRUPA IN ACEEASI CELULA MAI MULT DE 2 SPECIALISTI DE PROVENIENTA ALCHIMICA CU VELEITATI MAGIC TIC TAC.
SUNT PERICULOS DE INTELIGENTI !!!
NU II LASATI SA INTERACTIONEZE IN CELULA PENTRU CA EXISTA UN PUTERNIC RISC DE GENERARE REACTII CHIMICE IN FAZA GAZOASA, NECONTROLABILE IN MEDIUL PENITENCIAR MAI ALES DACA LE SERVITI LA CELE 3 MESE NUMAI FASOLE.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-27 04:21


OLTCHIM

#3682 stire

2013-04-27 06:37

Sa nu va ia cu fiori cind la sectii o sa va intilniti cu o frumoasa doamna imbracata in salopete-sefa de la personal -cei care freaca menta sa-si faca griji.
Apele Vii

#3683 Re: stire

2013-04-27 08:10

#3682: OLTCHIM - stire

O asteptam cu interes pe doamna directoare.

Avem insa o rugaminte la domnia sa: sa nu aiba acelasi spirit comunist de sef fara cap. De dat afara poate orice sef sa o faca. Daca pentru asta a fost adusa, nu este binevenita in OLTCHIM. Am mai trecut peste cativa sefi sau directori de genul asta. Cel mai faimos a fost Dinu - Rechinu' Giurgiu + Severin.

Poate observa si conditiile de munca si faptul ca in mult prea multe fise de post sunt introduse atributii si responsabilitati aberante si neretribuite. O sa constate doamna directoare ca cei de la administrativ sunt prea putini pentru ceea ce trebuie sa faca ei, ca cei de la utilitati sunt, de asemenea, mult prea putini pentru problemele cu care se confrunta, ca restul de servicii de mentenanta pe care le mai are societatea nu fac decat sa constate problemele si sunt impotenti in rezolvarea acestora, si totul porneste si se opreste la un singur cuvant: BANII.

Am inteles ca este psiholog de formatie, sa ne raspunda cum rezolva domnia sa lipsa asta. Vaneaza oamenii care freaca menta sau le da de lucru?

O sa ii prigoneasca pe cei de la propenoxid ca "freaca menta" in timpii morti generati de procesul de fabricatie? Pe laborantele care asteapta probele, pe incarcatori, sau poate pe un sef de sectie?

Cat despre cei care freaca menta, unii din nascare, altii pentru ca nu au ce sau cu ce sa-si faca treaba, asta-i una din responsabilitatile pe care trebuie sa le rezolve chiar ea.

Exista in societate niste oameni care au tot facut, in ultimii 4-5 ani, scheme om-utilaj. Pot fi intrebati ei si sefii de sectii si servicii ce probleme de personal au.

Poate rezolva o problema foarte importanta, care tine de domnia sa: plata slariilor la TIMP si plata dobanzilor de intarziere acumulate timp de cel putin 4 ani. Poate citeste si le citeste si celor care dau banii CODUL MUNCII. Daca nu cunoaste prevederea legala care reglementeaza lucrul asta, il gaseste in motivatia recentei Ordonante de Urgenta a Guvernului privitoare la plata salariilor pesonalului bugetar...

Ceea ce un om normal ar face in situatia domniei sale ar fi: a. inventarierea problemelor; b. prezentarea lor intr-un raport de genul celui facut de administratorii judiciari; c. rezolvarea lor.

 

M-am saturat de vorbe spuse in vant.

M-am saturat sa intram in fibrilatie atunci cand vine un nou sef.

M-am saturat sa ne vaitam ca s-a daramat casa si sa dam tarcoale pe laga ea smiorcaindu-ne. Treaba noastra este sa refacem casa si sa nu mai repetam greselile de constructie anterioare.

M-am saturat de radio-sant. Conducerea trebuie sa vorbeasca cu angajatii. Ar trebui sa fie toti angajatii informati, ardem o gramada de hartie pe tot felul de prostii dar ca sa informam personalul cu probleme societatii nu o face decat RADIO-SANT.

Sunt de acord ca in ultimul timp exista un fel de dezordine si lipsa de bun simt si responsabilitate in societate.

Interesant o sa fie modul in care se rezolva toate aceste probleme.

 

Exluzand implicarea politica a fiecarui conducator, nou sau vechi, sunt de asemenea de acord ca au venit sa repare aceasta casa numita OLTCHIM, cu bune intentii si cu multa speranta.

Cu aceleasi ganduri bune,

Apele Vii

curiosul

#3684

2013-04-27 14:12

Ce cadou de paşte. pregăteşte sindicatul URINA. pe timpul lui roibu au fost foarte darnici. iar acum ioc. de ce oare?

Musafir

#3685

2013-04-27 14:16

Să răspundă cartofii şi borţoşii.
SINDICATUL UNIREA

#3686 CADOUL DE PASTE

2013-04-27 14:26

cadoul de paste pentru cei de la UNIREA vine de la brasov pe ruta campulung-maracineni pitesti si pentru ca sensul de intrare in pitesti este inchis soferul s-a intors la brasov si asteapta deblocarea sensului.Conform estimarilor mai marilor din judet podul va li gata in 2015 deci mai aveti de asteptat .SARBATORI FERICITE !

Musafir

#3687

2013-04-27 16:13

stati linistiti ca nu ajungem la dna ca suntem tare bolnavi mai repede ajungem la cardiologie ca este de garda tata BRADISTEANU ,informatie pe surse datya de tatucu NICOLESCU .

Musafir

#3688

2013-04-27 16:43

cine sunt cartofii si bortosii?

Musafir

#3689

2013-04-27 16:44

avem si noi O DOAMNA DE FIER ?
Et moi ... aussi

#3690 BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor Oltchim

2013-04-27 16:50

BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor Oltchim conform unei stiri de ultima ora publicata pe siteul JURNALULUI NATIONAL http://jurnalul.ro/stiri/observator/bcr-s-a-retras-din-comitetul-creditorilor-oltchim-642092.html si, citez partial:
"Banca Comercială Română (BCR) s-a retras din Comitetul Creditorilor societăţii Oltchim, în timp ce un alt creditor a decis să finanţeze compania cu 30 milioane euro cash pentru susţinerea activităţii, a declarat avocatul Gheorghe Piperea. 'BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor. Până la urmă este decizia lor, dar ne creează nouă probleme. Acum trebuie să întrunim încă odată Comitetul Creditorilor. Va avea loc în 9 mai. Nu îmi este în niciun fel explicabil gestul. Nu au motivat. Niciodată nu am văzut ca BCR să se retragă, de obicei este preşedinte al Comitetului Creditorilor, dar asta este', a afirmat Gheorghe Piperea."

Pana aici ... totul bine si frumos.
Dar de ce s-a retras BCR?
O FI AJUNS LA CONCLUZIA CA PLANUL LUI PIPEREA ESTE ... CA NU ARE NICI-UN PLAN?
O FI AJUNS LA CONCLUZIA CA SPECIALISTII ADUSI LA CONDUCEREA OLTCHIM DE GUVERNUL USL SI MENTINUTI DE PIPEREA NU SUNT SPECIALISTI SI NU SUNT NICI MACAR AMATORI FIIND CLASIFICATI CONFORM "COR" CA CIOCLII SI GROPARI?

SPERAM CA FINANTATORUL "alt creditor care a decis să finanţeze compania cu 30 milioane euro cash pentru susţinerea activităţii" SA FIE O FIRMA SERIOASA CARE SA AIBA DETERMINAREA SI PUTEREA DE-A IMPUNE UN MANAGEMENT PROFESIONIST SI UN PROGRAM REAL DE RESTRUCRURARE LA OLTCHIM!


SUCCES FINANTATORULUI!
ADIO PIPEREA!

Marianna

#3691 De FLORII!

2013-04-27 17:08

NICI PESTELE NU MAI ESTE CE ERA ODATA!
AM CONSTATAT CA PESTELE MARCA "MAGIC TIC-TAC" (SI ESTE VORBA DESPRE MACROU CONGELAT PENTRU CA NOI NU AVEM BANI DE SOMON SAU PASTRAV) CUMPARAT IN ACEASTA PERIOADA ESTE, DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATII, FOARTE BUN (consistenţa compactă, miros de peşte proaspăt, fără semne şi caractere de râncezire) NU PUTREZICIUNE, CUM ERA IN ERA SPIRU - LA "MAGIC TIC-TAC". OARE ACEST LUCRU SE DATOREAZA FAPTULUI CA "SPECILISTUL IN COMERT" LAUDAT DE GH. PIPEREA NU MAI LUCREAZA "MAGIC TIC-TAC"?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-27 17:49



Musafir

#3693 Iepurasul #3692 Cadou de Paste

2013-04-27 18:06

TE ROG IEPURAS SA FACI O CORECTIE IN SENSUL DE MAI JOS! ESTE PREA INTERESANT COMENTARIUL TAU PENTRU A FI RAPORTAT SI STERS DIN CAUZA UNEI SCAPARI DE ACEST GEN.
"...sa va vedem zilnic in Pavilion cum f....i vantu` si lasam combinatu..."

Marcus Scipiotul

#3694 Pentru Et moi ... aussi

2013-04-27 18:10

OHOOOOOOOOO !!!! CE VESTE???!!!!
M-AI LASAT PERPLEX.....
Nu trebuie sa fim mirati ca BCR a realizat marea prosteala Piperiana si de fapt ce urmarea Dottore in Insolventa asa cum este numit Piperianul in cercurile interlopilor pe care ii apara prin Bucuresti in Ferentari.
Retragerea BCR daca este reala si nu este o dezinformare de presa e primul semn de normalitate si ar trebui sa ii ridice Insolventului multe semne legat de amatorismul cu care a tratat cazul Oltchim.
Vor urma si altii din randul creditorilor - vezi BTR.
Piperianul normal ca nu isi explica acum multe cand vede ca incepe sa ii fuga comisionul pe Olt in jos.
Si inca ceva din surse sigure confirm ca SRI este de 1 sapt on line pe linia fierbinte daca intelegi ce vreau sa spun cu ce fac smecherii in Oltchim.
DNA a inceput sa lucreze serios la dosarele specialistilor din managementul actual Oltchim recent amintiti in presa de Piperea ca fiind de un profesionist iesit din comun(pe baza unor sesizari documentate la adresa actualei conduceri care ne duce de rapa.
Piperius Profesore ai sa faci ce a facut turcu la Plevna !!!!
Pacat de asa zisul profesionism al tau ca ai rupt-o in doua.
Iepurasul

#3695 Cadou de Paste - cu corectia sugerata de Musafir

2013-04-27 18:14

Cadoul de Paste anul asta ni-l pregateste Alain si Mendeleev lucreaza de 6 luni de zile sa il impacheteze si sa il faca atractiv asa ca stati linistiti si nu mai faceti galagie ca suparam sponsorul polonez si investitorii lui Piperius si e naspa ca nu mai este solutii.
Ca pana acum ne-au rupt in investitori si solutii..........
Acum Alaine si Mendeleev manati de Spirochetele iscoditor Magic Tic Tac cauta closca cu oua de aur ca sa i le vopseasca de Paste ca tacamurile de aur ale Faraonului nu le-au gasit desi i-a ajutat Tiberius Pirnaie cronicarul de succes care ne propunea sa cumparam letopisete propenoxidice cu plata la prima leafa distribuite prin agentul sau publicitar - cum care Guru Infrangerea.
Cica Pirnaie o sa ne caute la co..eeeee de Paste sa vada daca poate sa mai stoarca ceva, ca a facut bani de bani vanzand letopisetul cu Faraonu la noi in combinat asa se lauda cica i=a dat comiseon si lui Bulande Mo 10% !!!!
Ba ati luat-o dracu rasna de tot. Nu va mai recuperati, astia clanul DNA La Famiglia Spirochetione Cocletione.
Acum nu mai stiti cum sa va faceti reclama "pe mail" cum zicea Ghiocul Fordilios supranumit si sudorul ca el oricum nu face diferenta intre e-mail si o petitie. Pana nu l-a facut nasu` Coclete supervizar la Monitorizare nu a auzit de calculator ce sa mai vorbim de mail.
A venit caldura acuma sa vezi ce scoate Ghiocu burta la vedere si baga gratare cu camarila liberala ca sponsorul polonez inca mai da cu loveaua.
Auzi "APELE VII"??? rimeaza cu sa te tii ????
Doamna Directoare nou numita specialista in DanMAR SRL cel mai bine daca sunteti asa profesionista cum sustineti ca sunteti sa nu va mai puneti posturi pe aici sub fel de fel de "ape vii" sau sa va asociati numele cu al Combinatului nostru ca nu aveti nici o tangenta nici macar colaterala cu munca noastra de pe aici de zeci de ani si sa stiti ca nu mai inghitim povesti liberaliste. Am depasit prosteala tambalagiului din toamna anului trecut acum eventual stam sa ne cautati la alea doua.....cum care ??? OUA !!! ca vin sarbatorile de Paste si bani de oua de gaina NICHT (nu stiti ce inseamna NICHT??? mai cautati in dictionar) macar le dati cu var pe ale noastre ca-s fierte oricum!!!
Cei care suntem seriosi si muncim nu ne este teama de nici un control desi ne indoim ca stiti ce inseamna sa porti salopeta si sa lucrezi intr-o fabrica reala.
Un SRL pe unde ati activat nu se compara cu un combinat chiar daca dati acatiste.
Nu era nevoie sa vina clanu liberist sa faca ordine in combinat. Haosul l-a pregatit Mendeleev Dafte Pelehau in toamna anului trecut asa ca pentru a restabili ordinea trimiteti-l la pasune sa mai caute ceva capuse cu discipolul lui Tristan Gura de aur si burta de balaur - Emilianos Diocletiones Discipulus Ghiocus.
Venirea dumneavoastra intregeste hoarda liberalista spirocheto-hareata care ne-a aratat cum se monteaza scaunul de copil in masinile de serviciu si cum se fac comisioane folosind limuzinele combinatului. Am aflat ca si dumneavoastra sunteti tot o ilustra absolventa a unei variante de Spiru hareteala de pe la Iesi asa ca e clar cu profesionismul !!!
Probleme sa isi faca de alde Spirochetii Ciobiti si clanul Mendeleev Corleone de la Infrangerea care oricum o freaca de luni de zile cica ei muncesc?? !!!, acum se pregatesc sa pasca si inca viseaza ca lustruiesc ouale lui Cocletel si Balanel de zor, asta cand nu cauta capusele prin iarba combinatului manati de Emilianos Fordilios Ghiocus pilotul de raliu al VL 24 CCH cu consultanta directa si sprijinul ilustrului de altfel manager de succes Valentinos Mentchimianos.
Daca ar mai trai Ceausescu sa vada ce fac bravii urmasi Bratieni din ditamai combinatu` s-ar lega singur la ochi, si-ar pune antifoane in urechi, masca de gaze pe figura, dop in cur si s-ar intoarce singur in groapa sa uite ce a vazut.
Vine ordonanta aia odata ca ne trecem dracu toti pe lista si plecam sa stam linistiti sa scapam de stresul sa va vedem zilnic in Pavilion cum fu..ti vantu` si lasam combinatu sa il administreze gasca voastra in frunte cu: Emilica Fordilios Ghiocus fost PDL/UNPR fan Gutau DNA si Francu Jean Carlos Coruptes patrones del Valcea ONE, Mendeleev Ciordelios Dafte Pelehau Bulande MO, Propenoxid Socherez, Talpasita cardiopatie sistolica dublu preinfarct, Giurica Sandwich Catanni - "aoleu am fost fortat sa semnez ca eu nu aveam de gand", Biela Manivela BMW Bahtalo + Alain baiatu de cartier care stie sa injure si sa dea la m..e pe mail aaaaaa adica pe petitie, Spirochetii TIC TAC si bineintele somerita minijupa cu salariile nesimtite si limuzine la scara, Popel Electroabramburel Mentchim Insolvel, Vichem balaoachesu smenar - studentul eminent aaa repetent vroiam sa zic (cine nu crede sa ii citeasca CV-ul de pe site-ul combinatului sa vada in cati ani a terminat facultatea).
Cu voi la carma, Combinatu are vantu in p..a aaaaa, scuzati in pupa !!!!
In nadejdea solutiilor voastre si a investitorilor cu care ne tot amenintati prin sectii de Paste putem merge la pasune sa mancam BIO>........
Iepurasul

#3696 Musafir

2013-04-27 18:15

Merci de corectia sugerata.
Am scapat-o.......
Acum poti sterge postarea 3692

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-27 18:21


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-27 18:26


Iepurasul

#3699 Red September

2013-04-27 18:29

Autorul este pe faza.............
Petrecere frumoasa de Florii Anonymus.
Al tau Septembrie Rosu !!!
PIROLIZA

#3700 PTR SINDICATUL UNIREA

2013-04-27 19:09

POATE NE RASPUND LIDERII DE SINDICAT DIN SECTII DE CADOURILE SAU PRIMELE DE PASTE .POATE NE SPUNE SI DOMNUL DUMITRU DACA A PRIMIT SAU PRIMESTE CEVA DE LA OMV SAU ESTYE SUFERIN CU NOI ?