Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain

#2401 Re: pentru alain ... delon, alain ... prost, prost, prost rau de tot ... chiar in toate "posturi(le)

2013-03-29 07:03

#2398: Anonymous - pentru alain ... delon, alain ... prost, prost, prost rau de tot ... chiar in toate "posturi(le)"

...asta inseamna ca deranjeaza, deci mi-am atins scopul

 

daca ai fi sters injuraturile era de inteles, asa insa se vede "obiectivitatea"

 

pai cand va zic ca voi va meritati soarta....

 

hai, ne vedem azi, adica eu ma uit la voi de dupa perdele....

 

poate traiesc ziua sa-l vad pe marcu cum intra in greva foamei... ma gandeam si eu

hau hau bau

#2402 SARAC LIPUT

2013-03-29 08:37

TALPASANULE LASANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,FI BAIAT FINUT ASA CUM TE STIAM NOI SI RETRAGETE, ca nu-i pentru tine vrajala asta in care ai fost aruncat, sau esti manjit si tu pana-n gat?.Aici un manager rezista daca da salariile la timp la oameni si nu-i minte ca va paleste dumnezeu odata pe toti daca va bateti joc de atatea suflete.

anonim

#2403

2013-03-29 09:27

Angajatii Oltchim care au actiuni la societate, si numai ei, trebuie sa se adune si sa dea statul in judecata la CEDO pentru:
1. Neaplicarea Memorandumului aprobat de UE.
2. Votarea impotriva conversiei datoriilor AVAS in actiuni.
3. Incalcarea Contractului colectiv de munca.
4. Angajarea unei echipei manageriale ai caror membrii se aflau in conflicte de interes. Un "efect/rezultat" al acestui conflict de interese este majorarea pretului la abur cu 20% chiar inainte de intrarea in insolventa!!!!
5. Deturnarea retinerilor pentru CAR.
6. Impozite retinute pentru bonuri de masa neacordate.

... si lista e mai lunga... un avocat bun stie ce are de facut.

Asa ca, mobilizati-va!!!

AC/DC

#2404 Asa ne trebuie!

2013-03-29 10:02

Asa ne trebuie pentru ca intotdeauna noi, valcenii, am fost (si inca suntem, in ciuda celor ce se intampla in Romania de ceva vreme) niste tolomaci care n-am vazut si n-am votat decat ,,rosu"! Ati uitat ca nu de mult sareati ca mingile strigand ,,Jos Boc" sau ,,Jos Basescu". Voi chiar nu vedeti ce fac astia cu toata tara de cand au venit la guvernare?!?!? Voua nu va da de gandit ca suntem in luna aprilie si ei nici macar nu s-au sinchisit sa voteze bugetul pe 2013? Voi chiar nu vedeti ca de cand au venit, au facut totul pentru a aduce tara in blocajul financiar actual? Ca de cand sunt la guvernare s-au oprit si investitiile cu fonduri europene? La fel de adevarat este si faptul ca nu prea avem alternativa la usl (nu merita majuscule), dar mai bine sa stam stramb si sa judecam drept si sa alegem din doua rele, pe cea mai putin rea. Ar cam fi momentul sa se ridice si sa riposteze, nu doar angajatul Oltchim, ci si cei de la CET si cei care au sau sunt angajatii unui bar, restaurant, magazin de orice fel, mai mare sau mai mic, alimentar sau nu, pentru ca daca ,,pica" Oltchimul, se duce de rapa tot judetul. Cine si cu ce sa mai cumpere mancare, haine, jucarii s.a.m.d. Este momentul sa iesim cu TOTII in strada, macar acum, in ceasul al doisprezecelea! Daca nu, Dumnezeu sa ne aiba in paza ca ne meritam soarta!
AC/DC

#2405 Re:

2013-03-29 10:14

#2382: - Musafir: vad ca daca sunt deranjati incep sa miste domni din minister.daca ne vad prin bucuresti in formatia de astazi de la valcea ce credeti ca vor face ?Hai sa mobilizam si liderii de sindicat .

Nu crezi ca ar trebui sa fie invers? Adica liderii sa va mobilizeze pe voi? Halal lideri! Si voi sunteti niste fraieri pentru ca nu va dati seama ca va joaca pe degete!

foamea-n gat

#2406 SALARIU

2013-03-29 11:49

Cat au zis astia ca ne dau astazi 45 % din lichidare? Si restul?
revolutia

#2407 Re: Re:

2013-03-29 12:24

#2405: AC/DC - Re:

deci numai liderii trebuie sa ne mobilizeze ? noi singuri nu putem sa ne mobilizam ?

EU

#2408 Re: vrem raspunsuri :

2013-03-29 12:40

#2400: revolutia - vrem raspunsuri :

„  22.daca nici planul de a lua bani de la furnizori si a convinge clientii sa plateasca produsele in avans nu reuseste , ce planuri are guvernul ? ce se intampla in acest caz ? se mai dau alti oameni afara ? urmeaza falimentul ?  ”

 

Apropo de acest punct ;  luna trecută , un om de afaceri străin a fost la conducerea Oltchim cu 50 mil. de euro pentru a plăti marfă în avans, dar a fost refuzat, motivându-se că trebuie să se mai gândească.  Vă rog să-i întrebați pe conducători dacă este adevărat sau nu.  Păi dacă te roagă cineva cu bani și tu-l refuzi, atunci înseamnă că este ceva  la mijloc.

roibu

#2409 baniii

2013-03-29 12:54

au intrat banii
cetatean

#2410 gata marea teapa.

2013-03-29 14:10

Doamne ce ma bucur !!! in sfarsit v-ati luat teapa! Ati stat linistiti si smecheri ca totul va fii bine,acum GATA."Noi nu iesim la greva" asa se auzea din gurile voastre..GATA acum e prea tarziu..ce ma bucur!!!pentru ca toata lumea va spunea sa iesiti in strada si voi NIMIC..asta meritati BRAVO!! ESTE NUMAI VINA VOASTRA !!
Alain

#2411 Re: Re: vrem raspunsuri :

2013-03-29 14:20

#2408: EU - Re: vrem raspunsuri :

...mai taceti naiba cu inventiile astea, veniti cu tot felul de zvonuri care mai de care - daca ai ceva concret, baga aici, daca nu, stai dracului in banca ta si nu mai intarata oamenii....

 

...trebuia sa iesiti in strada din toamna de cand ati fost chemati pe baricade, ati ascultat de banditul de diculoiu - prostilor, oameni de nimic ce sunteti

 

ar trebui ca primii pe listele de somaj sa fie liderii SLO - ei sunt partasi la aceasta situatie!

AC/DC
Musafir

#2412 Re: Re: Re:

2013-03-29 15:53

#2407: revolutia - Re: Re:deci numai liderii trebuie sa ne mobilizeze ? noi singuri nu putem sa ne mobilizam ?

Pai nu ti se pare normal ca actiunile sa plece, sa fie initiate de ei? Ca doar de aceea au fost alesi si numiti (si platiti, intre noi fie vorba) LIDERI. Asta ar cam fi rolul unui lider, nu-i asa? Si da, in cazul prapaditilor de asa zisi lideri din combinat, se vede treaba ca trebuie sa va mobilizati singuri si in caz ca nu uitati, treziti-i si pe ei sa participe la actiuni. Nu vedeti ca in marea lor majoritate, acesti lideri nu sunt altceva decat niste pacalici? Niste ,,haia" care nu mai stiau cum sa fenteze munca si colegii, dar foarte preocupati sa-l pupe-n c_r pe seful direct pe linie sindicala (si daca se putea si pe altii mai ,,mari") in speranta de a-si pastra excelenta ,,slujba" de ,,lider sindical"!

Eu, unul, chiar nu inteleg, voua chiar nu va e scarba de ei? Mai ales cand stiti cu totii ce lepre au fost si la ce magarii s-au dedat de-a lungul timpului. Mama, ce-as da de pamant cu ei! Incepand cu diculoiu (nici asta nu merita majuscula) si gasca lui. Retine ca mai sus am spus ,,in marea lor majoritate", pentru ca sunt si au fost (unii dintre ei au si murit - Dumnezeu sa-i odihneasca) si lideri, care in ciuda sefilor lor, au tinut partea salariatilor. Dar, din pacate, pana la un punct si ei!

EU

#2413 Re: Re: Re: vrem raspunsuri :

2013-03-29 15:57

#2411: Alain - Re: Re: vrem raspunsuri :

Domnule  Alain, vă rog să vă controlați limbajul fiindcă nu sunteți pe maidan ; eu dacă scriu aici apoi scriu ca să încurajez oamenii care au „ pistolul ” aproape de tâmplă  și nu să-mi bat joc de ei ( nu știu dv. în ce tabără vă situați  și cine sunteți fiindcă doar vorbiți în pilde și  le răspundeți tuturor la mișto  și vă dați lider de opinie ).  Dacă sunteți de la Oltchim, atunci faceți bine și ajutați cu ce puteți și lăsați filozofia pentru vremuri mai bune . Eu îmi pot permite doar  să vă încurajez fiindcă sunt din alt oraș ( altceva nu pot face ), dar dv.  nu.

În ceea ce privește povestea cu omul de afaceri, am mai scris odată despre asta și am spus clar că la studiourile lui Dan Diaconescu , RTV a făcut o emisiune cu el și acolo a spus cum omul străin de afaceri a fost la el și i-a povestit că l-au lăsat cu ochii-n soare cei de la Oltchim deși el a vrut să le dea 50 de milioane de euro avans pentru marfă. Mai departe, omul a întrebat dacă poate să-l susțină în viitor, pentru că ar vrea să aibă relații de afaceri cu Oltchim-ul.

De asta eu  i-am rugat pe oameni să întrebe conducerea dacă-i adevărat sau nu ; n-am spus altceva .

PS  Vă rog să vă uitați pe internet la emisiunea lui DD și vă veți convinge singur.

PS1 Văd că mai mult mă interesează  pe mine ( un străin ) situația de la Oltchim decât pe mulți alții care sunt direct implicați ; așa că nu mai dați cu noroi în cei care vă susțin și încercați să faceți ultimele -susțin-  ultimele eforturi până nu-i prea târziu.

Alexandru Vasile

#2414 Oltchim pe marginea prapastiei

2013-03-29 16:23

Eu sunt din Rm. Valcea sunt tanar si acuma muncesc pe TIR in Suedia, unde nu e nici aici grozav platit, dar ce sa fac in Ramnicu Valcea ca e saracie si mort tot. Datorita Combinatului nu mai merge nimic, fara Oltchim, Acesta locatie frumoasa si linistita e fara viitor. Si as vrea sa ma intorc acasa, dar asta numai daca Oltchimul isi va da drumul, pentru ca asa nu am ce sa fac in Romania si in special in Valcea.
Sa va mai spun un lucru. Daca guvernul incearca de nenumarate ori sa gaseasca investitori din Europa unul precum PCC sau altii si sa se integreze pe Europa..nu va avea nicio sansa acest Oltchim. In Europa deja este suprasaturat totul si nu avem loc de ale lor industrii si rafinarii, plus ca s-a vazut de multe ori, ca UE nu vor sa accepte produse din Romania catre ei. Singura salvare a Oltchimului este un investitor din exteriorul Europei si piata de desfacere pe alte piete gen Asia, Africa, America de Sud etc..unde poate exista cerere la pret acceptabil si unde concurenta nu este foarte mare ca in Europa. Mai sunt cateva companii mari din Romania care au urmat acest lucru cu ani in urma....Dacia Automobile inainte de a fi privatizata de Renault, au vandut masini Dacia in afara Europei si au reusit sa depaseasca momentul. Actuala fabrica de autocamioane Brasov, este privatizata de catre un investitor roman, dar principala sa tinta de vanzari este America de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, Africa si Australia....cu toate ca este la limita supravietuirii, criza a afectat cererile, insa in Europa nu putem rezista. Uniunea Europeana doreste sa ne distruga economia ca ale lor produse sa devina mult mai populare la noi, nu ca si nu ar fi deja. De aceea, acesta privatizare pentru Oltchim este foarte importanta de cine este facuta si ce targed si piata de desfacere va avea acest combinat. Pentru ca daca va veni PCC-u care sigur il vor taia sau alt investitor european de neincredere, Oltchim va avea un sfarsit tragic. Ganditi-va bine ca UE nu ne vrea binele si nici ca noi sa fim producatori, ci doar importatori si consumatori. Insa stau si ma intreb, cum putem consuma daca nu mai avem locuri de munca si bani? deja in Vest exista o gloata de idioti care urmaresc sa se imbogateasca doar ei si nu mai fac nici ei produse de calitate, ci de proasta calitate. Ale noastre sunt la fel de calitative dar la un pret mult mai avantajos, asta ii macina pe ei ca nu pot fi competitori. Nu lasati Oltchimul sa se duca in prapastie, sa fie vandalizat cum au fost celelalte combinate. Si fara deciziile UE, ori Ponta vad ca asta cam face....ce zice UE, el executa. Cu deciziile lor, urmarile vor fi spre rau. Asa protestati si salvati Oltchimul. Oltchim are 50 de ani de activitate, o companie cu istorie, nu se poate asa ceva.
Alain

#2415 Re: Re: Re: Re: vrem raspunsuri :

2013-03-29 17:29

#2413: EU - Re: Re: Re: vrem raspunsuri :

...sa zicem ca ne-am inteles gresit, nu am avut intentia sa va atac si ca atare imi cer scuze daca asta a reiesit din interventia mea - am avut senzatia ca intrebarea este tendentioasa - pentru ca exista o "trupa" care inventeaza tot felul de mizerii, e vorba de acolitii SLO care in loc sa lupte pentru angajati, lupta sa-l readuca pe fostul director general si sa scape de dosare acoperindu-si urmele....

 

pe scurt, care este povestea lui DD - el a fost impins in fata pentru a strica licitatia cu pricina - a fost impins de ex directorul Roibu.... nu intru acum in speculatii apropos de banii pe care ii detinea sau nu si ai cui erau.... asa cum nu intru in speculatii acum nici apropos de "investitorii" minune....

 

apoi, indignarea mea este ca, sabotarea noastra a venit de fapt... de la oamenii de langa noi - Diculoiu este unul din ei si ar trebui sa-si asume responsabilitatea - si, ca idee, diculoiu era in trena lui DD in timpul evenimentelor cu pricina....

tradare

#2416 ne-au ciuruit

2013-03-29 17:39

dl S....omon sper sa aveti o vacanta placuta la Viena.......
tradare

#2417

2013-03-29 17:43

pe banii Oltchimului apropo.....ca deee a primit numai 45% din salariu...saracutuuuuuu.
Si altii se curseaza la Bucuresti tot pe banii Oltchimului..cat se mai poate.....
RUSINE!!!!!!
Alain

#2418 concret

2013-03-29 17:49

eu zic sa dai si nume concrete, daca nu, nu mai posta


Musafir

#2419 1300 DE SOMERI PE STRAZILE ORASULUI

2013-03-29 18:14

CERNEV+SOTIA,MARINESCU+SOTIA,CIOBESCU+SOTIA(ALAIN), ETC - V-ATI PUS INTREBAREA DACA MAI SUNTETI IN SIGURANTA IN ACEST ORAS MIC?-
Alain

#2420 film

2013-03-29 18:21

Pai prostovane,
nu Cernev v-a mintit ci diculoiu cand v-a spus sa stati linistiti ca el porneste integratu'.

Cernev ti-a spus foarte limpede ca vor pleca oameni daca nu se face nimic. Voi pe ce dreaq lume traiti?

piratul

#2421

2013-03-29 18:58

raspuns pt alain:m-ai intrebat daca sunt cerebral si de ce sunt dezamagit de cei de la sind victoria.iata raspunsul.pe ing cernev il cunosc foarte bine dar nu am nici o problema cu dinsul, pe burdoaza nu il cunosc , dar cand am vazut pe ghioca la tv ce spune credema ca ma apuca dracii.cum isi asumau dretul ca datorita lor oltchimul functioneaza cum ca oxo merge cu clorul de la el3,cum ca ei nu denigreaza pe nimeni dar pot demonstra cite comunicate au dat prin combinat si cred ca si tu il sti pe cel ce e afisat la portile combinatului si alte prostii.
acum hai sa te intreb ceva.tu cum teai simti daca luni dimineata vi la serviciu dupa un liber petrecut in familie cu sotia si copiii,te cheama seful tau si iti da decizia de desfacere a contractului de munca .ce le spui celor de acasa cind te intorci de la serviciu.cum te descurci daca ai la facultate doi copiii.sau poate tu ai alta sursa de venit.acum dati tu seama daca sunt cerebral sau nu.si in incheiere iti spun ca nu e frumos sa jignesti.
io

#2422 Re: film

2013-03-29 19:08

#2420: Alain - film

......   cel prost   vezi ca ai uitat sa-ti iei rudotelul si vorbesti prostii iar.

Alain

#2423 Re:

2013-03-29 19:26

#2421: piratul -

...okei, sa zicem ca ne-a luat valul si daca crezi ca ne-am depasit putin limitele bunului simt primeste te rog din partea mea scuzele de rigoare

 

stiu ca toti suntem cu nervii intinsi la maxim, dar hai sa incercam sa vedem lucrurile obiectiv.... nu inventii....

 

cunosc marea majoritate a anunturilor, si iti spun ca sunt toate foarte pertinente si bazate pe realitate....

 

in ceea ce-l priveste pe Emil Ghioca ce pot sa-ti spun, este ca se poate intampla sa sufere de ceva exces de zel, insa echipa mobila din care face parte isi are rostul suta la suta si i-a cam deranjat pe unii, a primit niste caracterizari de la colegii de la transporturi carora le-a stricat niste treburi pe acolo - una peste alta iti spun, ca este un om care s-a expus foarte mult, a iesit in fata si s-a zbatut pentru drepturile noastre.... oricum, nu e cel mai mare rau al acestei societati....

 

mai mult imi pare ca ne cautam scuze pentru lipsa de implicare si reactie....

 

insa vreau sa fie foarte clar, eu, noi, ne dorim din tot sufletul sa se redreseze treaba, chiar ne-am luptat pentru treaba asta, am tras de voi pana acum.... ce ati pazit?


Musafir

#2424 Re: Re:

2013-03-29 19:52

#2423: Alain - Re:

lipsa de implicare zici ? deci voi sunteti reprezentantii sindicatului care ati discutat cu piperea planul disponibilizarilor.

piratul

#2425

2013-03-29 20:10

alain scuzele se primesc.restul,fiecare cu principile si punctele de vedere personale.