Cerem CCR transmiterea la TV a Sedintei din data de 21.08.2012

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem CCR transmiterea la TV a Sedintei din data de 21.08.2012


Musafir

#101

2012-08-20 12:47

O excelenta idee.Sa vedem de ce basescu a fost la unguri.V-a vota reprezentantul ungurilor alaturi de poporul roman ?Sau v-a vota conform intelegerilor basescu - orban

Musafir

#102

2012-08-20 12:50

In spatele loviturii de stat se gasesc Iliescu si Voiculescu. Vazand ca se apropie deciziile finale in marile dosare de coruptie au incercat si aproape au reusit sa dea o lovitura grava democratiei! Priviti romani, ascultati cu atentie si va cruciti! Iata de ce ne-au suspendat presedintele! Pentru a pune Ponta premierul PASTE / COPY PASTE sef politic la DNA! Dati mai departe filmuletele prin facebook sau twitter ca merita ! youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs (acest filmulet fusese sters deoarece avusese 52200 de vizualizari sub un alt cod hZw8DTIseSE 52200 vizualizari), youtube.com/watch?v=D1-K8s2NyNo .Merita sa le vizualizati si ascultati!

Musafir

#103

2012-08-20 12:51

Ioan RUS recunoaste cu subiect si predicat actiunile criminale ale guvernului USLamist! Iar un apropiat al lui Victor Paul Dobre ii spunea sa plece din acel GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT! INCREDIBIL! Romani votand in toamna USL adica PSD (PNL nu mai exista) veti alege pe urmatorii: Iliescu inca nejudecat pentru crimele de la Revolutie si mineriade si autorul MARELUI JAF asupra economiei Romaniei, Voiculescu, Patriciu, Vantu, Ioan Nicolae, Nastase, Ponta, Dan Ioan Popescu, Vacaroiu, Tariceanu, Antonescu, Vanghelie, Voicu si mafia din Justitie, Rovana Plumb, Daciana Sarbu, Adina Valean, Bogdan Olteanu, Mitrea, Hrebenciuc, baronii PSD din judete ca de exemplu Mocanu, Dragnea, Boscodeala, Mazare, Nicusor Constantinescu, Nicolescu de Arges, Oprisan de Vrancea si lista nu mai poate suporta enumerarea. Astia va spun ceva? Numai bogatiile lui Nastase si Patriciu intrec cu mult bogatiile tuturor PDL-istilor. PSD-ul cu prelungirea (PNL+PC) nu este un partid politic de stanga, nu este nici macar un partid politic, este un grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni. PSD-ismul insa este o stare de spirit, cea mai conceptualizata, concretizata si abjecta reprezentare a infractionalitatii, a tradarii de neam. Ea are priza in zonele cu persoane cu grave carente intelectuale si morale. Asa cum este fundamentalismul islamic, wahhabismul, pesedismul este sursa de teroare si crima organizata. Oficinele sovietice se folosesc de acest flagel in lupta lor de a distruge Romania. Rtv la patrat , a3, cotidianul.ro, cozile lor de topor incita la distrugerea statului.
Tralala

#104 ...

2012-08-20 12:51

Credeti ca CCR-ul o sa fie de acord cu aceasta petitie? Facem pariu ca Traian Basescu o sa fie ascuns pe sub masa cu plicurile pregatite sa dea prima dupa luarea deciziei.Doamne , scapa=ne de acest ingrat.

Musafir

#105

2012-08-20 12:51

CSM sa se autosesizeze din nou asupra presiunilor

Victor Ponta este un PeNaL! El face parte din puterea executiva si exercita presiuni asupra puterii JUDECATORESTI! Procurorii fac parte din puterea judecatoreasca si au primit mii de sesizari cu privire la nereguli (furturi) la referendum - vezi ora 23.00 de inchidere a urnelor (pentru prima oara din istoria postdecembrista), neacceptarea camerelor de luat vederi decat pentru elevii de liceu si capacitate desi procesul de vot s-a desfasurat in aceleasi sali, presiunile puse asupra membrilor PDL din comisiile de votare precum si asupra societatii civile care dorea un vot transparent. De ce atata frica daca nu ai incalcat legea?

Musafir

#106 S-a furat la greu la referendum!

2012-08-20 12:53

Stiti cate voturi au luat USL+PSD la primari? 4,45 milioane. Oare cate voturi mai sunt pana la 7,4 milioane? Cate voturi furate va fac pe voi uslasi ca fiind vointa populara? O sa aveti mari surprize cand capii (baronii) din judete vor da cu subsemnatul pe la DNA! Asta numiti voi vointa populara cand oameni care nu au votat au votat altii in locul lor, cand s-a votat cu autobazele intregi prin cate 3 judete, cand s-a votat la ceas de noapte pentru prima oara in perioada postdecembrista (adica ora 23.00), cand s-au facut presiuni extraordinare pe bietii tarani mergandu-se din poarta in poarta ca sa voteze cu urnele mobile ca daca nu vor vota or sa aiba ei de-a face cu "mafia" locala, cand s-a votat ultramultiplu in judetele controlate mai ales de baronii PSD? Cat de cinstit a fost acest referendum? Oare Curtea Constitutionala va lua in seama sutele de mii de morti care totusi au votat? Oare Curtea Constitutionala va lua in calcul copiii care au implinit 18 ani pana la 10.07.2012 ? ETC, ETC, ETC

Musafir

#107

2012-08-20 12:54

DNA va vine de hac, ce ati vrea sobolanilor? Sa furati ca-n codru si sa nu dati socoteala? Este momentul sa rezolvam odata pentru totdeauna ciordeala la vot. Altfel lucrurile se perpetueaza mai departe dupa obiceiul licentiat de PSD timp de 22 de ani. USL-ul, dar si anumite institutii care au favorizat frauda, au intrat in vrie!
Iata un exemplu foarte concludent: pe 15.08.2012 in jurul orei 11 si 30, pe postul RTV (al lui Sebastian Ghita ), era invitat sindicalistul politist Coarna. Acesta era foarte revoltat de faptul ca procurorii au inceput o campanie..."impotriva cetatenilor care si-au exprimat dreptul de vot", de intimidare si culegere de date cu caracter confidential, ca de pilda intrebandu-i cu cine au votat si alte aberatii!!! Mai mult decat atat, spunea ca de fapt ar trebui anchetati PDL-istii care ar fi stat in preajma sectiilor de votare pentru a-i obstructiona pe cei care doreau sa voteze!!! Iata oameni buni cum angajati ai Ministerului de interne, de fapt activisti USL, se opun cercetarii hotiei din Romania. Rog organele procuraturii sa se sesizeze in legatura cu aceste declaratii de la emisiunea RTV. Tot acest individ sustinea ca anchetarea fraudelor ar trebui facuta de politie ! Adica politia sub ochii carora, si uneori cu incuvintarea tacita, se desfasura spectacolul sinistru de furt multiplu sub diverse forme. In aceiasi emisiune a intrat prin telefon si supermanul ziarist Bogdan Chiriac (activist USL, si ce o mai fi acest individ dubios) - care a lansat urmatoare sugestie catre putere: guvernul si parlamentul, care au o majoritate lejera, sa se adune si sa dispuna masuri de oprire a acestui"abuz"din partea procuraturii??? Adica, eventual, sa dea o ordonanta de urgenta prin care (ca si in cazul CCR) sa ia dreptul justitiei de a mai ancheta fraudele de la referndum!!! Oameni buni, in ce tara traim? Si in acest caz se impune o sesizare din oficiu a parchetului. Cum de altfel se impune si in cazul acelui personaj depasit de vremuri, Dogaru.
Puterea judecatoareasca este o putere independenta in stat, cum sa comande parlamentul ce activitati sa intreprinda si ce nu, pentru a implementa statul de drept?
Cand un stat UE este condus de o asemenea adunatura de oameni, care nu au nimic cu democratia, sa nu ne mai miram ca toata lumea civilizata se ingrijoreaza. La propriu. Cei care au pus la cale fraudarea referendumului, refuzand orice mijloace de prudenta, chiar prin lege (refuzul de a instala camere de supraveghere, prelungirea programului pana la ora 23, turismul electoral si multe altele) trebuie sa raspunda. In primul rand organizatorii furtului, si mai apoi cei care s-au lasat manati ca o turma spre incalcarea legii. Dar nici acestia nu au nicio circumstanta atenuanta, pentru ca pe televiziuni au fost avertizati ca votul multiplu se pedepseste cu puscaria.
Valentin Teodorescu

#108 Patronul MARELUI JAF - ION ILIESCU

2012-08-20 12:57

In martie 1990 Ion Iliescu a adunat la o masa 12 (douasprezece persoane). El s-a asezat in mijlocul lor considerandu-se Iisus Christos. Si a grait astfel: cei sase din stanga mea vor forma partide de stanga iar ceilalti sase din dreapta mea vor forma partide de dreapta. Eu, Ion Iliescu voi conduce politic Romania si va voi ajuta sa puneti mana pe economia tarii!!! Cine se afla in stanga patronului MARELUI JAF? Petre Roman, Barladeanu si patru "necunoscuti". Cine se afla in dreapta patronului Marelui Jaf? Reprezentanti ai partidelor de "opozitie". Pe patru dintre ei nu ii cunosc dar ceilalti doi au fost Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.Cine sunt cei mai bogati oameni din Romania??? Nu securistii si comunistii apropiati lui Ion Iliescu? Petre Roman atunci cand a fost prim minstru a afirmat ca industria lui Ceausescu este o masa de fier vechi!!! Ce s-a intamplat cu fabricile si uzinele patriei? Au fost taiate la fier vechi. Chiar daca Romania era bombardata de NATO nu erau rase de pe fata pamantului fabricile lui Ceausescu asa cum au facut astia!!!
Sylvie

#109

2012-08-20 12:57

Este ne necrezut pâna unde se poate ajunge,adica daca nu mai am buletin românesc , dar sunt cetatean român nu am dreptul sa fiu pe listele electorale .
Este strigator la cer, degeaba a fost revolutia din 1989.
Valentin Teodorescu

#110 IN MEMORIAM - CRIASTIAN PANAIT SI LUMINITA SEGA

2012-08-20 12:59

USL a apelat la CCR in privinta dosarelor lui Nastase, in privinta a tot ceea ce nu ii convenea in vreo lege! Acum doreste sa sara peste deciziile curtii! USL doreste RESTAURATIA! Cine nu-i cu noi este impotriva noastra si trebuie mazilit atat la propriu cat si la figurat: vezi cazul Ceausestilor, cazul procurorului Panait, cazul procuroarei Luminita Sega. Pe Luminita Sega au vazut-o cei mai buni doctori romani si austrieci. Nu i-au gasit leac si astfel a aparut ipoteza potrivit careia a fost otravita lent. In urma cu sase ani, corpul fostei procuroare a fost deshumat. Sotul indoliat a acceptat cu greutate necropsia, iar procedurile facute de legisti, in public, au fost socante! Prin rezolutia nr. 108/P/2003 din 21.04.2003, semnata de procurorul Luminita Sega, Sectia de Parchetul General a dispus extinderea cercetarilor impotriva inculpatului Sorin Ovidiu Vantu pentru: instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, uz de fals, fals in declaratii, instigare la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani. Luminta Sega a murit in 2006, dupa un an si trei luni de suferinte crunte, iar diagnosticul pus de mai multe clinici din Occident a fost “intoxicatie sistematica cu aluminiu”, deci otravire lenta.

Musafir

#111

2012-08-20 12:59

Ba ai dreptul sa fii pe listele electorale suplimentare. Ce e asa greu de inteles?

Musafir

#112 Premierul PASTE / COPY PASTE

2012-08-20 13:00

Clasa politica romanesca este mai presus de Constitutie! Aceasta clasa politica mizera considera poporul roman ca pe slugile lor! Ei au drept de viata si de moarte asupra noastra! Pana acum ei aveau justitia lor noi pe a noastra, ei furau la greu noi abia ne puteam creste copiii, ei se lafaie in bogatii iar noi suntem muritori de rand si multi dintre noi muritori de foame! Intreb si eu de unde atata bogatie la Adrian Nastase? Copiii lui sunt mai presus de copiii mei? Nicidecum. Doar ca ai lui copii si celalalte 4-5 generatii nici nu mai au de ce sa muncesca! Atata bogatie a adunat Adrian Nastase si spun clar: cea mai mare parte a averii colosale a facut-o din FURT! L-as intreba pe Andrei Nastase de unde a avut atatia bani sa-si cumpere ultimul tip de AUDI de fitze? Cu ce viteza circula el pe Kissellef si nu-si pierde carnetul? Ei sunt mai presus de Noi dragi romani! Ponta este uzurpator de drepturi constitutionale si un plagiator ordinar! Ce cauta el in anticamera Curtii Constitutionale impreuna cu Corlatean si Dusa? Sperau sa-i sperie pe judecatorii Curtii? Acum ii asmut pe oamenii lui Dogaru sa faca presiuni asupra CCR!

Musafir

#113 Mai este unul gras de trimis la racoare! http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs

2012-08-20 13:02

Romani mai este unul foarte gras de trimis la racoare! Pisoiul FELIX! Atentie JUSTITIE ca sa nu va scape!
Iata care este adevarata miza a demisiei varanului turnator Felix Voiculescu!
Dan Voiculescu avea termen pe 29 iunie la Inalta Curte in dosarul de coruptie cu Ministerul Agriculturii. Dosarul se apropia de final, sentinta putind fi pronuntata in curind. Prin demisia din Senat, Dan Voiculescu isi pierde calitatea de parlamentar si nu mai poate fi judecat la Inalta Curte - instanta la care e acum dosarul, ci de o instanta inferioara.
Faptul ca instanta superioara, adica ICCJ a demonstrat ca nu mai tine cont de gradul de notorietate al inculpatului, l-a speriat pe Voiculescu.
De aceea a renuntat la functiile politice pt a putea fi judecat de niste instante inferioare, adica de niste judecatori "mai mici" pe care el ii are la mana! Priviti la linkul http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs care apare primul in motorul de cautare si va veti dumiri!
Asta a fost de fapt toata smecheria.
Fuga de judecatorii de la ICCJ si retragerea "La Curtea de Apel unde jupana este Viorica Costiniu! Va spune ceva acest nume sinistru? A dat verdict favorabil lui Vantu si a influentat si o alta judecatoare sa dea acelasi verdict! La Curtea de Apel Bucuresti se albesc cei de teapa varanului Turnator Voiculescu! Acum vom avea un ministru al Justitiei in persoanei de trista amintire Mona Pivniceru buna prietena a Vioricai Costiniu, Lidiei Barbulescu, Rodicai Stanoiu si grupurilor de interese de la Iasi! Curat murdar! http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs

Musafir

#114

2012-08-20 13:03

Vreau sa vad arestari, catuse vreau pentru cei ce au votat multiplu, pentru cei care au scris un cnp si au votat in numele oamenilor, pentru saracii batrani de la tara care erau amenintati ca daca nu voteaza vor avea de tras cu primariile USListe, pentru alienatii mintal care au votat ca la Socola incat au mai cerut pe langa 200 de pacienti inca 700 de buletine de vot, pentru romanii din diaspora care nu au fost luati in calcul la numarul din listele permanente etc

Musafir

#115 Mona Pivniceru bomboana de pe coliva guvernului USLas!

2012-08-20 13:05

Mona Pivniceru ar trebui exclusa din Magistratura!
1) A fost artizana grevei din Justitie cu grave consecinte economice si umane;
2) A fost prezenta la sedintele PeNaL;
3) A urcat in masina lui Adrian Nastase in care se afla sefa de cabinet a acestuia, prietena buna atat cu familia Nastase cat si cu Mona Pivniceru;
4) are de la Iasi un grup de prieteni penali mai mult decat suspecti din PeNaL.

Musafir

#116 MARELE JAF - OPERA LUI ION ILICI ILIESCU

2012-08-20 13:07

Iata cine a condus Romania dupa Revolutie:
1) 1989 - 1996 - Ion Iliescu - mineriade si inceputul MARELUI JAF (s-au dat decrete si legi in acest sens – decretul lege nr.9/31.12.1989 semnat Ion Iliescu– care abroga L nr.19/1968 cu privire la regimul juridic al terenurilor fara constructii din perimetrul construibil al municipiilor si oraselor – cine a pus mana pe intravilanele tarii?- inflatie puternica 300 la suta pe an) ;
2) 1996 - 2000 - Constantinescu – un don QUIJOTTE care a declarat ca l-au infrant serviciile secrete ale lui Iliescu - iarasi mineriade si inflatie si mai si ;
3) 2000 - 2004 - Ion Iliescu presedinte - Adrian Nastase premier - in aceasta perioada s-au facut cele mai mari jafuri - ati auzit de Musetescu (Dumnezeu sa-l ierte si pe morti sa-i vorbesti numai de bine)si secretarul sau de cabinet domnul Victor Ciutacu? Da Victor Ciutacu. Ati auzit de Necolaiciuc? A fugit in America, dupa ce a furat de la CFR 70 milioane euro. Ati auzit de privatizarile Petrom OMV (rezervele date austriecilor pana in 2014 – GRATIS), IPRS Baneasa (dat pe gratis lui Haissam), ALRO Slatina, Siderurgica Galati, Petromidia etc?
In perioadele mentionate presedintele, primul ministru si sefii camerelor Parlamentului erau de aceeasi coloratura politica ;
4) noiembrie 2004 – noiembrie 2008 - fiti atenti la cei ce au condus institutiile statului in aceasta perioada - Traian Basescu – presedinte - PD, Tariceanu premier - PNL, Adrian Nastase - sef al Camerei Deputatilor - PSD, Nicolae Vacaroiu - sef al Senatului iar din 2008 sef al Curtii de Conturi – PSD ;
2005 - 2007 guvern PNL – PD – UDMR - PC ;
2007 - 2008 guvern ultraminoritar PNL-UDMR cu sprijun obscur PSD ;
- in noiembrie 2008 Tariceanu a dat, miseleste o parte din rezervele de petrol si gaze din Marea Neagra pe 30 de ani firmei de apartament Sterling.
Traian Basescu ii incurca si au vrut sa-l demita in 2007 pentru ca nu le punea pile la procurori dar mai ales pentru ca a stopat privatizarile strategice in CSAT in 2006.
5) 2008 dec – oct 2009 Guvern Boc PDL-PSD;
OCT 2009 - guvernul Boc este picat, Romania lasata de izbeliste 2 luni prin plecarea PSD de la guvernare si prin neacceptarea unui prim ministru al PSD-PNL – Johannis de catre presedinte;
6) 6 dec 2009 – 2011 - Guverne Boc – s-a inceput reforma statului pe Platforma unei Constitutii facuta dupa chipul si asemanarea lui Ion Iliescu – aceste guverne si-au asumat raspunderea in perioada de criza mondiala;
7) 2009 - Traian Basescu este reales presedinte al Romaniei
8) 2009 - 2012 Inceputul reformelor in statul roman cu putinele resurse ramase dupa Marele Jaf ;
9) 2012 - Suspendarea pentru a doua oara a presedintelui Basescu de catre cei 256 penali! Vor sa puna mana pe JUSTITIE deoarece arestarea lui Nastase i-a speriat foarte tare!

Musafir

#117 Cine i-a ales sa raspunda si sa nu se mai planga!

2012-08-20 13:09

Ne plangem ca educatia, sanatatea, justitia, au ajuns unde au ajuns? Trebuie sa ne purtam crucea. Nu noi am votat in majoritate pe Tovarasul Ion Iliescu si apropiatii lui care PREMEDITAT au pus in aplicare si au reusit MARELE JAF? Acum PSD+PC+PeNaL controleaza marea majoritate a masmedia din Romania iar Ion Iliescu prin oameni interpusi in cele mai inalte functii in statul roman controleaza inca Romania (Antonescu, Ponta, 4 membri CCR, Vacaroiu sef la Curtea de Conturi, Bogdan Olteanu viceguvernator la BNR etc). Cum va explicati de ce s-a unit PSD cu PC? Dar PC cu PNL?? PC un partid cu 3 televiziuni, cu un imperiu media si cu nici 2 la suta in increderea populatiei? Pentru a prosti in continuare acest popor. Acum sunt rafinati, umbla la psihicul romanilor ca sa fie dezamagiti in aceasta perioada de criza pentru Uniunea europeana si nu numai. Prin natura serviciului am fost in multe zone rurale si oamenii imi povestesc cum PSD-istii de-a lungul anilor mergeau si votau cu autobuzele din sectie in sectie. Sau cum acestia cerseau voturile cu bani, pungulite, pelerine, galeti de unica folosinta, un mic si o bere, telefoane mobile etc. Oameni buni treziti-va , fiti optimisti si iesiti la vot in toamna. Votul fiecaruia dintre voi conteaza. Ion Iliescu patronul MARELUI JAF si varanul turnator Voiculescu se afla la butoanele USL . Romani ati uitat de Nastase 1001 case, de Musetescu, de Patriciu, de Tariceanu, de Dan Ioan Popescu, de Necolaiciuc care a jefuit CFR, de securistii Voiculescu, Copos, Catarama, de fiii de generali si securisti Mircea Geoana si Oprescu? Fiti optimisti romani si mergeti in toamna la vot. Votati orice numai USL nu. Daca votati USL va faceti partasi cu MARELE JAF facut de Iliescu si ai lui, Romania va regresa pentru inca 20 de ani. Ne-au aratat ce au facut si cum au praduit tot, agricultura, economia rasa de pe fata pamantului si vanduta la fiare vechi, vanzarea rezervelor de petrol si gaze terestre si maritime. Acum au izolat pur si simplu Romania pe plan international! Mai este ceva de spus?
Musafir

#118 Unde nu se intelege??

2012-08-20 13:10

Ce anume nu este clar in televizarea reunirii plenului CCR de maine?
In ce anume ar consta presiunea daca vorbim despre niste persoane integre,profesionisti adevarati,oameni fara pata?
I-ar putea deranja caldura degajata de lumini sau i-ar "incalzi" friga degajata de urmarile pe care le vor simti in caz ca nu vor executa ordinele?

Musafir

#119 Dinu Patriciu unul dintre beneficiarii Marelui JAF

2012-08-20 13:10

Dinu Patriciu, probabil cel mai bogat român, a fost confruntat nu numai cu o noapte în arest în mai 2005, ci şi cu finalizarea la 8 septembrie 2006 a dosarului „Rompetrol“ în care este învinuit, printre altele, de delapidare, înşelăciune, spălare de bani şi manipularea pieţei, soldate cu un prejudiciu de 7 milioane de dolari, conform procurorilor. În acelaşi dosar figurează şi „creanţa Libia“, în legătură cu care Dinu Patriciu este acuzat că în 1998 şi-a însuşit 85 de milioane de dolari, care ar fi trebuit să revină de drept statului român, în virtutea afacerilor derulate de Rompetrol în Libia, înainte de 1989. Judecarea pe fond a dosarului „Rompetrol“ începe în mai 2009, după trei ani de tergiversări. Vom mai aminti că, în octombrie 2005, Monica Macovei, pe atunci ministrul Justiţiei, a blocat privatizarea CET Midia în favoarea Rompetrol, cerând „clarificarea... modului în care a fost stabilit preţul de vânzare al acţiunilor“ şi a rolului de „mână moartă“ al Energy Holding, controlată de Buzăianu, la licitaţie. Latul se strange!!! Justitia lor se schimba!!!

Musafir

#120

2012-08-20 13:11

doar membrii ccr care au interese ascunse vor respinge aceasta petitie!

Musafir

#121 Dan Voiculescu - un alt mare beneficiar al Marelui Jaf

2012-08-20 13:11

Dan Voiculescu, patronul de facto al Grivco şi al trustului Intact, a fost timis în judecată de DNA la 4 decembrie 2008, împreună cu alte 12 persoane, pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. Procurorii îl acuză că s-a folosit de funcţia de lider al unui partid politic pentru a câştiga privatizarea, care i-a adus un teren de peste 36.000 de metri pătraţi în zona rezidenţială a lacului Băneasa, la un preţ „de 94,5 ori mai mic decât valoarea sa reală“, ceea ce a produs statului un prejudiciu de aproape opt milioane de euro. În ianuarie 2009, începe procesul „Loteria II“, în care fiica sa Camelia este învinuită, alături de fostul vicepremier George Copos, de manipulare a pieţei de capital. Pe de altă parte, încă din 2006, Traian Băsescu a denunţat public contractele obţinute de Grivco în domeniul energiei, în virtutea cărora compania lui Dan Voiculescu achiziţiona de la Rovinari şi Turceni energie la preţ de chilipir, pe care apoi o revindea la un preţ mare. În paralel, în ultimii trei ani, Dan Voiculescu s-a luptat cu CNSAS pentru a infirma verdictul emis definitiv în august 2006 privind calitatea sa de colaborator al Securităţii. Susţinut de avocaţii săi Sergiu Andon şi Călin Zamfirescu, socrul actualului ministru al Justiţiei, Dan Voiculescu tergiversează procesul printr-un lung şir de contestări şi excepţii de neconstituţionalitate, în ciuda probelor devenite publice (note informative în care Dan Voiculescu şi-ar fi turnat rude care voiau să fugă din ţară, colegi de studenţie şi, mai apoi, colegi de serviciu). La 31 ianuarie, 2008, Curtea Constituţională îi aruncă un colac de salvare şi declară neconstituţională Legea CNSAS. Guvernul Tăriceanu reduce apoi drastic atribuţiile CNSAS printr-o ordonanţă de urgenţă, dar CNSAS nu renunţă şi, în iunie 2008, cere instanţei să certifice calitatea de colaborator al poliţiei politice în cazul lui Dan Voiculescu. Si a fost dovedit de Inalta Curte de Casatie si Justitie dar nu a fost scos din Senat desi a dat cu subsemnatul ca nu a colaborat cu securitatea.

Musafir

#122 Atentie

2012-08-20 13:12

Vad ca PUROIUL BASIST a inceput sa ne improaste aici incepand cu postul 102.
Trebuie sa fie dati afara imediat de aici si din toata tara.
Nu va lasati scarbiti de mesajele lor jegoase.
DAca votul nostru de 7.400.000 inseamna influenatrea ccr atunci aceia din ccr care pupa cururi
basiste sa se duca dracului cu tot puroiul basesco-pdl.

Musafir

#123 Romania trezeste-te!

2012-08-20 13:13

Romania trezeste-te!!!! Cunoasteti care este inca lozinca Tovarasului Ion Iliescu ? Izolati PDL si pe Basescu ca sa punem din nou mana pe putere.” Si cateii lui s-au conformat. Ce observam acum? Ca PSD+PeNaL pun in aplicare acest plan diabolic. Romani nu va puneti aceasta intrebare simpla? De ce ataca aceste hiene pe presedinte inclusiv de la a doua sa investitura? Ca sa aiba PSD+PNL primul ministru si sa aiba acces la resurse. Mai este ceva de furat? Daaaaaaa. Rezervele de Sare si OLTCHIM de catre Voiculescu, Posta de catre Vantu, Romgazul de catre Patriciu. Cat despre resursele de petrol si gaze acestea au fost amanetate de Nastase si Tariceanu pe multi ani de acum incolo. Romani treziti-va! Justitia a inceput sa functioneze!! Chiar daca este un mecanism gripat!!! Arestarile vor continua. Stiati ca peste 25 de judete sunt controlate de mafiile tiganesti? Asa a declarat Nicu Paun, deputat al etniei rrome din Parlament.
bogdan

#124

2012-08-20 13:13

Suntem Romani sa nu uitam asta sa nu uitam cum au trecut semeni nostri de la comune si sate prin iarna trecuta cand guvernul Ungureanu a spus ca suntem puturosi si betivi, sa nu uitam ca nu avem unde lucra, sa nu uitam de cum ne sfideaza PDL-UL si guvernele lor, sa nu uitam de miliardele furate si de tit felul de abuzuri la adresa noastra, Sa nu ne lasam intimidati sa aratam cine suntem noi Romanii, nu uniunea ne da sa mancam, ba mai mult ne lasa sa murim de foame si ne distruge sanatatea si invatamantul
V.D.

#125

2012-08-20 13:15

Vrem o judecata dreapta si transparenta din partea CCR, Curtea trebuie sa tina cont Votul exprimat al Romanilor, Poporul este suveran, nu se poate trece peste vointa Poporului.!