Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

tu, dixi si cu asta din poza, nu e nici o diferenta

#29301 Re: Re: Re: Rusinea sindicatelor Valcene

2014-11-17 22:23

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-18 02:44



Musafir

#29303

2014-11-18 03:48

Ce ma jartelelor analfabete din SVRO(R vine de la rahat)nu va convine ca nu a iesit ,copy paste si acum cloncaniti,mars la prohabul lui DIXI.Dar o rugaminta cuminti la coada ca cei din Scundu.

Musafir

#29304 baaaa, esti nebun,ba tu esti beat,culcate la loc,sdmn usor.

2014-11-18 04:12


Musafir

#29305 Re: Re: Re: Re: Rusinea sindicatelor Valcene

2014-11-18 04:42

#29300: - Re: Re: Re: Rusinea sindicatelor Valcene 

 Pai pe oamenii din ăștia se bazează atât el cat si cincea oligofrenul.

paul

#29306 Pentru ca nu ma pot satura de acest banc vi-l impartasesc si voua

2014-11-18 07:21

 Dupa alegeri, la sediul PSD vine unul şi întreaba portarul:
– Aş vrea să vorbesc cu domnul preşedinte al României, Victor Ponta.
Portarul îi răspunde politicos :

– Domnule, domnu’ Ponta nu e preşedinte….
Omul pleacă şi se reintoarce dupa o ora la poarta PSD:
– As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.
Portarul, usor nervos, ii raspunde:
– Bai, nene, Ponta nu e presedintele Romaniei…
Pleaca omul si dupa 10 minute vine iar zice:
– As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.
Portarul iritat de-a binelea, zbiara la el:
– Bai, nene, ti-am spus de o suta de ori ca
Ponta nu e presedintele Romaniei!!!
La care omul, cu gura pin’ la urechi:
– Stiu, frate, da’ nu ma pot satura sa aud asta !

paul

#29307 Planul de reorganizare si Planul de plati

2014-11-18 07:27

Astazi ar trebui ca mascaricii care conduc Oltchimul sa aiba Planul de reorganizare final  si Planul de plati.

Daca in Oltchim mai exista vre-un gugustiuc care sustine angajatii si disponibilizatii societatii, IL ROG FRUMOS SA FACA TOATE DEMERSURILE CA ACESTE PLANURI SA FIE POSTATE PE ACEASTA PETITIE SI PE SITE-UL SOCIETATII.

MULTUMESC!

PAUL

SA MANCATI CU POFTA, ATI DISTRUS VIITORUL SI ATI NENOROCIT TRECUTUL.
Musafir

#29308 PENTRU TOTI FRIPTURISTIII, POFTA BUNA, CAPUSE OLTCHIM, LOVITI IN TOTI COLEGII CU TRADARILE VOASTRE:

2014-11-18 07:43

  PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :              PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Pentru Paul, Salut.

#29309 Re: Planul de reorganizare FINAL si TABELUL DE CREANTE FINAL ACHITARE:

2014-11-18 07:45

#29307: paul - Planul de reorganizare si Planul de plati 

 Paul, Planul de reorganizare final trebuie sa fie urcat pe site-ul BDO sau rominsolv daca este cazul chiar pe site-ul Oltchim, iar tabelul final de creante la TRIBUNAL la avizier public, asta poate maine 19 noiembrie 2014 la proces dupa ce-l aproba judecatorul - sindic. Ai perfecta dreptate, trebuie sa-l faca public pentru a putea sa stim si noi si restul creditorilor.

Cu placere. Salut.

p.s. Tare bancul.

Gheorghe Piperea:În ceea ce priveşte al treilea palier, noi pregătim în momentul de faţă nu doar schiţa planului de organizare. Nu orice visător poate să facă un plan de reorganizare la Oltchim. Există doar trei persoane care pot face acest lucru: administratorul special (Bogdan Stă­nescu), adică acţionarul majoritar, administra­torul judiciar şi orice creditor care are minim 20% din creanţe. În această postură sunt AVAS şi Electrica.

Judecătorul sindic este cel care are un cuvântul final în planul de reorganizare. Noi lucrăm la pregătirea acestui plan de reorga­nizare, dar şi la pregătirea privatizării. La pregătirea privatizării noi încercăm să încheiem nişte contracte care să ne asigure o precalificare a unui investitor.http://www.zf.ro/ 19 apr 2013

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM PUBLICAT LA FEL CA CEILALTI PE CARE LE AVETI PUBLIC FACUTE......????E TOP SECRET SAU SUNTETI REPETENTII,REPETITIILOR,REPETARILOR MINCIUNILOR VOASTRE!!!!!!!!

Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional"În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar."  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014]http://www.curierulnational.ro/ Click link pentru vizualizare  BDO:  http://www.bdo.ro/   =site-ul care directioneaza catre planurile de reorganizare, click.


Musafir

#29310 PSD taie tot: calea ferata, Oltchim ...

2014-11-18 08:21

http://www.capital.ro/renuntarea-la-40-din-calea-ferata

Renunțarea la 40% din calea ferată tamponează producătorii de mărfuri

Autor: Ilinca Pop | marţi, 18 noiembrie 2014 |

În timp ce statele din vestul Europei mută transportul de marfă de pe rutier pe feroviar, România vrea să închidă aproape jumătate din calea ferată.

Să facem un simplu exercițiu de imaginație: luăm toată marfa dintr-un tren de marfă și o încărcăm în camioane. Care este efectul? Ei bine, o poluare de câteva ori mai mare decât în cazul transportului pe calea ferată. De altfel, tocmai acesta este riscul major dacă Master Planul General de Transport va primi, anul viitor, toate avizele necesare, sub forma pe care o are acum. Și unul dintre semnalele de alarmă trase de specialiști. Iar implicațiile nu se opresc aici: pe partea de călători, zeci de localități din mediul rural urmând să fie izolate de restul țării. Totul pornește de la „ideea că 40% din rețeaua de cale ferată ar putea fi redusă“, subiect intens dezbătut anul acesta.

Luna trecută, Ministerul Transporturilor a lansat  Master Planul  în dezbatere publică. Forma finală urmează să fie aprobată de Bruxelles. „Vor fi necesare avize din partea Comisiei Europene, să se armonizeze cu politicile europene, nu doar avizul de mediu“, spune Ștefan Roșeanu, consultant pe segmentul de transport feroviar la Bruxelles. Potrivit unor surse din industria feroviară, Comisia Europeană nu ar fi de acord cu astfel de policiti, în contextul în care toate țările investesc în practici pentru stoparea poluării.

„În Master Plan există o informație falsă care spune că liniile secundare (n.r. – 40% din rețeaua totală) înseamnă doar 1% din trafic. În realitate aceste linii acoperă 15-20% din traficul național. Practic, nu s-a luat în calcul traficul generat de operatorii privați de călători și de cei de marfă“, explică Roșeanu.

Despre intentia Guvernului Ponta, capital.ro a scris in vara acestui an. Articolul poate fi citit aici:

S-a aprobat! Jumătate din calea ferată, tăiată la fier vechi

O scurtă privire asupra traficului de marfă duce volumul înregistrat doar de CFR Marfă la peste 13 milioane de tone în primul semestru al acestui an, din care aproape 9 milioane au fost transportate pe liniile secundare. Și, după cum spunea Roșeanu, la acest volum se adaugă cel înregistrat de operatorii privați. Grosso modo, în procente, aproape 70% din totalul traficului de marfă pe calea ferată se realizează pe liniile secundare.

„Pe linia Titu-Târgoviște-Pietroșița, unde operează Unifertrans, în stația Fieni, avem o fabrică de ciment Lafarge. De asemenea, pe linia Bacău-Piatra Neamț-Bicaz avem o altă fabrică Lafarge, care transportă 95% din marfuri pe calea ferată“, oferă un detaliu Iulian Măntescu, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul CNS „Cartel Alfa“. Cu alte cuvinte, cei doi, transportatorul și producătorul, au de suferit în egală măsură. Iar exemplele pot continua, la capitolul linii secundare fiind punctate și: Medgidia - Tulcea, Făurei - Tecuci, Roșiori – Alexandria - Zimnicea, Ploiești Vest – Târgoviște Nord. De celalată parte, există riscul ca foarte mulți oameni să rămână fără singurul mijloc de transport disponibil, fără a lua în calcul disponibilizările din sectorul feroviar. Ce ar trebui făcut? În primul rând, punctează Roșeanu, ar trebui dezvoltate programele de modernizare pe anumite linii, astfel încât să se poată circula cu 160 km la oră. Însă, pentru acest lucru sunt necesare investiții majore, de câteva sute de milioane de euro, anual.

Reprezentanții din industria feroviară spun că, deși în document sunt date exemplele unor țări europene care au ajustat dimensiunea rețelei feroviare, totuși în cazul României nu poate fi vorba de așa ceva.

40% din rețeaua de cale ferată ar putea fi redusă 

În Master Plan există o informație falsă care spune că liniile înseamnă doar 1% din trafic. În realitate, aceste linii înseamnă 15%-20% din traficul național. Practic, nu s-a luat în calcul traficul generat de operatorii privați de călători și de cei de marfă.

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#29311 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

2014-11-18 09:04

#29208: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN. 

 

#29186: SINDICATE SI STATUL ROAMN SUNT IN CULPA. -  

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

S.O.S. OLTCHIM !!!

#29312 Re: Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

2014-11-18 09:47

S.O.S. OLTCHIM !!!

#29313 S.O.S. OLTCHIM !!!

2014-11-18 09:49

 

 

2014-11-15 02:24

S.O.S. OLTCHIM !!!

#29314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM

2014-11-18 09:50

#29178: MERGI LA VOT. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!! 

 

JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

 


Musafir

#29316 Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 10:10

"Îmi pare tare rău, Pinocchio", o piesă cu dedicaţie pentru Victor Ponta de la 1Q Sapro: "Să o asculte, să o danseze şi să asculte mesajul"

click: http://www.youtube.com/watch?v=WNOiKJmsdrQ

“Mai du-te, mă 
Mai lasă-ne,
Nu las un om ca tine să conducă,
Ai nasul cât o autostradă lungă,
Îmi pare rău, Pinocchio!”



Valabil si pentru conducerea OLTCHIM (Piperea & Balan, Stanescu, Talpasanu, clanul Spiru, ...):
“Mai du-te, mă 
Mai lasă-ne,
Nu las un om ca tine să conducă." 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-18 11:45


S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!

#29318 Re: meriti respect[putin]D LE MAX ,pt. ca ai facut un lucru bun cu aceasta petitie

2014-11-18 11:51

#29317: multi dintre noi, au inteles cu cine sa votam - meriti respect[putin]D LE MAX ,pt. ca ai facut un lucru bun cu aceasta petitie 

 IN NICIUN CAZ CU SINDICATELE SI STATUL ROMAN CARE PANA MAI IERI NE-AU CALCAT IN PICIOARE SI FURAT SALARIILE SI VIITORUL COMBINATULUI OLTCHIM, DIN NEFERICIRE ESTE INTR-O SITUATIE CARE NU PREA MAI ARE SCAPARE.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


Musafir

#29320 Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 12:08


Musafir

#29321 Re: Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 12:09


Musafir

#29322 Re: Re: Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 12:11


Musafir

#29323 Re: Re: Re: Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 12:12


Musafir

#29324 PENTRU CEI INTERESATI. ATENTIE DISPONIBILIZATI! ATENTIE SALARIATI!

2014-11-18 12:13

ATENTIE DISPONIBILIZATI!
ATENTIE SALARIATI!

Maine 19.11.2014 la TRIBUNALUL VALCEA vor veni administratorii judiciari ai Oltchim: Gheorghe Piperea si Nicolae Balan.


Musafir

#29325 Re: Re: Re: Re: Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă!

2014-11-18 12:20

#29323: - Re: Re: Re: Re: Mai du-te, mă Mai lasă-ne, Nu las un om ca tine să conducă! 

 

Razboi in PSD. Un apropiat al lui Ion Iliescu cere excluderea lui Ilie Sarbu si Ioan Rus: "Niste impostori"

http://stirileprotv.ro/