Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Asta e ai pus subiectiva incearca sa iei nota mare si la matematica si sa dovedesti ca meriti locul ala la profiloul pe care ti-l doresti
revizuire barem proba romana EN 2012
Re: Re: de cate semnaturi avem nevoie
#2373: - Re: de cate semnaturi avem nevoie
Esti prost si gata! NU INTELEGI CA AMBELE RASPUNSURI SUNT CORECTE? Era un subiect de interpretare! Aveai de ales intre subiectiva si predicativa! Ambele sunt la fel de corecte:| INTELEGETI OAMENI BUNI CEI DE LA MINISTER ( mai ales ministrul) se balbaie cand vine vorba de subiecte ..
Re: Re: Re:
hei, si asta poate, dar de ce sa fim rautaciosi.. adica, eu ma gandesc la simplul fapt ca puteam si eu sa pun predicativa. asta e naspa.
Re: -
Cred ca tu esti defapt fraiera in toata situatia asta.Doar pentru ca elevii au ales sa gandeasca mai departe decat e nivelul vostru de capacitate sa intelegeti nu este un lucru rau sau gresit.
Re:
O sa dezvalui si eu o chestie mai putin cunoscuta de tine. Ieri la ora 13:42 era afisat baremul pe stirileprotv.ro. La scolile la care s-a dat examenul, probabil a fost afisat mai devreme.
Multumim pentru non-salanta cu care induci in eroare.
Re:
Daca o sa ne dea la fel si la mate.. pai ne intalnim la periferie.
Re:
Va sfatuiesc sa faceti contestatii dupa afisarea rezultatelor. Cred ca este cea mai concreta modalitate pentru a le da de gandit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: de cate semnaturi avem nevoie
#2373: - Re: de cate semnaturi avem nevoie
NU ACCEPT ca scrie in barem nu inseamna ca e si corect ,la CATI INCOMPETENTI SUNT IN MINISTER NU AM GARANTIA CA E CORECT
Calmati-va
Re: Re:
Contestatii pentru ce ? Daca baremul ramane acelasi, se fac contestatii in zadar. Corectarea tot dupa acelasi barem se face ;)
DEGEABA SEMNATI DE PE ACELASI CALCULATOR, RATATILOR! NU SE SCHIMBA NIMIC!
Re: Re:
Incearca sa faci rost de numarul de telefon al unui corector si sa-l intrebi cum a fost nu mai acuzati pe nedrept
| This discussion has been closed. |