Cerem CCR transmiterea la TV a Sedintei din data de 21.08.2012


Musafir

/ #107

2012-08-20 12:54

DNA va vine de hac, ce ati vrea sobolanilor? Sa furati ca-n codru si sa nu dati socoteala? Este momentul sa rezolvam odata pentru totdeauna ciordeala la vot. Altfel lucrurile se perpetueaza mai departe dupa obiceiul licentiat de PSD timp de 22 de ani. USL-ul, dar si anumite institutii care au favorizat frauda, au intrat in vrie!
Iata un exemplu foarte concludent: pe 15.08.2012 in jurul orei 11 si 30, pe postul RTV (al lui Sebastian Ghita ), era invitat sindicalistul politist Coarna. Acesta era foarte revoltat de faptul ca procurorii au inceput o campanie..."impotriva cetatenilor care si-au exprimat dreptul de vot", de intimidare si culegere de date cu caracter confidential, ca de pilda intrebandu-i cu cine au votat si alte aberatii!!! Mai mult decat atat, spunea ca de fapt ar trebui anchetati PDL-istii care ar fi stat in preajma sectiilor de votare pentru a-i obstructiona pe cei care doreau sa voteze!!! Iata oameni buni cum angajati ai Ministerului de interne, de fapt activisti USL, se opun cercetarii hotiei din Romania. Rog organele procuraturii sa se sesizeze in legatura cu aceste declaratii de la emisiunea RTV. Tot acest individ sustinea ca anchetarea fraudelor ar trebui facuta de politie ! Adica politia sub ochii carora, si uneori cu incuvintarea tacita, se desfasura spectacolul sinistru de furt multiplu sub diverse forme. In aceiasi emisiune a intrat prin telefon si supermanul ziarist Bogdan Chiriac (activist USL, si ce o mai fi acest individ dubios) - care a lansat urmatoare sugestie catre putere: guvernul si parlamentul, care au o majoritate lejera, sa se adune si sa dispuna masuri de oprire a acestui"abuz"din partea procuraturii??? Adica, eventual, sa dea o ordonanta de urgenta prin care (ca si in cazul CCR) sa ia dreptul justitiei de a mai ancheta fraudele de la referndum!!! Oameni buni, in ce tara traim? Si in acest caz se impune o sesizare din oficiu a parchetului. Cum de altfel se impune si in cazul acelui personaj depasit de vremuri, Dogaru.
Puterea judecatoareasca este o putere independenta in stat, cum sa comande parlamentul ce activitati sa intreprinda si ce nu, pentru a implementa statul de drept?
Cand un stat UE este condus de o asemenea adunatura de oameni, care nu au nimic cu democratia, sa nu ne mai miram ca toata lumea civilizata se ingrijoreaza. La propriu. Cei care au pus la cale fraudarea referendumului, refuzand orice mijloace de prudenta, chiar prin lege (refuzul de a instala camere de supraveghere, prelungirea programului pana la ora 23, turismul electoral si multe altele) trebuie sa raspunda. In primul rand organizatorii furtului, si mai apoi cei care s-au lasat manati ca o turma spre incalcarea legii. Dar nici acestia nu au nicio circumstanta atenuanta, pentru ca pe televiziuni au fost avertizati ca votul multiplu se pedepseste cu puscaria.