Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21251 Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 20:24

#21240: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Disponibilizatii pot cere faliment (DISPONIBILIZATII NU DORESC FALIMENTUL, EI VOR BANII LOR CARE EXISTA SI OFICIAL IN HARTII LE-AU FOST OFERITE, REAL NE AJUNGAND LA EI ), asta doresc si ciracii, dar nu o sa se intample asa  ceva, pentru ca noi am muncit, am trait, am ridicat si am dezvoltat Oltchim, nu ca astia de au venit acum si intr-un an au distrus cat nu putem sa ne imaginam. Mai grav este ca au DETURNAT BANI, AU FRANAT SI OBSTRUCTIONAT INSOLVENTA,  NU AU ACHITAT BANII VIRATI CATRE DIRECTIA DESTINATA SI AU DAT SI OAMENI AFARA....CUMULAND CU MULT MAI MULTE FAPTE CARE LE-AU COMIS ACESTIA INTR-O PERIOADA SCURTA DE TIMP, LEGEA INSOLVENTEI NE PERMITAND ASA CEVA SI JUDECATORUL-SINDIC RASPUNDE PENAL PENTRU TOATE NENOROCIRILE CREATE IN CARDASIE CU CIRACII.


Musafir

#21252 Va mai amintiti? Noi nu uitam.

2014-05-28 20:38

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-28 21:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-28 21:03


UN PIC MAI AVETI,IAR FOTA ASTEAPTA

#21255 Re: CIT DE CURIND VA VINE SFIRSITUL,MUISTILOR CERNEVUISTI

2014-05-28 21:10


Musafir

#21256 Administratorul special acuză: Corneliu Cernev, „TRĂDĂTORUL" de la Oltchim

2014-05-28 21:58

http://www.voceavalcii.ro/2014052821678/Administratorul-special-acuza-Corneliu-Cernev-TR%C4%82D%C4%82TORUL-de-la-Oltchim.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/452fb672b93ab725e7fc9c5a52777900_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scandal de proporţii la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea. De câteva săptămâni, administratorul special Bogdan Stănescu i-a declarat război liderului Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, pe care-l acuză de trădare, de sabotarea combinatului prin aruncarea de zvonuri mincinoase „pe piaţă". Întreg conflictul a pornit se pare de când Stănescu l-a prins pe Cernev dormind în post. Atunci, administratorul special nu a mai rezistat şi a scos la iveală toate informaţiile pe care le are despre sindicalistul de la Victoria. Printre cele dezvăluite de administrator se numără faptul că Cernev a complotat şi a propus să fie destituiţi mai mulţi angajaţi ce făceau parte din alte sindicate şi erau consideraţi „oamenii lui Roibu".

Recent, administratorul special de la Oltchim, Bogdan Stănescu, a redactat o scrisoare pe care a trimis-o în format electronic pe adresa de mail a fiecărui angajat de la combinatul din Râmnicu Vâlcea. El vorbeşte despre imoralitatea „unui lider de sindicat", însă nu-i scrie numele vizibil. Cu toate acestea, administratorul judiciar a recurs la un artificiu dactilografic, pentru că dacă citeşti scrisoarea pe verticală observi că iniţialele fiecărui paragraf dezvăluie numele lui CERNEV.

Aşadar, Bogdan Stănescu îi aduce acuzaţii grave lui Corneliu Cernev, dezvăluind că liderul de sindicat sabotează Oltchim-ul, aruncă zvonuri false despre societate pentru a îndepărta potenţialii investitori şi boicotează toate eforturile autorităţilor de a privatiza combinatul. „Vreau să vă comunic că acum când toţi, atât potenţiali investitori, partenerii noştri de discuţii pentru finanţarea Oltchim, cât şi clienţi ai Oltchim, sunt cu ochii aţintiţi spre noi, acum când şansele de redresare a Oltchim sunt din ce în ce mai reale, nu ne putem permite să promovăm zvonuri şi afirmaţii, aruncate fără o raţiune logică de un lider de sindicat (al cărui nume nu îl pot pronunţa, dar cu siguranţă, bazându-mă pe capacitatea fiecăruia dintre dumneavoastră de înţelegere, consider că veţi şti cine este promotorul acestor zvonuri) care datorită interviurilor defăimătoare la adresa Oltchim, în mass-media locală, conducerea Combinatului a trebuit să clarifice şi să răspundă solicitărilor partenerilor noştri externi ce doreau să anuleze comenzile şi contractele încheiate cu noi. Producţia lor depinde de producţia noastră şi nu pot avea încredere într-un furnizor care astăzi este, iar mâine s-ar putea să dispară (aşa cum, în mod iraţional şi periculos, încearcă unii să acrediteze această idee)" – susţine administratorul judiciar Bogdan Stănescu, în scrisoarea adresată salariaţilor.

Cernev a propus concedierea „oamenilor lui Roibu"

Este bine ştiut scandalul de anul trecut, atunci când la combinat s-au făcut concedieri în masă, iar Cernev a fost acuzat de liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, că a făcut liste pe care le-a înaintat administratorilor judiciari cu angajaţii care trebuie să fie daţi afară pentru că „sunt oamenii lui Roibu". Ei bine, acelaşi lucru îl susţine acum şi administratorul special Bogdan Stănescu, care îl acuză pe Cernev că le-a sugerat administratorilor judiciari să demită 1.000 de chimişti pentru a face economii. „Pentru a clarifica şi infirma toate aceste zvonuri, doresc să menţionez că într-o discuţie cu respectivul lider de sindicat, alături de un reprezentant al Administratorilor Judiciari, purtată în luna aprilie pe marginea unor nemulţumiri generate de noua organigramă a Oltchim şi de reducerea numărului de funcţii în cadrul societăţii, acesta (liderul de sindicat) a venit cu o propunere să calculăm ce economii s-ar face dacă 1000 de oameni pleacă acasă şi cu recomandarea să o aplicăm începând cu persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare. Eu, personal, consider că această recomandare este împotriva a tot ceea ce facem noi la acest moment, a tuturor eforturilor depuse de echipa managerială a societăţii" – mai spune Stănescu în scrisoarea sa.

Somnul de frumuseţe la serviciu

Toţi chimiştii de la Oltchim s-au amuzat copios când, acum câteva săptămâni, Corneliu Cernev a fost prins în pijamale la serviciu, dormind în post. Sindicalistul este de meserie dispecer, el fiind responsabil de monitorizarea activităţii din combinat, iar în cazul în care ar fi vreo defecţiune, el este cel care coordonează angajaţii din secţiile Oltchim. Dar, dacă el are obiceiul să doarmă la serviciu, ferească Dumnezeu să se întâmple ceva!

Revenind însă, atunci administratorul judiciar i-a făcut un scandal monstruos lui Cernev, iar gurile rele susţin că ar fi propus chiar şi demiterea acestuia. Aşteptăm cu interes deznodământul acestui scandal, în speranţa că „trădătorul" Cernev va fi îndepărtat odată pentru totdeauna de la combinat, spre binele chimiei şi a economiei vâlcene.


Musafir

#21257

2014-05-29 06:50

nu mai poti tu vinde inoxu de la pitesti si vilcea stanescule?
te da cernev pe goarna la ministru?
tu ai venit la oltchim sa jermanesti si atit .....te incurca alex girea la achiziti?
ai facut si lucruri bune la oltchim dar daca vrei sa dovedesti ca esti puternic si inteligent un lucru bun mai fal si esti baiat de nota 10
prinde pe mata si bagati pula in ea

Musafir

#21258 Re:

2014-05-29 09:03

#21257: -

CIOCLII CU CIRACII duc mortul la groapa si tie iti arde de basini si prostii, ba bagati-va mintile in cap. GATA, SFARSIT. FALIMENT. ACASA, PA!!! RUGINA SI DEGRADAREA PLUS DATORIILE SUNT SFARSITUL. SOMAJUL ESTE DOAR UN AN, DUPA  PLECI DIN TARA SAU TE PUN ASTIA SA DAI CU STAMPILA ACOLO UNDE TREBUIE, PE O STICLA DE ULEI, CA TE ROADE FOAMEA. CAT DE PROSTITI SA FITI, PENTTRU A NU  VEDEA TOT CE SE INTAMPLA!!!!!!!!


Musafir

#21260 Re: Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

2014-05-29 09:16

#20946: - Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

#20944: - Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

Hai sa fim seriosi dom' Piperea!
Ce valoare are raportul dumneavoastra in fata justitiei ... nu cumva este egal cu ZERO?

Mai mult ... daca doriti: raportul dumneavoastra nu inseamna nimic, oricat te-ai stradui sa-l privesti si orice unghi ti-ai alege. Este lipsit de valoare juridica si dumneavoastra stiti foarte bine acest lucru. Este o insiruire de date preluate din Oltchim -  aparent fara discernamant, labartata, neprofesionist prelucrata, pe cca. 300 de pagini format A4. In mod normal ceea ce este scris in raport putea fi cuprins in maxim 120 de pagini. Raportul este lipsit de consistenta iar 75% din continut cuprinde descrierea procesele tehnologice ale instalatiilor Oltchim, o lista de furnizori de materii prime si o lista de clienti ai produselor fabricate de Oltchim. Si, cand spuneam "aparent fara discernamant", ma intrebam daca nu cumva datele mentionate mai sus (procesele tehnologice, porofoliul de furnizor, portofolil de clenti) nu au constituit cumva o "vanzare" mascata a unor date confidentiale care tin de secretul de serviciu si nu numai. Va rog sa reflectati ... dupa mine miroase a tradare!

Si va mai intreb ceva ... ce valoare are un raport intocmit de o comisie parlamentara in fata justitiei? Tot ZERO.

De ce nu spuneti ca raportul de care faceti atata caz acum - la un an si trei luni de la publicarea lui - a fost deja pus la dispozitia judecatorului sindic si a organelor abilitate sa cerceteze faptele si persoanele incriminate de dumneavoastra.
Ce s-a intamplat? Nu v-a bagat nimeni in seama? Nimeni, din cei abilitati, nu a dat valoarea pretinsa de dumneavoastra acelui raport?

Ca sa nu mai vorbim de ASTRA. Solicitarea dumneavoastra a fost facuta catre ASTRA tot acum un an si trei luni. Si ... la fel; nimeni nu da doi bani pe raportul dumneavoastra. Administratorulspecial al ASTRA va spus in mod clar:
- "administratorii judiciari ai OLTCHIM insista ca raportul intocmit de ei este documentul necesar si suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale;
- am analizat din proprie initiativa dosarul de insolventa al OLTCHIM cu scopul de a determina daca administratorii judiciari au initiat si, eventual, au finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii OLTCHIM in conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa;
- in urma analizei, nu am reusit sa identificam o astfel de actiune si pe cale de consecinta vreun drept de creanta castigat de OLTCHIM impotriva membrilor organelor de conducere acoperiti de polita".

SAH MAT dom' Piperea!

Acum fluturati securea razboiului! Pentru ce? Nu cumva vreti sa acoperiti impotenta dumneavoastra in administrarea judiciara a Oltchimului? Sau ... mai este ceva la mijloc ... sa zicem ca deja ati hotarit declararea FALIMENTULUI. Trebuie sa aiba de lucru si FAIRSOLVE?

NOTA - pentru cei care nu cunosc!
FAIRSOLVE - firma care se ocupa cu "tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită". Firma a fost fondata in anul 2011 si are urmatorii membrii fondatori (ultimii trei "activeaza" in Oltchim):

DRAGOS STANCA        LUCIAN DESPOIU     MIRCEA DEACONU     GHEORGHE PIPEREA    FLORIAN MATEITA

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/lucian-despoiu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/dragos-stanca.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/mircea-deaconu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/gheorghe-piperea.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/florian-mateita.jpg...


Musafir

#21261 PA! OLTCHIM: PROCEDURA DE SELECŢIE A OFERTEI ANGAJANTE BURSA 19.05.2014

2014-05-29 09:19


Musafir

#21262 Re: DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE ! OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-05-29 09:21


Musafir

#21263 Prefectul a solicitat protestatarilor de la Oltchim acte doveditoare dacă au fost sau nu plătiţi în

2014-05-29 13:23

Prefectul a solicitat protestatarilor de la Oltchim acte doveditoare dacă au fost sau nu plătiţi în 2013

Prefectul judeţului Vâlcea, Dumitru Gornoiu, a solicitat joi celor aproximativ o sută de disponibilizaţi de la Oltchim care protestează acte doveditoare prin care să argumenteze că 'au fost sau nu' plătiţi în momentul disponibilizării lor.

http://www.economica.net/prefectul-a-solicitat-protestatarilor-de-la-oltchim-acte-doveditoare-daca-au-fost-sau-nu-platiti-in-2013_80889.html

http://media.rtv.net/image/201309/w620/306958_oltchim_37666500.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


'M-am întâlnit cu foştii angajaţi ai combinatului care au afirmat cu fişele fiscale personale că Oltchim ar fi achitat plăţile compensatorii, dar că ei nu au primit niciun ban din aceste plăţi. Oamenii susţin că impozitul care apare pe fişa fiscală denotă faptul că ei ar fi beneficiat de aceste sume, dar în realitate nu au fost onorate. Oamenii au fost la Parchet şi la DIICOT, iar eu le-am cerut de urgenţă să îmi aducă dovezi concrete care să le susţină această afirmaţie destul de gravă din punctul meu de vedere. Dar dumnealor dacă pot dovedi acest lucru eu voi informa de urgenţă Guvernul care din instituţiile abilitate să facă cercetări în cauză', a afirmat pentru AGERPRES prefectul Dumitru Gornoiu.

Contactat de AGERPRES, directorul economic al SC Oltchim, Alin Smeu, spune că în respectivele fişe fiscale 'impozitele trecute sunt datorii în contul plăţilor compensatorii şi nu plăţi achitate'.

'Odată cu disponibilizarea celor 900 de salariaţi în anul 2013 acestora li s-au calculat drepturile băneşti potrivit contractului colectiv de muncă. Aceste drepturi au fost declarate la impozite şi taxe pentru a fi trecute ca datorii înregistrate faţă de salariaţi. Salariaţii au primit o adeverinţă în care li s-a menţionat valoarea netă pe care urmau să o primească. În fişele fiscale ale acestor oameni nu sunt trecute impozite ca şi cum ar fi plătite, ci este o raportare a acestor datorii pe care societatea le are de achitat', a precizat pentru AGERPRES Alin Smeu.

Întrebat de AGERPRES, directorul Direcţiei Generale Finanţe Publice Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu, dacă SC Oltchim a plătit aceste impozite trecute în fişa fiscală a răspuns 'că nu poate oferi detalii în acest caz potrivit Legii 161'.

Aproximativ o sută de disponibilizaţi au protestat joi în faţa sediului DGFP Vâlcea, solicitând lămuriri cu privire la mai multe sume trecute în fişele fiscale, după care au mers la DIICOT unde au ales să se pună o plângere penală împotriva conducerii Oltchim.

În anul 2013, un număr de 969 de salariaţi au fost concediaţi colectiv urmând ca aceştia să primească potrivit contractului colectiv de muncă salarii compensatorii.

În urma protestelor din primăvara acestui an în care oamenii solicitau plata acestor salarii compensatorii, reprezentanţii statului şi ai conducerii combinatului le-au răspuns că aceste plăţi sunt trecute la masa credală, Oltchim aflându-se în insolvenţă din ianuarie 2013, şi că urmează să le fie achitate în momentul privatizării combinatului.

Oltchim ar urma să fie privatizat pe 6 iunie.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-05-29 14:59



Musafir

#21265 Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

2014-05-29 15:14

http://www.indiscret.ro/articol-salariile-compensatorii-de-la-oltchim-intra-in-atentia-diicot

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3232.jpg...



Aproximativ 100 de disponibilizaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au pichetat, joi , sediile Direcţiei Generale Finanţelor Publice (DGFP)Vâlcea, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism(DIICOT) şi Prefecturii Vâlcea, acuzând compania care i-a concediat că le-a deturnat salariile compensatorii care li se cuveneau prin contractul colectiv de muncă, salarii pe care le-a raportat la FISC drept încasate şi impozitate.
de Marielena Popa

 

La prima oră, aceştia au cerut şi au primit de la DGFP Vâlcea adeverinţe fiscale, cu veniturile impozabile şi impozitate, pe anul 2013. Apoi, au solicitat procurorilor DIICOT Vâlcea să investigheze această situaţie.

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/th_art_3248.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reprezentanţi ai lor au fost primiţi de prefectul judeţului Vâlcea Dumitru Nicu-Cornoiu, care le-a cerut documente în sprijinul acuzelor lor. Acesta a precizat că va sesiza Guvernul, pentru lămurirea acestei situaţii pe care o consideră « în neregulă ». Indiscret în Oltenia a fost primul canal media care, în ediţia din această săptămână, a sesizat această situaţie.



Declaraţii contradictorii



Declaraţiile conducerii DGFP Vâlcea şi ale conducerii Oltchim sunt contradictorii, în această situaţie :

Directorul DGFP, Gheorghe Gogârnoiu, a opinat că, potrivit Codului fiscal, “ orice venit care a fost plătit sau urmează să fie plătit se impozitează “. Ca atare, a dat de înţeles că Oltchim ar fi plătit impozite pentru aceste salarii, însă, invocând legea confidenţialităţii, nu a oferit amănunte. Pe de altă parte, directorul economic al Oltchim, Alin Smeu, susţine că nu s-au plătit impozite pentru salariile compensatorii:” Oltchim a raportat ANAF ce salarii au de primit cei în cauză şi că umează să plătească aceste impozite “. susţine acesta.



De două ori păgubiţi



“Noi considerăm, că am fost prejudiciaţi. Figurăm, în evidenţele FISC-ului cu venituri pe care nu le-am luat, venituri mari. Nu numai că nu ne-au dat banii, dar copiii noştri nu mai pot beneficia, din această cauză, de burse la şcoli, la facultăţi, noi nu putem beneficia de alte ajutoare, pentru că este obligatoriu să prezentăm adeverinţele de venit, în aceste situaţii. “, a declarat unul dintre disponibilizaţii Oltchim.

Ei au angajat o casă de avocatură care urmează să îi reprezinte în relaţia cu instanţale şi DIICOT « Credem că au comis o infracţiune gravă, o infracţiune în grup, care ne-a prejudiciat. Am angajat o casă de avocatură care ne va reprezenta la toate entităţile pe care le-am sesizat şi urmează să le sesizăm », au mai spus disponibilizaţii care au participat la această acţiune.


Musafir

#21266 Disponibilizaţii de la Oltchim au protestat în faţa DGFP

2014-05-29 15:42

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/wp-content/uploads/2014/05/protestatari2.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 


Aproximativ o sută de disponibilizaţi de la Oltchim au protestat, joi, în faţa sediului Direcţiei Generale de Finanţe Publice (DGFP) Vâlcea, solicitând explicaţii cu privire la plata unor impozite care apar în fişa fiscală pe venituri şi pe care nu le-ar fi încasat.

În urmă cu o săptămână, salariaţii disponibilizaţi de la Oltchim din anul 2013 au primit fişele fiscale aferente anului trecut. În aceste fişe apar note cu privire la reţinerea impozitelor pentru plăţile compensatorii pe care aceştia nu le-au primit. În consecinţă, foştii salariaţi au venit joi dimineaţă la DGFP Vâlcea pentru a cere lămuriri cu privire la soarta acestor plăţi.

Directorul DGFP Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu, a declarat pentru AGERPRES, că ‘într-adevăr angajatorul a achitat impozite pentru plăţile compensatorii dar nu ştie dacă acestea au fost alocate combinatului’.

Gogârnoiu spune că există un articol de lege prin care ‘angajatorul are obligaţia de a plăti impozite şi pentru venituri încasate dar şi pentru venituri ce urmează a fi încasate’.

Nemulţumiţi de răspuns cei o sută de disponibilizaţi s-au îndreptat spre Curtea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea unde intenţionează să depună o plângere penală împotriva conducerii combinatului pentru a afla care a fost soarta plăţilor compensatorii care li se cuveneau în urma concedierii colective din iunie 2013.

Conducerea combinatului a motivat că nu au fost date aceste plăţi compensatorii şi că apariţia acestor impozite pe fişa fiscală este doar un simplu exerciţiu financiar.

În urmă cu o săptămână, disponibilizaţii de la Oltchim au organizat o serie de proteste în faţa sediului Prefecturii din Vâlcea solicitând achitarea plăţilor compensatorii care le-au fost promise în 2013 în momentul concedierii colective.

Reprezentanţii statului, prefectul de Vâlcea cât şi conducerea Consiliului Judeţean, le-au transmis acestora că plăţile compensatorii au fost trecute la masa credală, Oltchim în insolvenţă din ianuarie 2013, şi că urmează să le fie achitate acestora în momentul privatizării combinatului.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este cel mai mare agent economic din judeţ şi urmează a fi scos la privatizare pe 6 iunie. AGERPRES


Musafir

#21267

2014-05-29 16:15

"Reprezentanţii statului, prefectul de Vâlcea cât şi conducerea Consiliului Judeţean, le-au transmis acestora că plăţile compensatorii au fost trecute la masa credală, Oltchim în insolvenţă din ianuarie 2013, şi că urmează să le fie achitate acestora în momentul privatizării combinatului."

 

 

FALS si UZ de FALS, banii nu sunt la masa credala. N-am fost instintati si nici nu ni s-a cerut acordul pentru asa ceva. Nici nu aveau cum, deoarce acesti bani au fost dupa intrarea in insolventa conform CCM (Contractului Colectiv de Munca) oferite la plecarea disponibilizarii colective, masa credala fiind la data intrarii in insolventa si avem blocati  banii deturnarilor de fonduri catre CAR si banci, care nu au ajuns la acestia, plus restantele aferente anului cu pricina..., care exista in hartiile care le detinem fiecare dintre noi la plecare...

 

CONFORM HARTIEI DE LA ANAF SE DOVEDESTE CA NU SUNT LA MASA CREDALA, ELE FIIND CA SI IMPOZITATE SI VIRATE NOUA, O ALTA INCALCARE A LEGII, NOI NE INTRAND IN POSESIA BANILOR!!!!!!!!!!!!!

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3232.jpg...


Musafir

#21268 Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-29 17:52

#21247: - Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Mai "desteptul" clasei , tu poti sa ceri orice ca nu te doare tasta de la calculator , dar gandeste-te ca treiesti in Romania .

Stai de un an de zile prin tribunale si nu ai nici macar o hotarare si nu oricum, intr-un proces pe legislatia muncii care are prioritate. Vei mai sta un an de zile cu plangerea penala si inca un an in care vei spera ca iti vei lua banii si apoi gata.

Ai uitat ce ti-a spus dl. deaconu sau cum dracu il cheama "schimbati avocatii, stramutati procesul ca oricum nu ati castigat nimic pana acum". Cu alte cuvinte sau in traducere romaneasca " puteti sa schimbati avocatii sa stramutati procesul ca pretutindeni sunt oamenii nostrii"

Tu chiar nu realizezi ca se stie pana cele mai inalte niveluri inclusiv politice.

In tara asta nu exista dreptate pentru omul de rand. Dreptatea e doar pentru cei pe care tu i-ai votat si o mai si interpreteaza cum vor ei.


Musafir

#21269 Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-29 18:00

#21268: - Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Ma "desteptul" caravanei, balamucule, citeste tot. Taci ca te faci de ras, pe bune, dar vad ca esti in urma cu evenimentele si faptele. Restul nu stau sa-ti dau tie explicatii, oricine ai fi tu.... BAGA NASUL SI CITESTE.


Musafir

#21270 Re: Re:

2014-05-29 18:01

#21238: - Re:

"CERNEV NU S-A DAT LA FUND DAR A OBSERVAT CA OAMENI SINT LASI ,OAMENI NU SUSTIN PE CINE TREBUIE ,OAMENI SINT PERVERSI SI SE VIND PT DOI BANUTI SI CHIAR DACA VOR VEDEA DECIZIILE DE INCETARE A ACTIVITATI LA OLTCHIM EI TOT MAI CRED IN INTEGRATA LUI DICULOIU
MORALA CA SA AI OAMENI LINGA TINE TREBUIE SA LE IEI BANI SI SA AI MINTI"

Poate s-a dat la fundul tau si nici nu ai simtit pana acum. Tu poate esti ala care era dispus sa se vanda pentru postul de administrator la Fedelesoiu sau poate acelasi care a vrut sa se vanda la referenduum pentru niste maruntis si poate esti ala pentru care nu contau angajatii acestei societati si nici greutatile lor ci doar interesul tau de moment.

Duceti-va dracu cu sindicatele voastre cu tot si cu liderii vostrii de cacat , niste tradatori ordinari indiferent cum s-ar numii ei.

Nemernicii dracu, nu au facut nimic altceva decat sa incaseze cotizatia si sa tradeze cauza celor care i-au sponsorizat atatia ani.

Nota: Nu m-am referit numai la Cernev

disponibilizat

#21271 pitestiul???

2014-05-29 18:28

Ce face pitestiul ???? doarmeee??? sau asteapta judecata?? ca vor pierde!!!

Musafir

#21272 Re: pitestiul???

2014-05-29 18:37

#21271: disponibilizat - pitestiul???

Noi Pitestiul, ti-am scris omule. Citeste si nu rastalmacii. Ai si video, poate nu intelegi.

http://www.argestv.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12556:fostii-angajati-ai-oltchim-cer-salariile-compensatorii&catid=1:stiri&Itemid=8

Fostii angajati ai Arpechim continua lupta cu conducerea combinatului. Acestia sustin ca salariile compensatorii promise, au fost oferiti de catre stat, doar ca nici pana in ziua de azi, banii nu au ajuns in conturile lor.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=lnRp0VlIjEU

disponibilizat

#21274 Re: Re: pitestiul???

2014-05-29 19:39

#21272: - Re: pitestiul???

Frateeee!!! alea sunt imagini de arhivaa!!! voi ce faceti acum ??? nu va vad in strada!!! LASILOR !


Musafir

#21275 Re: APEL CATRE DISPONIBILIZATI:

2014-05-29 19:46

#21273: - APEL CATRE DISPONIBILIZATI:

Ponta ne numără ouăle....

http://www.academiacatavencu.info/featured-home-2/ponta-ne-numara-ouale.html

LA PUSCARIE CU TINE SI SOCRU-TAU, MARSSSSSSSSSSSSSS DUPA NASTASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

http://www.academiacatavencu.info/wp-content/uploads/2013/08/AC_33-8-859x1024.jp...