Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

miting la pitesti

#33701 adunare

2015-02-11 14:43

vineri,ora 10 miting la poarta dpb


Musafir

#33702 Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 14:49

#33700: CREANTELE OLTCHIM. - Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim 

 E si diculoiu asta, vai de mama lui. Trebuia sa stea calare pe aia de la guvern, ca de aceea e lider de sindicat. Sa nu plece de acolo pana nu obtine ceva concret. Nu l-am vazut o data la o emisiune pe realitatea, antena, romania tv, b1, sa discute problema Oltchimului.  Sa vina acum sa spuna noua lucruri deja stiute de toti, mare papagal e asta. Viteazul diculoiu. Si valabil pentru toti asa zisii lideri de sindicat. Dar asta mai face si pe grozavul.

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33703 Poliţia vă recomandă: comunicaţi civilizat, nu „violentaţi”!

2015-02-11 14:49

Poliţia vă recomandă: comunicaţi civilizat, nu „violentaţi”!

 http://www.ramnic.ro/

În ultimul timp, noi toţi, ca membri ai acestei societăţi auzim, vedem şi suntem parte din ce în ce mai des la diverse acte de violenţă.

 

 

 

Poate vă imaginaţi că violenţa, aşa cum mulţi dintre noi o percepem, se referă la o bătaie, o lovitură, doar la o formă fizică de manifestare, însă VIOLENŢA poate lua mai multe forme.

 

           

 

Ca o definiţie, violenţa înseamnă orice acţiune sau inacţiune intenţionată, cu excepţia acţiunilor de autoapărare ori de apărare, manifestată fizic sau verbal de către o persoană contra alteia, care provoacă ori poate cauza un prejudiciu sau suferinţe fizice, psihice, sexuale, emoţionale ori psihologice, inclusiv ameninţarea cu asemenea acte, constrângerea sau privarea arbitrară de libertate. Aceasta înseamnă că violenţa poate fi verbală, psihologică, fizică, sexuală, economică, socială şi spirituală (definiţiile lor le găsiţi în legea 217/2003 republicată pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie).

 

 

 

Principalele cauze generatoare ale violenţei sunt consumul excesiv de alcool, diferende ce s-au transformat în timp în conflicte, lipsa educaţiei, în special faţă de modalităţile de comunicare cu semenii noştri, condiţiile socio-economice actuale.

 

           

 

Vă aducem aminte că de cele mai multe ori violenţa fizică apare ca urmare a adoptării unui comportament necivilizat, poate chiar nerespectuos, manifestat de obicei prin injurii (violenţă verbală) sau ameninţări verbale, de natură să ne provoace o stare de tensiune psihică (violenţă psihologică). De aceea, trebuie să vă autoeducaţi în arta conversaţiei, ne referim bineînţeles la o abordare politicoasă a felului în care vorbim şi ne comportăm cu ceilalţi, chiar şi atunci când avem opinii diferite.

 

 

 

Totodată, trebuie să menţionăm că orice fel de comportament violent este pedepsit în mod gradual, în funcţie de gravitatea faptei săvârşite, pornind de la o amendă contravenţională, până la sancţionarea penală a făptuitorului ( dosar penal sau amendă penală), aceasta rezultând ulterior în „ pătarea” cazierului judiciar. Menţionăm că în cazul infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, vătămare corporală, ameninţare, insultă şi calomnie, acţiunea penală se pune în mişcare numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

 

  

 

În cazul în care infracţiunile de lovire şi alte violenţe, precum şi cea de vătămare corporală se produc faţă de un membru al familiei, acţiune penală se pune în mişcare din oficiu. În aceste cazuri şi nu numai, ne referim la violenţa în familie,

 

 

 

iar acest comportament cade şi sub incidenţa legii nr. 217/2003 R, lege special creată pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie. În aceasta, sunt prevăzute diferite forme de protecţie socială a victimelor, începând de la internarea în centrele de primire în regim de urgenţă până la emiterea unui ordin de restricţie contra agresorului (ordin ce are valoare de hotărâre judecătorească, iar nerespectarea acestuia înseamnă săvârşirea infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti, care se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 1 an).

 

 

 

Vă recomandăm să adoptaţi un comportament paşnic şi civilizat!

Sună la numărul unic de urgenţă 112 dacă eşti victima sau martorul unei infracţiuni!

CREANTELE OLTCHIM.

#33704 Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 14:52

#33702: - Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim DICULOIU IMBARLIGA LUCRURILE VOIT .....

 EVITA SA MEARGA IN PROCESUL INSOLVENTEI ACEST DICULOIU (SLO ) SI CELELALTE SINDICATE (TOATE SINDICATELE ). EVITA PROCESUL IN CARE SE AFLA OLTCHIM IN LITIGIU PE FALIMENT SI DESCHIS INSOLVENTA, EXISTA UN ALT PROCES DESCHIS SI SUSPENDAT CARE NU ESTE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC DOSARUL RAMANAND SI NECONTINUAT TOTI SALARIATII ( ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI ) OLTCHIM..., NU-L MUTA IN DOSARUL INSOLVENTETI LA JUDECATORUL-SINDIC.... , E REAVOINTA SI NEPASARE, PIPEREA DEFILEZA IN INSTANTA FARA SA FIE K.O. FACUT DE SINDICATE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC PRIN LIPSA APARARE DIN PARTEA SINDICATELOR FATA DE COMBINATUL CHIMIC. SINDICATELE POT SA INTRE IN ACEST PROCES AL INSOLVENTEI LEGEA 85/2006 SI CCM SI TOATE  LEGILE IN SUSTINERE, POFTITI SINDICALISTILOR.

DE CE RESPING ACEASTA OCAZIE????

 Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 = Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

SINDICATELE DACA DORESC SA LUPTE => SA LUPTE SINDICATELE  SI TOATA CLASA POLITICA DIN CELE DOUA JUDETE VALCEA SI ARGES, AICI E DECIZIA SUPREMA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

Cum disponibilizatii au reusit si au mutat dosarele si redeschis suspendarile, asa trebuia sa procedeze si sindicatul SLO. Lupta in justitie se duce cu dovezi, probe si rezolvarea cauzei, NU CU SPOIELI VERBALE PRIN PRESA SAU ASMUTITE IMPOTRIVA OAMENILOR....ETC., SI ALTE FAPTE NOTABILE...

 PE ACEST PROCES SINDICATELE TREBUIE SA DOVEDEASCA CA ELE EXISTA, NU IN PRESA, NU LA PREFECT, NU LA GUVERN, NU LA CONSILIUL JUDETEAN, NU IN ALTE LOCURI .... SAU PE LA TOTI AUTISTII, NUMAI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC LA TRIBUNAL DOSAR OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.


Musafir

#33705 puteti sa l pupati undeva pe dixi?unde, neunde,numai in fund sa fie.

2015-02-11 15:22

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:35



Musafir

#33708 Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 15:36

#33704: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim 

 din tot ce ai balmajit pana acum si ne-ai omorat cu creantele tale si legile tale numai de tine intelese, acesta e cel mai bun articol.

Dar de ce ne trbuie ajutorul sindicatului daca legea insolventei isi urmeaza cursul si noi ne vom lua banii dupa aprobarea planukui?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:37



Musafir

#33711

2015-02-11 15:40

se vor face liste cu cei prezenti...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:44


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:46


CREANTELE OLTCHIM.

#33714 Re: Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 15:49

#33708: - Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim 

 ????????????? Prietene, ufffff, grea problema ta, pe cuvant daca esti de inteles sau pui numai de ironii si ma provoci la discutii sa fim si noi pe aici, lasa tu abramburelile si tragei linie (atentie cu linia sa nu confunzi cu liniuta...), la cat  ai ocolit situatia tot la punct fix iata suntem din 2013 azi 2015 si minune, mai este un pic si se pune in sfarsit planul de reorganizare in functiune.... MINUNE. AR TREBUI SA FIE O BUCURIE, la cat a fost amanat.... si mai este o surpriza, exista tabel de creante  tot pana-n 2012 masa credala si tabel de creante cu toti si toate sumele de achitat din 2013-2014. Ajutorul sindicatului pentru ca am bagat bani in curul lor si inca ei sug bani creante si chiar achitate multe din acestea si altele  care devin achitate, iar ei.... cica apara intersele Oltchim unde..., zi tu, la autisti ca tine sau altii ca tine...???? Poate nu ne-am inteles. Sindicatele apara salariatii si interesele acestora pe CCM ( fosti si actuali angajati) , ceea ce n-a facut-o fata de cei de au cotizat si bagat banii in curul lor  si aceleasi sindicate apara interesele societatii , concluzia, drerapajele de le spun ei de ce nu le ataca in fata judecatorului-sindic facandu-l K.O. pe dracul Piperea si gasca lui??? REZOLVAM O DATA TOATE NEBUNIILE SI JUDECATORUL-SINDIC DECIDE.

In loc sa-ti mai pui atatea intrebari, nu mai bine gasesti sa ne raspunzi, nu pe langa subiect si sa nu mai scoti din context, ca te mananc scris..., ti-am  mai scris si nu ma crezi.


Musafir

#33715 Re: Re: Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 15:55

#33714: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim 

 bravo , pe mine unul m-ai convins. Astept cu mult drag banii, ufff ce dracului ne-am fi facut noi fara tine. 

Iti multumim si mai multumim din inima partidului

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 15:57


CREANTELE OLTCHIM.

#33717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim

2015-02-11 15:59

#33715: - Re: Re: Re: Re: Re: Au aparut amanunte despre planul de reorganizare al Oltchim <= PAPAGALULE.

 Nu banditule, n-ai inteles nimic. Partidul tau si a celor care se ocupa... si tu..., ne-a executat si judetul Valcea, venind in forta din judetul vecin Arges, SINDICATELE, MUCLES..., HAI CA NU RASPUNZI DAR IRONIA ITI IESE PE NARI CA UN TAUR CU FOC SI TURBARE...

TOATE SINDICATELE LA LUPTA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 16:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 16:07


CREANTELE OLTCHIM.

#33720 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-02-11 16:38

APROPO, CE SPUN OAMENII ASTIA, MAI SINDICATELOR??? BELITI OCHII SI CASCATI URECHILE, DESCHIDETI GURA CA INTRA....

https://www.youtube.com/watch =>

Disponibilizatii Oltchimului ameninta cu greva foamei

https://www.youtube.com/watch =>

Noi tensiuni la Oltchim

 

NU MAI AU BANI IAR PUTORILE DIN SINDICATE II TRIMIT LA GREVA FOAMEI SI SPUN SA-SI DEA FOC...AUZI TU LA EI IONEL VINCEA CE INDRUMATI VOI, TU SI DICULOIU ( ati fost amandoi la sediul CARTEL-ALFA din oras) , BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... AUTISTILOR.

INSTIGATI DE VOI MAAA DERBEDEILOR, PE NECAZUL LOR ATI DECIS VOI SA-I TRIMITETI SA FACA LUCRURI EXTREME.

SINDICALISTILOR.

TOATE SINDICATELE LA LUPTA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

VA RUGAM SA COMUNICATI SI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC, POATE VA APRECIAZA...!!!!

 Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 = Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

SINDICATELE DACA DORESC SA LUPTE => SA LUPTE SINDICATELE  SI TOATA CLASA POLITICA DIN CELE DOUA JUDETE VALCEA SI ARGES, AICI E DECIZIA SUPREMA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

Cum disponibilizatii au reusit si au mutat dosarele si redeschis suspendarile, asa trebuia sa procedeze si sindicatul SLO si toate sindicatele. Lupta in justitie se duce cu dovezi, probe si rezolvarea cauzei, NU CU SPOIELI VERBALE PRIN PRESA SAU ASMUTITE IMPOTRIVA OAMENILOR....ETC., SI ALTE FAPTE NOTABILE...

 PE ACEST PROCCES SINDICATELE TREBUIE SA DOVEDEASCA CA ELE EXISTA, NU IN PRESA, NU LA PREFECT, NU LA GUVERN, NU LA CONSILIUL JUDETEAN, NU IN ALTE LOCURI .... SAU PE LA TOTI AUTISTII, NUMAI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC LA TRIBUNAL DOSAR OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 16:58


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 17:09


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 17:18


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 17:24


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-11 17:25