Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Anton Paul

#35501 Re: Re: Comunicat oltchim

2015-03-19 15:23

#35498: - Re: Comunicat oltchim 

 Asta incerc de ceva vreme sa fac impreuna cu cativa dintre colegi. Dar trebuie sa intelegeti ca pentru a cere ceva instantelor din tara asta nu ajunge sa ceri, documentele prin care ceri trebuiesc facute de asemenea maniera incat cererea sa fie clare, concise si fara echivoc, bazate pe LEGE si nu pe faptul ca doar vreau....

Anton Paul


Musafir

#35502 Re: Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!!

2015-03-19 15:24

#35499: Anton Paul - Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

 IMI CER SCUZE DOMNULE PAUL,DAR SUNT 2[doi]ANI DE CIND MA TOT INTARITA TRADATORII,NU MAI SUPORT SOBOLANII[ TRADATORIIIII]..

Anton Paul

#35503 Re: Re: Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!!

2015-03-19 15:27

#35502: - Re: Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

 Si eu imi cer scuze ca nu am putut face mai mult mai devreme. Dar facem acuma cat nu este prea tarziu. Si o facem si pentru cei 1200 de nenorociti noi pe care acesti Hoti si Impostori o sa-i aduca in locul nostru, chiar daca ei nu stiu inca.

Anton Paul


Musafir

#35504 TIC TAC,TIC TAC,VIATA I CA O HOTRA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM.

2015-03-19 15:28

#35502: - Re: Re: Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

 VA VENI SI ZIUA IN CARE VETI RASPUNDE,VA MAI ADUCE TI AMINTE MAI CERNEVISTILOR?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35505 Re: Re: Re: Comunicat oltchim

2015-03-19 15:36

#35501: Anton Paul - Re: Re: Comunicat oltchim DECIZILE SI DECIZIA ESTE PERSONALA A FIECARUIA IN PARTE, FIECARE RASPUNDE DE DECIZILE SALE, DAR INFORMATIA ESTE PRIORITATE SI UTILA TUTUROR:

 Demarati informatie si pe alte metode de informare..., facebook, twitter, presa va prelua..., prin alti colegi care tin legatura cu alti colegi si peste tot unde ne putem regrupa in numar de 929, avem colegi care sunt plecati din tara si multi altii rupti de informatie chiar aici in judet sau in  tara, pica usor in greseli datorita dezinformarilor. Intr-adevar un avocat bun ( nu ca cei de i-am mai avut...) in fata judecatorului trebuie sa vina cu toate probele, argumentele  si legile, exact cum am argumentat mereu cu legile si toate decizile pe care le avem noi disponibilizatii 2013. A demara o procedura inseamna a argumenta si aduce tot in fata instantelor, nu pe la alte institutii... ci in fata judecatorului-sindic acolo unde se judeca procesul insolventei Oltchim 2013.

HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!


Musafir

#35506 Re: Re: Re: Re: Comunicat oltchim

2015-03-19 15:42

#35505: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: Re: Comunicat oltchim 

 PIPEREAAAAAAAAAAAAA,TRADATORULEEEEEEE,SA DEA D ZEU SA FIU SANATOS PE 25 MARTIE.

NEWS ALERT OLTCHIM:

#35507 Re: Re: Pentru cei interesati: Comunicat plata fractionata salarii compensatorii!

2015-03-19 16:34

#35420: NEWS OLTCHIM: - Re: Pentru cei interesati: Comunicat plata fractionata salarii compensatorii! 

  DESCARCA PDF: http://www.docdroid.net/usac/comunicat   <= pentru a fi descarcat accesati, dupa care apasati buton dreapta sus download PDF si salvati in PC, dupa,  scoateti la imprimanta pe coala a completa ca NU sunteti deacord cu mojicia lor.

AdresaStrada Uzinei, nr. 1, Ramnicu Valcea, 240050, Romania

Telefon: +40 (0)250 701 208701 200 int. 2208

Web:      www.oltchim.ro
In insolventa, In insolvency, En procedure collective. 

Va informam  CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

DECIZILE SI DECIZIA ESTE PERSONALA A FIECARUIA IN PARTE, FIECARE RASPUNDE DE DECIZILE SALE, DAR INFORMATIA ESTE PRIORITATE SI UTILA TUTUROR.

CEREREA ARE MULTE NECLARITATI SI NU E CONFORMA CU O FORMA IDEALA DE A O COMUNICA SI A O ADUCE LA CUNOSTINTA TUTUROR CELOR DISPONIBILIZATI 2013 DE CATRE OLTCHIM S.A., IAR ALTA OBSERVATIE ESTE CA ACEST COMUNICAT ARE INSEMNELE OLTCHIM INSA CEREREA NU ARE NIMIC SI E VAG SI FOARTE PROST CONCEPUTA DE CATRE CEI CARE L-AU ATASAT COMUNICATULUI, IAR PE SITE-UL OLTCHIM, ROMINSOLV, BDO, SAU IN PRESA SCRISA...ETC.,  NU A FOST FACUT PUBLIC, DECI ESTE PE SUSTA LA FEL CA SI PONTA.

 ACEST COMUNICAT DAT DE OLTCHIM PE SUSTA, NU PUTEM SA SPUNEM CA NI S-A ADUS LA CUNOSTINTA OFICIAL, CI LA INTIMIDARE, POATE FI ADUS PROBA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC PENTRU SANTAJUL LA CARE SUNTEM SUPUSI PRIN INCALCAREA LEGILOR DE CATRE OLTCHIM S.A. SI MULTE ALTE FAPTE COMPLETARE....!

 Iata ce spune legea, fara alte abateri :

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA 2011-2014:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

 Creantele izvorate din raportul de munca; Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!

SPRE APROBARE SI SOLUTIONARE 25 MARTIE 2015, JUDECATORUL-SINDIC.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


 
 

Musafir

#35508

2015-03-20 04:39

Bai cernevistilor cum dracu nu va este rusine de mizeria,minciuna si dezastrul actual,cum dracului va balaciti intr-o astfel de mocirla a minciuni ,oare ce ati promis in toama lui 2012 si ce este acum in primavara lui 2015.Ba Emil Gioca nu vezi cat de penibil si devenit.Cernev un nume care ar trebui sters ,oricum a iesit pe usa din dos,cum de altfel si primul pacalici al tari ,V V Ponta a venit la Oltchim pe usa din dos,va doresc si voua cernevistilor sa folositi aceasta usa,cea din dos,asa cum lideri vostri erau abonati la lins si pupat tot ceva din dosul clasei politice actuale.
NEWS OLTCHIM:
Musafir

#35509 Deputatul Costi Rădulescu nu pricepe ce are Ponta cu disponibilzaţii Oltchim

2015-03-20 07:16

http://www.timpuldevalcea.net/?p=13420

Disponibilizaţii de la Oltchim s-au scos, după doi ani de manifestaţii stradale şi ameninţări cu greva foamei, deputatul PSD Constantin Rădulescu s-a declarat profund mişcat de soarta lor, de faptul că actualul guvern i-a minţit cu neruşinare: le-a refuzat plăţile compensatorii, şi le-a încasat impozite şi taxe pe banii promişi… dar nealocaţi.

 

Aşadar, deputatul Rădulescu a promis că săptămâna viitoare îşi va lua inima în dinţi şi va bate în sfârşit la uşa propriilor miniştri, de la Finanţe şi Economie, nu pentru a le rezolva problema, ci pentru a încerca să se lămurească ,, ce se întâmplă cu banii disponibilizaţiilor”. Se pare că deputatul nu a priceput nici acum cum stă treaba cu ţeapa dată şomerilor de la Oltchim, are nevoie de explicaţii suplimentare.

„Am lăsat să treacă puţin timp, pentru ca noul ministru Mihai Tudose (aflat în pâine de patru luni, timp în care a avut deja o întrevedere cu disponibilizaţii, chiar la minister) să-şi intre în atribuţiuni şi chiar dacă am discutat de mai multe ori şi i-am solicitat sprijin pentru angajaţii de la Oltchim, săptămâna viitoare voi solicita, conform procedurilor parlamentare, o întâlnire lămuritoare cu privire la problemele existente la Oltchim. Oamenii au nevoie de răspunsuri şi de fapte şi este de datoria mea să îi informez şi să îi reprezint aşa cum trebuie. Mă interesează ce se întâmplă la Oltchim şi-i voi propune lui Mihai Tudose o nouă întâlnire cu parlamentarii vâlceni şi cu sindicatele din această societate”, declară preşedintele interimar PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu.
Pe scurt, pentru informarea domnului deputat, la scurta întâlnire la Bucureşti, ministrul Tudose i-a ameninţat pe disponibilizaţi cu tăierea salariilor compensatorii, dacă nu semnează planul de reorganizare, şi mai nou îi obligă să semneze o cerere prin care solicită plata banilor în tranşe lunare, într-un cuantum incert, direct prin casieria combinatului, dacă societatea va avea bani…şi când va avea bani. O parte dintre ei au acceptat propunerea, o parte au preferat să picheteze pavilionul central al societăţii în vederea obţinerii drepturilor promise în momentul disponibilizării.

NEWS OLTCHIM:
Musafir

#35510 Câţi agarici s-au perindat prin Consiliile de Administraţie de la Oltchim?

2015-03-20 07:18

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=13130

Ştie oare cineva ce sunt C.A-urile? Sub numele de Consilii de Administraţie, se ascund nişte sinecuri la stat, la instituţii, fie culturale de interes public, fie agenţi economici de stat. În aceste C.A-uri sunt aleşi tot felul de ipochimeni în funcţie de algoritmul politic, partidul majoritar are cei mai mulţi reprezentanţi şi apoi proporţional se aleg din celelalte partide care compun forul legislativ care conduce acestea instituţii.

Că tot vorbim de Oltchim, unde toată lumea îl înjură pe Roibu, apropo Roibu este clar că a avut tarele lui manageriale, dar Consiliile de Adminsitraţie care s-au perindat pe la Oltchim în 25 de ani, nici ceapă nu au mâncat nici gura nu le miroase? În CA-urile de la Oltchim au fost aleşi numai eu ştiu de 10 ani de când sunt pe aceste meleaguri tot felul de habarnişti care nu aveau o pregătire chimică sau economică. Erau piţifelnici, nişte lepre imbecile, oportunişti politic care făceau parte din aceste CA-.uri. Şi ei sunt vinovaţi de soarta combinatului în contingenţă cu Roibu. Da?

Deci luaţi o listă cu cei care au compus aceste Consilii de Administraţie la Oltchim şi veţi vedea ce căuta nu ştiu ce farfuză acolo, nu ştiu ce patronel de doi bani, nu ştiu ce lipitor de afişe, ai PDL, PSD, PNL şi alte şi mai câte partide, inşi care au fost votaţi printr-o înţelegere transpartinică. Imaginaţi-vă că se uitau ca curca în lemne când managerul general le expunea nu ştiu grafice despre polioli sau butonau telefoanele pe sub masă. Partea proastă este că mai şi încasau bani de pomană.

În aceste consilii de administraţie trebuiau trimişi oameni care au habar măcar de specificul agentului economic, care au o pregătire tehnlogică, păi întreabaţi-o dumneavoastră pe nu ştiu care duduie ce e aia o catenă, sau să deseneze simbolul benzenului, va crede că aţi înjurat-o de amant. Mergem mai departe, la CET Govora, am în faţă lista cu membrii CA-ului, mă întreb retoric, câţi au auzit despre o turbină şi câţi ştiu cum se produce curentul electric pe bază de cărbune, ce este aceea o desulfurare. Vreţi să aflaţi, întreabaţi-i şi o să înjuraţi apoi politicul care e în tot şi în toate.

Deci, la Oltchim, că văd faptul că Rareş Bogdan iubeşte subiectul prin prisma antipontismului său, la Oltchim, alături de Roibu trebuie scoşi la tablă toţi membrii consiliilor de adminsitraţie şi întreabaţi ce pana mea au făcut ei acolo la şedinţe? Rezolvau reacţii, învăţau diferenţele dintre legătura covalentă şi cea ionică? Făceau pe dracu, vă spun eu, o frecau la rece, erau nişte zevzeci care aprobau tot ce li se spune, stăteau la o mică bârfă, îşi făceau unghiile, povesteau ultima aventură de o noapte iar Roibu râdea de ei, pentru că orice s-ar spune despre el, despre faptul că era doxă de chimie, nimeni nu contestă. Cred că în locul lui Roiu îi puneam să scrie ce rezultă în urma reacţiei Clorurii de Sodiu cu Apă, probabil că unii ar fi scris în cel mai bun caz acid clorhidric şi hidroxid de sodiu ca să ştie că asta beau ei, după o noapte de beţie. La care se adaugă un pic de varză.

În fine, mai continuăm cu celelalte CA-uri de le regiile autonome, de la CET cum am spus, întrebăm dacă în consiliul de la CET, avem un inginer energetician? Vă spun eu, nu avem. Dar cu ce se ocupă un CA? Sincer, chiar îmi este greu să definesc eu, d-apăi ei? De aceea dau un verdict dur dar adevărat, 90% dintre membrii CA-urilor la toate firmele, societăţile, spitalele sunt oportunişti de ocazie, politruci mărunţi, analfabeţi cu acte în regulă, unii sunt chiar proşti de băune. Şi atunci dacă se întâmplă ceva cu firma, instituţia, spitalul, şcoala, nu-i aşa că ar trebui să fie traşi la răspundere şi aceşti agarici politici?

NEWS OLTCHIM:
Musafir

#35511 Doar 40 de foşti chimişti şi-au găsit un loc de muncă

2015-03-20 07:26

http://www.voceavalcii.ro/

Conform datelor de la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, dintre cei 566 de vâlceni disponibilizaţi de la SC Oltchim doar 40 au reuşit să îşi găsească un loc de muncă, iar 85 dintre ei s-au pensionat. Situaţia este una îngrijorătoare, având în vedere că se anunţă noi disponibilizări, conform planului de reorganizare. Directorul AJOFM Vâlcea, Gabriel Albinaru, spune că trebuie găsită o cale de îmbunătăţire a situaţiei: "Oamenii care au fost disponibilizaţi de la SC Oltchim vin dintr-o zonă unde meseria pe care au avut-o a impus nişte limite. Au fost operatori chimişti, au lucrat într-un domeniu specializat. Trebuie găsită o cale de specializare, de a-i recalifica, în funcţie de ce găsim pe piaţa muncii." Pe de altă parte, Gheorghe Rizoiu, director general al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea spune că o şansă de reconversie poate să fie în turism: "Noi ne-am axat, ţinând cont şi de specificul judeţului nostru, în special pe cursuri care se adresează zonei turismului. Vrem să realizăm la Vâlcea a unui centru de pregătire atât pe domeniul turismului cât şi în specializările tehnice".

NEWS OLTCHIM:
Musafir

#35512 Deputatul Costi Rădulescu îşi ia la întrebări propriii miniştri

2015-03-20 07:34

http://www.viatavalcii.ro/

Deputatul PSD Constantin Rădulescu este interesat de soarta Oltchimului, a disponibilizaţilor care nu şi-au primit plăţile compensatorii, dar şi de soarta celor care lucrează în combinatul vâlcean şi nu şi-au primit salariile. Drept urmare, săptămâna viitoare, liderul PSD Vâlcea va bate la uşa propriilor miniştri (de la Finanţe şi de la Economie) pentru a încerca să se lămurească ce se întâmplă cu banii acestor oameni: „Am lăsat să treacă puţin timp, pentru ca noul ministru Mihai Tudose să-şi intre în atribuţiuni şi chiar dacă am discutat de mai multe ori şi i-am solicitat sprijin pentru angajaţii de la Oltchim, săptămâna viitoare voi solicita, conform procedurilor parlamentare, o întâlnire lămuritoare cu privire la problemele existente la Oltchim. Oamenii au nevoie de răspunsuri şi de fapte şi este de datoria mea să îi informez şi să îi reprezint aşa cum trebuie. Mă interesează ce se întâmplă la Oltchim şi-i voi propune lui Mihai Tudose o nouă întâlnire cu parlamentarii vâlceni şi cu sindicatele din această societate”, ne-a spus preşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu. Gabi Bercea

NEWS OLTCHIM:

#35513 China a pus 1,5 miliarde de dolari într-un fond care caută investiţii şi în România BURSA 19.03.20

2015-03-20 07:36


BURSA 19.03.2015

  Fondul CEE Equity Partners, în care Banca de Export-Import a Chinei a plasat 1,5 miliarde de dolari, caută urgent investiţii în Europa Centrală şi de Est, vizând şi România.
     Chinezii se întâlnesc săptămânal cu fondul, stabilit în Varşovia, să analizeze oportunităţile de investiţii, potrivit Financial Times.
     Deşi directorul de investiţii Rafal Andrzejewski spune că are control total asupra cheltuirii banilor, el are drept sarcină să găsească investiţii în infrastructură, telecom, energie, producţie specializată, pe termen de şapte - nouă ani.
     Fondul trebuie să găsească cel puţin câte un proiect în fiecare dintre cele 16 ţări din regiune (Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia).
     Fondul, care din septembrie a făcut patru investiţii - în Polonia şi Ungaria -, face parte din eforturile chinezilor să genereze randamente în Europa Centrală şi de Est.
     China a investit deja peste 2 miliarde de dolari în Serbia şi 1,5 miliarde de euro pentru modernizarea căii ferate dintre Belgrad şi Budapesta. Noi autostrăzi în Muntenegru şi Macedonia sunt finanţare cu peste 1 miliard de euro din Beijing.
     "Chinezii consideră că aceasta (n.r. fondul de investiţii) este o bună ocazie să testeze apele", spune domnul Andrzejewski, potrivit publicaţiei citate, care adugă că majoritatea investiţiilor lor până acum au fost făcute în Africa, iar acum se extind în America de Sud şi Europa de Est.
     Domnia sa a mai spus: "Asta izvorăşte din faptul că ei au companii gigant care se concentrază pe piaţa locală. La un moment dat, creşterea pe piaţa locală va încetini".
     Fondul urmăreşte să să creeze bunăvoinţă în rândul companiilor europene, care pot fi sceptice cu privire la capitalul asiatic.
     Reputaţia investitorilor chinezi în Polonia a suferit o lovitură puternică în 2011, când Polonia a anulat un contract controversat pentru o autostradă cu constructorul China Overseas Engineering Group (COVEC), după o dispută pe tema unor neplăţi.
     În ţara noastră, investitorii chinezi ar fi fost interesaţi de preluarea activelor Enel România, de înfiinţarea unui grup energetic la Rovinari, reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă, Oltchim. Deocamdată, însă, nu s-a concretizat nimic. 

cetatean

#35514 alina

2015-03-20 10:13

alina tirlea sora atletei ionela tirlea a fost in consiliul de administratie al oltchim.pe ce criterii d-le gutau...rusine .

Anton Paul

#35515 Re: China a pus 1,5 miliarde de dolari într-un fond care caută investiţii şi în România BURSA 19.0

2015-03-20 10:21

#35513: NEWS OLTCHIM: - China a pus 1,5 miliarde de dolari într-un fond care caută investiţii şi în România BURSA 19.03.20 

 Multumim pentru lectia gratuita de chineza! :)

Adevarul este ca prin 2007 prietenii nostri traditionali au mirosit ca in Europa vine criza. Si ce s-au gandit ei? Hai sa mai cumparam ceva de la fomisti si sa-i facem si mai fomisti decat sunt. Si au inceput plimbarile in partea asta de lume cu miliardele de parai in buzunar pentru cumparat chilipiruri.

Au poposit in Portugalia, ceva discutii, tara mica, oportunitati asemenea. Nu a pus botul nimeni.

Au trecut un pic mai la nord, in Spania noastra cea de toate zilele. discutii un pic mai aprofundate, ceva oportunitati. Rezultate ioc.

Franta, Polonia, Cehia, Slovacia... mici discutii, rezultate aproape ioc.

Germania, tarile Baltice, tarile de jos si cele scandinave.. discutii si rezultate cat de-o bere.

Epuizati de "investitii strategice semnificative" se muta-n cizma, ca doar mafiot la mafiot nu-si scoate ochii. Discutii furtunoase si prelungite, aproape ca incepusera pretenii sa scoata malaiul. Dar pentru ca in joc era ENI, capital 67% de stat, discutiile se impotmolesc in stil mafiot si nu rezulta decat parturi. 67% din ENI reprezentau 700 miliarde de para, aproape pe loc.

Daca actiunea se petrecea in ROMANICA, Manechin, Oulet, Miki si restul gastii dadeau lovitura de stat si vindeau toata tara si pe noi asemenea.

Dar au ajuns si la noi, la Oltchim, la cumparat miliarde de vaci, la diverse alte treburi...

Chiar a venit chinezul numarul 2, a mai si vorbit in Parlamentul plin de hoti: Romania sa ofere garantii ca se tin de cuvant, parca asa le spunea hotilor si impostorilor de acolo. Iar aia, de plictiseala ca a venit basescu deghizat, au inceput sa caste si sa traga parturi. Chiar tembelul numarul trei din tara asta era sa faca sex cu chinezul numarul doi in palatul parlamentului pentru ca nu a mai ras cu atata pofta de la suspendarea lui base.

Vazand chinezii ca nu au cu cine prin EU, au inceput sa sondeze pe la aia de vor in EU si au investit cam de o jumatate de ceasca de cafea de la dozator.

Asta-i realitatea dragii mei prieteni.

Iar viitorul prietenilor nostri traditionali o sa fie unul glorios, cresterea economica aflata in ultimii doi ani in scadere va rasari si mai tare, cresterea prognozata initial va fi depasita cu cel putin 5% daca pretul petrolului ramane in jurul valorii de 60 dolari/baril. In schimb o sa ii astepte Putin cu bratele deschise peste un an ca ramane cu visteria goala. Si atunci sa te tii, Crimea va fi doar un vis frumos!

Intre timp Oltchimul va duduii mai tare ca un tractor in calduri in negura cosmarului nostru cotidian: lasa ca merge si asa!

Pentru conformitate,

Anton Paul

Anton Paul

#35516 Re: alina

2015-03-20 10:32

#35514: cetatean - alina 

 Si Bogdan Puscoci, si daramatorul de la Severin, nenea Rodin, si unul si altul, toti mascarici politici si impostori.

Nu m-ar mira sa aflam de la Puscoci, Pistol sau cum il mai cheama, ca el s-a opus vehement ineptiilor megalomanice ale lui Roibu, chiar incercand sa-si dea foc la ceas, in centru, dar nu trecea nici un ziarist local la ora aia pe acolo si a renuntat. El care a condus o viata intreaga numai firme de succes, doctor in cel putin 6 domenii, geniu neinteles. Sau poate a facut ceva alt geniu, de asta data cu diploma de doctor in energetica, mare director general la Oltchim, dupa infamul Roibu.... Aaaa, am uitat, el a furat banii nostri de la CAR. Sau nu era el, era alt neica nimeni, ala cu tacamurile infamului?

Mai mascaricilor, va rog frumos sa va ascundeti, vin disponibilizatii in instanta si raspundeti penal si pentru laptele pe care l-ati supt fara aprobare.

Acelasi Anton Paul

NEWS :

#35517 A treia cerere din acest an pentru intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa

2015-03-20 10:32

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie

Complexul Energetic Hunedoara se confrunta pentru a treia oara in acest an cu o cerere in instanta de intrare in insolventa. La Tribunalul Hunedoara a mai fost deschis un dosar de insolventa, de data aceasta creditorul fiind Sanroc SRL, o societate din Deva care se ocupa cu furnizarea pieselor de schimb si a consumabilelor pentru echipamentele de foraj si de constructii. Pana la aceasta noua cerere, au mai existat doua dosare de insolventa, insa creditorii au renuntat brusc la continuarea proceselor.

Aceste renuntari ar putea avea legatura cu faptul ca Ministerul Energiei nu este de acord cu intrarea companiei in insolventa. Intrebat recent cum poate opri ministerul cererile de insolventa, ministrul energiei Andrei Gerea a spus ca "prin discutii". "Asa cum le-am oprit si pana acum. Prin discutii (n.red. creditorii)", a spus Gerea intrebat cum opreste cererile, avand in vedere ca deciziile privind intrarea in insolventa se iau in instanta.

Pe 18 martie, Tribunalul Hunedoara a fost termen pentru judecarea firmei Multigama Tech SRL, in calitate de creditor, de intrare a Complexului Energetic Hunedoara in insolventa. Insa, creditorul a renuntat la proces. O alta companie care ceruse insolventa din cauza unei datorii de 1,3 milioane de lei a fost firma GEROM SA. Pe 4 februarie ar fi trebuit sa fie judecata cererea, insa si in acest caz a fost oprit procesul.

Complexul Energetic Hunedoara a fost infiintat in septembrie 2012 in urma fuziunii Electrocentrale Deva (termocentrala Mintia) si Electrocentrale Paroseni. In februarie 2013, compania nou infiintata a fuzionat cu Societatea Nationala a Huilei (CNH). De fapt, doar cu o parte din CNH, deoarece au fost preluate doar patru mine din sapte cate detinea. In total exista 7 mine care faceau parte, initial, din Compania Nationala a Huilei. Guvernul a convenit in 2011 impreuna cu organismele internationale inchiderea minelor necompetitive din cadrul CNH. Astfel, minele Petrila, Paroseni si Uricani urmeaza sa fie inchise treptat pana in 2018, trecand in acest scop la SN Inchideri Mine Valea Jiului. Activele viabile, adica minele Lonea, Livezeni, Lupeni si Vulcan, au fost incluse in Complexul Energetic Hunedoara. Complexul Energetic Hunedoara se aprovizioneaza, teoretic, cu carbunele produs atat in minele pe care le detine, cat si in minele care urmeaza sa fie inchise.

CE Hunedoara produce energie foarte scumpa, cea mai scumpa din Romania. Costul de productie depaseste 270 lei/MWh, in conditiile in care energia se vinde pe bursa energie cu circa 170 lei/MWh, in medie.

Presedintele Consiliului Concurentei Bogdan Chiritoiu spunea recent ca piederile uriase de la Complexul Energetic Hunedoara, 1 miliard in 2014, pot fi considerate ajutor de stat. "Nu va fi usor sa convingem ca avem nevoie de o capacitate care produce la 300 si ceva de lei/MWh, cand pretul energiei este de 100 si ceva de lei", a spus Chiritoiu.

 
NEWS :

#35518 Mesajele lui Ponta la Consiliul Naţional, în faţa pensionarilor: „Mă retrag, sunt prea bătrân, îi la

2015-03-20 10:39

Mesajele lui Ponta la Consiliul Naţional, în faţa pensionarilor: „Mă retrag, sunt prea bătrân, îi las pe alţii mai tineri”. După cinci minute: „Măcar acasă sper să nu am camere de luat vederi, nu e o garanţie”

http://www.gandul.info/politica/

Premierul Victor Ponta a început un tur al Atelierelor PSD organizate în cadrul Consiliului Naţional, primul Atelier la care a participat fiind cel al organizaţiei de pensionari, iar apoi cel de buget – finanţe. În faţa pensionarilor a spus că este prea bătrân şi că se va retrage pentru a îi lăsa pe alţii mai tineri, în timp ce după câteva minute a spus că nu se va retrage până nu va termina bătălia cu evaziunea fiscală. La finalul dialogului cu finanţiştii partidului a glumit, spunând că speră ca acasă să nu aibă camere de luat vederi, precizând că nu are o garanţie în acest sens.

Aplauze. Intră Victor Ponta la Atelierul organizaţiei de pensionari. ”Ponta, Ponta”, însoţit de valuri de aplauze. Premierul pupă în grabă câţiva pensionari, cu alţii dă mâna. E primul Atelier la care participă din cadrul Consiliului Naţional.

”Doream să vă spun că mai există un pic de respect în ţara asta, nu e normal să fiu prima, aşa m-a învăţat şi mama acasă, că totuşi începem prin a arăta respectul celor care au învăţat mai mult în viaţă, era normal să începem alături de dumneavoastră”, şi-a început Ponta discursul.

Le promite pensionarilor că atâta timp cât se va afla în fruntea Guvernului nu se vor tăia pensiile. Din nou aplauze, chiar dacă pensiile nu pot fi tăiate după decizia Curţii Constituţionale din 2010.

Ponta se lansează iar în mesajul din campania electorală.

”Cât voi fi eu la guvernare nu se va vorbi de pensionari că sunt asistaţi social sau că primesc pomeni. Oricine spune vreun mare politician de dreapta că trebuie să terminăm cu pensionarii este un adept al legii junglei şi eu nu vreau să trăiesc după legea junglei”, rosteşte Ponta pentru un nou ropot de aplauze. 

Şi la final mesajul central.

”Eu o să mă retrag acum că sunt mai bătrân o să îi las pe alţii mai tineri”, le spune Ponta pensionarilor din PSD, care reacţionează imediat: ”nu vă lăsăm să plecaţi domnule premier”.

În faţa Atelierului de buget-finanţe unde se discuta noul Cod Fiscal, mesajul se schimbă. Ponta spune că va renunţa la guvernare, doar după ce va termina lupta cu evaziunea fiscală.

Înainte să plece glumeşte despre faptul că este însoţit peste tot de jurnalişti.

”Măcar acasă nu am camera de luat vederi, dar nu e o garanţie.  Microfoane nu se pune problema, vorbesc doar cu copilul şi cu câinele, să nu vă gândiţi că vorbesc cu altcineva”, rosteşte Ponta. În urmă cu câţiva ani, Victor Ponta declara că nu l-ar deranja dacă ar avea telefonul ascultat, deoarece nu vorbeşte lucruri ilegale la telefon.


Musafir

#35519 Re: MARDARE NU E DECIT O MICA VAGABOANTA

2015-03-20 12:41

#35500: CE ZICI CERNOBILULE?..TE MANINC ZAU. - MARDARE NU E DECIT O MICA VAGABOANTA 

 aaaaaaaaaa..................acum iti e frica ca te dau astia afara? Lasa ca mai sugi o piula , mai lingi un cur, vezi tu ce faci

BREAKING NEWS ALERT:

#35520 Surse: Victor Ponta, interimar la Ministerul Finanțelor

2015-03-20 12:45

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis îl va primi la Palatul Cotroceni pe premierul Victor Ponta după întoarcerea de la Consiliul European de la Bruxelles, pentru o discuţie privind numirea unui nou ministru de Finanţe. Până la găsirea unui înlocuitor pentru Darius Vâlcov, care și-a dat demisia, premierul va prelua conducerea interimară a Ministerului Finanțelor, potrivit surselor Digi24.

ACTUALIZARE 13:40 Victor Ponta va prelua conducerea interimară a Ministerului Finanțelor, până la găsirea unui nou ministru. Premierul ar fi fost refuzat de secretarul de stat Dan Manolescu pentru această funcție. Victor Ponta a declarat că nu va face public numele noului ministru decât după ce se va consulta cu președintele Klaus Iohannis. Întâlnirea cu șeful statului ar putea avea loc chiar în această seară. Potrivit surselor Digi24, premierul va propune să preia el însuși interimatul la Ministerul Finanțelor. Propunerea este formulată în condițiile în care cererea pentru încuviințarea arestării lui Darius Vâlcov a ajuns la Senat.

 

Victor Ponta a mai fost interimar la Finanțe în 2014, după demisia lui Daniel Chițoiu.

 

De altfel, premierul și-a asumat în mai multe rânduri conducerea interimară a diverselor ministere când posturile de conducere ale acestor instituții au devenit vacante, de cele mai multe ori în urma demisiei titularilor. Astfel, Victor Ponta a fost, temporar, la conducerea Finanțelor, Justiției, Transporturilor, Culturii și Sănătății.

Vineri, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la întoarcerea de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, îl va primi la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul Victor Ponta pentru o discuţie referitoare la numirea unui nou ministru de Finanţe”, se precizează în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Victor Ponta a anunţat că îl aşteaptă pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, să revină la Bucureşti pentru a se consulta cu acesta referitor la numirea unui nou ministru de Finanţe.

Voi anunţa ministrul după ce vorbesc cu preşedintele, când se va întoarce de la Bruxelles”, a spus Ponta.

Joi, premierul Victor Ponta a anunţat că a aprobat demisia lui Darius Vâlcov din postul de ministru al Finanţelor, având în vedere cererea DNA de arestare a acestuia, şi că va prezenta în cel mai scurt timp preşedintelui Klaus Iohannis o propunere pentru acest portofoliu.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Darius Vâlcov, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20% din sumele încasate.

Duminică, Darius Vâlcov i-a înaintat premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Finanţelor, dar Ponta a precizat atunci că acesta va rămâne ministru până la finalizarea noului Cod Fiscal.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/

ASA NE VREA SI PE NOI PIPEREA CEI DE LA OLTCHIM:

#35521 ASA NE VREA SI PE NOI PIPEREA CEI DE LA OLTCHIM

2015-03-20 13:08

Azi, de ziua internationala a fericirii, un om si-a dat foc in fata functionarilor unei banci. Se zice ca omul ar fi cumparat un produs financiar magic, care combina asigurarea cu economisirea si care i-ar fi dat omului, la un moment dat, posibilitatea de a le cumpara o casa copiilor lui. Nu se stie de ce, produsul s-a evaporat cumva, iar omul a ramas fara vis. In conditiile descurajarii (induse de BNR si de ceilalti sefi ai banckingului, inclusiv de seful bancii cu pricina) actiunilor judiciare pasnice, probabil ca aceste gesturi extreme sunt debouche-ul care trebuia sa apara cumva.
E grav si de neurmat un astfel de gest, dar cred ca niste insi destepti care s-au obisnuit sa spuna ca prostia se plateste ar trebui sa se intrebe cine este, de fapt, prostul.
Razboiul, baieti, e pierdut. Voi l-ati perdut.

========

PIPEREA ESTI UN CRIMINAL, AVETI PE CONSTIINTA DECEDATII OLTCHIM SI SUNTETI CRIMINALII DE SERVICIU LA OLTCHIM.

HUUUUUUUUUUUUUUUUU PIPEREAAAA HUUUUUUUUUUU!!!!

MINICINOSII SI FARSIORII SE DAU SFINTISORI..., AVETI VOI LACRIMI DE DURERE...HUUUUUUU, LA FEL CUM SPUNEA PONTA CA SALARIILE SUNT LA ZI LA OLTCHIM...... NENOROCITILOR, HUUUUUUUU...

ESTI FERICIT LEPROSULE, SUNTE-TI FERICITI LEPROSILOR???? TU SI ALTII CA TINE PIPEREA.... SA VA DUCETI...VOI IN IAD.

NU ITI ESTE MAAA RUSINE??? NU VA ESTE MA RUSINE... , NU, PENTRU CA LA VOI NU EXISTA ASA CEVA MITOMANILOR.

 Sau mai mult ca cernevii, mult mai multi participanti si completat cu idiotenia maselor.

 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM , includem si pe cele necunoscute, absolut toate sindicatele.

 

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

oltchim.ro

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo! 

Rominsolv SPRL, companie reprezentata de Gheorghe Piperea si BDO Business Restructuring RPRLreprezentata prin partener-coordonator Niculaie Balan

Adimnistratorul special repezentat de Stanescu Niculae Bogdan Codrut

impreuna cu toti ministrii si toata clasa politica, plus toti participantii.

S-AU REZUMAT LA SCRISORELE

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. POMANAGII:

#35522 Re: Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

2015-03-20 13:44

#31085: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. - Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. 

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 

 
POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook.

#35523 Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-03-20 13:56

#34430: OLTCHIM - Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

#30226 Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim (LISTA COMPLETA SI IN CURS DE COMPLETARE CU TOTI VINOVATII ) 

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

 

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII?????? 

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand - Director General Adjunct Operatiuni
 
SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :
 
Spiru Ciobescu Elena Felicia - Sef Divizia Financiara

 CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

Prefectura si Primaria din Ramnicu Valcea asediate de protestatarii de la OLTCHIM

 https://www.youtube.com/watch?v=cxUb75l1Btw =>este si Nadolu si Francu si altii...se stiu ei. (se confirma si video-audio ca familia SPIRU A FUGIT CU AUTOTURISMELE OLTCHIM LA MUNTE )

Vineri, 29 martie 2013, angajaţii de pe platforma chimică vâlceană au protestat pentru a patra oară consecutiv la Oltchim şi în faţa instituţiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

=========

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

 Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

 

 https://www.facebook.com/

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea

 

Apar chiar si eu aici :) http://stirileprotv.ro/

 

 

 =============

 

si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori. http://www.zf.ro/

 

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook.

#35524 Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-03-20 13:58

#34431: OLTCHIM - Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

04 Octombrie 2012,

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procurorilor.

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.

Anton Paul

#35525 Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-03-20 14:23

#35523: POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook. - Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 Dragul meu,

Ce este asa greu sa intelegem? Fabricarea ambalajelor din lemn = cosciuge respectiv cultivarea plantelor si comertul cu ridicata al florilor = flori pe mormantul nostru si al Oltchimului, la parastas, pomenire, etc se mai serveste o tuiculita contra restului de banuti din buzunarele celor care mai rezista. Instrumentele medicale si stomatologie conduc la prelevarea de organe iar cele stomatologice la scos maselele de aur din gura mortului, sa nu se piarda nimic. Lucrarile de demolare a constructiilor au fost bagate la misto, Oltchim se prabuseste si singur.

Spre stupoarea mea lipseste din enumerarea noilor obiecte de activitate (dar poate deja este inscris in statut) organizarea de manifestari cultural-artistice adica angajarea de bocitori si laudatori.

Si lista ar putea continua cu puscarii, lagare de concentrare, tepe si roti de tortura, parlirea porcului de disponibilizat ca a indraznit sa-si ceara drepturile in justitie, manifestari ambulante, circuri itinerante si tematice, activitati academice - bordeluri, etc...

 

Partea proasta este ca pentru multe din meseriile/activitatile enumerate nu se fac cursuri la AJOFM. Poate reusim sa luam fonduri europene cu comision de 20-30%.

 

Anton Paul