Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic
Lupul paznic la oi
Ponta este la butoane, iar legea nu este pentru el, Nastase si altii de teapa lui.
Cu Ponta, puturosul si mistocarul de Antonescu si toata sleahta lor de infometati, cu pofta de ciolan, viitorul Romaniei este asigurat.
Bravo baieti!
Sunteti din ce in ce mai buni.
Deci, DA sunt de acord cu retragerea titlului de doctor al primului ministru, si sunt convins ca demisia ii va oferi timpul necesar pentru dobandirea intr-un mod corect a acestui titlu.
Multumesc,
Doctorand Dan Codrut
Noutati. Stati pe baricade !
Re:
o GLUMA PT .PONTA SI POATE PT DVS.Unii chiar muncesc pt.diploma,nu FURA!!!NU mai merita nimic,nici Ponta,nici guvernul sau.Sunt niste hoti incompetenti si trufasi!!!
Re: Re: Eu LaDo ma intreb
#1026: - Re: Eu LaDo ma intreb
Madonna,nici nu o ìnceput bine lucrul si deja vreti sà-i luati capul???? Acum,este de modà Petitia?? asa din petitie ìn petitie,nu vom avea niciodatà un guvern si dupà ce cà suntem vai si amar de noi,ne mai c...m si ìn stradà. Ce-l mai condamnati pe Ponta,cìnd stim cà la noi ìn Romania,asa merg lucrurile.Sà ridice o piatrà ,care nu o copiat màcar odatà ìn viatà(orice),acum ,toti copii vor la facultate(pe bani si fàrà prea multà ìnvàtàturà).>>Hai ,sà fim seriosi si sà làsàm acest guvern sà-si facà treaba ìn SANTA PACE!!! Cu Urà si Dusmànie ,nu vom ajunge ìn nici o parte.))))
Re: Re:
Sà nu mai vorbim de cei Mari,cà cei mici furà de rup apele(toti)ìncepìnd dela Administratorul unui bloc pìnà la coafeze.)))) Romànul,nu este sànàtos ,dacà nu furà ceva de undeva,avem ìn sìnge acest viciu,se plìnge Occidentul de romàni(cìt sunt de hoti).Pentru diplomà,sunt foarte putini care muncesc cu adevàrat,ìn rest stim noi cum merge;;;;;
Acum, totusi, refuz sa ma declar reprezentat ca si cetatean de dansul
Cel mai cinstit premier din toate timpurile. LOL
Apropo, sa ne plangem pe net se poate, sa iesim in strada si sa protestam, nu. Ce credeti ca o sa ii forteze sa plece sau sa fie macar democratici? Fara societate civila mai stagnam (defapt dam inapoi mai nou) 50 de ani.
EXCROC LA FEL CA TATICU NASTASE
A VENIT SA SE CERTE CU BASESCU ?
SAU SA REDRESEZE ECONOMIC ROMANIA ?
IAR AU LUAT ROMANII TEAPA
Europa ii intoarce spatele !
| This discussion has been closed. |
Re: Eu LaDo ma intreb
#1016: Dorian - Eu LaDo ma intreb