Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Re: de cate semnaturi avem nevoie
#2381: - Re: Re: de cate semnaturi avem nevoie
si atunci daca si ei se balbaie pe subiecte, noi ce putem face?
RATATA ESTI TU SA TE VAD MAINE LA MATE
This comment has been removed by the person who wrote it.
Înțeleg că au greșit mulți aici . Dar baremul este făcut la nivel de clasa a 8-a și atunci, răspunsul corect este C .
Re: NU!
Eu consider ca amandoua sunt corecte :
Daca topica propozitiei este cea corecta , aceasta va suna astfel : Dificultatea rasfoirii este ceea ce ma jeneaza.->predicativa
Daca lasam topica propozitiei aceeasi ( care este de altfel gresita) -> subiectiva
Eu consider ca trebuie punctati si elevii care au ales predicativa deoarece si ei au stat sa se gandeasca la aceasta propozitie. Eu una am stat un sfert de ora la asta...un sfert de ora din doua ore este ceva!!!
Re: Calmati-va
uau. iar logica ta e... minunata, mai. Merg la filologie. locul 1 pe judet la olimpiada de lb romana cu punctaj maxim. si-mi spui mie ca e vai de logica mea? de ce continuati sa jugniti?? EU VA SUSTIN! am semnat petitia si va sustin, dar nu mai fiti si voi asa de rautaciosi!
"Dificultatea rasfoirii este ceea ce ma jeneaza.", propozitia este PREDICATIVA deoarece se poate observa verbul copulativ "A FI" care este intotdeauna regentul unei SUBORDONATE PREDICATIVE!!!
Eu am zis ca e predicativa. Am considerat dificultatea subiect.
Re: Re: Calmati-va
Normal ca sunt si putine cazuri fericite, vorbeam la general... Sunt putine cazuri ca tine...
Re: Re: Re:
Corectorii n-au acces la barem. Baremul se da, iar corectorii corecteaza lucrarile dupa el.
Re: De ce mintiti?
Sti de ce...pentru ca in tara asta sunt si copii care nu beneficiaza de un calculator...Ce zici de asta? Stiai?
Poate ca nu...si de aici si acest comentariu...cel putin asa vreau sa cred..
| This discussion has been closed. |