Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#11251 Re: Re:

2013-11-07 12:58

#11250: - Re:

Atunci de ce te iei de curu meu ca le-am zis la aia sa iasa din CRISMA sa-si semneze carnetele de someri si sa-si ia alimentele , sunt drepturile lor....... Dai semne de egoist ...... !!!


Musafir

#11252 Rotaru de la PAS îşi face campanie electorală pe „spinarea” Oltchim

2013-11-07 13:20

http://www.voceavalcii.ro/2013110618123/Rotaru-de-la-PAS-isi-face-campanie-electorala-pe-spinarea-Oltchim.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/f38315c4a50d82345c8199f3b0f934b9_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PARŞIVENIE. Comunistul declarat Constantin Rotaru nu recunoaşte nici picat cu ceară că le vrea votul chimiştilor, însă ipocrizia sa comunistă nu are limite şi nici nu ne mirăm că îşi ascunde adevăratele intenţii. Dacă lucrurile stăteau astfel, atunci liderul PAS trebuia să se implice de mult în cazul Oltchim, să se zbată şi să apară alături de salariaţi la proteste. Dar, nu... el nu urmăreşte decât interesul propriu, iar voturile de la salariaţii unui combinat muribund încă mai sunt bune.

În al doisprezecelea ceas, vreo patru partide moarte din judeţul Vâlcea au decis să ia iniţiativa şi să înfiinţeze, alături de sindicalişti, un Comitet pentru Salvarea Combinatului Oltchim. Totul este un mare fâs de fapt, o mare porcărie promovată de liderii PRM, PAS, PNŢCD şi Partidul Verde. Nenii ăştia, printre care trebuie să îi enumerăm pe peremistul Ion Nuică, pe socialistul Constantin Rotaru, pe ţărănistul Ioan Iordăchescu şi pe ecologistul Valerian Croitorescu, cred că pot ei să facă pentru Oltchim ceea ce nu au reuşit să facă, de un an de zile, mai marii lideri ai judeţului Vâlcea, Ion Cîlea şi Cristian Buican. Sigur, cei patru „muşchetari" susţin sus şi tare că intenţiile lor sunt bune, însă nu putem să nu ne întrebăm: care este de fapt miza? Ei bine, nu este greu de ghicit. Anul viitor vor avea loc alegeri europarlamentare, iar cel puţin doi dintre cei enumeraţi mai sus au de gând să candideze pentru un loc în Parlamentul European. Unul dintre ei a fost nevoit să recunoască la întrebarea unui jurnalist. Este vorba despre liderul PAS, Constantin Rotaru, care nu şi-a ascuns intenţiile de a candida, iar implicarea sa în problema arzătoare de la Oltchim şi apropierea de salariaţii chimişti îi vor aduce, cu siguranţă, câteva voturi frumuşele. Normal, Rotaru nu recunoaşte nici picat cu ceară că le vrea votul chimiştilor, însă ipocrizia sa comunistă nu are limite şi nici nu ne mirăm că îşi ascunde adevăratele intenţii. Dacă lucrurile stăteau altfel, atunci liderul PAS trebuia să se implice de mult în cazul Oltchim, să se zbată şi să apară alături de salariaţi la proteste. Dar, nu... el nu urmăreşte decât interesul propriu, iar voturile de la salariaţii unui combinat muribund încă mai sunt bune. Iată, totuşi, ce explicaţii puerile ne-a dat Constantin Rotaru: „Nu m-am gândit nicio clipă la campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Da, candidez! Să presupune totuşi că noi am fi în campanie electorală... Ce aţi avea dvs. împotrivă, în condiţiile în care actualii guvernanţi şi partidele care sunt la putere ne lasă fără obiectul muncii. În sensul că rezolvă problema de la Oltchim şi noi rămânem fără obiectul muncii. Eu asta vreau, să se rezolve problema de la Oltchim! Dar nu este vorba de campanie electorală. De ce nu am intervenit până acum? Declaraţii am făcut de mult timp. Nu este rolul nostru să dăm peste cap lumea, dar acum s-a accentuat foarte mult, s-a mers prea departe".


Musafir

#11253 Mircea Prisăcaru: „Ce se întâmplă acum la Oltchim nu este privatizare, este o golaniadă! ...

2013-11-07 13:22

http://www.voceavalcii.ro/2013110618133/Mircea-Prisacaru-Ce-se-intampla-acum-la-Oltchim-nu-este-privatizare-este-o-golaniada-Trebuie-sesizat-DNA-ul.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/e722479626959a71ede94bdc95eb8459_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mircea Prisăcaru: „Ce se întâmplă acum la Oltchim nu este privatizare, este o golaniadă! Trebuie sesizat DNA-ul”

Indignat de ceea ce se întâmplă în momentul de faţă la combinatul chimic Oltchim Rm. Vâlcea, vicepreşedintele Sindicatului Liber Oltchim, Mircea Prisăcaru, a cerut o anchetă a procurorilor DNA, susţinând că acţiunile celor doi administratori judiciari, Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan, sunt pline de „mizerie". Mai mult, acesta i-a acuzat pe administratorii judiciari că fac jocurile lui Vulpescu şi Chiţoiu – ministrul Finanţelor, intrând în „jocul" Oltchim cu lecţiile învăţate, adică cu gândul clar de a duce combinatul la fier vechi. „Ce se întâmplă acum la Oltchim nu este privatizare, este o golaniadă! Aceştia administratori judiciari îşi joacă foarte bine rolul într-o piesă de teatru pusă în scenă de Vulpescu şi Chiţoiu. Ei în toată perioada asta de 7-8 luni de zile nu au avut rolul decât să ţină deoparte de Oltchim eventualii investitori sau finanţatori, spunând tot timpul că, de fapt, se luptă pentru aşa ceva. Evident că ei nu aveau nici cea mai mică intenţie să aducă bani la combinat. Mai mult decât atât, în piesa asta de teatru a lor, au încercat să vândă Ramplast şi să o facă bancabilă, dar ei ştiau clar că nu aveau cum să o vândă. Încă o formă de a se scuza după aceea. Administratorii judiciari ştiau de la început că trebuie ori să falimenteze Oltchim, ori să îl declare pe PCC acţionar strategic. Indiferent de culoarea politică a celor implicaţi, ar trebui sesizat DNA-ul. Sunt fapte, documente care atestă că este o mare mizerie ce se întâmplă acolo" – a declarat, la o ultimă întâlnire pe tema Oltchim, vicepreşedintele Sindicatului Liber Oltchim, Mircea Prisăcaru.


Musafir

#11254 Gerea da, Ponta ba!

2013-11-07 13:27

http://www.voceavalcii.ro/2013110618135/Gerea-da-Ponta-ba.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/fc666f54395d3f11edbb7f5f3b268441_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SPERANŢE DEŞARTE. Andrei Gerea, ministrul liberal al Economiei, şi-a anunţat vizita la Oltchim, însă sindicaliştii şi vâlcenii cred că soarta combinatului stă în mâinile premierului Ponta. Şeful Guvernului refuză însă să vină la Rm. Vâlcea, iar social-democraţii vâlceni, în frunte cu Ion Cîlea, nu mişcă niciun deget pentru a-l convinge.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, şi-a anunţat vizita oficială la Vâlcea. El va fi prezent pe Platforma Chimică de la Oltchim luni, 11 noiembrie 2013, când va merge la combinat pentru a purta o serie de discuţii cu angajaţii, cu directorii, dar şi cu reprezentanţii autorităţilor judeţene, parlamentari şi senatori ai Vâlcii. Autorităţile judeţene speră ca ministrul Gerea să fie cel care va reuşi să rezolve problemele de la Oltchim, mai ales că este piteştean, iar în ecuaţie este Arpechim Piteşti.

Speranţele însă, susţin unii, sunt deşarte, pentru că soarta Oltchim stă strict în mâinile premierului Victor Ponta. Numai că, social-democraţii vâlceni refuză să îşi deranjeze şeful, iar când cineva deschide gura şi cere să se organizeze o întrevedere cu Ponta, sar ca arşi. Sigur, şi Ponta pare-se că evită pe cât poate să vină la Râmnicu Vâlcea, iar atitudinea lui ridică semne de întrebare. Oare premierul Ponta doreşte falimentarea combinatului Oltchim şi trimiterea lui la fier vechi? Sau face jocurile PCC-ului, iar „fantoma" de care vorbea deputatul liberal Traian Dobrinescu chiar bântuie pe la Palatul Victoria? Cert este totuşi un lucru, Victor Ponta nu vrea sub nicio formă să vină la Oltchim, iar vizita Ministrului Economiei, Andrei Gerea, pe cât este ea de bine intenţionată, este posibil să fie inutilă.

Buican e fericit că ministrul Gerea vine la Vâlcea

Până una alta, liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, înregistrează un punct în meciul cu pesedistul Ion Cîlea. Şi asta doar prin vizita ministrului liberal al Economiei, Andrei Gerea, care se arată totuşi interesat de soarta Oltchim, vizită de care Buican este foarte mândru şi cu care îi dă peste nas lui Cîlea. „Mă bucur că domnul ministru Gerea s-a hotărât să aibă o vizită de lucru la Oltchim. În acest fel se vor demonta acuzele la adresa liberalilor că nu sunt interesaţi de soarta acestei companii, chiar dacă toţi reprezentanţii PNL de la Ministerul Economiei, în ultimul an şi jumătate, au fost implicaţi şi foarte bine intenţionaţi în luarea unor decizii favorabile Oltchim. Îl cunosc pe Andrei Gerea de mai bine de 7 ani şi pot să vă garantez că doreşte rentabilizarea acestei companii şi privatizarea acestui combinat, integrat cu Arpechim, către un investitor strategic. Gândiţi-vă că este şi parlamentar de Argeş şi că are aceeaşi determinare ca noi, vâlcenii, în soluţionarea favorabilă în interesul celor două judeţe, a privatizării Oltchim. Aceasta este soluţia cea mai bună şi sper să fie implementată cu succes" – a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.


Musafir

#11255 Ministrul Economiei, Andrei Gerea, vine luni la Vâlcea, pe platforma Oltchim

2013-11-07 13:34

Luni, 11 noiembrie, Ministrul Economiei, domnul Andrei Gerea, va întreprinde o vizită de lucru
http://www.ramnic.ro/articole/ministrul-economiei-andrei-gerea-vine-luni-la-vlcea-pe-platforma-oltchim-58547/2013-11-07

http://www.ramnic.ro/img/articole/58547.jpg...

 

 

 

 

 

Luni, 11 noiembrie, Ministrul Economiei, domnul Andrei Gerea, va întreprinde o vizită de lucru în judeţul Vâlcea, pe platforma Oltchim. Aşa cum a promis şi la ultima întâlnire ce a avut loc la sediul Ministerului Economiei, domnul Ministru Andrei Gerea doreşte să viziteze societatea Oltchim, pentru a vedea la faţa locului stadiul implementării procesului de rentabilizare a acestei companii şi de a sta de vorbă cu factorii implicaţi şi angajaţii acestei companii. Vizita domnului ministru Andrei Gerea va fi urmată de o conferinţă de presă în care acesta va detalia planurile Ministerului Economiei cu privire la Oltchim şi stadiul negocierilor cu investitorii strategici interesaţi de privatizarea Oltchim. Aşa cum a anunţat şi public, domnul ministru Andrei Gerea doreşte să găsească cele mai bune soluţii de privatizare a acestei importante companii vâlcene, în sistem integrat cu Arpechim, cu un investitor strategic, de talie mondială.

„Mă bucur că domnul ministru Gerea s-a hotărât să aibă o vizită de lucru la Oltchim. În acest fel se vor demonta acuzele la adresa liberalilor că nu sunt interesaţi de soarta acestei companii, chiar dacă toţi reprezentanţii PNL de la Ministerul Economiei, în ultimul an şi jumătate, au fost implicaţi şi foarte bine intenţionaţi în luarea unor decizii favorabile Oltchim. Îl cunosc pe Andrei Gerea de mai bine de 7 ani şi pot să vă garantez că doreşte rentabilizarea acestei companii şi privatizarea acestui combinat, integrat cu Arpechim, către un investitor strategic. Gândiţi-vă că este şi parlamentar de Argeş şi că are aceeaşi determinare ca noi, vâlcenii, în soluţionarea favorabilă în interesul celor două judeţe, a privatizării Oltchim. Aceasta este soluţia cea mai bună şi sper să fie implementată cu succes” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.


Musafir

#11256 Re:

2013-11-07 14:33

#11249: -

sa tew vereasca dumnezeu ghioca de minia oamenilor de rind cind vor pleca [cernev gindeste],v ati facut mormintelee;remy


Musafir

#11257 Re: Re: Re: curul tau sa l mince mata cu cernev;fota,sugeauai din cotor

2013-11-07 14:39


Musafir

#11259 Vincea NEBUNUL !!!!!

2013-11-07 16:34

http://www.valcea1.ro/declaratia-zilei-29/

http://www.valcea1.ro/wp-content/uploads/2013/11/DZ-86x78.jpg...


Satul de promisiunile facute de toate guvernele in ceea ce priveste rezolvarea problemei Oltchim Rm. Valcea, vicepresedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa Valcea, Ionel Vincea, a inceput sa faca har de necaz. “Combinatul mai poate fi salvat doar de rromi si de mahmudelele lor. Am sa fac adrese la regii acestei etnii, cati ori fi, pentru a rezolva situatia » sustine razand Vincea.


Musafir

#11260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 17:03

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Auzi bai ICA n-ai tu grija de alimentele noastre nici de ce o sa facem noi peste un an,ce o sa faci tu peste 3 luni cand o sa va dea astia afara pe usa din dos. Atunci o sa-i sugi pula lui ghioca gratis nu cum o faceti acum pe bani tu ,grigore, vlad , sa mai continui enumerarea? Alta chestie pt alti papagali de la garaj,care au sarit ca si arsi astazi dupa ce am lansat o afirmatie ,falsa,dar la care multi ce s-au simtit cu musca pe caciula,nu ne mai vaitati voi pe cei care am plecat!Voi sunteti de tot rasul cei care a-ti ramas la garaj(10% fac exceptie fiinca sunt pe treaba lor)  atata timp cat nu va puteti fae treaba apeland la oameni care au plecat  e jale ,niciodata dar niciodata nu aveti cum sa va descurcati daca prin absurd  oltchimul ar merge la o capacitate mai mare .AR fi jale si s-ar lasa cu puscarie,mai bine lipsa!ACESTE remarci sunt exclusiv pt cei de la logistica,nu-mi permit sa fac astfel de afirmatii pt cei de la alte sectii,care oricum sunt profesionisti,fiindca asa au vrut sefii de sectii SA RAMANA numai profesionistii.La garaj a fost tocmai INVERS!Au ramas numai>>>>>>>>!!!!!!


Musafir

#11261 Re:

2013-11-07 17:19

#11249: -

Auzi bai inteligentule, o sa ajungi inaintea noastra la capul podului,fiinca noi avem ceva de luat dar voi se pare ca osa luati din 3 pe cea mai lunga! Si tu ma rog ce mare munca faci la 7 sau 8% capacitate,faci o laie,daca nu cumva te ocupi cu munca sindicala? Voi astia marii  lideri de sindicat  victorita sunteti la fel cu cei care au realizat marea colectivizare,aceleasi metode bolsevice,amenintari santaj expropieri de functii si avantaje. Apropo stii de ce stam la nuica ,fiinca si noului dir gen ii place foarte mult spritul ,mai nou a adus si pacanele ,speram ca ne putem intilni si cu el si cu dom  ministru


Musafir

#11262 Re: Re: Guvernul dă undă verde primarilor să majoreze taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

2013-11-07 17:36

#11234: - Re: Guvernul dă undă verde primarilor să majoreze taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

salariii p__a, somajul nu acopera darile, pensia nici atat...........mama lor de HOTI !!!!!!!!!!!

CE TOT SPUN EU:

CU BANII RAMANE ASA: DU-TE LA BANCOMAT PENTRU CA SE BAGA BANII! TOTI BANII: SALARII RESTANTE + CONCEDII + SALARII COMPENSATORII. SA VEZI CATE BANCNOTE IEI DE CATE THREEPULA?

SAPTAMANA VIITOARE, CONDUCEREA ACTUALA A OLTCHIM {PIPEREA - TALPASANU - familia SPIRU (Armand si Felicia) - POPESCU VALENTIN - MARDARE - GURAN - PIRNEA - NOROCEL MARINESCU} VA ACHITA SALARIILE RESTANTE + SALARIILE COMPENSATORII (PT. DISPONIBILIZATI) CELOR CARE AU RAMAS IN COMBINAT SI SALARIATILOR DISPONIBILIZATI.

PLATA SE VA FACE IN MONEDA NATIONALA A BOTSWANEI IAR BANII NECESARI ACESTOR PLATI PROVIN DINTR-UN IMPRUMUT FACUT DE CONDUCERA ACTUALA A OLTCHIM DE LA BANCA NATIONALA A BOTSWANEI - SINGURA BANCA CARE MAI ARE INCREDERE IN PLANUL DE REDRESARE A OLTCHIMULUI REALIZAT DE "SUPERSPECIALISTUL" PIPEREA & CO.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmPJR9qwzpzgxvXQ_lPaK-6kFM...

CONCLUZIA: SUNTETI LASI, NU AVETI CURAJ. SUNTETI DEZBINATI, NU AVETI UN LIDER SI O CAUZA COMUNA.

ASTA VRETI ... ASTA AVETI: THREE PULA & CONDUCEREA OLTCHIM.


Musafir

#11263

2013-11-07 18:01

Minciunile si gogosile lui cernevuvuzela acum pe valcea 1tv !!!

Musafir

#11264

2013-11-07 18:05

11260 ai derptate dar sa vedem noi cine rade la urma ica slinosul cu buhaiul de grigore cu vlad prostul satului ,cu incompetenti care calculeaza foile cu numele ca habar nu au ,dar ii vedem noi si pe mari sofeuri de turisme cum o sa mai suga fasca ,paloiu,bala ,mihai marin etc.

Musafir

#11265 LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

2013-11-07 18:07

http://www.ziuanews.ro/static/i/imagini-articole/410/coreea-de-nord-esec-militar...

La combinat Cernev si "compania" au transformat lupta sindicala intr-un proces de racolare a membrilor de sindicat prin promisiuni (gen: daca te inscrii la noi iti asiguram locul de munca; daca te inscrii la noi te facem maistru, sef de sectie / serviciu - dupa caz; daca te inscrii la noi te incadram intr-o categorie superioara; etc.), prin amenintari si prin santaj.

Sindicatul Victoria se transforma intr-o sleahta de aplaudaci condusi de un lider marunt (El lider minimo).

Domnule Director General Marius Pirvu - pentru ca sper ca urmariti sau ca sunteti informat despre tot ceea ce se scrie pe aceasta petitie - va rog sa puneti capat acestui mod de desfasurare a activitatii sindicale.

Si pentru ca sa va convingeti ca ceea ce spun este adevarat, cereti sindicatului Victoria lista membrilor de sindicat (eventual ultimele inscrieri) si convocati-i pe acesti membrii individual (prin sondaj sau in ordinea descrescatoare a datei de inscriere in sindicat) la o discutie cu privire la cele de mai sus semnalate.

Nu cred ca un lider de sindicat trebuie sa foloseasca santajul, amenintarile sau sa uzeze fara drept de promisiuni fara acoperire (gen: daca te inscrii la noi iti asiguram locul de munca; daca te inscrii la noi te facem maistru, sef de sectie / serviciu - dupa caz; daca te inscrii la noi te incadram intr-o categorie superioara; etc.) pentru ca astfel de promovari nu pot fi facute decat de comnducerea societatii.

Este bine sa difuzati un comunicat in sectii si servicii si sa va deziceti de astfel de actiuni care, altfel, vor da impresia salariatilor ca au girul dumneavoastra.



Musafir

#11266

2013-11-07 18:46

DOMNULE DIRECTOR GENERAN MARIUS PIRVU- SA NU UITATI SI SECTIA LOGISTICA. SA VEDEM CUM JUSTIFICA DOMNUL ORASEANU NOUA ACHIZITIE MARCELA(SINDICATUL VICTORIA)SALARIUL LUI CHIOCA. (SINDICSTUL VICTORIA)VA MULTUMIM.

Musafir

#11267

2013-11-07 18:52

va rugam sa verificati in toate sectile ,daca puteti, si osa ramineti socat de ce poate acest asa zis lirer de sindicat cernev.avem mari sperante in dumneavoastra.

Musafir

#11268 Re: LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

2013-11-07 19:04

#11265: - LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

El lider minimo Cernev este acum si vuvuzeaua lui PIPEREA - asa a dat de inteles in emisiunea Valeriei Tanase la care a paricipat in calitate de invitat si de atoatestiutor.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-07 19:19


CIOCANARU

#11270 NU MAI SUNTEM PROSTI OLTCHIMULUI

2013-11-07 19:26

NEA CORNEL SE PARE CA NE-AI TRADAT SI PE NOI CEI DE LA EL3 MULTUMIM PENTRU POSTURI DE TABLONISTI SI MAISTRI CU 11 CLASE DAR TE LASAM CU TRDATORUL NOSTRU CU TOT.
Unul

#11271 Re: LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

2013-11-07 19:35

#11265: - LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

Mai, oameni buni voi chiar atat de absurzi si nesimtitori sunteti? se lupta bieti oameni (dl. cernev si dl. ghioca ) sa va creasca nivelul de trai (functii, gradatii si toate cele) si voi va batei joc de intentiile lor bune si curate. Sa va fie rusine. Voi nu l-ati citit pe Budei Deleanu? Va curge numai lapte si miere.


Musafir

#11272

2013-11-07 19:41

DOMNULE DIRECTOR GENERAL MARIUS PARVU SA NU UITATI CA ACEST CERNEV ERA URCAT PE PAVILION LA OLTCHIM SA NE FILMEZE PE NOI PRTESTSTARI DOVADA DE CARACTERUL ACESTUI OM DACA SE MAI POATE NUMI OM.CRED CA AVETI INFORMATIA DIN INTERIORUL SLEATEI LUI DE ANALFABETI CA ESTE DISPUS SA FACA TOT CE II STA IN PUTINTA SA NU RAMANETI DIR.GENERAL PENTRU CA NU SUNTETI CHIMIST (FAPT CARE E DOVEDIT SI LA INTALNIREA CU MINISTRUL FIIND SINGURUL CARE S A INPOTRIVIT LA NUMIREA DUMNEAVOASTRA)EL TINDE SA RASTOARNE SITUATIA SA VA I A LOCUL,DAR AVETI CAPACITATEA SI PUTEREA SA L INLATURATI PE ACEST INDIVID CARE FACE NUMAI RAU ACESTEI SOCIETATI SI NU TREBUIE SA UITATI CA NU A DORIT SI NU DORESTE CA PITESTIUL SA FUNCTIONEZE CU OLTCHIMUL-VA DORIM MULT SUCCES

Musafir

#11273

2013-11-07 20:05

mai oameni buni cum puteti sa tineti aceasta lichea ghioca in aceasta fabrica fara sa faca nimic cum puteti sa l platiti pe acest hot punetil domnule orasanu la treaba ca noul dir.general o sa va traga la raspundere .De ce faceti discriminare ca poate sa care de la propen fara probleme cu un camion dar si cu buhaiul de grigore fac echipa buna se cunosc.
nu conteaza

#11274 senzational

2013-11-07 20:06

In seara asta la Valcea 1,se vedea cum ii sare parul din cap d-nei Valeria si celeleilalte d-ne de duhoarea gurii cu care mananca Cernev cacat in fiecare zi.Pana si microfonul s-a muiat de miros.Ranjea dar nu era ranjetul lui,pentru ca ,,a uitat PIPEREA ", sa- spuna ca s-a schibat investitorul.Cernev(dom director),ai grija c-a trecut trenu!Ghioca -RABA,la munca.Marcela daca te duci de unde ai plecat,ramai fara fugi!te rad aia pe cap cum au ras italienii curvele naziste.

Musafir

#11275

2013-11-07 20:11

badescule nu l mai lasi si pe buhaiul de grigore sa mai stea si el peacasa cu camionul (ca ar mai vrea si el sa traga cateva galeti de motorina)s au de cand te a facut hot nu mai are voie ,mutal ma fraiere cu noi sa care la batal sa vada cum e munca .