Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#35551

2015-03-21 08:12

O IDIOTENIE CA ASTA AM MAI AUZIT: EXTERNALIZAREA UNOR SERVICII ! MAI-BAIATULE ! AI AJUNS VREODATA SA BENEFICIEZI DE SERVICIILE ASISTENTELOR DE LA POLICLINICA ? NOI NU PUTEM SA NE PLATIM SERVICILE MEDICALE LA SPITAL {UNDE SUNTEM JECMANITI PE FATA} SI TU VREI SA RAMANEM SI FARA DISPENSAR ? PE VREMURI-LA POLICLINICA COMBINATULUI-AVEAM DOCTORI FOARTE BUNI PE TOATE DOMENIILE-CARDIOLOGI, OFTALMOLOGIE,NEUROLOGIE ETC. DOTAT SI CU APARATURA. ROIBU-ASA CUM UNII DINTRE VOI IL BLAMATI-A AVUT GRIJA, CA NOI TOTI-SA NU MERGEM PE LA COZILE DIN SPITAL SA NE FACEM ANALIZELE, SA DAM BANI GREI LA DOCTORI. FETELE DE LA POLICLINICA -MERITA TOT RESPECTUL NOSTRU ! ORICE OM CARE A AJUNS PE ACOLO, A FOST TRATAT EXTRAORDINAR DE BINE, PRIMA INTERVENTIE CONTEAZA FOARTE MULT. NOI NU NE PERMITEM {DEOCAMDATA} SA NE PLATIM SERVICIILE MEDICALE. OAMENII SUNT SARACI, BOLNAVI,SI-AU ADUS SI PARINTII LA CONTROL,BUNICII. SA ZICEM MERSI CA MAI AVEM POLICLINICA ! DACA O SA AJUNGI VREODATA PE LA DISPENSAR CU VREO PROBLEMA { EU NU-TI DORESC} NU O SA MAI GANDESTI ASA. RESTUL SERVICIILOR-DA-SE POT EXTERNALIZA-CANTINA SI SERELE. DAR-LE POTI FACE SI PROFITABILE-DACA EXISTA INTERES. TREBUIE SA INTELEGETI UN LUCRU: TOTI SUNTEM O FAMILIE, CU PROBLEME SI NEVOI. OAMENII VOR FI DATI AFARA ! CE SE VA ALEGE DIN OLTCHIMUL ASTA ? VA DUSMANITI INTRE VOI, IN LOC SA FITI UNITI. SINDICATELE {TOATE} SE FAC CA PLOUA ! LIDERII-NISTE ESCROCI-S-AU BARICADAT IN BIROURI-ASTEAPTA SENINI DECAPITAREA FRAIERILOR CARE AU COTIZAT DE ZOR. NU MAI AVEM PUTEREA SA-I INTREBAM: CUM PERMITETI MA -SA SE FACA NOI DISPONIBILIZARI , CAND NICI CEI DIN TRECUT NU SI-AU PRIMIT DREPTURILE ? DE CE SUNTETI MA ASA DE PARSIVI CU OAMENII ? EXISTA UN DUMNEZEU PENTRU FIECARE !

 
 
 
DA MAI CORNESCULE NU TE RECUNOSTI CUMVA?

#35552 LIDERII DE SINDICATE SAU DE SINDIRAHATE?

2015-03-21 08:29

#35551: -  

 CORECT SPUS,LIDERI DE SECTII SUNT NISTE RAHATI IMPUTITII,NEMERNICI DRACULUI NU STIU ALTCEVA DECIT SA TACA SI SA DEA VINA PE DICULOIU  SAU ALT PRESEDINTE DE SINDIRAHAT ORICARE AR FI EL,ACESTI OAMENI AR TREBUI SA SE RETRAGA DIN SINDICATE,PT. CA NU SUNT INFORMATII SI NICI AJUTATI CU CEVA,parerea mea.

IONICAAA, TINE BINE DE SCAUN CA POATE SE RUPE SI TE DUCI PE CANAL LA OLT.

#35553 CU ME MARCULEEE,CUM E MAI SORINELE,O MAI PUPI LA PICASSO CU CERNEVISTII?

2015-03-21 08:35

#35552: DA MAI CORNESCULE NU TE RECUNOSTI CUMVA? - LIDERII DE SINDICATE SAU DE SINDIRAHATE? 

 SI CA SA VEDETI CA NU MINT,D NUL DICULOIU LE SPUNE OAMENILOR SA NU SEMNEZE MIZERIA DE PLAN DE REORGANIZARE SI UN IMPUTIT DE LIDER DE LA UTULITATI,UNUL FUMURU,LE SPUNE OAMENILOR SA SEMNEZE PLANUL,VOI MAI INTELEGETI CEVA?


Musafir

#35554

2015-03-21 08:46

AUZEAM UN IDIOT, CARE IN NESIMTIREA LUI CALCA DE ZOR UN SPATIU VERDE : CE NE TREBUIE NOUA FLORI IN COMBINAT ? DACA AI STII CUM CRESTE O FLOARE, CATA MUNCA DIN PARTEA FETELOR SA O ADUCA LA MATURITATE, NU AI MAI SPUNE ASA CEVA ! DE ACEEA -EXISTA UN RESPECT AL MEU -PRIVIND PERSOANA MARDARE. ATATA TIMP CAT II PLAC FLORILE, INSEAMNA CA ARE SI SUFLET, ARE SI UN RESPECT FATA DE OAMENI. SPATIU VERDE, BINE INGRIJIT, INSEAMNA CURATENIE,ORDINE-VIATA -AER RESPIRABIL INTR-UN COMBINAT CHIMIC. FETELE DE LA SERA-MUNCESC-FIE VARA SAU IARNA. SA LE RESPECTAM !

 
 
 

Musafir

#35555 Re: TE RECUNOSTI MAI GAOZARULEEEE

2015-03-21 09:07

#35554: -  

 pai acel idiot e unul gaoaza emuilusi,e ofticat rahatul dracului ca fetele de la administrativ sunt la sindicatul liber.


Musafir

#35556

2015-03-21 09:12

PE DANA MARIA MUNTEANU ( MARDARE) ORICAT AI PUNE-O TU IN RAMA ACUM DUPA CE TI-AI BAGAT SI REBAGAT IN EA TOT, ACEASTA FEMEIE TE-A FACUT SI FACE MASE DE OAMENI PSIHOLOGIC. TE JOACA SI NE JOACA CUM DORESTE EA CA PE MAIMUTOI TE EXECUTA ..., MAI ..., ACUM AI UITAT...O DAI IN FLORI SI VERDEATA MULTA...., UITI SI CREZI CA ESTI SALVAT DE LA INEC ( esti ca proverbul ... care-l sti...cu inecatul...), CREZAND CA DACA O PERIEZI SI LINGUSESTI ATAT..., DE....

Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane
 
 

P.S. TOT RESPECTUL PENTRU CINE INTRETINE SPATIILE VERZI SI FLORILE SAU ALTE SERVICII NECESARE..., ATENTIE LA BENEFICIARII MUNCII LOR, ALTII..., INTOTDEAUNA ALTII CARE ......, CARE AU FURAT SALARIILE SI FURA VIETILE OAMENILOR CARE MUNCESC, FURA INDUSTRIA, FURA LOCURILE DE MUNCA, FURA.... FURA SI IAR FURA, CALCA PE MORMINTE SI MORTII NOSTRIIIIIIIII...

UITE AICI DOVADA, CINE SEMNEAZA SI CUM A FAURIT MOJICII IN OLTCHIM....:

DESCARCA PDF: http://www.docdroid.net/usac/comunicat   <= pentru a fi descarcat accesati, dupa care apasati buton dreapta sus download PDF si salvati in PC, dupa,  scoateti la imprimanta pe coala a completa ca NU sunteti deacord cu mojicia lor.


DOUA COLI SEPARATE CUPRINSE IN PDF. ..., deci  destinatii diferite Page 1 of 1 si Page 1 of 1 nu cuprinse, dupa cum arata paginarea separate si nu cuprinse, insa cu indemn....,  odios concepute si puse in circulatie pe cai OCULTE...., oare cine a LUCRAT ASA DE " GENIAL" CU PSIHICUL OAMENILOR????

ESTE CA SI CAND EU TE INDEMN FOTA SA-MI IUBESTI FLORILE SI IARBA, NUMAI CA EU NU-TI SPUN CA DACA RESPIRI SI LE MIROSI, TE-AM UCIS:


Musafir

#35557 Re:

2015-03-21 09:49

#35556: -  ESTE CA SI CAND EU TE INDEMN FOTA SA-MI IUBESTI FLORILE SI IARBA, NUMAI CA EU NU-TI SPUN CA DACA RESPIRI SI LE MIROSI, TE-AM UCIS:

 

UITE AICI DOVADA, CINE SEMNEAZA SI CUM A FAURIT MOJICII IN OLTCHIM....:

DESCARCA PDF: http://www.docdroid.net/usac/comunicat   <= pentru a fi descarcat accesati, dupa care apasati buton dreapta sus download PDF si salvati in PC, dupa,  scoateti la imprimanta pe coala a completa ca NU sunteti deacord cu mojicia lor.

DOUA COLI SEPARATE CUPRINSE IN PDF. ..., dar  destinatii diferite Page 1 of 1 si Page 1 of 1 nu  cuprinse, dupa cum arata paginarea separate si nu cuprinse, insa cu indemn....,  odios concepute si puse in circulatie pe cai OCULTE...., oare cine a LUCRAT ASA DE " GENIAL" CU PSIHICUL OAMENILOR???? UITE CA AU LASAT SI CINE..

Poate nu le-a spus nimeni ca trebuiau sa-si asume si CEREREA SI PAGINAREA IN COMPLETARE A COMUNICATULUI  1 SI 2 NU 1 SI 1 PLUS TOATE SEMNATURILE SI  PE CERERE, NU NUMAI PE COMUNICAT, DACA TOT INDEAMNA NECONDITIONAT SI IREVOCABIL ...SI :

COMUNICAT

Semneaza:

BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL

Romnisolv SPRL

ADMINSTRATORUL SPECIAL BOGDAN STANESCU

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT VICTOR AVRAM

 DIRECTOR RESURSE UMANE DANA MUNTEANU

 DIRECTOR ECONOMIC ALIN SMEU

Page 1 of 1

CERERE

Page 1 of 1

 Bravoo smecherilor,  HOTILOR.


Musafir

#35558 Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:07

#35556: -  

 BA NEMERNICULE,MA RATARDATULEEEE,NU AMI SPUNE TU MIE PICASSO DE MARDARE CA MA DAU PE LINGA FUSTA EI,MA RAHATULEEE ,UITI CIT NECAZ MI ATI FACUT CU  ASTA ,CERNEV[CRA CRA] SI POILITIA?


Musafir

#35559 Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:08

#35558: - Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 ESTE CA SI CAND EU TE INDEMN FOTA SA-MI IUBESTI FLORILE SI IARBA, NUMAI CA EU NU-TI SPUN CA DACA RESPIRI SI LE MIROSI, TE-AM UCIS, ASA TE PROSTESTE O FUSTA CUM SPUI TU, EA E PSIHOLOAGA SI LUCREAZA CU TINE SI CU NOI PRIN PROSTIA ALORA DE SPUI TU SI PRIN ALTI PROSTI..., NE MERITAM SOARTA, PARCA ASA SPUNEAI...


Musafir

#35560 Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:12

#35558: - Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 HAI BA RETARDATILOR CERNEVISTI SA VA MAI SPUN CEVA ADEVARAT;EU FOTA LA PRIMA ABATERE IN OLTCHIM ,AM FOST INSTIINTAT DE CATRE D NUL COMISAR NEAGOE CA VOI PRIMI AMENDA PENALA,IN JUR DE 800 DE LEI,DE CE TOATE ACESTE MIZERI FACUTE DE VOI GHIOCA SI TALPASANU?


Musafir

#35561 Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:16

#35560: - Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 TOT LA INDEMNUL UNOR PSIHOLOGI CARE-SI APARA HOTII FOTA, REPRESIUNE COMUNISTA SE NUMESTE , IAR TU AI INCALCAT VERBAL PENTRU CA TE EXPRIMI CU INJURII, NU CIVILIZAT..., ASTA E..., INCETEAZA SA MAI INJURI, DOVEDESTI CA POTI VORBII SI NORMAL....


Musafir

#35562 POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA SI VI MAI GAOAZA APOI SA I DAI O LIMBA?

2015-03-21 10:22

#35559: - Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 E PE DRACU PSIHOLOAGA,E O VIRTELNITA[FU.  .TELNITA]ADUSA PESTE NOAPTE IN OLTCHIM,CA RAHATUL DE PIPEREA,SPIRII,COCLETII,MATEIASI ,ETC,ADUSI DE HOTII SI TRADATORI DE PONTA ,TARICEANU , VOSHGANIAN ,CHITOIU,ETC,NISTE COMUNISTI TRADATORII.


Musafir

#35563 Re: Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:27

#35561: - Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 LA ORA ACTUALA CU ACESTI TRADATORI NU MAI POT VORBI FRUMOS,ASTA E ,MAMA ALTUL NU MAI POATE FACE.....UN RETARDAT CUM ZICE  SUGACIUL SI LINGAUL DE GHIOCA.


Musafir

#35564 Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA SI VI MAI GAOAZA APOI SA I DAI O LIMBA?

2015-03-21 10:27

#35562: - POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA SI VI MAI GAOAZA APOI SA I DAI O LIMBA? 

 

Si uite-ti calaul :

A bon entendeur, salut!

Mene mene tekel upharsin.

"Domnul a numarat zilele imparatiei tale si le-a pus capat; ai fost cintarit in balanta si ai atirnat putin".

Pentru (ne)cunoscatori : e o prevestire a unui sfirsit. Inseamna sfirsitul unui imperiu.
Vechiul imperiu al overlorzilor nu a avut cai drepte.

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/

3 hrs

si completeaza cu....

Semneaza:

 

BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL

 

Romnisolv SPRL

 

ADMINSTRATORUL SPECIAL BOGDAN STANESCU

 

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT VICTOR AVRAM

 

 DIRECTOR RESURSE UMANE DANA MUNTEANU

 

 DIRECTOR ECONOMIC ALIN SMEU

 

 


Musafir

#35565 Re: Re: Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:31

#35563: - Re: Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 

CALAUL...:

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/

3 hrs

A bon entendeur, salut!

Mene mene tekel upharsin.

"Domnul a numarat zilele imparatiei tale si le-a pus capat; ai fost cintarit in balanta si ai atirnat putin".

Pentru (ne)cunoscatori : e o prevestire a unui sfirsit. Inseamna sfirsitul unui imperiu.
Vechiul imperiu al overlorzilor nu a avut cai drepte. 

 

 

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

 

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

 

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

DOSARUL E LA BASESCU MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM SI ARPECHIM

#35566 VA SPUNE PICASSO D LE PAUL ANTON SI MAI TOARNALE UN PIC DE BETON CERNEVISTILOR

2015-03-21 10:54

#35503: Anton Paul - Re: Re: Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

 D NULE PAUL,STAI FARA FRICA,CA DNAul VEGHEAZA PT. ADEVARATII TRADATORII;PONTA,VOSGANIAN,CHITOIU, CERNEV,ETC,CARE AU DISTRUS OLTCHIMUL SI ARPECHIMUL,VALCEA SI ARGESUL[PITESTIUL]


Musafir

#35567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE

2015-03-21 10:56

#35565: - Re: Re: Re: Re: Re: POATE AI VRUT SA SPUI CA I ASI DA O SUB FUSTA MAI RETARDATULEEE 

 PIPEREAAAAAAA,CE ZICI,I O MAI LINGI LA UNUL FOTA CU ESCROCI SI TRADATORII ENUMERATI MAI INAINTE?


Musafir

#35568 CE FRUMOS SUNA BASESCU TRAIANUS SI IN CONTINUARE PICASSO

2015-03-21 11:01

#35566: DOSARUL E LA BASESCU MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM SI ARPECHIM - VA SPUNE PICASSO D LE PAUL ANTON SI MAI TOARNALE UN PIC DE BETON CERNEVISTILOR 

 TIC TAC,TIC TAC MAI TRECU O ORA ,MAI TRECU O ZI MAI CERNEVISTILOR,SE APROPIE SFIRSITUL,ACUSI ACUSI ACUSI,IAR V O TRAGE..................LACATUSI,VA MAI ADUCE TI AMINTE?


Musafir

#35569 Re: CE FRUMOS SUNA BASESCU TRAIANUS SI IN CONTINUARE PICASSO

2015-03-21 11:02


Musafir

#35570 Re: Re: CE FRUMOS SUNA BASESCU TRAIANUS SI IN CONTINUARE PICASSO

2015-03-21 11:53

#35569: - Re: CE FRUMOS SUNA BASESCU TRAIANUS SI IN CONTINUARE PICASSO 

 MAI VRETI MAI RETARDATILOR CERNEVISTII SI DIN ALTE CASE DE POPONARII[TRADATORII]?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35571 Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-03-21 14:53

#35405: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

OLTCHIM ARE PLAN DE REORGANIZARE 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=ha4d-w2TAXs

Publicat pe 5 feb. 2015

Administratorii judiciari au depus la tribunal planul de reorganizare pentru combinatul chimic din Rm. Vîlcea, la doi ani de la declanşarea procedurii de insolvenţă a societăţii. Termenul de executare a planului este de 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire. În timp ce angajaţii se tem că reorganizarea ar putea să-i lase fără loc de muncă, sindicaliştii speră să fie astfel evitat falimentul combinatului.

BREAKING NEWS:Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM

CREANTELE OLTCHIM.

 PLAN DE REORGANIZARE este la Tribunal, JUDECATORUL-SINDIC. Se va face public dupa AGA CREDITORII OLTCHIM si IN BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB)...

ESTE PUBLIC SI PE SITE-UL BDO DIN LINK-UL PUBLICAT MAI JOS :

aici : Plan_Reorganizare_Oltchim

 Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:


5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia; DEPUS

9 februarie 2015 - publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare; DEPUS

2 - 10 martie 2015 - votarea planului in cadrul adunarii creditorilor; APROBAT

in termen de 15 zile anul 2015 de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia. 

SPRE APROBARE SI SOLUTIONARE 25 MARTIE 2015, JUDECATORUL-SINDIC.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

25.03.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

 
 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35572 Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011 - 2014 :

2015-03-21 14:55

#35410: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011-2014 - CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011 - 2014 : 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

UNDE SUNT BANII????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35573 Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA

2015-03-21 14:56

#35451: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA 

 

 Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii curente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

UNDE SUNT BANII????

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE.

DNA S.O.S OLTCHIM: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#35574 Re: Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-03-21 14:57

#35421: DNA S.O.S OLTCHIM: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA 

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35575 Re: Re: DNA S.O.S OLTCHIM

2015-03-21 15:09

#35422: DNA&DIICOT S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!! - Re: DNA S.O.S OLTCHIM 

 

AUGUST 2012 PANA AZI 2015........

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

 

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.