Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#11226 Decât atât?

2013-11-06 20:35

revolutia

#11227 Re: FMI amână privatizarea Oltchim

2013-11-06 20:35

#11168: - FMI amână privatizarea Oltchim

avand in vedere ca ministrul economiei a spus de cand a venit ca privatizarea nu se face anul asta , ori era stiut dinainte si atunci cade varianta cu au obtinut scoaterea de la fmi , ori au dat-o asa la plesneala


Musafir

#11228

2013-11-06 20:35

emil ghioca ai mana libera sa i prinzi pe toti-dar sa vezi ce mana libera au toti sa te prinda pe tine sa vezi atunci ce frumos va fi si iti vei aduce aminte cum ne sfidai pe noi cei de la garaj care muncim

Musafir

#11229

2013-11-06 20:54

umflatul asta de la garaj grigore ce face el amaratul ca nu mai poate scoate motorina din camion sa puna in skoda lui, cum e umflatule sa dai bani pe motorina nu uita ca suntem cu ochi pe tine HOTULE privatu te asteapta pe tine si pe multi alti dar si pe specialistul ica care nu stie sa schimbe nici un bec si el se da electrician auto slinosul

Musafir

#11230

2013-11-07 08:43

#11229: -

Bai colegilor de la garaj nu va mai certati,ramaneti prieteni,fiindca o sa va intalniti la anul la somaj(majoritatea) si in loc sa beti o bere la nuica(cum facem noi ca avem cu ce) o sa va dati in cap unul la altul.GRIGORE nu mai poate lua gaz fiindca nu-l mai are pe ghioca sef de masina iar ICA sa stiti ca este un mare electricianfiindca areusit sa transforme garajul din circuit inchis in circuit deschis ceea ce nu-i usor.Datorita lor si a altora(se stiu ei bine) garajul a ajuns ca-n filmul LUMINI SI UMBRE


Musafir

#11231 Ministrul Economiei, Andrei Gerea, aşteptat luni la Oltchim

2013-11-07 08:43

http://ziaruldevalcea.ro/2013/11/07/ministrul-economiei-andrei-gerea-asteptat-luni-la-oltchim/

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/10/andrei_gerea_23_10_57771400-...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Oltchim, scos de pe lista angajamentelor de privatizare făcute FMI de Statul Român

Luni, 10 noiembrie, ministrul economiei, deputatul Andrei Gerea (PNL) este aşteptat să viziteze societatea Oltchim SA Râmnicu Vâlcea. Cel puţin acestea sunt informaţiile deţinute de liderii Sindicatului Victoria şi Sindicatului Liber Oltchim. Numai că, din declaraţiile unor liberali din conducerea filialei vâlcene, cel puţin până la apariţia acestui text, vizita nu a fost confirmată oficial. În altă ordine de idei, liberalii susţin că negocierile dintre Guvernul României, reprezentat de vicepremierul Daniel Chiţoiu (PNL) şi delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) ar fi un real succes, deşi majoritatea analiştilor susţin contrariul. Este adevărat că, un aspect foarte important pentru judeţul Vâlcea îl reprezintă scoaterea combinatului Oltchim de pe lista angajamentelor de privatizare a statului, aşa cum susţine preşedintele filialei PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, într-un comunicat de presă emis marţi.

Cristian Buican: „Domnul ministru Andrei Gerea doreşte o privatizare integrată, cu un investitor strategic”

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, susţine că fosta clauză de privatizare a Oltchim era una dezavantajoasă atât pentru soarta combinatului, cât şi pentru viitorul judeţului. “Chiar dacă pentru mulţi a trecut neobservat, doresc să salut scoaterea din lista angajamentelor de privatizare a Oltchimului. Acest lucru va oferi timp redresării economice a acestei companii şi pregătirii unei privatizări integrate, cu un investitor strategic. Menţinerea angajamentului de privatizare a societăţii Oltchim până la finele anului 2013 reprezenta o presiune imensă asupra modului în care s-ar fi realizat acest proces de privatizare. Am primit asigurări de la domnul ministru Andrei Gerea că, în noul context în care nu există presiuni şi termene fixe strânse în vederea încheierii privatizării, se doreşte redresarea financiară şi economică a combinatului şi pregătirea sa pentru o privatizare integrată, cu un investitor strategic”, se arată în comunicatul emis de Cristian Buican.

Nereuşita privatizării, eşec major al USL

Totuşi, atât în rândul angajaţilor societăţii (câţi au mai rămas) cât şi percepţia, la cald, a celorlalţi factori interesaţi de soarta combinatului, faptul că Oltchim nu s-ar mai afla în atenţia FMI nu reprezintă obligatoriu o garanţie că societatea va avea o soartă mai bună decât în prezent. Pe de o parte sunt exprimate o serie de temeri, de către absolut toţi liderii sindicali, că privatizarea va avea reale şanse de privatizare în favoarea unui partener economic serios al statului român. Pe de alta, angajaţii se tem, în continuare, că pur şi simplu combinatul va fi scos la bânzare, bucată cu bucată. Râmâne de văzut care dintre scenarii se va adeveri, oână la urmă. Cert este că nu mai există presiunea încheierii privatizării în 2013 a SC oltchim SA, ceea ce, în opinia noastră reprezintă, totuşi, un prim eşec major al Guvernării USL. La mijlocul anului 2012, politicienii se arătau nejustificat de optimişti în promisiunile electorale pe care le făceau cu privire la Oltchim şi încrezători că vor redresa combinatul, în ciuda numeroaselor avertismente primite din partea presei locale şi naţioale.

Adrian Pană




Musafir

#11232 Re:

2013-11-07 08:47

#11230: -

Ca tot bei la nuica berea si-i faci plinul, l-ai intrebat pe jigodie de ce face campanie electorala FALSA si acum s-a trezit sa se sprijine pe durerea noastra cu ALIANTA PULIII..... (Partidului Alianţa Socialistă, Constantin Rotaru, a reuşit să-i atragă în Iniţiativa Civică pentru salvarea Oltchim pe liderii PRM şi PNŢCD, Ion Nuică şi respectiv Iulian Iordăchescu )  scornita sa salveze pe masa din rahat.......HOTUL DE NUICA , HUUUUUUUUUUU.......!!!!!!!!!!! ASTIA SUNT NISTE PUNGASI.....


Musafir

#11233 Guvernul dă undă verde primarilor să majoreze taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

2013-11-07 09:03

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Guvernul+da+unda+verde+primarilor+sa+majoreze+taxele+pentru+pers

Primarii au undă verde de la Guvern să majoreze, după cum vor, impozitele şi taxele locale pentru persoanele fizice. Prin schimbarea Codului Fiscal, Executivul vrea să scoată plafonul maxim de 20 la sută până la care autorităţile puteau să crească taxele. Pragul rămâne însă neschimbat pentru firme

http://www.digi24.ro/onedb/picture%28width=570%29/527a8a8595f9cf341a000000...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Modificarea va fi efectuată prin schimbarea prevederilor Codului Fiscal şi argumentată prin „dificultăţile financiare” ale autorităţilor locale şi necesitatea protecţiei mediului de afaceri, scrie Mediafax.

În prezent, autorităţile administraţiei publice locale pot stabili cote adiţionale la impozitele şi taxele locale faţă de nivelurile aprobate de Guvern doar până la 20%, limită-maximă calculată fără discriminare atât în cazul persoanelor fizice, cât şi în cazul persoanelor juridice.

Astfel, conform Codului Fiscal actual, autoritatea deliberativă a administrației publice locale, la propunerea autorității executive, poate stabili anual cote adiționale la impozitele și taxele locale, în funcție de următoarele criterii: economice, sociale, geografice, precum și de necesitățile bugetare locale. La acelaşi articol este prevăzut că aceste cote adiționale nu pot fi mai mari de 20% față de nivelurile aprobate prin hotărâre a Guvernului, iar normele metodologice stabilesc că majorarea este aplicată fără discriminare între categoriile de contribuabili.

Guvernul va schimba însă Codul Fiscal şi va introduce o nouă prevedere, prin care acest plafon maxim, de 20%, până la care pot fi majorate suplimentar impozitele şi taxele locale va fi menţinut doar pentru firme.
Cum motivează Guvernul

Guvernul dorește ca prin această măsură să protejeze mediul de afaceri - în cazul persoanelor juridice cota maximă rămâne la o cotă maximă de 20% - și să acorde o autonomie financiară mai mare primăriilor, care au posibilitatea să colecteze sume în plus la buget.

Totodată, spune Guvernul, primăriile pot veni în ajutorul comunităților cu dificultăți financiare. Prin banii strânși în plus, primarii pot pune în practică proiecte care să ajute întreaga comunitate.

În realitate, însă, efectul s-ar putea să nu fie cel scontat. În zonele sărace, omaenii nu vor avea din ce să plătească noile impozite.



În aceste condiții, există voci care acuză guvernul că protejează firmele pe spinarea contribuabililor.

În prezent, gradul de colectare a taxelor locale este, în medie, de 80-85%. Există orașe cu peste 90%, dar și zone sărace cu probleme. În general, autoritățile locale au acordat facilități, oferind o reducere de 10% pentru plata integrală a taxelor în primele trei luni ale anului.

http://www.digi24.ro/onedb/picture%28width=570%29/527b554395f9cf953f000003...

http://www.digi24.ro/onedb/picture%28width=570%29/527b556a95f9cfba3f000001...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Majorarea taxelor locale, o măsură ce a dat naștere unor controverse și anul trecut

În luna decembrie 2012, Guvernul a emis o hotărâre conform căreia nivelul taxelor locale prevăzute în grilă a fost majorat pentru acest an cu 16,05%, ca urmare a indexării cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani.

Premierul Victor Ponta declara atunci că Guvernul nu face decât să comunice autorităţilor locale rata cumulată a inflaţiei, dar nu poate decide nivelul taxelor, acesta fiind atributul consiliilor locale, care pot decide o creştere sau o scădere într-o marjă de 20%.

Victor Ponta a mai afirmat atunci că nu va publica în Monitorul Oficial hotărârea de guvern privind indexarea taxelor locale până nu se va înţelege foarte clar că nu Guvernul este cel care măreşte aceste taxe şi că actualizarea cu rata inflaţiei se poate face doar de către autorităţile locale, dacă acestea doresc.

Hotărârea de guvern pentru indexarea taxelor locale a fost însă publicată în Monitor la sfârşitul anului trecut fără alte prevederi explicative, iar premierul a atenţionat că aceste taxe reprezintă o sursă de venituri a administraţiei locale, deoarece primarii care nu majorează taxele nu vor primi în compensaţie bani din bugetul central.

Ulterior, în ianuarie, Guvernul a adoptat o ordonanţă care stabileşte că, pentru acest an, autorităţile locale pot adopta hotărâri prin care taxele locale sunt menţinute la nivelul de anul trecut, fără să fie indexate.

La scurt timp însă, Guvernul a emis o nouă ordonanţă care obligă primăriile cu arierate să majoreze taxele locale, dacă acestea au hotărât deja că nu le vor creşte, iar persoanele fizice care achitaseră deja taxele locale nemajorate erau obligate să achite integral, până la 30 septembrie, diferenţa rezultată din indexare.

Ulterior, într-o scrisoare transmisă Fondului Monetar Internaţional, Guvernul a promis că se va asigura că primăriile cu datorii vor majora taxele locale în raport cu evoluţia inflaţiei din ultimii trei ani (16%), ca o măsură de a evita acumularea unor noi arierate.

Primarii au undă verde de la Guvern să majoreze, după cum vor, impozitele şi taxele locale pentru persoanele fizice. Prin schimbarea Codului Fiscal, Executivul vrea să scoată plafonul maxim de 20 la sută până la care autorităţile puteau să crească taxele. Pragul rămâne însă neschimbat pentru firme.


Musafir

#11234 Re: Guvernul dă undă verde primarilor să majoreze taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

2013-11-07 09:20

#11233: - Guvernul dă undă verde primarilor să majoreze taxele pentru persoane fizice cu peste 20%

salariii pula, somajul nu acopera darile, pensia nici atat...........mama lor de HOTI !!!!!!!!!!!


Musafir

#11235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 09:22

#11225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

DISPONIBILIZATI OLTCHIM & ARPECHIM  PUTETI SA MERGETI SA LE RIDICATI !!!!!!!!!!!!!

http://www.primariavl.ro/media/k2/galleries/1276/IMG_6611.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe alte liste, PUTETI SA MERGETI SA LE RIDICATI !!!!!!!!!!!!!

http://www.valcea1.ro/pe-alte-liste/

Somerii de la Oltchim, dar si de la alte societati comerciale, care au dobandit aceasta calitate dupa data de 31 mai, vor putea ridica ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeana abia in luna noiembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al AJOFM Valcea, Gabriel Albinaru. La solicitarea mai multor fosti angajati ai combinatului chimic valcean, care s-au plans ca nu se regasesc pe lista de ajutoare comunitare, reprezentantul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Valcea, Gabriel Albinaru, a oferit un raspuns lamuritor. Aflat in calitate de invitat al lui Dan Boban, la emisiunea „Interesul General”, acesta a tinut sa-i linisteasca pe actualii someri, explicandu-le ca se vor regasi pe listele suplimentare.

 

 

http://www.primariavl.ro/201310032860/primaria-municipiului/stiri-si-comunicate/anunt-important.html

Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea face cunoscut că începând cu data de 07.10.2013 se vor distribui ajutoarele alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitare în cadrul programului PEAD 2013.

Ajutoarele alimentare distribuite unui beneficiar constau în:

SA NU UITATI DISPONIBILIZATII OLTCHIM SI ARPECHIM < TREBUIE SA AVETI LA ZI CARNETELE DE SOMAJ SEMNATE SI PARAFATE PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE ALIMENTE > .
ANUNTATI-VA COLEGII CA BENEFICIAZA TOTI CEI DISPONIBILIZATI SOMERI !!!!

SUNTETI INCLUSI AUTOMAT PE LISTELE DE DISTRIBUIRE, DOAR PRIN PREZENTAREA LA PUNCTUL DE DISTRIBUIRE CU BULETINUL SI CARNETUL DE SOMAJ VIZAT LA ZI BENEFICIATI DE ACESTE PRODUSE. SUNTETI INCLUSI PE LISTE !!!


CEI DISPONIBILIZATI IN ARGES BENEFICIATI IN JUDETUL VOSTRU !



ANUNŢ IMPORTANT:


Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea face cunoscut că începând cu data de

 

 

07.10.2013

se vor distribui ajutoarele alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitare în cadrul programului PEAD 2013.


1. Faina - 17 kg
2. Malai - 9 kg
3. Zahar - 3 kg
4. Ulei - 5 L
5. Zacusca - 0,800 kg (2 ct.)
6. Miere – 0,250 kg = > momentan nu sunt in stoc, retras pentru probleme de compozitie
7. Paste fainoase – 0,500 kg (1 pach.)
8. Conserva carne porc – 0,900 kg (3 ct.) = >  in stoc se dau
9. Roşii suc propriu – 0,800 kg. (1 ct.)


Categoriile de populaţie stabilite în cadrul programului PEAD sunt:


421 beneficiari de ajutor social în baza Legii nr. 416 privind venitul minim garantat
1864 şomeri înregistraţi la AJOFM Vâlcea
2068 pensionari ai sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună
4241 persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate
31 persoane beneficiare ale unor legi speciale (invalizi, veterani şi văduve de război, agresati politic; eroii-martiri şi luptătorii de la Revoluţia română din dec. 1989 şi de la revolta anticomunistă din Braşov, nov. 1987), ale căror venituri cumulate, obţinute exclusiv din aceste legi, se află sub 400 lei/lună
TOTAL: 8625 persoane

Ridicarea ajutoarelor alimentare se va face din depozitul situat în:

 

- str. FERDINAND nr. 3 (aproape de intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu)

 

Programul de distribuţie:

LUNI - JOI: 08,00 – 14,00

VINERI: 08,00 – 12,30

Condiţii pentru ridicarea produselor alimentare:




Şomerii : - BI/CI, carnetul de şomer vizat la zi şi cupon indemnizaţie pe ultima lună SI COPII LA SEROX DUPA ORIGINALE–pentru cei în plată;
- BI/CI, adeverinţă de şomer pentru cei înregistraţi la AJOFM şi care nu au indemnizaţie;

Pensionarii : - BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună;

Persoanele cu handicap grav şi accentuat (adulţi şi copii): - BI/CI/CN certificatul de persoană cu handicap vizat de DGASPC, cupon de indemnizaţie handicap;

Beneficiarii de venit minim garantat:
- BI/CI şi dispoziţia nominală de acordare a VMG;

Beneficiarii unor legi speciale:
- BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună.

Note: Produsele pot fi ridicate şi de alte persoane, cu condiţia să prezinte propriul BI/CI în original şi documentele de mai sus pentru beneficiarul în cauză.

Pentru ediţia de acest an a PEAD sunt cantităţi suficiente pentru toţi cei îndreptăţiţi să le primească (spre deosebire de anul trecut, când aprovizionarea cu ulei a fost sistată din motive obiective, care nu au depins de autorităţile locale).

Informaţii suplimentare privind modalitatea de distribuire a ajutoarelor alimentare vor fi comunicate periodic în mass-media locală şi la sediul Direcţiei de Protecţie Socială Rm.Vâlcea (str. M. Basarab nr.28, bl. 113 parter, tel. 0250/741 088) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Rm.Vâlcea (www.primariavl.ro).


Musafir

#11236

2013-11-07 09:53

colegilor de la garaj uitati cand punea chioca matorina in ford 24cch in garaj din rezervoarele voastre si cu bonurile alimenta masina lui gunoiul asta, acum va indoaie ca are fraieri lui gen grigore ,ica cei de pe macarale si se stiu ei restul de gunoaie care vor ramane fara servici cu siguranta- haideti sa ne unim sa scapam de gunoaiele astea ,uitativa si la gunoaiele care calculeaza foile de parcurs ca sunt habarnisti daca nu ar fi gina cine le mai calculeaza badescu care nu stie .ORASANULE TREZESTETE NU TE MAI LASA LUAT DE PROST FI BARBAT S AU MAI BINE ACOPERE FEREASTRA SA NU TE MAI VEDEM CUM RADE CHIOCA DE TINE.DACA TE SIMTI STAPAN PE SITUATIE CA UN SEF DE SECTIE I A PUNEL PE CHOIOCA PE O MASINA SA CARE DE LA PROPEN CA POATE SA STEA SA DISCUTE CU BAIETI DEACOLO SA AUDA CE PARERE AU DE EL GUNOIUL .

Musafir

#11237

2013-11-07 09:55

stati la nuica ba si beti ,bucurativa ca umpleti matu de bere pisativa si luatio de la capat.
baieti buni care au fost disp. de la oltchim s-angajat imediat nu stau la nuica
stati un an la bere ca luati 1500 lei de la statu degeaba ca peste un an o sa mai beti bere din tita mea

Musafir

#11238

2013-11-07 11:37

mergeti si luati-va macar alimentele de la U.E. si nu mai beti ca inecatii ca vine iarna prostilor si nuica se imbogateste pe spinarea voastra...... dupa se lauda ca va salvat.....


Musafir

#11239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 11:54

#11235: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Incepi sa ne disperi cu mesajele tale repetitive!!!

Ai luat-o pe urmele ochelaristului patru eugen?

Vad ca ala nu mai are loc in parcare, isi trage masina pe calea de acces, ce sa ii ceri nesimtitului?!


Musafir

#11240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:10

#11239: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Asa este imi  cer scuze, dar e mare pacat sa ramana alimentele pe acolo si se strica in depozit, este dreptul nostru si trebuie sa-l luam. Astia de stau la nuica ar trebui sa mearga sa-si vizeze urgent carnetele ca si asta uita sa o faca piersandu-si si banii de somaj. Dupa sa se prezinte la punctul de distributie al alimentelor sa le ridice, ca nu o fac... , daca ati vedea cat de delasatori si aerieni sunt unii disponibilizati..... !!!!! Unii sunt cazuti in depresia alcoolului... nu e Ok !


Musafir

#11241

2013-11-07 12:17

Daca investitii noi nu se fac , sa pastram ce mai avem...

Musafir

#11242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:25

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Si care e treaba ta? Auzi ce chestie  "Astia de stau la nuica ar trebui sa mearga sa-si vizeze carnetele ca si asta uita sa o faca piersandu-si si banii de somaj. Dupa sa se prezinte la punctul de distributie al alimentelor sa le ridice, ca nu o fac... , daca ati vedea cat de delasatori si aerieni sunt unii disponibilizatii..... !!!!! Unii sunt cazuti in depresia alcoolului... nu e Ok !"

Veziti ma de mucii tai nu de ai altuia. Unde era moralistul.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-07 12:26



Musafir

#11244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:29

#11242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Si care e treaba ta? Auzi ce chestie  "Astia de stau la nuica ar trebui sa mearga sa-si vizeze carnetele ca si asta uita sa o faca piersandu-si si banii de somaj. Dupa sa se prezinte la punctul de distributie al alimentelor sa le ridice, ca nu o fac... , daca ati vedea cat de delasatori si aerieni sunt unii disponibilizatii..... !!!!! Unii sunt cazuti in depresia alcoolului... nu e Ok !"

Veziti ma de mucii tai nu de ai altuia. Unde era moralistul.

 

RASPUNS : Du-te-n pula mea de slugoi imputit.......sa mori tu de ciuda cacatule cu ochi !!!! Te oftici !????


Musafir

#11245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:30

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

.........si am uitat. In ce tratat de medicina , psihologie , parapshihologie ai gasit expresia "depresia alcoolului". Vezi ca incerci sa epatezi si pici de prost tu nu cei pe care ii critici.


Musafir

#11246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:34


Musafir

#11247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:34


Musafir

#11248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:37

#11245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

vezi ca acolo am scris clar " in depresia alcoolului " , mergi si mai bea o dusca ca iti vine rau .......


Musafir

#11249

2013-11-07 12:49

BETI..ORBETI CA ALTCEVA NU MAI AVETI DE FACUT........O SA BELITI VOI O JUMATE DE PULA INTREAGA DE LA ANU PE TIMPUL ASTA INCOLO CA NUICA NU DA BAUTURA PE CAIET...ASA CA O SA VA VEDEM PESTE STRADA LA CAPUL PODULUI CU MINA INTINSA CA MUNCA NU VA PLACE E GREA

Musafir

#11250 Re:

2013-11-07 12:53

#11249: -

Sunt un tip care de felul lui nu jigneste si sunt in acelasi timp unul din putinii aalcoolici, dar ceea ce scrii tu nu mi se pare normal