Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!
no comment
http://www.youtube.com/watch?v=fX40RsSLwF4
versus Suspendatu' si shleahta sa de infractori dinnspre Marele Licurici cum ii placa sa spuna... sau cum spunem noi 8,5 milioane...(din care 7,4 milioane DA!!!!!!!!!!!! sa plece....) cea mai avansata Democratie (SUA) !!!!!!!!!!
Petiție începe si se termina cu aceeași minciuna:
Uite ca acum Antonescu pregătește într-adevăr invalidarea românilor din afara granitelor. Iresponsabil, cinic, monstruos
Sa se ducaaa...unde a intarcat mutu iapa...am trait si pe vremea unui alt "stiutor de carte si cunoscator a toate " ! Tara asta nu-i vapor, cetateni ei nu-s marinari, si economia nu-i bisnita cu blugi , cafea si Kent ! M.S
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
prietene, sunt platit mai bine decat tine pentru ceea ce faci tu aici.
Stiu ca te roade acum .....nu pune la suflet poate poate......
Re: aiurea
#1141: vasile seicaru - aiurea
Nu te necaji, a luat tot Cocoana Udrea, EBA si ailalta, Videanu si altii...Nu mai este de furat....Au venit si ei la spartul targului. Chiar sunt prosti...de acu' e doar de platit datoria facut de Dl. Basescu pentru tara. Te bagi? Ce preferi 1cm de autostrada, o poseta sau o baie in super eco piscina (aici apa e rece de la izvor, au omis curentul prin sat , dar cu drumu' rezolvam,coboara zilnic Nea Nicu cu birja la drumu' tarii. il cunosc ne duce)?
Re:
ai dreptate, corect...boii sunt multi, sunt categoria vertebrate , deci au creier...spre deosebire de paduchii,din categoria paraziti fara creier, printre care te numeri si care sunteti suparati, ca nu-i mai suporta boii
DACII LIBERI
Re: DACII LIBERI
@Lucian
Decat Putin, mai bine Barosso, nu vreau sa fim iara sclavii rusilor, sa ne mai ia vreun tezaur. Zici dacii liberi, mai bine ziceai slavii sclavi :D.
Liberi sub Putin? Cam greu asa ceva!
Re:
E ok ca iti exprimi opinia! Si mai ok, ar fi sa scrii corect romaneste... draga Zoltan!
silvia
| This discussion has been closed. |