Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#24101 Re: Re: Re: Re: ca sa va arat ca nu mint,chiar personal am vorbit cu oamenii din ;dof,oxo,el4 si pvc

2014-07-18 17:54

#24099: - Re: Re: Re: ca sa va arat ca nu mint,chiar personal am vorbit cu oamenii din ;dof,oxo,el4 si pvc

Sa mori tu, paranoia , salbaticule. Creier micron de babuin, restul ai aer si porti bostanul degeaba cu tine. Ai dreptate, TREBUIE SA-TI SCRIEM PE FRUNTE CEEA CE STI TU, ESTI UN MARE PROST!!!!


Musafir

#24102 Re: Re: Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 17:58

#24100: - Re: Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

Baaaa babuinule paranoia, prostul cultivatorilor de micron de babuini, pana cand inveti maaaa obositule ca aici nu e campanie politica electorala si nu sustii INDIVIZI sau partide politice, cretinule, sustii munca, forta de munca, productia si interesele societatii de a se dezvolta. BABUINULEEEE DIN CAUZA ASTA OLTCHIM ARE DURERE MARE , AU RAMAS PROSTI CA TINE IN COMBINAT, CEI BUNI AU PLECAT. Rad si micronii creierului copiilor de tine....

 

VOTANTUL CU MICI SI BERE, PLESNESTE MANEAUA IN TINE HAHAHAHAAAAAHHAHA................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10368260_241219669419194...


Musafir

#24103 OLTCHIMISTII AU CARACTER

2014-07-18 18:31

CU TOATE CA SUNT O MANA DE OAMENI, CEI DE LA SERVICIUL ADMNINISTRATIV , PASTREAZA O CURATENIE EXEMPLARA IN COMBINAT. BRAVO LOR ! AM TOT HULIT ACEST SECTOR, DAR NE UITAM CU TOTII CA IN FIECARE ZI, ANGAJATII CURATA SPATIILE VERZI DE BURUIENI SI PASTREAZA FLORILE IN CEA MAI BUNA STARE. INTR-ADEVAR-SE VOR GASI DESTUI SA SPUNA: CE NE INTERESEAZA ACEST LUCRU, NOI VREM PRODUCTIE !!! OLTCHIMUL NU VA MURI !!!! OAMENII SUNT HARNICI DACA LE DAI DE LUCRU , SE VOR LUPTA PENTRU LOCURILE DE MUNCA. FIECARE LA LOCUL LUI DE MUNCA ISI DA INTERESUL SA PASTREZE CE ALTII AU CONSTRUIT CU SUDOARE. IN MULTE SECTII-AM VAZUT OAMENI CARE SE IDENTIFICA CU ACEL LOC: NU AR CREDE NICI IN RUPTUL CAPULUI CA POATE MAINE, POIMAINE -CINEVA-AR VENI CU FLEXUL SA- I TAIE " COPILUL" PE CARE L-A CRESCUT DE CAND S-A PUS PRIMA CARAMIDA. DE CE SA NU CREDEM IN RELANSAREA ACTIVITATII IN OLTCHIM ?

Musafir

#24105 S-a purificat sindicatulVICTORIA

2014-07-18 19:12

Dar ce majestate-numai tu cu CERNEV-PUTEATI CONDUCE ACEST SINDICAT ? Vezi de treaba, la sedinte, in sfarsit, mai pot vorbi si altii ! A disparut si vrajba intre oameni. Oamenii se razboiau intre ei ' ca la ROVINE . Foarte bine ca sunt doua, trei sindicate, fiecare cu doctrina lui- dar sa fie aparate interesele salariatilor. Au de gand sa sparga forta sindicala, sa ne unim, sa ne aparam locurile de munca impreuna. Daca ne prind dezbinati, fac ce vor cu noi ! Morcoase-daca e baiat destept-sa-si pastreze coloana dreapta , sa indeparteze imbarligatorii, sa fie un bun mediator: conducere - angajati. Si sa tina minte un lucru- sa asculte fiecare amarat in parte, indiferent de culoarea sindicala. SA nu repete greselile fostilor"comandanti. Sa nu formeze bisericute, foamea dupa putere-avantaje materiale, este mare. Succes MORCOASE-CU TOATE CA SUNT IN ALT SINDICAT ! DACA PURIFICI SINDICATUL DE HAHALERE-SANSELE SA APUCI 2015-SUNT MARI.

Musafir

#24106

2014-07-18 19:16


Musafir

#24096 Re: Re: STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 18:19

 

#24094: - Re: STIRE DE ULTIMA ORA

"Astazi Ghioca a depus demisia din sindicatul Victoria la Registratura,"

RASPUNS: O hahalera

Raspuns eronat: O mare hahalera


=======================================================================================

Sindicatele au o singura lupta comuna, stiti care este aceea????

Va rog sa scrieti Raspuns:......

NU VRETI SA RASPUNDETI, VA SPUN EU.

Raspuns: Sa respecte si sa apere CCM, Codul Muncii, ITM si toate Legile sindicale,  sa apere interesele salariatului si ale societatii pentru buna functionare a sa.

 


Musafir

#24107 ASA ESTE !!!!

2014-07-18 19:50

ASTA ESTE ROLUL SINDICATULUI. NU SA FACA JOCURILE UNUIA SAU ALTUIA . O SA TERMINAM NOI SI CU SALARIILE BABANE ALE LIDERILOR. NU SE POATE SA IEI 70-80 MIL -BANI VECHI-CA LIDER !!! LAS-O DRACU DE TREABA, COTIZAM CA PAPAGALII. ESTE O PERIOADA TULBURE, AVEM NEVOIE DE LINISTE, DAR.... FEREASCA DUMNEZEU SA VA MAI GANDITI LA DISPONIBILIZARI, VA LUAM CU PARUL !!! DIN PAMANT DIN IARBA VERDE SE VA NASTE UN NOU LIDER- CARE VA UNI OAMENII. ODATA CU DISPARITIA SPARGATORILOR DE GREVA, SUNTEM MAI PUTERNICI. SA NU NE MAI CERTAM INTRE NOI. CAT A FOST BALAMUC IN COMBINAT-HOTU ASTA-PARDON HOSU-NU L-AM VAZUT LA CULOARE.
SINDICATUL A FOST COMPLICE, ESTE IN CULPA!!!

#24108 Re: SINDICATUL A FOST COMPLICE, ESTE IN CULPA!!!

2014-07-18 20:15

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3., Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

NICIUN ACT NU SCRIE..., LA PORNIRE OLCHIM SAU VANZARE OLTCHIM, NU ERXISTA ASA CEVA, SINGURUL ACT OFICIAL ESTE LEGEA INSOLVENTEI, CARE SPECIFICA DIN START, ACHITATI CREANTELE LA ZI, DACA NU AI DE UNDE..., VINZI DIN SOCIETATE BUNURI SI ACHITI TOT (S-A VANDUT DIN OLTCHIM, O SA SE VANDA IAR...), NOI CREDITORII PRIORITARI NU AM PRIMIT SUMELE SALARIALE!!!!!!!!!! JUDECATORUL-SINDIC STIE ASTA???????????????????!!!!!!!!!!!

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii


#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

SINDICATUL NU DISCUTA CU DISPONIBILIZATII, DE CE???? TREBUIA SA AIBE IN SALA REPREZENTANTI DIN RANDUL DISPONIBILIZATILOR, NOI N-AM AVUT ACCES.

SINDICATUL TREBUIE SA REPREZINTE DISPONIBILIZATII PANA LA STINGEREA LITIGIILOR DE MUNCA.

Aveam si proces care este in instanta si sindicatul este cu toti salariatii (angajati si disponibilizati), PROCES IN SUSPENDARE, CU LITIGII DE MUNCA IMPOTRIVA OLTCHIM.

Nr. unic (nr. format vechi) : 2999/90/2013
Data inregistrarii 21.03.2013
Data ultimei modificari: 05.10.2013
Sectie: I CIVILA
Materie: Litigii de muncă
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Reclamant
SC OLTCHIM SA Pârât
SC OLTCHIM SA PRIN ROM INSOLV Pârât
SC OLTCHIM SA - CU SEDIUL ALES LA BDO Pârât

SI NUME SI PRENUME SALARIATI                 Reclamant

http://portal.just.ro/90/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000060807&id_inst=90

DE SALARII DISCUTAM SI NOI DISPONIBIZATII LA FEL CUM DISCUTA SI ANGAJATII, DOAR VENIM DIN ACEEASI COMPANIE S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA.

BLA, BLA, BLA, TIMP ARS SI REPETITII DE INTRUNIRI ( IAR IL APUCA PE VANCEA SA SE INTINDA SI SA CASTE IN TIMPUL SEDINTELOR FARA CONTINUT)...., FARA REZULTAT. PE DIALOG SOCIAL, ALOOOO...!!!!!

MINCIUNILE AU PLECAT CATRE GUVERN DIN SINDICATE, EI AU FOST LA INTALNIRI SI DOVADA STA HABARNISTUL DE MINISTRU NITA CU CONTRAZICERA SA, CA AVEM BANI LA MASA CREDALA ( NOI NU DISCUTAM DE SUMELE ACELEA), DAR EL NU SPUNE DE PLATILE COMPENSATORII SI BLA, BLA, BLA,... DUPA SPUNE CREDITORII, ADICA NOI DISPONIBILIZATII SI ANGAJATII , SUNT BANII LOR SI TREBUIE SA-I ACHITAM (ministrul Nita)...SI IAR BAL, BLA, BLA!!!!!!!

BAI NENE, CINE A DEZINFORMAT PE MINISTRU IN HALUL ASTA, EU, TU, ALTII CA NOI....???

BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA . NU MAI MINTITI, STOP MINCIUNII!!!!!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


Musafir

#24109 BANII PLATILOR COMPENSATORII

2014-07-18 20:18

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "

#23479 Re: Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

#23507 Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA . NU MAI MINTITI, STOP MINCIUNII!!!!!!!

SA ACHITE BANII TUTUROR!!!!!!!

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://i.imgur.com/URfMkHQ.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...


Musafir

#24110 Rusine SLO

2014-07-18 20:23

Ieri seara la la restaurantul Casa Valceana la orele 21,00 avut o intalnire organizata de omul de casa al PSD -Valcea- este vorba de ,,intelectualul'' -VANCEA -intre oamni de varf din conducerea Oltchim-stimabilul om Hossu si oameni care ..au animite interese in Jud .Valcea.

Musafir

#24111 Re: Rusine SLO

2014-07-18 20:41

#24110: - Rusine SLO

Vancea s-a scobit in nas stergandu-se pe bluza lui de sindicalist de ramasitele de pe deget, a frecat ochiul cu podul palmei de era sa si-l scoata, a tras vanturi, a dat cu telefonul pe jos ca inca nu stie sa-l foloseasca si era in slapi, agitand o plictiseala si un cascat de lehamite muncitoresc la sacou de costum si pantalon de salopeta de lacatus, la masa a sorbit, ragait si alte  gesturi  necontrolate....


Musafir

#24112 Motilor

2014-07-18 21:10

24111- ca sa vada tot Oltchimul cu cine se afiseaza Dl Hossu nu uitati Vancea Ion este lideru autointitulat la Mentchim nu a incheiat un contract favorabil pentru muncitori a facut jocurile conducerii iar acum a fost impins in fata de conducerea SLO fiindca are tupeu si nesimtire iar in proportie de80% din oameni care il aud cum vorbeste RAD ca asa este la noi la romani dar nu se gandesc ca ce a facut celor de la Mentchim va face si celor din Oltchim-ASA CA TREZITIVA-caci veti pleca acasa si cei din Olchim si nu mai inghititi gogosi in continure.

Musafir

#24113 VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 21:15

La cat a vin baut Vancea Ion la Hotel... si Casa Valceana ce pretenti mai aveti voi amuzativa in continuare de unii mascarici caci la anul veti ramane fara loc de munca.


Musafir

#24114 Re: Re: Rusine SLO

2014-07-18 21:25

#24111: - Re: Rusine SLO

Asta este electoratul psd si ne miram de ce fac parte din partide sindicalistii ca porcii, nu degeaba pune unu pe aici porci zburatori, astia asta sunt, in mizeria lor si o papa toata, crezand ca toti sunt ca ei. Nu mai trebuie lasate astfel de MAIMUTE SI TOT FELUL DE PORCI PE LA FUNCTIILE ASTEA, pentru ca n-au idee ce cauta ei acolo, aducand mai mult rau decat bine prin prezenta lor. Cei care-i vad cred ca toti suntem ca specimenele astea... FALS, CEI CARE AU TINUT COMBINATUL CHIMIC ATATIA ANI AU MUNCIT SI MUNCESC, N-AU STAT DE PROSTII SI MIZERII CA ACESTI INDIVIZI, POATE SI DIN CAUZA ASTA N-AM FOST REPREZENTATI, UNU SINGUR A FOST ..., DAR S-A MURDARIT DE RAHAT SI A MANCAT LATURILE PE NERASUFLATE, ALA A FOST DICULOIU, INSA A AJUNS DICUROIU...VAI  VAI VAI DE CE SINDICALISTI MAI SUNT ASTIA...PANARAME MURDARE SI INFECTE, VIRUSATI SI CONTAMINATI CA CIUMA SI ALTE BOLI DIABOLICE...UEHHHH MIE SILAA...


Musafir

#24115 Bogdan Hossu întărește impresia legată de procesul de privatizare a combinatului: Lichidarea OLTCHIM

2014-07-18 21:42

http://curieruldevalcea.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=39082:bogdan-hossu-intareste-impresia-legata-de-procesul-de-privatizare-a-combinatului-lichidarea-oltchim-e-cat-se-poate-de-reala&Itemid=279

http://curieruldevalcea.ro/media/k2/items/cache/018_M.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


• liderul CNS Cartel ALFA a denunțat public modul cum a fost întocmit caietul de sarcini, erorile voite sau fortuite, dar nenumărate, cu care statul așteaptă pețitorii pe platforma chimică
Așa după cum vă anunțam și în ediția anterioară, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Cartel ALFA a venit, ieri, în rândul membrilor săi din județul nostru. O injecție de moral pentru aceștia și o pâine albă pentru presă, așa se pot contura simplu cele câteva ore petrecute la sediul de pe Calea lui Traian. Într-o conferință de presă, Bogdan Hossu a întărit convingerile sindicaliștilor că modul cum avansează procesul de privatizare împins de către administratorii judiciari și speciali este unul sortit eșecului. Mai mult, președintele ALFA a spus că atunci când statul român acceptă închirierea unei secții din Oltchim, cum este cea de Ramplast, care apoi sub alt stăpân trece imediat pe profit, dovedește cât de performanți sunt oamenii sistemului. Pentru a accentua tușele dezastrului, Hossu a spus răspicat că varianta lichidării combinatului și tăierii la fier vechi nu este deloc SF. El a amintit de trei fonduri de investiții pe care le-a adus la poarta Oltchim și care, citind caietul de sarcini, au plecat imediat speriate de modul complet nepro­fe­sio­nist în care acest document vital a fost întocmit. În stilu-i deja caracteristic, Hossu a lăsat să se înțeleagă că n-ar fi vorba doar de greșeli ci și de interese clare pentru ca Oltchim să ajungă pe mâinile „cui trebuie”, sub o formă sau alta, adică privatizat sau chiar lichidat.


Musafir

#24116 Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

2014-07-19 05:18

#24105: - S-a purificat sindicatulVICTORIA

Dar ce majestate-numai tu cu CERNEV-PUTEATI CONDUCE ACEST SINDICAT ? Vezi de treaba, la sedinte, in sfarsit, mai pot vorbi si altii ! A disparut si vrajba intre oameni. Oamenii se razboiau intre ei ' ca la ROVINE . Foarte bine ca sunt doua, trei sindicate, fiecare cu doctrina lui- dar sa fie aparate interesele salariatilor. Au de gand sa sparga forta sindicala, sa ne unim, sa ne aparam locurile de munca impreuna. Daca ne prind dezbinati, fac ce vor cu noi ! Morcoase-daca e baiat destept-sa-si pastreze coloana dreapta , sa indeparteze imbarligatorii, sa fie un bun mediator: conducere - angajati. Si sa tina minte un lucru- sa asculte fiecare amarat in parte, indiferent de culoarea sindicala. SA nu repete greselile fostilor"comandanti. Sa nu formeze bisericute, foamea dupa putere-avantaje materiale, este mare. Succes MORCOASE-CU TOATE CA SUNT IN ALT SINDICAT ! DACA PURIFICI SINDICATUL DE HAHALERE-SANSELE SA APUCI 2015-SUNT MARI.

 

Da.Frumos raspuns.Amplu si la subiect dar foarte subiectiv.

Domnul Morcoase a pierdut de mult ocazia si sansa de a fi vertical si asta din ceva mai multe motive pe care incercam sa le enumeram mai jos si poate ne si lamurim cu cate ceva:

 

1. de cand a inceput sa apara pe sticla domnul Morcoase a inceput sa raspunda si la comenzile domnului Talpasanu, primind repede catema de lucru inlaturarea lui Cernev de la conducerea sindicatului

2. in sedinta din februarie in care avea tema de la Talpasanu sa-l matraseasca pe Cernev a omis un mic amanunt atunci cand a venit vorba de recompense salariale in cadrul sindicatului, si anume: el era pe statele de plata ale sind victoria de ceva timp. De ce nu a spus in fata oamenilor ca el a fost platit de sindicat pana atunci ca si "consilier"?

3. de ce simtea nevoia domnul Morcoase ca duupa fiecare discutie sindicala sa-l informeze pe dl Talpasanu?

4. ale cui interese aparati dvoastra domnul Morcoase? ce lupta si ce activitate sindicala ati facut dvoastra de la inceputul anului, adica in perioada in care s-a luat hotararea sa lucrati benevol?

5. pe cine ati informat dvoastra cand ati fost platiti acum recent? nu asa se stabilise in sedinta sa se informeze oamenii?

6. cum ati aparat dvoastra un om asupra caruia au fost facute presiuni si abuzuri, desfacandu-i se contractul de munca pe motive inventate - si aici vorbesc de Cernev!? Stiti ca urmatorul ati putea fi dvoastra?

7. ce om vertical ar intruni imediat dupa abuzul in discutie o sedinta sindicala care sa-l incrimineze si mai mult pe Cernev? dvoastra in calitate de vice trebuia sa convocati acea sedinta tocmai pentru a sustine liderul din sindicatul caruia ii apartineti, oricum era vorbe de spete strict diferite.

8. ce treaba are conducerea societatii cu activitatea sindicala?

9. care este de fapt scopul?desfiintarea sindicatului sau aservirea lui completa actualei conduceri? parca a mai fost un sindicat care a fraternizat complet cu conducerile si uite unde am ajuns.

10. ce ati facut dvoastra pentru apararea angajatului Cernev? cunoasteti detalii despre incidentul care a stat la baza desfacerii contractului de munca? dvoastra sunteti strain de aceasta decizie? stiti cumva de ce si-a permis dl stanescu sa faca acest abuz dat fiind faptul ca este vacanta judecatoreasca si, ca oricum nu are cine plati eventuale daune societatea fiind in insolventa?

11. ce ati facut dvoastra in acest scop? un lider de sindicat ar trebui sa se implice intr-un asemenea litigiu? cum l-ati aparat pe Cernev? sau, nu cumva i-ati infipt cutitul in spate? nu cumva l-ati tradat?

 

 

Daca se poate sa ne raspundeti ar fi un gest civilizat. Intrebarile sunt valabile si pentru celalalt vice.

Si speram ca noi cei care vrem sa ne retragem din sindicat nu vom fi maziliti ca si Cernev, pt ca poate fi dat afara abuziv oricare din noi angajatii de rand.

Multumim

 

PS : nici nu realizezi ce prostie ai facut!


Musafir

#24117 Re: Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

2014-07-19 05:24

#24116: - Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

PS : nici nu realizezi ce prostie ai facut!

 

Ai dat o mare lovitura ideii de sindicat.Oricine poate fi mazilit fara comentarii.Orice abuz e permis in acest fel, sper ca esti constient.

SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!

#24118 SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC???

2014-07-19 05:48

#24116: - Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

 

SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC???

 

 


CUNOASTETI PERSONAJELE??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/-HD2NcezfM-A/UE30VdrECmI/AAAAAAAAAQ0/Y57eT_Ltbng/s1600/...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNVGbEjljWAXPUlTWKgqDcpNDs...

http://tb.ziareromania.ro/Soarta-Oltchim-se-decide-pana-miercuri---Posibil-ajuto...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORESC?????? OLTCHIM IN INSOLVENTA SI LEGEA INSOLVENTEI CE SPUNE.....???? S-AU DAT OAMENI AFARA....(O FI LEGAL????, LEGEA INSOLVENTETI!!!! ATENTIE!!!, VOI UNDE ATI FOST...???), BANII SALARIILOR COMPENSATORII NU I-AM PRIMIT SI SUNTEM IN DATA DE 18.07.2014 DE LA DATA DE 15.05.2013 MAI EXACT 14.06.2013 INCETARE CCM. DISPONIBILIZATII AU DECIZII 15.05.2013, HARTII ANAF SI PILONUL II PENSII PRIVATE SI MUUULTE LEGI NEAPLICATE  PANA AZI!!!!!!!!!

 

SINDICATUL NU DISCUTA CU DISPONIBILIZATII, DE CE???? TREBUIA SA AIBE IN SALA REPREZENTANTI DIN RANDUL DISPONIBILIZATILOR, NOI N-AM AVUT ACCES.

SINDICATUL TREBUIE SA REPREZINTE DISPONIBILIZATII PANA LA STINGEREA LITIGIILOR DE MUNCA.

Aveam si proces care este in instanta si sindicatul este cu toti salariatii (angajati si disponibilizati), PROCES IN SUSPENDARE, CU LITIGII DE MUNCA IMPOTRIVA OLTCHIM.

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 2999/90/2013
Data inregistrarii 21.03.2013
Data ultimei modificari: 05.10.2013
Sectie: I CIVILA
Materie: Litigii de muncă
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Reclamant
SC OLTCHIM SA Pârât
SC OLTCHIM SA PRIN ROM INSOLV Pârât
SC OLTCHIM SA - CU SEDIUL ALES LA BDO Pârât

SI NUME SI PRENUME SALARIATI                 Reclamant

http://portal.just.ro/90/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000060807&id_inst=90

DE SALARII DISCUTAM SI NOI DISPONIBIZATII LA FEL CUM DISCUTA SI ANGAJATII, DOAR VENIM DIN ACEEASI COMPANIE S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA.

BLA, BLA, BLA, TIMP ARS SI REPETITII DE INTRUNIRI ( IAR IL APUCA PE VANCEA SA SE INTINDA SI SA CASTE IN TIMPUL SEDINTELOR FARA CONTINUT)...., FARA REZULTAT. PE DIALOG SOCIAL, ALOOOO...!!!!!

MINCIUNILE AU PLECAT CATRE GUVERN DIN SINDICATE, EI AU FOST LA INTALNIRI SI DOVADA STA HABARNISTUL DE MINISTRU NITA CU CONTRAZICERA SA, CA AVEM BANI LA MASA CREDALA ( NOI NU DISCUTAM DE SUMELE ACELEA), DAR EL NU SPUNE DE PLATILE COMPENSATORII SI BLA, BLA, BLA,... DUPA SPUNE CREDITORII, ADICA NOI DISPONIBILIZATII SI ANGAJATII , SUNT BANII LOR SI TREBUIE SA-I ACHITAM (ministrul Nita)...SI IAR BAL, BLA, BLA!!!!!!!

BAI NENE, CINE A DEZINFORMAT PE MINISTRU IN HALUL ASTA, EU, TU, ALTII CA NOI....???

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM, Codul Muncii SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


Musafir

#24121 AICI SUNT SINDICATELE

2014-07-19 05:59

#23951: - Re: Re: Invidiosilor=> doar e vara, sa vezi din toamna si sfarsit la iarna...direct la inghet

Stai un pic ca de revelionul o sa bem sampanie pentru ca nu o sa mai avem CCM iar combinatul Oltchim...eheeee....... si la cat de tineri sunt astia enumerati de tine, uita si ce sustin ei sau la cine..., sau au ei atributii cumva..., au simtome de bosorogi uituci..., am observat ca s-au ingrasat toti de plesnesc, poate le bate tic-tac-ul inainte de termen, saracii ce suferinta au ei sa ne tina partea noastra pe legi si teme de legislatie, vai vai vai, saracii... imbuibati..., acum au concedii imbuibatii si sunt toti la prajit pe rotisor, mici, gratare si sampanie...

P.S. UITE CA AM UITAT EU ACUM DAR EI NU O SA UITE NICIODATA, STIU SA INCASEZE COTIZATIILE, CHIAR SI CU INTARZIERE EI INCASEAZA BANII...!!!!!!!!

http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2014/61543951.jpg...

http://www.brasovpress.ro/wp-content/uploads/2013/01/sampanie-sticla-publimedia-...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-19 06:01


VI S-A ADUS RASPUNS DELICAT SI OFFICIAL!!!! PA OLTCHIM, ARE AMR....
Musafir

#24123 Re: "Există interese obscure la Oltchim" Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

2014-07-19 06:11

#24073: - "Există interese obscure la Oltchim"

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10380-oltchim-vandut-la-fier-vechi-video

Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

Liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, are o perspectivă sumbră asupra Oltchimului, la care se gândesc deseori şi vâlcenii: politicienii români n-au interesul să privatizeze combinatul chimic pentru că este mai convenabil să-l vândă la fier vechi!

După zeci de promisiuni făcute de guvernanţi, preşedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei conferinţe de presă. În opinia sa, politicienii români n-au nici un interes să privatizeze Oltchimul, pentru că au întrevăzut o soluţie mai la îndemână. Altă explicaţie nici nu poate exista, de vreme ce caietul de sarcini s-a schimbat de 3 ori în două luni şi într-o manieră semnificativă, iar în scrisoarea către Fondul Monetar Internaţional, atât combinatul, cât şi CFR Marfă sunt la capitolul ,,Lichidare”. Declaraţie de presă a liderului vine în contradicţie cu promisiunile optimiste ale ministrului Economiei, Constantin Niţă, dar şi ale şeful său de partid, premierul Victor Ponta, dar este în acord cu rezultatele politicii naţionale în cazul acestei privatizări. Oricum, vorba lui Hossu, un combinat care funcţionează doar cu 20 la sută din capacitate, nu poate emite pretenţii la ,,măritiş”.

https://www.youtube.com/watch?v=8FUFjG4329A   =>video-audio

http://i.imgur.com/nzcEjUp.jpg...


Musafir

#24124 Ce vise sindicale va faceti ca OLTCHIM ARE AMR....TIMPUL CURGEE..CLEPSIDRA...!!!!!!

2014-07-19 06:13

#23967: - Re:

#14490: -

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://i.imgur.com/URfMkHQ.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

si eu ma gindeam ca esti tradator d le marcu,felicitari

#24125 multe felicitari pt radu el3 si marcu omul lui Dixi,i ati tras o lui cernev

2014-07-19 06:25

#24123: - Re: "Există interese obscure la Oltchim"

PACE ,PACE,INTRE 2 DOBITOACE,DOBITOCU CEL MAI MAREEEEEEEEEE ESTI CHIAR TU CERNEVE,PT CA DUMITRU E CA SI MORT,EXACT CA TINE poponarule....CE ZICI GHIOCA?CE ZICI MAI ANALFABETULE? A A A AAAASPIRINA AVETI?         ASTA CERE MATA? EU CRED CA A TINUT PREA MULT GURA DESCHISA