Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re:
La 15:01 nu a vazut nimeni baremul in afara de corectori , am vb cu o doamna care a fost la corectat ....
Re:
Voi chiar credeti ca ministerul va schimba baremul, acceptand in acelasi timp ca a gresit in publicarea acestuia? NU! Nu se vor face de rusine pentru o petitie, stati linistiti. In plus, cumva trebuie sa fie departajati elevii, consider ca acesta e cel mai bun mod. Acceptati ca ati gresit, ce e scris in barem e sfant.
Draga Diana, gandeste-te ca poate cineva iti va lua locul la profilul pe care ti-l doresti, eu nu as semna :)
Re: Vai de matematica voastra
#2325: AcelasiEU - Vai de matematica voastra
Perfect de acord cu tine.
Sa fie punctata si varianta b.
Dreptate
Ia-o si prin inlocuire, -ceea ce- cu dificultatea. Dificultatea ma jeneaza, cine ma jeneaza? Dificultatea.
Re: Re: De ce mintiti?
ua, uita-te si tu la statistici. era doar o remarca. EU VA SUSTIN, frate! nu trebuie sa jignesti pe nimeni.
Predicativa
crezi tu ca nu te poate dezavantaja. poti sa pierzi locul la profilul pe care il vrei pentru ca altul care a scris predicativa are media maimare decat tine din cauza petitiei asteia. ;) gandeste inainte.
asd
P1 - Ceea ce ma jeneaza - subordonata ca il are pe ceea ce ca element
P2 - este dificultatea rasfoirii. - principala
Nu vad trebuie sau verbele alea ca sa fie subiectiva.
Re: de cate semnaturi avem nevoie
#2359: Teodor - de cate semnaturi avem nevoie
Voi chiar credeti ca ministerul va schimba baremul, acceptand in acelasi timp ca a gresit in publicarea acestuia? NU! Nu se vor face de rusine pentru o petitie, stati linistiti. In plus, cumva trebuie sa fie departajati elevii, consider ca acesta e cel mai bun mod. Acceptati ca ati gresit, ce e scris in barem e sfant.
| This discussion has been closed. |