Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 13:16


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 13:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 13:19



Musafir

#29279 …Si poporul a decis: Ponta, dăstul!

2014-11-17 14:20

…Si poporul a decis: Ponta, dăstul!


Te-ai luat de gat cu Dumnezeul, cu credinta, cu poporul si cu diaspora cu care nu trebuia sa te pui, Ponta!

Ai crezut ca totul se cumpara, se vinde, se traficheaza, se rastalmaceste, sa musamalizeaza, se suceste si se ia in desert, Ponta!

Ai confundat poporul cu vitele in ocol manate cu harapnicul de Dragnea, cu goarna de Ghita, cu steagul rosu de Mazare, cu furca de Oprisan!

Ai scuipat in orazul badantelor care sterg batranii la fund, al capsunarilor care sufera de dureri de spate, al constructorilor cu mainile zdrelite, al studentilor care cumpara “le moins cher”, al medicilor si profesorilor plecati cu lacrimi in ochi!

Ai pangarit tot ce ai atins cu limba-ti mincioasa si mana-ti necinstita: credinta, lege, cruce, neam, mandrie, tara!

Ai cautat in sufletul poporului cele mai negre unghere si ai bagat acolo cutitul, rascolind dupa cei mai negri demoni ai falsului patriotism, al idolatre credinte, al demonicei pofte de avere, al mizerabilei minciuni, al negrei dusmanii, al grotestii zavistii, al barbarei pofte de razbunare!

Ai dat pomeni in stanga si in drepta ca sa fii ales cum nici Ceausescu, Kim Ir Sen, Mao si Pol Pot impruna nu ar fi dat!

Ai rastalmacit pana si ceasul, ai negat pana si tabla adunarii, ai confiscat pana si prognoza MTO, ai anulat pana si cifra zero, l-ai pus la punct pana si pe Einstein, ai speriat pana si sfintii de pe icoane!

Ce nu ai facut, Ponta, ca sa iesi Presedinte?!
Victor galaxie, ce ti-a lipsit tie ca sa devii Presedinte? Ce manual de consultanta, ce sfat american, ce truc sociologic ai uitat sa aplici ca sa iesi Presedinte? Ce a lipsit propagandei tale perfecte, Ponta?

Pomeni electorale ai dat, minciuni ai zis, credinta stramoseasca ai maimutarit, ierarhii Bisericii lui Hristos i-ai cumparat, economia ai crescut-o din pix, votul din diaspora l-ai obstructionat, cu USL in gura ai defilat, pe Basescu l-ai demonizat, bun roman crestin ortodox patriot te-ai aratat, pe mortii lui Dragnea i-ai reinviat, cei mai multi prieteni pe Facebook ai adunat, procurorii i-ai negociat, pe Gica Popescu ca-l gratiezi ai anuntat, jandarmii straini sa bata conationalii, lacheii tai din ambasade i-au chemat!

Deci, de ce nu ti-a iesit, Victor galaxie, cand era scris in stele, in serpisorii lui Turambarr, in exit poll-urile lui Sultanescu, in studiile lui Dancu, in prognozele lui Teodorescu, in cifrele lui Dragnea ca vei iesi Presedinte?

Te-ai luat de gat cu Dumnezeul, cu credinta, cu poporul si cu diaspora cu care nu trebuia, si asta nu se iarta, Ponta!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca lacrimile celor din diaspora sa trezeasca din somnul cel de moarte constiintele celor din tara care pana ieri au asistat pasiv la nelegiuirile partidului tau de penali!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca imnul tarii sa rasune in constiintele celor care au decis ca libertatea gustata in “odiosul regim Basescu” nu trebuie pierduta!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca dreapta care isi face cruce cu evlavie sa puna stampila cu ochii in lacrimi la gandul copiilor plecati, iar nu privind la punga cu ulei si faina adusa de primar!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca proverbul “Cine fura azi un ou, maine va fura un bou” sa rasara din cufarul vechi al bunicii in care l-au ferecat descurcareala, hotia, golaneala si smenuiala zilnica cu care ai tai ne-au obisnuit!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca poporul sa se manie si sa iti strige, precum in hrisoavele cronicarilor: Dăstul!

A trebuit sa vii tu, Ponta, pentru ca poporul sa se trezeasca din adormire si sa iti strige precum ostasii nostri adormiti la Marasti, Marasesti si Oituz: Pe-aici nu se trece!

Ani de zile ai calarit dibaci pe valul de ura, Ponta, invrajbind frate cu sora, mama cu tata, prieten cu prieten si vecin cu vecin!

Ani de zile ai semanat ura anti-Basescu, anti-Macovei, anti-Morar, anti-Danilet, anti tot ce iti statea stateau in cale, tie si penalilor tai!

Ani de zile ai savarsit nelegiuirea promitand “dreptate” pana la acel capat in care numai tu si penalii tai urmati sa ranjiti satisfacuti ca v-a mers si ne-ati prostit inca o data, cea din urma si cea mai decisiva!

Ani de zile ai numarat milioanele de votanti anti-Basescu si ti le-ai pus la butoniera ca si cum erau vitele tale de povara electorala!

Priveste deci azi acest popor in ochi si repeta-i cele scrise pe cartonasele tale cu care ai venit blindat la confruntarile cu luteranul, pocaitul, strainul si neexperimentatul Iohannis!

Priveste deci azi acest popor in ochi si repeta-i mantrele cu care ai sperat ca il vrajesti: regimul Basescu, garantez pensiile, dreptate pana la capat, eu sunt cu munca, mandru ca sunt roman, am fost procuror…

Priveste deci azi acest popor in ochi si spune-i, daca indraznesti: alegerile au fost organizate corect, toata diaspora a putut vota, in tara nu s-au fraudat voturi, cresterea economica a fost pe bune, suveranitatea poporului a fost respectata, credinta stramoseasca nu a fost hulita.

Priveste deci azi acest popor  cum s-a trezit din somnul cel de moarte si iti recita corect imnul pe care l-ai pocit in studiourile de televiziune unde se spala cadavre!

A trebuit sa apari tu, Victor Galaxie, sa “rasari in universul zidit pe rastigniri”, sa apari “pe temelie veche, de piatra si jertfire”, pentru ca dupa 25 de ani de la Revolutie, sa intelegem ca unirea romanilor inseamna puterea, asa cum spunea Mos Ion Roata!

http://www.contributors.ro/editorial/

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 15:04


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 15:05



Musafir

#29282 Ce inseamna caderea OLTCHIM pentru Ramnicu Valcea? Se inmultesc exemplele.

2014-11-17 15:18

Angajaţii ETA au primit preavize de concediere 

Postat in • Şomeri în prag de iarnă!

Mai mulţi angajaţi ai societăţii de transport public din Râmnicu Vâlcea au primit în aceste zile preavize de concediere. Disponibilizările au fost aprobate în Consiliul Local şi reprezintă o prima măsură identificată de Executiv şi conducerea societăţii pentru eficientizarea activităţii ETA SA.

Societatea merge din rău în mai rău, veniturile din încasări bilete şi abonamente au scăzut în acest an cu aproximativ 500.000 de lei. Pentru 2014, conducerea ETA a estimat un buget de venituri şi cheltuieli de 11.407.000 lei, din care 4,5 milioane de lei reprezintă subvenţia acordată de primăria Râmnicu Vâlcea pentru elevii şi pensionarii care călătoresc cu autobuzele societăţii.

Consiliul Local, la solicitarea conducerii ETA şi a conducerii primarului interimar Ion Gigi Matei, a aprobat în luna septembrie 2014, ca o primă măsură de eficientizare a activităţii, reducerea numărului de personal de la 189 la 160, în aceste zile primind preavize de concediere 14 persoane.

Aceeaşi măsură de eficientizare a fost susţinută şi de fostul edil Emilian Frâncu. În noua organigramă a societăţii nu se mai regăsesc, printre altele, patru posturi de şofer şi mecanic auto, trei posturi de muncitor necalificat, două posturi de economist şi postul de psiholog. Municipalitatea a explicat că măsura are drept scop reducerea cheltuielilor de personal cu 85.000 de lei până la sfârşitul acestui an, societatea având de plătit pentru 2014, pentru 189 de angajaţi, salarii în cuantum de 3.730.000 de lei.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-11-17 15:20



Musafir

#29284 Rm. Vâlcea e de dreapta. Cine e pe scut, cine e sub scut.

2014-11-17 15:23

Rm. Vâlcea e de dreapta.

Cine e pe scut, cine e sub scut.

Municipiul Rm. Vâlcea a votat cu Klaus Iohannis în proporție de peste 57 %.

Consecințele pe termen scurt și mediu sunt importante.

Gigi Matei trebuie să se repoziționeze urgent.

Romeo Rădulescu e, deocamdată, în aer.

Mircia Gutău va fi pe val.

Grigore Crăciunescu va face figură de mare politician.

Senatorul Adrănel Cotescu are de ce să fie mulțumit.

Eroii zilei se vor considera Cristian Buican și Romulus Bulacu.

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea

 


Musafir

#29285 La judet Ponta a castigat "la mustata". Cilea pe lopata!

2014-11-17 15:32

#29284: - Rm. Vâlcea e de dreapta. Cine e pe scut, cine e sub scut. 

 REZULTATE FINALE VALCEA

Victor Ponta a castigat alegerile prezidentiale in judetul Valcea cu 50,71%, el avand cu aproximativ 3.000 de voturi mai mult decat contracandidatul sau, Klaus Iohannis, arata datele furnizate de Biroul Electoral Județean (BEJ).

Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Valcea, in acest judet Victor Ponta a obtinut la al doilea tur al alegerilor prezidentiale 50,71% (110.267 de voturi), iar Klaus Iohannis - 49,29% (107.195 voturi). In județul Valcea, prezența la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale a fost de 65,17%. Din cei 193.834 de alegatori, 25.327 au votat pe tabelele electorale suplimentare, iar 1.245 au votat cu urna mobila.

http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014


Musafir

#29286 Re: PINA ATUNCI SA NE SUGI ACADEAUA,LA PICASSO SI DIXI?

2014-11-17 15:33


Musafir

#29287 Rezultate finale Valcea: ...

2014-11-17 15:55

#29284: - Rm. Vâlcea e de dreapta. Cine e pe scut, cine e sub scut. 

Rezultate finale Valcea: Victor Ponta a castigat in judet cu 50,66% din voturi, Klaus Iohannis - 49,34%

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 17 noiembrie 2014, 17:33 
 
 
Candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a castigat alegerile in judetul Valcea cu 50,66% din voturi, in timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a strans 49,34% din sufragii, potrivit datelor finale furnizate luni de Biroul Electoral Judetean, citate de Agerpres.

Victor Ponta a obtinut 110.267 de voturi (50,66%), iar Klaus Iohannis - 107.195 (49,34%).

Ponta a obtinut victoria in 55 de localitati, Iohannis in 34.

In municipiul Ramnicu Valcea, Iohannis a fost votat de 56,7% dintre alegatori, in timp Victor Ponta de 43,3%.

Iohannis si-a adjudecat victoria si in orasele:
- Calimanesti - 56%,
- Govora - 53%,
- Brezoi - 56%,
- Berbesti - 54,9%,
- Horezu - 53%.

Victor Ponta a castigat:
- Dragasani cu 54%,
- Olanesti - 58,7%,
- Babeni - 52,7%,
- Ocnele Mari - 54,4%,
- Balcesti - 63,4%.

In comuna Maciuca, Klaus Iohannis a obtinut 66,3%, iar in Titesti - 70%.
Scorul cel mai mare obtinut de Victor Ponta s-a inregistrat in comuna Scundu - 72,4%. 

La Valcea au fost inregistrati pe listele electorale permanente 338.341 de alegatori. S-au prezentat la urne duminica 220.406 persoane (65,14%). Pe liste suplimentare au votat 23.327 de alegatori, mai mult decat in primul tur cand au fost inregistrat 21.750 de votanti.
 
CARTEL ALFA

#29288 Rusinea Sindicatelor-MASCARICIU

2014-11-17 16:13

Ce face Vancea acum ca-i pupa in dos pe PSD s-au prin stilul caracteristic schimba dosurile cu ale PNL si

PDL.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 16:23



Musafir

#29290

2014-11-17 17:00

Fete vesele si tinere psd Brasov:

https://www.youtube.com/watch?v=5jF8AE7Wu3k#t=45

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 17:01



Musafir

#29292 REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC a anunţat rezultatele oficiale, după numărarea voturilor d

2014-11-17 18:13


Musafir

#29293 Re: Ce inseamna caderea OLTCHIM pentru Ramnicu Valcea? Se inmultesc exemplele.

2014-11-17 18:49


Musafir

#29294

2014-11-17 19:07

  Ce mai minte plagiatorul


Musafir

#29295

2014-11-17 19:08

bine ca mai voteaza studentii si tinerii din tara ca mai schimba cate ceva .

Sistem Plast

#29296 Rusinea sindicatelor Valcene

2014-11-17 19:47

Cum sa nu se duca Oltchimul de rapa cand Vancea face jocurile PSD

 


Musafir

#29297 Re: Rusinea sindicatelor Valcene

2014-11-17 20:06

#29296: Sistem Plast - Rusinea sindicatelor Valcene 

 Vincea a fost ținut de oameni, ca si dicuroiu. În primul rand oamenii strica. L-a durut in fund pe vincea de disponibilizatii din Mentchim, ba mai mult ii amenința ca ii da el afara, jarteaua dracului.

S.O.S. OLTCHIM !!!

#29298 Re: Re: Ce inseamna caderea OLTCHIM pentru Ramnicu Valcea? Se inmultesc exemplele.

2014-11-17 20:09

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 21:31


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-17 21:44