Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA
Musafir

#32801 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-01-29 09:03

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

 

Şedinţe

25.03.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

28.01.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:    

 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

BREAKING NEWS
Musafir

#32802 Elena Udrea, dusă cu mandat la DNA

2015-01-29 09:19

http://www.mediafax.ro/

 Preşedintele PMP a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care scrie că a fost invitată „cu mandat” la DNA pentru o oferi lămuriri.

" Elena Udrea

În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi "cu mandat") de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri.
Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză.
Evident că aşa voi şi proceda. "

Liderul PMP Elena Udrea a scris luni pe Facebook, referindu-se la decizia privind arestul la domiciliu pentru Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru, cercetaţi în dosarul Microsoft, că "este grav ca s-a ajuns sa fii liber dacă spui orice despre oricine, sau despre cine trebuie, adică dacă faci acuzaţii la adresa cuiva, chiar nedovedite".

Udrea se declara surprinsă de "tăcerea presei" faţă de dezvăluirile lui Sandu, deşi acestea "răscolesc tot sistemul şi acuză nume mari precum Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu".

Udrea se mai arăta surprinsă de faptul că "dintr-un dosar prezentat la lansarea lui ca cel mai mare corupţie din Romania (...) au rămas doar doi vinovaţi, arestati preventiv chiar, Dorin Cocoş si Gheorghe Ştefan" şi că "în rest, toată lumea este bine, liberă să îşi petreacă vacanţele la soare ori să facă ce pofteşte, să fie Prim Ministru, cazul lui Victor Ponta, să fie europarlamentar, cazul Dan Nica, să fie senator, cazul Ecaterinei Andronescu".

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, care a fost recent scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, a fost la DNA, miercuri, pentru a da noi declaraţii în dosarul Microsoft, el fiind audiat şi zilele trecute de către procurorii anticorupţie, potrivit unor surse judiciare.

Gabriel Sandu le-ar fi spus procurorilor că el a aflat, în prima parte a anului 2009, că pentru finanţarea PDL şi a campaniei electorale a partidului ar fi fost create mecanisme care colectau fonduri din companii înregistrate în jurisdicţii internaţionale, iar de aceste operaţiuni s-ar fi ocupat persoane bine pregătite şi de încredere, "care reprezintă interesele unor corporaţii", declaraţiile fiind prezentate în documente citate de televiziunea Antena 3.

"Până la finalul anului 2009, am aflat şi înţeles exact aceste mecanisme. Sunt reale, eficiente şi bine structurate, iar sursele fondurilor aproape exclusiv sunt bani publici obţinuţi prin metode ilegale", le-ar fi spus Sandu procurorilor.

"Personal, dar raportat la derularea acţiunilor electorale şi complexitatea lor, am executat mereu indicaţiile care mi-au fost transmise de la partid, PDL, iar următoarele persoane îmi comunicau destinaţiile utilizării banilor: Emil Boc, prim-ministru, Vasile Blaga, ministru şi şeful campaniei electorale, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, dar şi Alin Albu, trezorierul şi administratorul PDL, împreună cu staff-ul său", ar fi declarat Gabriel Sandu în faţa procurorilor DNA.

Conform sursei citate, imediat după numirea la Ministerul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu ar fi avut o discuţie atât cu persoanele din conducerea PDL pe plan naţional, cât şi cu şefii câtorva organizaţii judeţene ale partidului, între care George Scripcaru (PDL Braşov), Gheorghe Ştefan (PDL Neamţ), Florian Aurelian Popescu (PDL Dâmboviţa), Roberta Anastase (PDL Prahova) şi Cezar Preda (PDL Brăila).

"Din discuţiile purtate s-a desprins ideea că trebuie să fiu foarte atent şi să le ascult sfaturile, ca pe anumite funcţii-cheie din minister să punem oameni de încredere şi să-i sprijinim, însă am realizat ulterior că aceste numiri vizau multiple funcţii din administraţia publică, dar şi parlamentari şi europarlamentari. Pentru asta aşteptările liderilor politici ai PDL era să sprijin campaniile electorale", ar mai fi spus Sandu, conform documentelor citate de Antena 3.

Astfel, potrivit sursei menţionate, toate cheltuielile şi obligaţiile cu acest scop ar fi fost făcute sub presiuni efectuate de conducerea PDL, respectiv de Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Alin Albu şi Gheorghe Ştefan.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Emil Boc şi Vasile Blaga nu au fost citaţi, până în prezent, pentru a fi audiaţi în dosarul Microsoft, în care este pus sub învinuire Gabriel Sandu.

De asemenea, DNA a arătat, într-un răspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX, că Roberta Anastase, Radu Berceanu şi Adriean Videanu nu au nicio calitate procesuală în dosarul Microsoft.

Sandu ar mai fi spus că asumarea acestor obligaţii viza condiţionarea pentru menţinerea sa în funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Fostul ministru susţinea că Gheorghe Ştefan şi Dorin Cocoş i-ar fi oferit o variantă în rezolvarea deficitului, promiţând că-i vor garanta asigurarea din surse proprii, dar temporar, a contribuţiei sale la cele două campanii din anul 2009.

"Îmi amintesc că fiecare îmi oferea un sprijin de aproximativ 2 milioane de euro. În schimb îmi solicitau să obţin semnăturile necesare aprobării HG nr. 460/2009, pentru aprobarea achiziţiei licenţelor Microsoft necesare în perioada 2009 - 2012, precum şi să obţin bugetarea aferentă derulării contractului", ar mai fi spus Gabriel Sandu.

Fostul ministru ar fi adăugat că întrucât erau de onorat obligaţii financiare încă din anul 2009, suma respectivă s-a distribuit în trei părţi. Prima parte ar fi fost obligaţiile restante, inclusiv compensări ale unor împrumuturi şi cheltuieli aferente campaniei din anul 2008 şi a celor parlamentare. Cea de-a doua parte ar fi reprezentat obligaţii pentru europarlamentarele din mai - iunie 2009, în timp ce partea a treia au fost obligaţii pentru campania prezidenţială din 2009, "poate cea mai scumpă dintre toate, deoarece sumele de bani s-au distribuit atât pentru campania proprie a preşedintelui Traian Băsescu, cât şi pe cea a PDL-ului pentru Preşedinte", ar mai fi spus Sandu.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Gabriel Sandu le-ar fi declarat anchetatorilor, în susţinerea solicitării sale de plasare în arest la domiciliu, că pe întreaga durată a mandatului său de ministru al Comunicaţiilor ar fi finanţat lunar PDL cu sume însumând aproximativ 300.000 de euro.

El ar mai fi susţinut că i-ar fi înmânat aceşti bani direct şefului său, premierul de la acea vreme Emil Boc.

Gabriel Sandu se află, începând din 25 ianuarie, în arest la domiciliu. Măsura arestului preventiv a fost înlocuită după ce Sandu le-ar fi oferit anchetatorilor mai multe informaţii.

În dosarul Microsoft, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, de luare de mită şi spălare de bani. Instanţa supremă a dispus arestarea lor preventivă în 29 octombrie, ulterior mandatele de arestare fiind prelungite.

Potrivit DNA, Dorin Cocoş a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro, a cerut şi primit, prin firma sa, 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Şerban Mihăilescu şi Dan Nica, membri ai Guvernului la data faptelor, pentru a obţine încheierea contractului de închiriere a licenţelor Microsoft, susţin anchetatorii.

În acest dosar sunt vizaţi şi alţi opt foşti miniştri: senatorii Şerban Mihăilescu şi Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu şi Adriana Ţicău.


Musafir

#32803

2015-01-29 12:14

stie cineva ce rezolutie s-a dat in cazul disponibilizatilor de erau reprezentati de celebrul avocat sau casa de avocatura de la Craiova?


Musafir

#32804 d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile?

2015-01-29 14:00

sau mai bine zis,de ce nu ne mai irita sau denigreaza[injosesc]?

#32805 Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile?

2015-01-29 14:02


Musafir

#32806 Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile?

2015-01-29 14:30


Musafir

#32807

2015-01-29 14:51

#32806: - Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile? 

 Sau mai bine spus, CERNEVISTUL DIN TINE A CAZUT DE PAPAGAL PROST, ESTI CEL MAI MARE CRETIN


Musafir

#32808 nu d le max te inseli,vorbesti cu unul zis PICASSO.

2015-01-29 14:55


Musafir

#32809 iar cernevisti au facut ieri o mare greseala cu talpasanu,dar le o voi trageee.

2015-01-29 14:57


Musafir

#32810 Re: talpaseneee,ghiocaaaa,cap de caaaal,sa va pregatiti valizele si la garaaa

2015-01-29 14:59

#32799: iar sindicatul asta SVRO[r de la rahat]o sa dispreti cu siguranta. - talpaseneee,ghiocaaaa,cap de caaaal,sa va pregatiti valizele si la garaaa 

 Se rebranduiesc acum. au alt stapan. Dumitru   ,,Jhony Walker''  de la sindicatu urina. le promite bani si posturi daca il ajuta sa-i ia locul diculoiului,


Musafir

#32811 Re: Re: talpaseneee,ghiocaaaa,cap de caaaal,sa va pregatiti valizele si la garaaa

2015-01-29 15:05

#32810: - Re: talpaseneee,ghiocaaaa,cap de caaaal,sa va pregatiti valizele si la garaaa 

 o sa am grija de maine de acesti nemernici,o sa vada ce nu a vazut PARISUL.


Musafir

#32812 SCZ. MAI TREBUIAU CITIVA DE IIIII LA NEMERNICIIII.

2015-01-29 15:07


Musafir

#32813 Re: Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile?

2015-01-29 15:44

#32806: - Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile? 

De ce vorbesti fara sa fii intrebat si te dai altul?
Te cheam max, esti taliban sau poate esti UOB (asa cum ii consideri tu pe altii - uitandu-te cu admiratie in oglinda)?
Nu ai mai vazut in ultimele zile "injuraturi" pe petitie si te-a cuprins dorul?

Remus a facut o constatare de bun simt si tu te bagi ca ... .


Musafir

#32814 A ramas ca-n tren: Legea 85/2006 privind insolventa - Respinge contestaţia

2015-01-29 15:49

#32803: -  

stie cineva ce rezolutie s-a dat in cazul disponibilizatilor de erau reprezentati de celebrul avocat sau casa de avocatura de la Craiova?

 

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 349 / 90 / 2015
Data inregistrarii 15.01.2015
Data ultimei modificari: 29.01.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: procedura insolvenţei disjungere din dosarul 887/90/2013
Stadiu procesual: Fond

Şedinţe

28.01.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia
Document: Hotarâre  210/2015  28.01.2015


Musafir

#32815 Re: A ramas ca-n tren: Legea 85/2006 privind insolventa - Respinge contestaţia

2015-01-29 15:58

#32814: - A ramas ca-n tren: Legea 85/2006 privind insolventa - Respinge contestaţia 

AL DOILEA GRUP DE SALARIATI 

 

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 2175 / 90 / 2014
Data inregistrarii 29.05.2014
Data ultimei modificari: 29.01.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: procedura insolvenţei 
Stadiu procesual: Fond

Şedinţe

28.01.2015

Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererile de trecere la faliment.
                      Disjunge cererile depuse la data de 28.11.2014 şi 15.12.2014

Document: Hotarâre  201/2015  28.01.2015


Musafir

#32816 Re: Re: Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile?

2015-01-29 16:22

#32813: - Re: Re: Re: d le max,v ati pus intrebarea de ce nu va mai irita talibani cernevisti de 2zile? 

 acesti nemernicii talibanii, cernevistii ,tac pt. ca stiu de talpasanu al lor ca mi a facut plingere la organele de politie pt. injuraturii,dar trece si asta si vom mai vorbi.


Musafir

#32818 Re:

2015-01-29 17:30

#32807: -  

 Fonta, cum iti spun mereu: esti un mare dobitoc. Nu sunt nici cernevist, nici cu diculoiu. Doar constat mereu ce BOU esti tu.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-29 17:31


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-29 17:32


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-29 17:34Musafir

#32822 Re: A ramas ca-n tren: Legea 85/2006 privind insolventa - Respinge contestaţia

2015-01-29 17:50

#32814: - A ramas ca-n tren: Legea 85/2006 privind insolventa - Respinge contestaţia 

 

Materie: Faliment
Obiect: procedura insolvenţei disjungere din dosarul 887/90/2013
Stadiu procesual:

Fond

 

Pai nu se spunea ca , sau nu spunea celebra casa de avocatura ca pana in luna Decembrie 2014 vor avea si banii luati?

De ce a mai trebuit sa faca Domnul "Toanta" cheta ca la capul podului (ai veleitati domnule) si pentru camera de hotel si pentru fripturica?

I-ati mai pacalit inca o data domnule "toanta" pe bietii oameni. Nu iti e ma rusine "inteligentule" ca numai cu cacaturi te-ai ocupat. 

De ce radei ma si faceai glume cu banditul de Piperea? Te satisfaceau atat de tare raspunsurile lui? Nu cumva tu si ramas aceiasi coada de topor? 

Ne-ati destabilizat odata tu cu nepotul tau pe vremea and inca mai eram salariati si acelasi lucru l=ati facut si acum.

Rusinica domnule "toanta"


Musafir

#32823 sa ma pupati cu mamicutele voastre in p.... cernevistilor

2015-01-29 17:54


Musafir

#32824 Re: Re: iar daca tot scri fonta,sa ma pupi in,, ups...cu mata

2015-01-29 18:31

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-29 18:59