Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Re: Re: bai tarane
#11683: bebe draghici - Re: bai tarane - suna-ma pe mine Ghioca: 0753986662
Cel care-ti scrie tie este, mai mult ca sigur, personajul {care mai nou se crede milica - sef la transporturi, spre rusinea adevaratului sef de la transporturi} arogant pana la maxima prostie si de trista amintire din istoria recenta a combinatului care inchidea DPB si disponibiliza salariatii de la DPB - inca de acum un an, care va trimitea "la munca", care va spunea ca "primiti salariu fara sa faceti nimic" si care va spunea ca are "mana libera sa va prinda pe toti" - considerandu-va pe toti HOTI.
Are ce are cu colegii lui de la transporturi tocmai el, care din doua in doua saptamani, mergea cu vl 23 cch la revizie, adica "la papuseala" asa cum zice el mai jos. Vorba aia "HOTUL STRIGA HOTUL"! Lupul isi schimba parul dar NARAVUL ... ba. A ramas la fel ca la miniera Berbesti si ca la Mopariv.
Si ... are dreptate: vinovat este Roibu pentru ca a angajat in combinat asemenea specimene ca Ghioca si Cernev, intinzandu-le o mana si punandu-le o paine in mana dupa ce au fost "exmatriculati" - primul de la Mopariv si al doilea de la USG si cartel alfa!
====================================================================================
Emil
#738 Drept la replica
2013-02-01 00:50Am mina libera sa va prind pe toti.
#1319 Raspuns la nesimtirile scrise
2013-02-23 13:02Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.
bai copii !
Spor la scris
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal:
Musafir
#11706 Re: pt toti
2013-11-15 17:07
#11674: MM - pt toti
jurate sa moara mata si copii tai ,daca eu fota am facut ce spuitu .dar roagate la d zeu sa ti fut muher ,cu tot neamul si sa te duci dupa copilul meu,jurata cernevistule muist,mincamiai pula cu iuda
SI APROPO
Reason for the removal:
Musafir
#11708 Re: REMUSACHE
2013-11-15 17:21
pt ghiocel;sa moara mata de tradator futute n guritas cu tot neamul tau ,jurate pe copii tai ca eu fota,am facut s au am mintit cu ceva#11675: MM - REMUSACHE
Reason for the removal:
Musafir
#11711 Re:
2013-11-15 17:26
#11676: TESA -
pt tesa;sa mi sugeti puuula trintorilor ,futuva n gura ca mincati bani oamenilor de rind,sugeti pula tesaistilor toti dar toti ,sa va futa fota prin gurite
UN LUCRU BUN
SUNT CONVINS
Reason for the removal:
Musafir
#11722 Re:
2013-11-15 17:57
#11676: TESA -
deci ;bagamiasi pula n mata;m am dus la d nul talpa si i am spus ca acest nenorocit de CERNEV a trecut la linsajul meu cu;tugurin ,cu tine boule si muistule de ghiocel,dar si cu paza care a venit peste mine fara motiv ;[santaj]acesti paznici au fost trimisi de cernev [angajatii de la disain ro]nu stiu denumirea corecta,darTRADATORILOR [MUISTULE DE GHIOCA NU TE MAI IERT],MAI FORTAT SA L BAG LA ANANGHIE PE CORNEL DIN PAZA ,PROSTULEEE,CERNEV ERA DE SERYICIU CACANARUL PULII MELE,ai inteles muistule istoria acestui an,am martori sefii [bagamia si pula n mata]cind am vorbit dupa aceea cu cacatul de talpasanu si i am spus cine este tiganul de cernev si ca eu fota nu voi permite ca voi nenorocitilor drogati [grevisti pulii mele],sa patesc ce a patit d nl diculoiu;[stie tot combinatul],v oi parasi locul de munca;sa te fut in gura ,hai paaa
Re: Re: Re: Re: Re: Pirvu
#11690: prea curviosul..... - Re: Re: Re: Re: Pirvu
nu ameninta boule
M-AM SATURAT
fi atent ghiocel la fota;sa moara mata sii coopii tai daca spui adevarul,dar sa moara si nevastata s
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.