Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic
Re: Nu Petitie, da iesire pe strazi
#25: mircea - Nu Petitie, da iesire pe strazi
Eu cred ca trebuiesc ambele forme de exprimare, pentru a spune actualilor guvernanti, ceea ce gîndim si mai ales ce dorim pentru noi si mai ales pentru copii nostri. Acum este momentul de a actiona si a arata tuturor, ca românii au alte valori decît cei care au votat în masa la alegerile locale. Multa lume nu si-a dat seama la alegerile locale ce înseamna sa lasi "cîmp liber" neocomunistilor; dupa o luna de guvernare a aliantei PSD-PNL-PC, am vazut cu totii de sunt în stare. Trebuie o mobilizare exemplara daca vreti ca tara noastra sa nu ajunga iar pe vremea FSN-ului sau a PSDR.
NU ACCEPT UN PREMIER HOT !!!
LOCUL LUI E LA INCHISOARE !
Adevaratii doctori intr-o specialitate,care au depus eforturi mari si au studiat se vad dela distnta!
Ceilalti care au plagiat se vad tot de la distanta!
Avenit timpul ca noi cetatenii Romaniei sa ne opunem si sa actionam cu fermitate impotriva celor care incalca LEGEA si sa solicitam pedepsirea lor!
Romanii nu-si merita soarta
manipulare si ducere in derizoriu
Conform spuselor dumneai intreband o persoana ce a inteles din povestea cu plagiatul persoana respectiva ar fi raspuns ca a inteles ca ponta nu a returnat niste carti la biblioteca;doar ca incercand sa duca in derizoriu problema a dat cu "mucii in fasole":insusirea unui bun ce nu-ti apartine tot furt se numeste... ne cred pe toti spalati pe creier.
Pentru "teza de doctorat" al Prim Ministrului Romaniei, domnul Victor Ponta i-mi este pentru prima data rusine ca sunt roman.
Vina domnului Ponta este ca a fost tanar, dar cei din comisia de acordare a doctoratului, de ce nu i-au verificat lucrarea? Studentii sunt tineri, nu au o maturitate desavarsita, de-aia merg la facultate, ca sa invete,..., iar cei pusi sa-i invete, trebuie sa fie foarte vigilenti, pentru ca de vigilenta lor depinde faima universitatii, respectiv increderea lumii in invatamantul romanesc.
Ar trebui ca MECTS sa achizitioneze un soft de depistare a plagiatului, sa-l puna la dispozitia celor care supravegheaza lucrarile de doctorat,..., ca degeaba va agitati, ca nu este primul banuit plagiator,... Sa stam stramb si sa judecam drept!
Re:
Instabilitatea politica e creata de indivizi precum Ponta, plecarea lui va face bine.
Pana nu e prea tarziu
Demisia! Cimpanzeu științific!
Poate ca aveti dreptate, poate! Nu avem nevoie, cel putin in acest moment, de instabilitate!
Dar, suspiciunea care planeaza asupra invatamantului superior ramane, chiar daca-si da demisia. O murdarie care va fi foarte greu de curatat de pe obrazul invatamantului superior,... Stiu ca am dreptate!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.