Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#2476 SE VA REZOLVA CRIZA LA OLTCHIM!

2013-03-31 11:21

‘Ministerul Economiei a decis să trimită Corpul de control pentru a vedea sursa acţiunilor sistematice de intimidare a conducerii executive a Oltchim’, a mai spus ministrul citat.

CEEA CE S-A MAI SPUS ESTE ADEVARAT. INCEPE EPURAREA PE CRITERIUL "PUMNULUI IN GURA"!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-03-31 11:31


un coleg nesolidar al unor colegi mizerabili (ii stim si noi si se stiu si ei care sunt)

#2478 #2476 SE VA REZOLVA CRIZA LA OLTCHIM!

2013-03-31 11:46

"Ciocu mic, ca acum noi suntem la putere". Si ... deja ne-am imbatat cu puterea si am trecut la amenintari!

Haideti la greva pentru binele OLTCHIM si a salariatilor de la OLTCHIM!

Nu intereselor personale si de grup promovate de gasca lui Cernev si de gasca lui Spiru!
Nu transformati interesele personale si de grup in "strigate de lupta"! Atentie, "roata vietii se-nvarteste"!
Eroii de mucava ai "revolutiei din septembrie 2012" au devenit GROPARII OLTCHIM.
Si atunci ... cine este vinovat?
Este totusi ... un combinat chimic, nu o autobaza sau o rampa de lansare pentru tot felul de arivisti si "racheti"
politici sau sindicali!
Alain

#2479 zi-ne frate

2013-03-31 12:04

Uite,
o sa ies si eu la greva cu voi (desi trebuia sa iesiti mai demult), dar, ia spune-ne si noua, care sunt interesele alea personale la care faci tu referire mai sus (adica, daca chiar stii ceva zi-ne si noua) sau faci doar pe interesantul?

Si apoi, care sunt aia de zici tu acolo ca se stiu ei... (coleg nesolidar zici tu...) sau vorbim in hiperbole?

adica, hai sa o dam pe fata

Musafir

#2480 Re:

2013-03-31 12:15

ALTU

#2481

2013-03-31 12:42

CE CAUTA STATIE SOFERU LUI ROIBU PE SCARILE PAVILIONULUI. NUTI MAI MERGE BINE DE CAND A PLECAT SEFU TAU? TE-A LASAT OM DE INCREDERE ALATURI DE DICULOIU? CE CAUTA OCEALAN IN FRUNTEA PROTESTATARILOR? NU MAI ARE UNDE SA-SI REPARE MASINA? A AFLAT CUM E SA MERGI LA PECO?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-03-31 14:03


2482

#2483

2013-03-31 15:29

Santem condusi de incompetenti ,

Musafir

#2484 Re: argumente

2013-03-31 15:35

#2474: Alain Delon - argumente

frumos alain.

la dictatura tu vezi alternativa alta dictatura. vezi cum te invarti in jurul cozii?probabil ai fost asuprit de diculoiu. iar acum astepti sa se intoarca roata sa io tragi tu.asta astepti ?

gresit alain . diculoiu poate fi inlocuit din interior . nu de cernev bica ori dumitru.

-tu cu cernev ai dat cu batul doar in cuibul de viespi. fara sa-l anihilati.mai rau ati facut oltchimului decat sa-l ajutati.

 

Curiosul

#2485 Re: zi-ne frate

2013-03-31 15:36

#2479: Alain - zi-ne frate

sunt curios sa vad ciobul la greva,

ELECTROLIZA 3

#2486

2013-03-31 16:19

cine dracu mai are incredere in balivernele lui diculoiu cu integratu? am ramas cu un gust amar cind am vazut vineri ca il mai aplauda colegi mei pe aceasta creatura cu chip de om (DICULOIU).
Bai fratilor pe ce lume traiti?? cind conducea ROIBU oltchimu de ce nu da in judecata LIDERUL societatea ca erau luni de zile ne platite!!!!!
voi nu vedeti ce interese meschine are raposatu si cine da ordine?
Doresc cu tot dinadinsu FALIMENTU societati sa li se stearga urmele jafului economic care toti in echipa l-au facut.
Voi mai puteti crede ca mai ramin sa lucreze 3300 angajati?????
Hai sa ponderam daca se mai poate cretinu asta sa nu mai mearga pe aratura cu placa lui uzata cu integratu ,sa il convingem fara procese pe piperea sa nu denunte unilateral CCM cine pleaca sa nu plece cu mina goala si sa mai fie OLTCHIM LA VILCEA chiar si cu 2000 de angajati
UNITIVA SI LUPTATI TOTI INDIFERENT DE CULOAREA SINDICALA.
NU IL MAI LASATI SA MANINCE CACAT PE SCARILE OLTCHIM LA BUCURESTI ORI IN ALTE INSTITUTI PE ACEST DICULOIU ,CAINELE DE PAZA A LUI ROIBU CA ARE ALT INTERES
DE CE OARE LA MITINGU DE VINERI OAMENI AU PLECAT PE JOS LA VALCEA IAR JAGARDEAUA DE LIDER CU SOFERUL FARAONULUI .NU PUTEA MERGE IN FRUNTEA LOR CA UN ADEVARAT LIDER SAU I-A FOST TEAMA CA PINA LA VILCEA SE RAZGINDESTE VREUN SALARIAT ORI IS ADUCE AMINTE DE COMPORTAMENTU LUI ANTERIOR SI IL LINSAZA.
TREZITIVA STIMATI COLEGI IN CEASUL 11.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-03-31 16:27


Marianna

#2488 VISATI!

2013-03-31 16:31

"Luni, 1 aprilie, vor primi deciziile de concediere intre 1.000 si 1.200 de angajati ai Oltchim, alte 500 de persoane vor intra in somaj tehnic, a declarat Gheorghe Piperea, administrator judiciar la Oltchim.
Acesta a mai afirmat ca tot saptamana viitoare, furnizorii vor sista livrarile de materie prima si de energie electrica, potrivit HotNews."

NOI VOM PRIMI DECIZILE VOI NU VE-TI MAI PRIMI ENERGIE ELECTRICA SI MATERII PRIME - asa cum a declarat PIPEREA.
Pantelimon

#2489 treziti-va

2013-03-31 16:44

Mai baieti! voi pe cw lume traiti? Ati papat in 20 de ani 700 milioane de eur banii nostrii ai contribuabililor, ai banciilor ai furnizorilor samd si acuma nu va mai da nimeni. puteti merge si la Bucuresti si dupa aceea la Bruxeles sau chiar la Papa de la Roma nimeni nu va da un ban. Sunteti o masa de manevra pentru niste ordinari care va manipuleaza ca sa mai fure si in ultimul ceas si sa nu se descopere hotia. Voi chiar nu va puneti intrebarea ca aia de la Pitesti stau din 2011 si nu produc nimic si iau banii vostrii? pai de unde credeti ca v-au platit. Toata mascarada cu majorarea de capital cu datoriile este un fals ca defapt se modifica niste cifre dar situatia e aceeasi 0 lei in cont . Singurii care au vazut corect lucrurile au fost cei de la PCC dar ei nu sunt destul de puternici ca sa va scoata din rahat. Ca sa intelegeti situatia : statul la ora actuala nu are nici o parghie in mana sunteti in mana creditorilor multi dintre ei fiind interpusii lui Roibu care nu au nici-un interes sa va ajute. Singura sansa a voastra este ca sa va alaturati administratoriilor judiciari si sa va luati un consultant financiar si sa mergeti cu sarut mana la BCR singurul care va poate ajuta. Dar acolo numai matematica conteaza dar daca voi va pierdeti timpul pe strazi o sa ajungeti toti chiar pe strada dar definitiv.
Alain

#2490 Re: Re: argumente

2013-03-31 16:45

#2484: - Re: argumente

frumos alain.

 

:-)

la dictatura tu vezi alternativa alta dictatura. vezi cum te invarti in jurul cozii?probabil ai fost asuprit de diculoiu. iar acum astepti sa se intoarca roata sa io tragi tu.asta astepti ?

 

nu asta am spus - am spus ca e o alternativa sindicala; sau nu inteleg ce vrei sa spui - nu am fost asuprit, m-a enervat nesimtirea lui pe care nu ati vrut sa o vedeti ani de zile....

gresit alain . diculoiu poate fi inlocuit din interior . nu de cernev bica ori dumitru.

 

exact asta am zis si eu - tocmai asta e ideea, ce credibilitate avem cand ne ducem cu un jmeker pe care inca il sustinem... ilogic...

-tu cu cernev ai dat cu batul doar in cuibul de viespi. fara sa-l anihilati.mai rau ati facut oltchimului decat sa-l ajutati.

noi ne ducem lupta noastra, cum sa-l anihiliam noi - voi, cei din SLO trebuie sa ne scapati de el

 

insa dincolo de toate aceste discutii de pe aici, trebuie sa intelegeti ca ne dorim cu totii reluarea activitatii - cu cea mai mare sinceritate iti spun, si chiar mi-ar placea sa treaca momentele astea tampite si sa ne intelegem, si sa ne intalnim la o bere pe undeva....

 

sa dea Dumnezeu sa iasa bine, de maine incepe decisiva, asa ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare

 

dar, inca o data va zic, va rog mult - gasiti un om mai cerebral, mai putin patat si incercati sa mergeti impreuna cu ceilalti la discutii la Bucuresti - lasati orgoliile, lasati mandria si hai sa ne unim, ca suntem cu totii in galeata

 

nu vedeti ca asta v-a tinut in loc de la proteste pana acum? ce naiba lupta a dus el pentru angajati? exista oameni destepti in SLO, ce naiba lipsa asta de reactie? hai fratilor ca daca nu acum, atunci cand? hai sa facem ceva bun pentru noi, chiar nu va intrebati de ce pana acum v-a mintit si v-a pus sa stati linistiti?

 

Marianna

#2491 VISATI!

2013-03-31 16:46

VOI CEI DE LA ELECTROLIZE, PROPENOXID, POLIOLI, DESFACERE CLOROSODICE, DESFACERE POLIOLI, CTC SPERATI DEGEABA! VOI DORMITI SI CONTINUATI SA VISATI CA ATI SCAPAT! NU SUNTETI PE LISTE NU IESITI LA GREVA!
Mihaita

#2492 ARGUMENTE? ARGUMENTELE TALE SUNT SA TE APERI PE TINE!

2013-03-31 16:51

"AI DREPTATE" ALIENE! NU ESTE DICULOIU BUN.
DAR CU CE ESTE MAI BUN CERNEV? DACA DICULOIU NU ESTE ANGAJATUL OLTCHIM (PENYTRU CA ESTE AL SLO) CERNEV AL CUI ANGAJAT ESTE? NU CUMVA ESTE AL PCC. UNDE A FOST CERNEV VINERI. NU CUMVA LA BUCURESTI? NU CUMVA S-A INTALNIT CU PRIETENUL LUI (SI AL TAU) ZAREMBA?
Alain

#2493 Re: ARGUMENTE? ARGUMENTELE TALE SUNT SA TE APERI PE TINE!

2013-03-31 17:00

#2492: Mihaita - ARGUMENTE? ARGUMENTELE TALE SUNT SA TE APERI PE TINE!

"AI DREPTATE" ALIENE! NU ESTE DICULOIU BUN.

sa zicem ca e un punct de plecare

DAR CU CE ESTE MAI BUN CERNEV?

pai, in principiu, omu' pare mai ancorat in realitate, pare muuult mai realist - banuiesc insa ca nu asta vrei sa auzi, poate nu e cu nimic mai bun, atunci hai sa gasim altul si mai bun, unde e?

DACA DICULOIU NU ESTE ANGAJATUL OLTCHIM (PENYTRU CA ESTE AL SLO) CERNEV AL CUI ANGAJAT ESTE?

angajat Oltchim - nu schimba cu nimic incompetenta lui diculoiu - acum culegeti rezultatele muncii lui sindicale de mai bine de 20 ani

NU CUMVA ESTE AL PCC.

chiar nu stiu, si nu cred - eu inteleg unde bati, numai ca, sabotarea nu a venit de la PCC ci de la altcineva

UNDE A FOST CERNEV VINERI. NU CUMVA LA BUCURESTI?

ba da, incercand sa repare ce a stricat diculoiu - sincer iti spun daca va lasa sa ieseati atunci cand trebuia, daca nu tratati cu ignore oamenii aia din cort aflati in greva foamei... ce sa zic....

NU CUMVA S-A INTALNIT CU PRIETENUL LUI (SI AL TAU) ZAREMBA?

eu stiu ca nu, faza tare este insa ca, prin Bucuresti Zaremba s-a intalnit cu Roibu... poftim fatalitate...

 

insa inca o data va rog, macar acum, hai sa ne unim fortele si sa facem ce trebuie, numiti un om sanatos la cap in locul lui diculoiu si haideti la discutii, inca se mai poate face ceva....


Musafir

#2494 Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 17:11

O cucuvea care sa ne dirijeze de pe o crenguta dintr-o antena aflata pe Pavilionul Administrativ?
Un tambalagiu pe poet de "coarda"?
Un tradator de Oltchim si de tara?
Sau poate un "sudor" care s-a culcat sofer si s-a trezit plin de sudoare?
Alain

#2495 Re: Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 17:14

#2494: - Un cosar ar fi bun?

decat diculoiu DAAAAAA

DOTTORE

#2496 #2494 Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 17:15

Ne trebuie un "chimist" specialist in explozii!
Asa nu vom mai avea nevoie de sudori care sa taie combinatul.
Putina apa ... putin acid sulfuric si ... buuuum; problema este rezolvata!
Alain

#2497 Re: #2494 Un cosar ar fi bun?

2013-03-31 17:19

#2496: DOTTORE - #2494 Un cosar ar fi bun?

...crezi ca e momentul? pai noi suntem cu piciorul in groapa, de ce nu ati gasit pana acum pe cineva mai bun? nu aveati timpdin toamna... de exemplu.... voi intelegeti ca nici lui (diculoiu) nu-i vine sa creada ca inca il mai tolerati?

BUTICARUL

#2498 #2497

2013-03-31 17:32

Voi vorbiti (Spiru, Talpasanu, Cernev)? Voi care v-ati dus cu jalba-n protap la Piperea si la Vosganian ca sa va plangeti ca sunteti intimidati si ca aveti nevoie de "corpul de control" care sa investigheze, sa gaseasca si sa pedepseasca vinovatii?
Voi ati ajuns sa fiti intimidati?
Voi care sunteti cei mai mari "intimidanti"?
Voi care amenintati, pe cei care nu sunt cu voi si care nu accepta matrapazlacurile voastre, cu represalii (atat in plan disciplinar cat si in planul integritatii fizice)?
revolutia

#2499 Re: Re: ARGUMENTE? ARGUMENTELE TALE SUNT SA TE APERI PE TINE!

2013-03-31 17:34

#2493: Alain - Re: ARGUMENTE? ARGUMENTELE TALE SUNT SA TE APERI PE TINE!

nu mai conteaza cine e reprezentant ,voi chiar mai credeti ca se rezolva ceva ? cum a zis piper , faliment

Alain

#2500 da

2013-03-31 17:37

@buticarule : las-o tata ca macane

@revolutia : da, credem, gasiti un om cerebral din partea SLO care sa mearga la discutii - lasati orgoliile ca nu mai e momentul.... diculoiu are tema de la roibu cu ce sa faca