Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#24126 Re: Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

2014-07-19 06:31

#24116: - Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

O FURI SI TU MORCOASE CIT DE CURIND,ASCULTA BINE CE TI SPUNE X MEN,TALPASANU A TRADAT SI STIE EL BINE CE SI CUM


Musafir

#24128 Re: Re: Re: Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-19 07:46

#24102: - Re: Re: Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

VOTANTUL CU MICI SI BERE, PLESNESTE MANEAUA IN TINE HAHAHAHAAAAAHHAHA................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10368260_241219669419194...


Musafir

#24130 in sindicat.....

2014-07-19 08:56

Nu au ce cauta pacifistii ! Asa este, relatia conducere-lideri de sindicat, trebuie sa fie plina de controverse. In spatele unui lider de sindicat , trebuie sa fie oameni puternici. Asa s-a intamplat si in cazul SLO si in cel de la svo-nu a avut cine sa-i traga de maneca pe domnii DICULOIU SI CERNEV. Sa fim seriosi , in spatele liderilor de sindicat, au fost niste slugoi-gen: GHIOCA-MARCELA-PRISACARU-MARCU ETC. La toate sedintele, enoriasii, stau si asculta ineptiile unor guru-insetati de putere. Uitati-va fratilor la acest-VANCEA-UN INCULT NE TINE PRELEGERI DESPRE SITUATIA OLTCHIMULUI. Exact cum GHIOCA-spunea ca este " coleg" cu ROIBU-DE PARCA STATUSE CU EL IN BANCA LA SCOALA. Dar , ce pretentii sa mai avem in tara asta, avem in parlament -derbedei care au dat bacalaureatul la 50 de ani. La scoala au fost au fost de ras cu note de doi si trei la romana. Daca nu ne desteptam, vom fi condusi in continuare de acesti muciosi , derbedei, cu aere de conducatori.

Musafir

#24132 Re: Ce mai caut eu în ţara mea?

2014-07-19 09:51

#14251: - Ce mai caut eu în ţara mea?

Ce mai caut eu în ţara mea?

2013-12-11 17:23
-

 

http://www.biziday.ro/2013/12/11/ce-mai-caut-eu-in-tara-mea/

 

http://www.biziday.ro/wp-contents/uploads//2013/12/parlamentul.jpg...

de Moise Guran

Când să ne luăm și noi românii cu porcul și țuica fiartă, ne-am trezit cu o avalanșă de inițiative legislative care mai de care mai penale, ce se vor aprobate de Parlament. O lege care rezolvă traficul de influență prin reglementarea lobby-ului, o alta care îi scoate pe parlamentari de la conflictul de interese, una pentru preafericirea spălării banilor prin cazinouri prin liberalizarea câștigurilor la jocurile de noroc, plus o lege a minelor care maschează fosta lege Roșia Montană. Iar pe colivă două bomboane superbe – o grațiere pentru infractorii cu condamnări de până la șapte ani și o amnistie pentru faptele care n-au fost definitiv condamnate și pentru care autorii lor riscă pedepse de până la șase ani, plus o desfiinţarea de facto a DNA şi ANI, care rămân fără obiectul muncii dacă parlamentarii nu mai pot fi urmăriţi pentru fapte de corupţie.

Ca să reformulez mai pe scurt, cât suntem noi ocupați cu sărbătorile, țuica și porcul, țara noastră se va transforma într-o țară a hoților. Nu că n-ar fi deja, nu că pedepsele pentru marea corupție n-ar fi scăzut deja în derizoriu, dar parlamentarii țării noastre par hotărâți să scrie în lege asta. Să nu-i mai deranjeze nici DNA-ul, nici DGA-ul, nici ANI, să poată fura în voie, fără riscul stupid de pușcărie, așa firav cum este el în țara noastră.

Desigur, nepăsarea publică este principalul motor care propulsează tupeul parlamentar, iar rolul porcului în viața românului mi se pare că era complementar în tot acest scenariu. Nici n-are sens să ne mirăm, este pur și simplu ipocrit să nu recunoaștem că știam cu toții asta – în fond, acești parlamentari nu fac acum decât să pună în operă motivele reale pentru care au intrat în Parlament, programul electoral nedeclarat, dar pe care toți îl știm, acela de a fura cât cuprinde atunci cât ești la putere. Ca cetățean al acestei țări mai am o singură întrebare… una singură, pe care zic însă că fiecare dintre noi ar trebui să și-o adreseze lui însuși… Nu cumva eu sunt de vină? Nu cumva hoția este normalitatea? Nu cumva aceasta este țara pe care ei, aleșii cu 70%, nu fac decât să o reprezinte foate bine iar problema sunt eu?
December 11, 2013 240

See more at: http://www.biziday.ro/2013/12/11/ce-mai-caut-eu-in-tara-mea/#sthash.KUIU1DZ9.dpuf


Musafir

#24133 Re: Parlamentul a devenit Casa contra Poporului. Cum au uneltit aleşii împotriva Codului Penal

2014-07-19 09:54


Musafir

#24136 Re: Re: Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-07-19 10:00


Musafir

#24137 Re: Re: Re: RAMANETI CALMI SI PLATITI TAXELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-07-19 10:01


Musafir

#24138 Re: Re: Fairsolve https://www.fairsolve.com/despre-noi

2014-07-19 10:50

#23999: - Re: Fairsolve https://www.fairsolve.com/despre-noi

Re: Fairsolve https://www.fairsolve.com/despre-noi

2014-07-17 07:41

https://www.fairsolve.com/despre-noi

FAIRSOLVE =  > FARSÓR ~oáre (~óri, ~oáre) m. și f. Persoană care se ține de farse; om care păcălește. /

 

FARSÓR,-OÁRE, farsori, -oare, s. m. și f. Persoană lipsită de seriozitate, care se ține de păcăleli. ♦ Persoană care caută să treacă drept alta decât este în realitate (prin minciuni, înșelătorie); impostor. — Din fr. farceur.

 

INSOLVÉNT, -Ă adj. (Jur.) Insolvabil. [Cf. germ. insolvent].

#20948: -

http://i.imgur.com/uj3aqFt.jpg...


Musafir

#24141 Re: Re: Consultari Băsescu-Ponta

2014-07-19 10:56

#23846: - Re: Consultari Băsescu-Ponta

Discuţii imposibile pe tema CAS. Băsescu: "Avem şi MTO-ul...". Ponta: "Poftiţi?"

Administraţia Prezidenţială a publicat înregistrarea discuţiilor dintre Traian Băsescu, Victor Ponta şi ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, pe tema reducerii CAS. Premierul a relatat că negocierile au degenerat într-o ceartă şi că preşedintele a avut un ton "bădărănesc" la adresa ministrului Finanţelor, lucru negat de Traian Băsescu.

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201407/w728/pontapetrescu4_47854100....

Traian Băsescu a anunţat că va face publice discuţiile cu Victor Ponta şi Ioana Petrescu, pentru a demonstra că premierul a minţit când a spus că discuţia a degenerat într-o ceartă.

"Ce discuție să mai am, când spune că discuțiile au fost foarte dure, nepoliticoase. E interesant cum poate să mintă. O să fie prima dată când fac publice înregistrările discuțiilor. Ca să vedem cine minte, România TV, eu...", a spus Băsescu.

"Ne-am certat !", a declarat agenţiei MEDIAFAX premierul Victor Ponta, după întâlnire.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituţională proiectul CAS, a mai declarat premierul, spunând că discuţia de la Cotroceni nu a avut sens, deoarece şeful statului a vrut să facă doar propagandă politică şi a avut un "ton bădărănesc" la adresa ministrului Finanţelor.

Înregistrarea discuţiilor preşedinte-premier-ministru de Finanţe surprinde o discuţie imposibilă, în care Traian Băsescu adresează întrebări la care, susţine el, cei doi interlocutori nu îi răspund. Premierul Ponta tace o bună bucată de timp, în care Ioana Petrescu încearcă să explice preşedintelui de ce reducerea CAS este o măsură care poate fi acoperită la buget.

În unele cazuri, premierul evită întrebările preşedintelui:

Victor Ponta: O să lucrăm până în luna noiembrie şi venim în faţa Parlamentului cu proiectul de buget şi ne vom încadra în toate ţintele.

Traian Băsescu: Avem şi MTO-ul (Medium Term Budgetary Objective - Obiectiv bugetar pe termen mediu, n.r.)

Victor Ponta: Poftiţi?

Traian Băsescu: Avem şi MTO-ul care mai înseamnă vreo 6 miliarde. 5, 6 miliarde.

Victor Ponta: O să lucrăm la toate.

Traian Băsescu: Daţi şi sursele, că povestea asta cu buna colectare, cu..

Victor Ponta: Când avem proiectul legii bugetului votat de Parlament, cu siguranţă va veni la dumneavoastră sau la noul preşedinte la promulgare.

Traian Băsescu: Sper să vină la mine. Ar fi unfair (nedrept, n.r.) să intraţi în alegeri fără să trimiteţi bugetul la Parlament

Victor Ponta: Domnule preşedinte, ar fi unfair că o să fie un alt prim-ministru şi atunci să îşi facă bugetul cum crede. Eu aşa consider. Eu poate o să îl promulg, dar este altceva

Traian Băsescu: Nu, în campanie dumneavoastră o să fiţi încă prim-ministru

Victor Ponta: De acord

......................................................

În timpul discuţiilor, preşedintele a ironizat-o pe Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor.

"Doamna ministru, se colectează suplimentar, din creşterea economică, atât? Dar bănuiesc că aţi observat că Germania, Franţa, Italia, au intrat în declin şi asta ne va afecta”, a spus Băsescu, potrivit Mediafax.ro.

Replica Ioanei Petrescu a venit imediat: "Un motiv în plus să relaxăm fiscal şi să încurajăm firmele să angajeze şi să investează mai mult", a spus aceasta, vizibil emoţionată.

"Doamnă, am zis că... Unde aţi zis că aţi terminat? La Harvard, la Oxford?", i s-a adresat Băsescu.

"La Harvard", a răspuns Petrescu.

"Roubini, economist de Harvard. Mă aşteptam la argumente de genul lui", i-a spus preşedintele ministrului de Finanţe.

Preşedintele Băsescu i-a mai spus ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu, că argumentele acesteia în favoarea reducerii CAS sunt cele pe care le aduce orice parlamentar care nu ştie despre ce este vorba.


Musafir

#24142 Re: Re: Re: Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-07-19 11:00

#24136: - Re: Re: Re: OLTCHIM si ARPECHIM

PT TAMBALAGII DE CERNEV SI GHIOCA,CEA MAI FRUMOASA MELODIE ;[HOLOGRAF],VINE O ZI,VINE O ZI CIND SE VA SFIRSI,NIMENI VA STI OARE CIND VA FI,CIND VA SPUNE A FOTA,CA UITE ACUSI,ACUSI,ACUSI,VA DA UE ,,,,,,LACATUSI MAI COCALARILOR,NU LA CINE VA GINDITI VOI[CE MI PLACE CUVINTUL VOI,, ,,IMBECILILOR]


Musafir

#24143 Hossu anunță că e gata să-l dea afară imediat pe Diculoiu

2014-07-19 11:16

http://www.curieruldevalcea.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=39080:hossu-anunta-ca-e-gata-sa-l-dea-afara-imediat-pe-diculoiu&Itemid=279

http://www.curieruldevalcea.ro/media/k2/items/cache/Fotografie1042_M.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


• dar este împiedicat de regulamente și statute
Intrarea în politică, pe față, și agitarea apelor către albia pedelistă - îndeletnicirile oficiale din ultima jumătate de an ale lui Mihai Diculoiu (foto) – nu prea sunt pe placul lui Bogdan Hossu. Liderul maxim ALFA nu s-a ferit să spună că a fugit mereu de astfel de personaje care poartă două șepci și cărora le e greu, dacă nu imposibil, să se derobeze corespunzător. Hossu a admis că vicepreședintele PDL ar merita cu vârf și îndesat să fie dat afară din mișcare, dar spune că e treaba sindicatului din care face acesta parte și mai departe a federației… afiliate și cotizante la ALFA.


Musafir

#24144 Preşedintele Bogdan Hossu a minţit!

2014-07-19 11:19

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10408-presedintele-bogdan-hossu-a-mintit

 

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a fost prins cu ocaua mică la Râmnicu Vâlcea, în timp ce încerca să acrediteze ideea că nimeni n-a exclus Sindicatul Sodistul, ci preşedintele lui, Adrian Mugoiu, rămânând fără calitatea de militant de sindicat, a decis să retragă şi sindicatul din Federaţia Sindicatelor din Petrochimie.

Multe spun liderii de sindicat, în special preşedinţii structurilor naţionale, mizând, probabil, pe iuţeala de mână şi nebăgarea de seamă! Dar o minciună mai gogonată decât cea pe care a prezentat-o Bogdan Hossu ziariştilor vâlceni, ieri, se întâlneşte mai rar. Din păcate, nu liderul naţional al Cartelului Alfa este vinovat pentru minciuna prezentată drept adevăr fundamental, ci liderul Sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu, care, din dorinţa de a nu şubrezi şi mai mult mişcarea sindicală din Vâlcea, a pus batista pe ţambal.

Într-o frază, lucrurile stau cam aşa: în urmă cu 4 ani, pe vremea când deţinea o funcţie de conducere în Federaţia Sindicatelor din Petrochimie, preşedintele Sindicatului Sodistul a rămas fără calitatea de militant de sindicat, iar structura sa a fost exclusă din federaţie. Nu insistăm asupra motivelor, pentru că niciuna dintre părţi nu vrea să vorbească, oficial, cu cărţile pe masă. În schimb, actele dovedesc că Bogdan Hossu a minţit când a răspuns unei întrebări legate de situaţia Sindicatului Sodistul, spunând că acesta n-a fost exclus, ci retras din structură, de către preşedintele Adrian Mugioiu. Iată dovada!

 

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...


Musafir

#24145 Re:

2014-07-19 11:41

#13426: -

video http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Angajatii+Oltchim+au+reluat+protestele uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."


ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA

http://ziaruldevalcea.ro/foto/2011/c_dulacioiu_nu_reprezinta.jpg...


Musafir

#24147 IATA PROBA MINCIUNILOR

2014-07-19 11:50

#11496: - Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT)

NU S-A RESPECTAT NMIMIC, TOTUL A FOST MINCIUNA

Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT)

2013-11-12 17:19

1. Oltchim SPV 20 noiembrie 2013
. Depunere oferte privatizare 17 ianuarie 2014
3. Deschidere oferte privatizare 20 ianuarie 2014
4. Supraofertarea 23 ianuarie 2014
5. Selectarea investitorilor si ofertelor 23 ianuarie 2014
6. Tabelul definitiv de creante 24 ianuarie 2014
7. Finalizare 31 ianuarie 2014
8. Aprobarea de creditori si judecRtorul sindic FEBRUARIE 2014

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...

LASA NE HOSSULEE,LASA NE DREACULUI IN PACEA NOASTRA

#24148 OARE SI ASTA ARE MENTALITATE CERNEVISTA?SAU IA SUFLAT CERNEV IN CUR

2014-07-19 12:03

#24143: - Hossu anunță că e gata să-l dea afară imediat pe Diculoiu

DA MA,PAI  DE SUPT NU POATE SUGE SI HOSSU NISTE ACADELE?  CE SA SPUN,E SI ASTA CU DATU L AFARA EXACT CA MAGARUL DE CERNEV


Musafir

#24149 Re: Vincea NEBUNUL !!!!!

2014-07-19 12:05

#11259: - Vincea NEBUNUL !!!!!

Vincea NEBUNUL !!!!!

2013-11-07 17:34

http://www.valcea1.ro/declaratia-zilei-29/

http://www.valcea1.ro/wp-content/uploads/2013/11/DZ-86x78.jpg...


Satul de promisiunile facute de toate guvernele in ceea ce priveste rezolvarea problemei Oltchim Rm. Valcea, vicepresedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa Valcea, Ionel Vincea, a inceput sa faca har de necaz. “Combinatul mai poate fi salvat doar de rromi si de mahmudelele lor. Am sa fac adrese la regii acestei etnii, cati ori fi, pentru a rezolva situatia » sustine razand Vincea.

INTELEGE BOULE CA LIDERII DE SECTII AU ACEST ROL

#24150 BAI FICIORAS,BA TU CHIAR ESTI IMBIRLIGATOR CERNEVIST

2014-07-19 12:10

#24145: - Re:

DAR LIDERII SUNT NISTE CONSTIPATI ,TIN DE LOCUL LOR CALDUROS[SAU DE SCAUN]SI NU AU NICIUN INTERES SA INFORMEZE SI SA INDEMNE OAMENII SPRE MITINGURI SI GREVE,INTELEGE CA SUNT NISTE NIMICURIIII