Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain

#2376 Re: Re: Re: Re: raspundere

2013-03-28 16:22

#2375: - Re: Re: Re: raspundere

perfect, ma bucur, cat zici ca mi-a mai ramas? sa am timp sa caut tacamurile de aur ale lui Roibu - am uitat sa-ti spun, data trecuta cand le-am cautat am gasit closca cu puii de aur, poftim fatalitate....

 

Daca ai auzit de rudotel, du-te si cauta - posibil sa te ajute, insa inainte de toate vezi ce acte iti trebuie pentru somaj ca asta meritati - adunatura de oameni mizerabili!


Musafir

#2377 sefu

2013-03-28 16:26

Nenea Ghioca intreabati liderul tau de sindicat care este maisru si nu are liceul si nici scoala de maistri care este procesul de fabricare a clorului la elecroliza 3.
oxo

#2378 basinile de la Victoria

2013-03-28 17:53

Ai vazut CERNEVULE ce ai ajuns cu minciunile tale si cu pupatul in cur a conducerilor.Ai fost huiduit si vei fi huiduit mereu.Suna-l pe tactu ZAREMBA sa-ti mai sughita ceva la urechile alea negre.Dupa ce te-au complimentat azi cei 1200 salariati pe care cu respect le-ai aparat locurile de munca (impreuna cu cinstitul GHIOCA si blandul mecanic BURDOAZA),aveai culoarea tuciului uitat la foc fara mamaliga in el.
Nu uita sa-l iei cu tine si pe unflatul de GHIOCA,cinstitul sofer de la transporturi care seamana cu fostul lui sef la greutate.Mai avea un pic si plangea la TV pentru salariatii ce vor fi concediati (el nu era pe lista).Curgea aurul de pe maini,degete si gat de cat de greu a dus-o la transpoarte.
miting

#2379 RUPELE GURA

2013-03-28 17:56

DICLUOIULE DESFIINTEAZA ECHIPA MOBILA DE LA MONITORIZARE SAU ESTI PE MANA CU CERNEVISTII DE ACOLO !!!!!!!!
SA VINA IN SECTIILE DE UNDE AU PLECAT SA VADA CUM SE FAC LISTELE .
micutul

#2380 schimbarea la fata

2013-03-28 18:04

Surpriza:
Limbricul sef de la aprovizionere (linge mainile ciobestilor) turnatorul Giurea,a binevoit sa iasa la miting de frica sa nu-l beleasca colegii si se pregateste sa plece din cortul Victoriei in gasca SLO.E momentul schimbarii la el.Acum cui mai livreaza informatiile din Oltchim???
BA SI CAND TE GANDESTI CA N-A AJUNS DIRECTOR!!!!!
CE PACAT.....

Musafir

#2381

2013-03-28 18:47

ce ziceti mergem in vizita la mai mari de la bucuresti pentru ca au avut destula liniste sa lucreza pentru noi (sep/apr 7 luni )sa ne spuna la ce concluzie au ajuns .din cauza linisti cred ca ia luat somnul .si lasatii dracu pe tradatori ca de fapt nu ne rezolva problema ,mai sigur ii excludem .

Musafir

#2382

2013-03-28 18:51

vad ca daca sunt deranjati incep sa miste domni din minister.daca ne vad prin bucuresti in formatia de astazi de la valcea ce credeti ca vor face ?Hai sa mobilizam si liderii de sindicat .

as vrea sa intelegeti ceva...

#2383 as vrea sa nu va spun......dar va spun

2013-03-28 18:54

Dragi colegi,
AU VENIT MULTI CATEI AI LUI PIPEREA SI BALAN si au inceput dintr-o data sa munceasca.....
Iata efectul mitingului...
Varu'Jan este tare nervos....nu stie pe sa puna mana mai intai:
- sa-i dea una lui Diculoiu ca pus presa pe el SI INTELEGE CA LA EL ESTE "CHEIA"
- sa-i dea una lui Dumitru ca s-a aliat cu Diculoiu si ce mai miting au mai facut
- sa-i dea una lui Cernev ca a luat banii degeaba si nu mai are nici o putere SI TREBUIE SA FACA SINGUR TOTUL -- FALIMENTUL--SI VANZAREA CATRE ZAREMBA
- sa dea salarii compensatorii, dar ups! nu are bani
- sa plateasca salariile restante,dar nu prea are banii
- sa puna placa -cu vinovatii si motivele intrarii in insolventa-,dar nu mai tine si atunci pluseaza cu inconstieta sidicatelor (mitingurile)si ca da el o ordonanta de guvern ca sa luam compensatorii de la stat (nu din CCM)
In concluzie nu mai stie pe ce lume e....Poti sa-ti dai demisia nu temai chinui singur,nu mai poti....asta e
Cine credeti ca apare la OLTCHIM dupa proteste?... D-nul Namolu', scuzati D-l Prefect Nadolu, si ghiciti cine il ia in brate si il baga la protocol..... Da ati ghicit- D-l Viitor fost Lider de la Victorieni. Ce i-ai soptit bai prapaditule la ureche....
Singurul lucru de care le este frica SUNTEM NOI SI ATAT.
ATENTIE MAINE S-AR PUTEA SA NU SE PLATEASCA LICHIDAREA LUI FEBRUARIE.
TREBUIE SA IESIM DIN NOU,SI DIN NOU...PANA INCEP SA INTELEGA CA AICI NU SE LE PERMITEM SA NE JOACE IN PICIOARE , AICI ESTE CASA NOASTRA, MUNCA NOASTRA

Musafir

#2384 Re: Re: Re: Re: Re: raspundere

2013-03-28 19:16

#2376: Alain - Re: Re: Re: Re: raspundere

-mai ineptule. tu ai nevoie de rudotel cu siguranta. atunci cand ne spionezi din spatele perdelelor . coboara maine jos intre muncitori si asculta-le doleantele  .asta daca ai sange in instalatie.

-pentru ca in curand ai sa pierzi leafa babana platita de oltchim .

- te asteptam sa iesi la lumina . ciobule.

eu

#2385 Re: Re:

2013-03-28 19:17

#2352: Cernev - Re:

ca trebuie sa pleci unde vezi cu ochii. Nu te mai crede nimeni

as vrea sa intelegeti ceva....

#2386 poate intelege cineva...

2013-03-28 19:18

As vrea sa va supun atentia urmatoarele intrebari:
1. Cine si de ce nu a pus in practica cele doua Memorandumuiri aprobate de Guvernul Romaniei in anul 2010?
2. De ce D-nul Ministrul Daniel Chitoiu si mai ales Seful OSPSI D-nul Romulus Vulpescu nu au facut conversia in actiuni a datoriei istorice AVAS – lucru care ar fi dus la capitalizarea SC OLTCHIM SA Rm Valcea – conform aprobarii Comisieie Europene?
3. De ce Ministerul Economiei a schimbat caietul de sarcini in timpul derularii actiunii de privatizare a SC OLTCHIM SA Rm Valcea, si a permis creearea unei imagini penibile Statului Roman?
4. De ce Ministerul Economiei a permis cooptarea , in sepetembrie 2012, in Consiliul de Administratie a SC OLTCHIM SA Rm Valcea, a actionarului minoritar PCC SE? Ne punem aceasta intrebarea atat timp cat, PCC SE fusese Membru al Consiliului de Administratie si exclus in 2007, el fiind principalul oponent al proiectelor de investitii in SC OLTCHIM SA Rm Valcea, dar in acelasi timp PCC SE derula proiecte de investitii similare la ROKITA POLONIA societate unde este actionar majoritar.
5. De ce dupa numirea in Cosiliul de Administratie al SC OLTCHIM SA Rm Valcea a actionarului minoritar PCC SE, conducerea SC OLTCHIM SA Rm Valcea i-a decizia sa renunte la toate procesele juridice pe rol impotriva PCC SE?
6. De ce Ministerul Economiei – imediat dupa numirea reprezentantului PCC SE in CA a SC OLTCHIM SA Rm Valcea a solicitat conducerii SC OLTCHIM SA Rm Valcea sa ia decizia de declasare a procedurii de insolventa? ( Solicitare respinsa cu vehementa de catre vechea conducere inca din iulie 2012, l-a insistentele Sefului OSPSI, D-nul Romulus Vulpescu).
7. De ce Ministerul Economiei, actionarul majoritar a SC OLTCHIM SA Rm Valcea,propietarul de drept, prin procedura de insolventa, isi deroga rapunderea in favoarea unei Societati Private – de Insolventa ? Daca acesta adjudecare a fost corecta, cum se face ca , la nici 48 de ore de la anuntarea societatii de insolventa , reprezentatntul D-nul Gheorghe Piperea, a declarat public ca din SC OLTCHIM SA Rm Valcea, prin programul de reorganizare, va mai functina cel mult 40-50% si vor ramane cel mult 1.000 de salariati, el neavand timp sa analizeze documentele societatii.
8. De ce firma ROMINSOLV prezinta un raport privind cauzele de intrare in insolventa a SC OLTCHIM SA Rm Valcea,numai pe ultimii trei ani (EFECTUL), si nu si pe ceilalti ani din urma (CAUZA)?
9. De ce firma Rominsolv refuza intalnirea (asa cum in nenumarate randuri Sindicatul Liber Oltchim ia soliciatat) cu un actionar strategic, care este dipus sa finanteze punerea in functiune a SC OLTCHIM SA Rm Valcea?
10. De ce firma Rominsolv doreste, fara a prezenta programul de reorganizare, sa disponibilizeze personal, sa anuleze Contractul Colectiv de Munca, in special acel articol care stipuleaza drepturile ce se cuvin in caz de cocedieri colective?(Valoarea pe care noul propietar ar trebui sa o achite ar fi la nivelul sumei de 57.000.000 euro, asa cum este stipulate in documentatia Price Waterhouse Coopers si care se afla in camera de date a Ministerului Economiei.)
11. De ce Ministerul Economiei si in prezent Rominsolv nu iau in calcul REPROIECTAREA “SC OLTCHIM SA Rm Valcea – PETROCHIMIA PITESTI-RAFINARIA PITESTI”,proiect care ar aduce 1.5% din PIB – ul Romaniei pe an, asa cum a fost prezentat de studiul facut de firma de cosultanta, angajata de Ministerul Economiei in privatizarea OLTCHIM, Price Waterhouse Coopers, studiu care se afla depus in camera de date a Ministerului Economiei?
12. De ce ministerul Economiei nu respecta declaratia facuta de PRIMUL MINISTRU, prin care se angajeaza ca procedura de insolventa sa fie derulata prin reorganizarea societatii si sprijin financiar - mai exact 45.000.000 euro?
13. De ce si mai ales cine a permis, unor asa zisi “LIDERI DE SINDICAT!!!” sa provoace si sa intretina haosul, dezordinea si indisciplina muncii, intr-o societate catalogata cu un mare grad de risc? Minsterul Economiei in timp ce cerea in mod imperativ Sindicatului Liber Oltchim sa actioneze “ cu multa reposabilitate” pentru a nu provoca mari daune IMAGINII SC OLTCHIM l-au creat, l-au sustinut, l-au acceptat la tot felul de intalniri si s-au facut ca nu vad “manifestarile oamenilor muncii” organizate de acest lider de sindicat care in fapt nu sustine altceva decat programul PCC SE – FUNCTIONAREA A 30% DIN SC OLTCHIM SI MAXIM 800 DE SALARIATI.

Musafir

#2387

2013-03-28 19:46

jj

Musafir

#2388

2013-03-28 19:54

Este bine ca numarul celor care au iesit la manifestare a crescut.Trebuie apreciat si comporatamentul celor de la ARPECHIM care s-au mobilizat in numar foarte mare si au fost langa valceni.Acest lucru trebuie sa va mobilizeze pe voi mai mult si sa participati in numar cat mai mare.
Acum important este sa nu abandonati aceste actiuni numai pentru faptul ca vi s-a promis acordarea salariilor.scopul revendicarilor voastre trebuie sa fie altul:-redresarea societatii si pornirea instalatiilor care pot asigura locurile de munca pe mai departe.Totul trebuie gandit in perspectiva.
Dar cel mai imporatant lucru este sa fiti uniti indiferent de sindicatul la care sante-ti afiliati.Problemele cu care va confruntati sant aceleasi pentru toti chiar daca unii va inchinati lui Diculoiu ,lui Cernev sau Bica,problema voastra este aceeasi si pentru ea trebuie sa va luptati:functionarea combinatului si asigurarea locurilor de munca.
Desi pana la urma fara restructurare ,adica reducerea numarului de persoane nu este posibila o redresare.Dar si acest lucru trebuie facut corect avand la baza anumite principii care trebuie sa se muleze perfect pe ce se doreste in perspectiva.Cu alte cuvinte structura de personal aleasa trebuie sa asigure functionarea in siguranta a instalatiilor.Deci sa se scuture PAVILIONUL,cu toate serviciile auxiliare sau neauxiliare si toate cele care sau infiintat dupa oameni si nu dupa necesitati,dupa cum se spune s-au infiintat posturi dupa oameni si dupa cum au dictat cei aflati la putere si nu dupa necesitatile de a performa.
PRELUARE "VIATA VALCII"

#2389 Părtaşi la prăbuşirea economiei judeţului

2013-03-28 20:51

PRELUARE "VIATA VALCII"
http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/13454-prtai-la-prbuirea-economiei-judeului.html
Joi, 28 Martie 2013
Scris De Gabi Bercea

"Politicienii Vâlcii, fie ei şi de la USL, ştiu şi au în conştiinţă că Oltchimul trebuie să rămână în picioare, să funcţioneze măcar la 60 la sută din capacitate şi să fie privatizat pe bune pentru ca judeţul Vâlcea să nu moară. Ştiu la fel de bine că în judeţ nu s-a creat până acum şi nici nu sunt şanse să apară o alternativă pentru susţinerea economiei. Nu o spun public pentru că şi-ar pune în cap conducerea centrală a USL-ului, care nu face altceva decât să pună piedici Oltchimului în scopul bănuit şi dezvăluit deja de a-l oferi pe tavă celor de la PCC. Aşa că politicienii Vâlcii, cei de la USL, tac, chiar dacă în sinea lor şi-ar dori ca protestele declanşate de salariaţii de la Oltchim (cei din Piteşti şi cei din Vâlcea) să nu înceteze, ba chiar să ajungă la Bucureşti. V-o spun cu mâna pe inimă că exact un parlamentar USL şi-a exprimat, în particular, dorinţa ca salariaţii Oltchim să mute protestele la Bucureşti.

Dar tace inclusiv acest parlamentar, pentru că situaţia e mult peste ceea ce ne închipuim noi, muritorii de rând. Dintr-o epistolă transmisă ieri de către nişte salariaţi, ce-i drept anonimi, aflăm că actualul management de la Oltchim a “livrat” deja nişte reţete brevetate de combinatul vâlcean către PCC. Nu ne îndoim că cele spuse acolo n-ar fi adevărate, dar poate şi angajaţilor de la Oltchim le-ar trebui mai mult curaj. Una este când trimiţi către presă nişte comunicate certificate printr-o semnătură şi alta când le transmiţi sub protecţia anonimatului. Noi am preluat pasaje din ele şi le-am publicat. Însă impactul ar fi şi mai mare dacă cineva şi-ar asuma răspunderea celor scrise. Aşa am putea trage la răspundere şi instituţiile statului care nu reacţionează în nici un fel, deşi sunt semne clare de subminare a economiei naţionale.

Chiar nu este nimeni în acest judeţ care să scoată dovezile pe masă şi să spună clar opiniei publice ce se întâmplă la Oltchim? Statul, în acest moment, este propriul şi principalul duşman al Oltchimului, statul care este acţionar majoritar. Iar asta pentru că, acolo sus, au fost votaţi nişte oameni care intenţionează să-şi vândă ţara, adică să o trădeze. Vâlcenii care au votat USL-ul în masă ar trebui să-i tragă de mânecă pe aceşti oameni, să-i tragă la răspundere pentru ceea ce vor să facă cu judeţul. Dar nu, ei continuă să creadă în minciunile USL-ului, făcându-se părtaşi, ca să nu spunem complici, la prăbuşirea economiei judeţului, deşi ar trebui să iasă în stradă şi să le spună verde în faţă: Ruşine!!!"

PRELUARE "VIATA VALCII"

#2390 Sindicalişti anonimi reclamă dezintegrarea combinatului chimic

2013-03-28 20:57

PRELUARE "VIATA VALCII"
Joi, 28 Martie 2013
Scris de Redactia "VIATA VALCII" (N.A.: EXCELENTA PRELUCRARE!)

"Stimaţi reprezentanţi ai presei,

Apelăm la dumneavoastră pentru a reflecta starea de fapt instaurată la Oltchim de circa o lună de zile, INTOLERABILĂ DE ALTFEL!!!! Pentru noi, angajaţii neplătiţi de trei luni de zile, situaţia devine dramatică, motiv pentru care am decis să apelăm la suportul dumneavoastră în a semnala abuzurile la care suntem supuşi şi la presiunile de a nu divulga realităţile. Din cauza neplăţii salariilor şi trăind sub spectrul şomajului iminent, ca urmare a neaplicării nici uneia dintre măsurile promise de circa 6 luni de zile de redresare a combinatului, am ajuns la prezenta stare de fapt intolerabilă. Cum vă spuneam la Oltchim s-a instaurat teroarea.

Sindicatul Victoria ameninţă angajaţii !

Este practicată politica “pumnilor în gură” sub diverse ameninţări: desfacerea contractelor individuale de muncă, diminuarea salariilor, retrogradarea în funcţii etc. Salariaţii sunt în permanenţă monitorizaţi şi urmăriţi. secretul corespondenţei electronice este violat în mod barbar pentru a evita transmiterea nemulţumirilor salariaţilor în exteriorul combinatului. De ce se doreşte ascunderea realităţii şi a stării de fapt actuale???? Promotorii acestor acţiuni sunt: administratorii judiciari şi conducerea actuală de la Oltchim (familia Spiru, Tălpăşanu, Popescu, Pârvu). De ce se aplică aceste măsuri detaliem imediat: semnalăm că liderii “braţului armat” al conducerii Oltchim - aşa zisul Sindicat Victoria - au început să facă uz de ameninţarea opozanţilor stării actuale de nefuncţionare a combinatului şi de restanţe salariale de 3 luni, fiind ameninţaţi chiar cu acţiuni asupra integrităţii corporale, situaţie care presupune nerespectarea dreptului la liber protest şi exprimare a opiniei publice colective legat de situaţia iminentă de faliment a combinatului Oltchim - situaţie generată de neaplicarea unui plan coerent de redresare în ultimele luni de zile. Suplimentar, noi salariaţii am constatat lipsa de dialog cu administratorii Oltchim în vederea transparenţei aplicării planului de salvare a combinatului. Constatăm şi semnalăm presei următoarele stări de fapt neacceptabile care ar trebui să fie cunoscute şi investigate şi de către instituţiile abilitate ale statului SRI, SIE, ANI, DNA pentru a stabili dacă neaplicarea unui plan real de salvare a combinatului este subiectul incompetenţei, neputinţei, a rea voinţei sau este un blat clar între administraţie şi acţionarul minoritar al Oltchim, firma PCC, care doreşte încă din toamna anului trecut preluarea combinatului pe o sumă derizorie.

Se dau reţetele Oltchim către PCC !

Astfel vă aducem la cunoştinţă o serie de acţiuni care par involuntare, însă în opinia noastră au vădit caracter complotist şi iresponsabil:
- de curând, avem cunoştinţă că actuala administraţie a pus voluntar la dispoziţia firmei PCC reţetele de fabricaţie pentru o serie de produse ale Oltchim precum DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale);
- s-au realizat angajări nejustificate în combinat, în situaţia în care activitatea de producţie este redusă la zero aproape, din lipsa resurselor pentru achiziţia de materie primă şi utilităţi (este vorba de zeci de noi salariaţi);
- majorări de salarii nejustificate tot în condiţiile în care activitatea de producţie este redusă la zero;
- înfiinţări de posturi noi, nejustificate;
- bani acordaţi sub forme de prime de către MANAGEMENT, pentru sustinerea acestuia, către Sindicatul Victoria (şi este vorba de banii daţi către aşa zişii grevişti ai foamei, de locuinţele date în căminele de nefamilişti ale OLTCHIM, de angajarea nejustificată a rudelor, de înfiinţarea unor posturi la cerere etc.)
- punerea la dispoziţia PCC a reţetelor de fabricaţie pentru DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale) luând în considerare că PCC era producător concurent cu Oltchim pe piaţa Europeană şi pe pieţele emergente;
- punerea la dispoziţia PCC a portofoliului de clienţi ai OLTCHIM pentru producţia de DICLORPROPAN şi POLIOLI (şi în acest caz este vorba de trădare şi subminare a economiei naţionale);
- continuarea aşa zisei căpuşări a OLTCHIM folosind aceleaşi firme căpuşe (aceiaşi traderi criticaţi ca făcând parte din strategia managementului Roibu);
- introducerea în lanţul furnizorilor şi cumpărătorilor OLTCHIM a unei noi căpuşe - firma PCC acţionar minoritar la Oltchim;
- vânzarea produselor către PCC la preţuri cu mult scăzute - faţă de: costurile de producţie, preţurile pieţei şi cotaţiile ICIS.

Pe 26 martie 2013 am reluat protestele, care vor continua şi în zilele următoare, din următoarele motive:
- am aşteptat din toamna anului trecut până în prezent punerea în aplicare a unui plan de salvare real pentru combinatul Oltchim constând în: n asigurarea unui capital de lucru de cca 45 milioane de EURO pentru funcţionarea Oltchim la 60% din capacitate; NU S-A REALIZAT NIMIC!!!!!
- plata restanţelor salariale (lichidare lună decembrie 2012, avans lună ianuarie 2013);
- distribuirea tichetele de masă din luna ianuarie şi luna februarie 2013;
- banii noştri opriţi pe statele de plată ca CAR şi garanţii materiale – bani furaţi / deturnaţi de managementul actual care ne-au reţinut pe statele de plată aceste sume, însă nu le-au mai şi virat la CAR;
- lichidarea lunii februarie 2013.


Apel la unitate şi solidaritate!

Lăsaţi clasa politică să lucreze pentru noi???
Oare lucrează în perspectivă sau retrospectivă???
Cu cât liniştea este mai profundă, cu atât rezultatele sunt mai “sigure”, această promisiune o avem din luna 09/2012 de când acest BRAV Guvern încearcă să ne ducă la fund şi să ne predea pe nimic la acţionarul minoritar PCC. Probabil că ne vom uni atunci când nu se va mai putea face nimic. După dezbinarea noastră prin înfiinţarea de noi sindicate - acţiune promovată cu suportul PCC - acţiune care, de altfel, a avut un singur rol, acela de dezinformare şi promisiuni precum că vom avea un loc de muncă sigur prin aderarea la acele noi sindicate noi, de fapt ne îndreptăm către dezastru.
Mai bine rămânem uniţi şi luptăm pentru respectarea Contractului colectiv de muncă.
Ce ne vor spune Cernev, Dumitru şi Diculoiu, liderii de sindicat şi managerii SPIRU, TĂLPĂŞANU, PÎRVU, POPESCU + ADMINISTRATORII când vom pleca acasă fără salarii plătite şi fără salarii compensatorii?
Probabil vor da vina uni pe alţii pentru eşec sau vor arăta cu degetul la greaua moştenire sau cucuvelele din plopii fără soţ!!!!!!
Colegii de la Arpechim, în data de 19.03.2013 si astazi 28.05.2013 (N.A.), au demonstrat solidaritate şi au venit la Vâlcea să demonstreze în proporţie de 90%, din păcate restul de colegi de la Oltchim Vâlcea încă aşteaptă minuni minunate să se întâmple.

Dragi colegi, facem apel la unitate şi solidaritate, iar managementul să lase metodele staliniste de oprimare a transparenţei demersurilor noastre!


Salariaţii Oltchim, protestatari demni şi solidari cauzei de salvare a combinatului Oltchim"

Oltchim

#2391 Re: poate intelege cineva...

2013-03-28 21:19

#2386: as vrea sa intelegeti ceva.... - poate intelege cineva...

UN singur raspuns la toate intrebarile colega : din cauza '' sponsorizarilor'' PCC

Alain

#2392 Re: as vrea sa nu va spun......dar va spun

2013-03-28 21:26

#2383: as vrea sa intelegeti ceva... - as vrea sa nu va spun......dar va spun

...asta cu Diculoiu care este cheia e cea mai tare, am ras de m-am prapadit.... :-))

 

da, Diculoiu e un exponent al luptei sindicale de pe platforma Oltchim.... ascundeti-va mai naiba; oameni de nimic.... daca nu as depinde de platforma aia m-as ruga la Dzeu sa va inchida o data, dar sunt oameni amarati pe acolo care depind de prostia voastra.... rusine sa va fie, nesimtitilor....

 

dar e de inteles mai, voi sunteti cei care ati tot profitat pe urma fostei conduceri, cum naiba sa nu sariti imediat cand vi se ordona sa aparati faraonu'.... doar nu e usor sa renuntati la os....

 

asa, deci, de ce nu ati iesit pana acum? tineti minte? septembrie, octombrie....februarie... nu v-a lasat Cernev? Nu v-a dat ordin Roibu?

 

- firma Rominsolv refuza discutia cu acel superinvestitor pentru ca stie ca este acelasi care a daramat Oltchim, lasand gaura de 700 milioane eur....

 

se pare ca voi, SLO inca il tineti in brate pe dl Roibu, e normal, ce naiba, doar v-a dat un os buuun de tot de ros....

 

@micutu : deci, rudotel, da - si daca iti trebuie reteta, adreseaza-te cu incredere medicului, nu trebuie sa-l rogi mult!

 

 

EU

#2393 Re: Părtaşi la prăbuşirea economiei judeţului

2013-03-28 21:33

#2389: PRELUARE "VIATA VALCII" - Părtaşi la prăbuşirea economiei judeţului

„ Dintr-o epistolă transmisă ieri de către nişte salariaţi, ce-i drept anonimi, aflăm că actualul management de la Oltchim a “livrat” deja nişte reţete brevetate de combinatul vâlcean către PCC ” .

 

Păi dacă știți că s-a întâmplat așa ceva  de ce nu-i arătați cu degetul  pe acești nemernici ( spuneți-le numele ) și să fie judecați pentru trădare ; până când vor mai merge lucrurile așa ?

În altă ordine de idei ; dacă tot protestați , atunci veniți la București și dați de pământ cu toți cei de la putere, fiindcă nu mai este timp de vorbe și nenorociții ăștia vă pun pielea pe băț. Să nu fiți de acord să lase doar câțiva salariați și pe restul să-i dea afară; ori toți ori niciunul.

Cred că e timpul de o nouă revoluție.

PS   Dacă nu faceți ceva acum cât mai aveți ocazia ( totul se mai ține într-un fir de ață ) , o să regretați amarnic dar o să fie prea târziu.

comisarul

#2394 Nu mai avem nimic de pierdut

2013-03-28 21:39

Haideti sa cerem maine sa se prezinte angajarile facute in ultimele 7 luni si persoanele la care au fost marite salariile in aceasta perioada.Secretul este bine pazit de claudia Gurita una din profitoarele vechiului regim.
De asemenea sa fie desfiintata caraghioasa echipa mobila marca GHIOCA ca nu face nimic dar este platita regeste(Ghioca sofer cu scoala profesionala platit cu salariu de maistru 2300 lei).
Sa vedem statele de plata cu platile facute la casierie sa demonstram mita data de conducere grevistilor foamei.
Acestea sunt magariile adevarate facute de echipa de fochisti Balan-Cocleti-Ilinca impreuna cu politrucii Spiru-Ciobescu-Norocel-Popescu.
miting

#2395 nu sperati in prea multa liniste

2013-03-28 21:45

PROGRAM ZILNIC PENTRU POLITIE,JANDARMI,SRI

PANA LA INTOCNIREA PLANULUI DE FUNCTIONARE AL SOCIETATII INCEPUT ACUM 7 LUNI PROGRAMUL ESTE:
GREVA!!!GREVA!!!!GREVA!!!!GREVA!!!!GREVA!!!
mata

#2396 intrebari catre macelarul salariatilor GHIOCA

2013-03-28 21:51

bai emile,de unde te-ai ingrasat asa mult nebunule?
bausi zarul de la esapamentul tuaregului sau de la stutul tambalagiului?
daca mancasi cacat la VL1 ca pleaca 1200 salariati fara tine,de ce ai venit la miting?
de unde ai organele de sprijin pline de atata aur?
PDL

#2397 mortul zilei

2013-03-28 21:57

Alaine daca nu ai fi si tu pe petitii ne-am plictisi.
Apara-ti interesele ca asa fac toti limbincuristii.
Mai bine predai gramatica limbii romane decat sa vinzi pufuleti.

NU TE LASA!!!!ZI-LE DOMNUL GEO !!!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-03-28 22:08


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-03-28 22:10


revolutia

#2400 vrem raspunsuri :

2013-03-28 23:11

1.ce s-a intamplat cu promisiunile din toamna anului trecut , ale guvernului in care spunea ca va rezolva problemele de aici si ca oltchim va functiona impreuna cu arpechim ?
2.ce s-a intamplat cu promisiunea ca vor prelua si rafinaria de la pitesti ?
3.unde este capul lui chitoiu ?
4.cum a ramas cu planul B al guvernului , cel pe care se lauda ca il are pregatit daca nu se face privatizarea in 2012 ?
5.unde sunt cei 45 de milioane promisi ?
6.de ce nu spune guvernul ca de fapt nici nu au cerut aprobare de la UE anul trecut pentru acel ajutor de stat ?
7.cine raspunde pentru spectacolul organizat de dj vulpescu in 2012 la privatizare ?
8.care este motivul pentru care inainte de privatizare combinatul oltchim a fost oprit ?
9.cine a fost la guvernare si cine a fost ministrul economiei in perioada 2006-2008 , perioada in care s-a facut micsorare de capital la oltchim si perioada premergatoare inchiderii sectiei piroliza pitesti ?
10.de ce nu s-a facut nici acum conversia datoriilor in actiuni , desi exista aprobare de la uniunea europeana ?
11.cum se face ca anul trecut guvernantii sustineau ca oltchim nu poate functiona fara arpechim iar de curand considera ca nu e nevoie de arpechim ?
12.de ce in raportul facut de administratori arpechim apare ca fiind una din cauzele majore ale insolventei , cand defapt nu cumpararea arpechim e cauza ci faptul ca guvernul nu a reusit sa il puna in functiune si nici sa negocieze si preluarea rafinariei ?
13.oare de ce raportul cuprinde doar perioada 2009-2012 ? de ce nu 2006-2012 ?
14.de ce in acel raport se da vina doar pe fosta conducere si pe "cativa" membrii din consiliul de administratie ? oare reprezentantul statului in CA a luat cumva decizii de capul lui fara aprobare de la guvern ?
15.daca tot dati vina pe fosta conducere a combinatului si a tarii , unde au fost psd si pnl cand se intamplau lucrurile descrise in raport ? de ce nu i-am vazut atunci sa se impotriveasca ,sa se revolte ?
16.vosganian zice ca de cand e ministru 50% din timp il preocupa problema oltchim ; cand ? cand doarme , de nu stia ce salarii se dau si cand ? de ce acum minte cand zice ca a adus oltchimul de la 8 la 25% ? care 25%? de ce minte ca se dau banii intr-o anumita zi cand de fapt ei se dau esalonat in doua zile ?
17.ce pot sa ne spuna guvernantii despre implicarea PCC in finantarea campaniei PNL ?
18. ce ne pot spune guvernantii despre situatia in care s-ar afla piperea , situatie in care firma lui reprezinta in instanta societati in procese impotriva oltchim ?
19. daca administratorul primeste un procent din banii pe care ii poate recupera bancilor , el interesele cui le apara ? ale oltchim sau ale bancilor ?este administrator sau recuperator ?
20.ce se intampla cu planul de functionare al oltchim impreuna cu arpechim ?
21.daca UE nu vrea sa aprobe ajutorul de stat si bancile nu vor sa mai dea bani ce se intampla ? cati oamnei se vor da afara? in ce conditi ? ce salarii compensatorii primesc ? ce alte posibilitati de angajare au in judet ?
22.daca nici planul de a lua bani de la furnizori si a convinge clientii sa plateasca produsele in avans nu reuseste , ce planuri are guvernul ? ce se intampla in acest caz ? se mai dau alti oameni afara ? urmeaza falimentul ?
23.daca vosganian spune ca se fac eforturi pentru a pastra macar jumatate din numarul actual de angajati , inseamna ca de fapt vor fi disponibilizati 50% si nu 37% cum se cere acum
24.piperea spune ca listele de disponibilizari s-au facut de catre conducere impreuna cu sindicatul ; care sindicat ?
25.de ce trebuie sa avem administratori judiciari si administrator special ? care e rolul celui special ?
26.unde sunt investitorii minune de care ne tot povestea tovarasul ponta ?
27.sa ne explice guvernul cum vad ei viitorul oltchim si arpechim ? vor ajunge teren de constructii sau teren agricol ? cum se incadreaza situatia de aici in promisiunile guvernului de creare de locuri de munca ?