Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: EVALUARE NATIONALA
#2073: catre omul fara minte - Re: EVALUARE NATIONALA
Mai stiu si eu cazuri ... ca mine de exemplu care am stat 15min. sa ganedesc raspunsul....
Re: EVALUARE NATIONALA
#2058: 12345 - EVALUARE NATIONALA
Comentezi doar ca sa te lauzi ca ai net...
N-ai aflat inca ? Aici discutam de limba romana, unde cuvintele pot fi interpretate in fel si chip..nu e mate..de asta oamenii asti au semnat petitia..
daca era o petitie de genul : hai sa fie 2+2=5, ca asa a scris copilul meu va dadeam dreptate..la romana nu e permisa ambiguitatea gramaticala...
examenul
"Ion Vianu
#7 Discutie Despre E-Book2012-06-25 18:05
V-as ruga sa nu va mai certati pe subiectul e-bookului meu pe care abia l-am cumparat si care este foarte usor,incat il pot purta in buzunar. Cand am compus acest magnific articol de revista,Kindle,am vrut doar sa va informez despre cat de bogat sunt si despre faptul ca am reusit sa-mi iau e-book. N-am vrut sa starnesc asa o cearta din cauza ca nu stiu sa leg o propozitie corecta,din punct de vedere gramatical. Semnat: Stimatul Vostru Vianu I." (acest dobitoc este autorul articolului care s-a dat la clasa a-8a la examenul national?...si mai vor sa fim destepti:|||
Nu mai fiti penibili
Re: Re: Re:
Uite aici cea mai adevarata fraza posibila... din pacate aici e Romania, cei care au gandit si au pus predicativa au gandit logic... unii au gandit poate chiar peste nivelul clasei a VIII-a... inca odata Romania dovedeste ca daca sti mai mult decat trebuie nu ai ce sa cauti la examen... daca esti prost iei nota mare, daca esti cu capu pe umeri trebuie sa platesti pentru asta :-j Bun venit in Romania ;) NU sunt mandru ca sunt Roman
Ne`au mai facut una !!
asa este marea majoritate care au scris subiectiva au dat-o la plesneala si acum fac pe desteptiisi culmea ca sunt elevi cu rezultate mediocre,nu toti dar majoritatea
Cineva dintre voi, mai ales cei din Bucuresti au discutat cu profesorii lor , au de gand sa faca o contestatie oficiala sau sa ia o atitudine publica? ca degeaba vb. noi pe forumuri. Sunati-va profesorii si fortati-i sa ia o atitudine. Doar profesorii corectori care vor refuza sa aplice acest barem pot schimba situatia. Sau sa se retraga in masa de la corectat cei care nu sunt de acord cu baremul.
Re:
mai dute-n ... noi inca nu te-am jicnit .. si tot spui ca am auzit de articulare si intonatie de pe net .. bai asta si daca nu stim lucrurile astea.. cum am mai ajuns in clasa a8-a ? daca erai si u la acest examen si puneai predicativa ?.. defapt stai .. u esti un geniu si faci numa ce este „corect”
scuzati-mi limbajul :D
Re: Re: Re: Re: Re:
mare dreptate ai alex!s'il vous plait monsieur ne caracterizeaza ! daca schimbam ordinea,daca aveam alta intonatie ,daca aia sau ailalata...
Esti tu sigur/a ca am dat-o la plesneala?
Si faptul ca esti olimpic la matematica nu ma incalzeste cu nimic.
Nu are treaba cu discutia de aici.
Contra
Re: Re: Re: EVALUARE NATIONALA
#2097: - Re: Re: EVALUARE NATIONALA
Adu argumente daca nu ai dat-o la plesneala !
| This discussion has been closed. |
Re:
#2023: Nicu -
retardat esti tu, nu copiii nostri care au facut greseala sa gandeasca mai mult si care au invatat mai mult,pentru ca "desteptule" marea majoritate a elevilor care au ales varianta b sunt elevi cu rezultate f bune la invatatura ,elevi premianti si olimpici,nu poti depuncta un elev ca a gandit peste nivelul clasei sale ,este o rusine ,nu ai voie sa dai la examene subiecte interpretabile.Asa ca nu mai jigni copii altora ca nu stii tu cat au muncit 4 ani de zile ca sa intre la un liceu bun si acum din cauza unor nemernici sa le fie frante aripile