Cerem CCR transmiterea la TV a Sedintei din data de 21.08.2012


Musafir

/ #113 Mai este unul gras de trimis la racoare! http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs

2012-08-20 13:02

Romani mai este unul foarte gras de trimis la racoare! Pisoiul FELIX! Atentie JUSTITIE ca sa nu va scape!
Iata care este adevarata miza a demisiei varanului turnator Felix Voiculescu!
Dan Voiculescu avea termen pe 29 iunie la Inalta Curte in dosarul de coruptie cu Ministerul Agriculturii. Dosarul se apropia de final, sentinta putind fi pronuntata in curind. Prin demisia din Senat, Dan Voiculescu isi pierde calitatea de parlamentar si nu mai poate fi judecat la Inalta Curte - instanta la care e acum dosarul, ci de o instanta inferioara.
Faptul ca instanta superioara, adica ICCJ a demonstrat ca nu mai tine cont de gradul de notorietate al inculpatului, l-a speriat pe Voiculescu.
De aceea a renuntat la functiile politice pt a putea fi judecat de niste instante inferioare, adica de niste judecatori "mai mici" pe care el ii are la mana! Priviti la linkul http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs care apare primul in motorul de cautare si va veti dumiri!
Asta a fost de fapt toata smecheria.
Fuga de judecatorii de la ICCJ si retragerea "La Curtea de Apel unde jupana este Viorica Costiniu! Va spune ceva acest nume sinistru? A dat verdict favorabil lui Vantu si a influentat si o alta judecatoare sa dea acelasi verdict! La Curtea de Apel Bucuresti se albesc cei de teapa varanului Turnator Voiculescu! Acum vom avea un ministru al Justitiei in persoanei de trista amintire Mona Pivniceru buna prietena a Vioricai Costiniu, Lidiei Barbulescu, Rodicai Stanoiu si grupurilor de interese de la Iasi! Curat murdar! http://www.youtube.com/watch?v=392-VsmA4Bs