Împreună să-l susținem pe profesorul Ioan Laslo

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Împreună să-l susținem pe profesorul Ioan Laslo

Acelasi parinte

#26 Re:

2012-05-31 12:37

#25: Razvan -

O mare parte din vina o are presa, care din dorinta de rating si de senzational, pune niste titluri frate de ti se face pielea de gaina.  Fara sa le pese ca prin asta pateaza omul intr-un hal de nu-l mai spala toata apa Muresului.

Sabin

#27

2012-05-31 12:39

E clar o inscenare.
Cate nu se pot inscena in ziua de azi? Oameni mari si influenti cad in plasa darmite un biet profesor... Politica asta e o curva.
bau

#28 :)

2012-05-31 13:03

o mai lasati-ma,da ce vedeta e proful asta de incearca sa i se pateze reputatia? ce inscenari domnule?eu cred ca cei care il investigheaza au dovezi,nu credeti?
Ana

#29 ...

2012-05-31 13:25

Degeaba se tot contrazice lumea! Noi cei care il cunoastem credem in nevinovatia lui. Noi suntem elevii sau parintii care au avut experienta implicarii,daruintei, a orelor cu el,chefurilor,taberelor si nu altii care privesc tot circul de la distanta, care nu au avut absolut niciun contact cu domnul profesor si care au vazut doar o multime de titluri oribile in presa despre acest om. Pana la urma destul de multi dintre noi am avea aceeasi prima reactie la auzul unor stiri de genul. Si nu trebuie sa ai statut de vedeta ca sa ti se poata inscena ceva. E suficient sa te afli intr-un loc in care incurci planurile anumitor persoane. Si pana una alta inainte de a acuza, mai bine sa asteptam acele dovezi reale daca chiar exista.
Acelasi parinte

#30

2012-05-31 13:40

Fratilor, cititi aici si va veti convinge de unde a pornit tot circul asta.
Si DA, e politic si nimeni si nimic nu ma poate convinge ca nu e asa.

http://www.zi-de-zi.ro/eveniment/exclusiv-prima-teorie-a-conspiratiei-in-cazul-profesorului-ioan-laslo
Dana Gherasim

#31 bun, si atunci sa vedem dovezile

2012-05-31 14:03

Buna ziua tuturor: cineva, o mama, un parinte, acelasi parinte; si buna, razvan!

L-am cunoscut pe Nicu in urma cu cativa ani intr-o tabara in Grecia si pot spune, desi nu mi-a fost profesor, ca e cel mai de gasca "prof'" din cati am cunoscut. Pur si simplu devotat meseriei.
Si dintr-un profesor care iubeste ceea ce face sa scoatem un pedofil, e greu de inteles. Am ramas socata!
Tare as vrea sa vad acele dovezi, acele poze compromitatoare de pe site-ul de socializare si din calculatorul lui. Si mai ales as vrea sa vad cat de "compromitatoare".

E adevarat, mana in foc nu o poti baga pentru nimeni, insa imi vine tare greu a crede ceea ce s-a intamplat in acest caz.

Acelasi parinte

#32 Re: bun, si atunci sa vedem dovezile

2012-05-31 14:09

#31: Dana Gherasim - bun, si atunci sa vedem dovezile

Iti spun sigur ca nici pe facebook nici pe Hi5 nu e nicio poza compromitatoare. Sunt doar poze de grup absolut normale, facute la piscina, la mare, in diverse excursii, unde in cel mai rau caz profesorul e in grupul de elevi si ii tine de umeri. Nici macar nu e vorba de imbratisare. Sau poze din piscina unde evident tori sun in costume de baie. Unde e pedofilia aici?

In mintea murdara si infecta a unora .

mircea

#33 dovezi

2012-05-31 15:35

1. Imi vine foarte greu sa-l cred in stare de asemenea mizerii
2. Intradevar, punea suflet pe tema incercarilor de segregare din ultima vreme, de "recastigare a unor drepturi"...
3. Sunt curios ce dovezi reale sunt, e dubios cum se "desteapta" brusc 100 de parinti...
Multa bafta Laly, ai nevoie - in Romanica mai greu cu dreptatea...
O victima.

#34 Re:

2012-05-31 15:41

#21: Acelasi parinte -  

 "Sinceri, deschisi si spun tot."

Mda.. nu si daca sunt traumatizati, speriati si rusinati. Cu tot respectul, dar dvs. chiar credeti ca copii inventeaza? Copii din clasa lui , care spuneau ca e "cel mai bun profesor" acum inventeaza? Ce motiv au acesti copii sa inventeze asemenea povesti? Nu cred ca sunteti in masura sa va bagati in aceasta poeste daca nu stiti ce s-a intamplat. S-au gasit dovezi clare, printre care si fotografii si filme; ba chiar si dansul a recunoscut in fata doamnei director ca este adevarat. A implorat mila in fata unui parinte! Un om nevinovat nu implora mila pentru renumele sau si al scolii!

O zi buna!

Balea

#35

2012-05-31 15:53

Si dintr-atitia elevi reusiti doar voi 2 sunteti alaturi de domn profesor ?? Razvan si doamna "Acelasi Parinte" care si-ar dori o ipocrizie cu domn" Profesor?? O sa va jupoaie Maghiarii de vii si bine va fac ...Ca Dumnezeu starpeste neamul rau ..si se vede ca sunteti rai ..Bine va fac ! .Va meritati soarta! Si ptr capra cea desteapta care scrie corect Creaza-ti o retea speciala de internet ca pe aici tot asa vei gasi ..oameni simpli ca mine care au muncit de la 13 ani nu au stat din pacate sa invete gramatica .poate tu ai dat pasarica lui Domn director de te-a invat gramatica ..moart-o!! si cu mortu de fiitu care vorba doamne-i de dinainte e regizor ...Fiti mai buni si cu credinta ..daca stiti ce e aia ...si D-zeu nu va ,va lasa pe mana Maghiarilor..
Un Fost Elev

#36 necrutator

2012-05-31 15:54

sincer , i-am fost elev si nu il credeam in stare de asa ceva . Tot timpul ne zicea bancuri si glume , glumea mereu cu noi si prin felul sau priteneos de a fi ne atragea pe toti catre orele lui si catre materia pe care o preda.Am fost si in nenumarate excursii dar niciodata nu am auzit ca Profu de Isto sa faca asa ceva , imi este foarte greu sa cred asa ceva , insa daca toti copii au avut curaj sa spuna ce li sa intamplat dupa ce acestia il numeau "profu preferat" nu cred ca inventeaza toate aceste fapte. Nu ar avea de ce sa inventeze atata timp cat pentru ei , el era profesorul preferat. Imi pare nespus de rau pentru dansul insa daca a gresit intradevar trebuie pedepsit conform legii.
intimul

#37

2012-05-31 15:56

Oamenii buni,am crezut si cred in continuare in nevinovatia lui.Nu exista o sentinta judecatoreasca definitiva ca sa putem sustine ca e vinovat de ceva.Am avut sa il cunosc indirect pe prof. Ioan Laslo printr-un prieten comun ce iubeste enorm de mult baschetul si copii.In urma cu 9 luni am trecut si eu printr-un asemenea gest de violare a intimitatii corporale a unei minore de 8 ani care imi este sora.Fapta a fost comisa de un salvator de vietii denumit profesional, pompier al ISU Mures.Desi exista dovezi medicale parafate de psihologi ai organelor legale(Protectia Copilului,Tribunalul Targu Mures,LSM Spital Clinic Judetean Mures), dar si probe date de declaratiile celor prezenti la momentul in care s-a savarsit fapta de violare a susorii mele, instanta considera gestul ca fiind coruptie sexuala.Rusine celor care cred ca VIOLUL= CORUPTIA SEXUALA !!
Legat de profesorul Ioan Laslo sustin ca totul acest circ este menit sa il demigreze valoric si profesional.Deja circula printre voi sintagma de "exista probe incriminatoare", consider ca degeaba exista ele daca nu exista si persoane care sa le sustina. Revenind la violul asupra acelor tineri, cred ca el s-a produs doar fictiv in mintea parintilor acelor copii.Tinerii la varsta de 8-9 anii sustin cea ce le furnizeaza un adult care ii manipuleaza psihic.Cat timp nu se dovedesc cu acte medicale agresiunea psihica savarsita de d-nul Ioan Laslo, dar si prin declaratii ale persoanelor martore la acele excursii si tabere, totul e relativ in acest caz.Evident ca masura arestului preventiv impus de procurori vine ca o masura de limitare a prejudiciul savarsit de un posibil infractor prin imposibilitatea lui de a-si manipula reclamantii sau pentru a nu-i permite o posibila fuga de la cercetarile ce vor urma. Adevarul va iesi la iveala in curand, iar daca se confirma contrariul cei ce au facut afirmatii neadevarate cu privire la profesorul Ioan Laslo,pot plati scump,credeti-ma.
Nu sunt profeu si nici avocat, ci sunt doar un jurnalist de profesie care trece prin cea ce trece profesorul Ioan Laslo pe care il consider prietenul meu. Fie ca Dumnezeu sa aiba grija de tine profesore, iar celor ce te acuza de asemenea fapte sa le dea viata pe atat de lunga precum le sanatatea lor acuma.Toate cele bune!
...

#38 Re: Re: Re:

2012-05-31 15:57

#22: - Re: Re:

Ati vazut cumva acele "poze si filmari" de pe calculatorul lui???Eu nu cred.


Musafir

#39 Re: Re:

2012-05-31 15:58

#34: O victima. - Re:

Eu nu cred si pace. Il cunosc si stiu ca nu e nimic adevarat.

De la cine a implorat el mila? Sa fim seriosi. Si ce poze si filmulete? Ati vazut vreunul?

Poftim filmuletul.

watch?v=coVrv-pVk7g
SENZAȚIONAL !!! S-a descoperit filmulețul în care copii sunt abuzați !!!! în ciuda firii ... aceștia se înghesuie să intre în clasă pt a li se aplica TORTURA abuzului !!!!

Pentru poze intrati pe facebook sau pe HI5 unde veti gasi sute de poze. Sa vedem cate sunt compromitatoare.  Cum de acum dupa atata timp s-au trezit cativa copii "traumatizati"? Va dati seama la cate clase a predat el istoria in 14 ani? Cate excursii a facut si cu cati copii? Cum se poate ca toti dar absolut toti sa-l iubeasca, sa-l adore chiar si nimeni pana ieri sa nu fi aparut cu astfel de declaratii?


Musafir

#40 Re:

2012-05-31 16:01

#35: Balea -

Esti un bou.

Acelasi parinte

#41

2012-05-31 16:10

Suntem o tara de oameni slabi si ne meritam soarta. Sa ne lasam atunci manipulati, calcati in picioare. Daca nu suntem in stare sa sustinem o persoana nevinovata, pentru ca nu-i asa? e mai interesant sa lovim . Asta invatam, asta vedem la tv. O natiune de manelisti, circari, consumatori de scandaluri, hiene. Scandalul vinde din pacate....
Balea....dupa ce folosesti un limbaj de mahala, vii cu o replica geniala.
"Fiti mai buni si cu credinta ..daca stiti ce e aia ...si D-zeu nu va ,va lasa pe mana Maghiarilor.."
Nu crezi ca se cam bat cap in cap? Da' in fine....nu-mi pun mintea cu prostii.

Musafir

#42 Re: Re:

2012-05-31 16:12

#34: O victima. - Re:

Din ce spuneti dvs. mie mi se pare ciudat faptul ca ,copii din clasa lui il considerau "cel mai bun profesor" dintr-o data s-au trezit sa il acuze de asemenea fapte?Si inca toti deodata...Mai degraba copii au fost traumatizati si speriati de alte persoane pentru a spune aceste lucruri.In plus Ioan Laslo mi-a fost profesor ,mie si multor alte persoane,si niciodata nu a facut asa ceva.Ce l-ar putea determina sa recurga la asemenea fapte asa,dintr-o data?


Musafir

#43

2012-05-31 16:14

Cu siguranta au fost manipulati copiii si parintii lor. Si se stie si de cine. Dar orb e cel ce nu VREA sa vada.

Musafir

#44

2012-05-31 16:22

A recunoscut ca atins o fata... Asta da recunoastere.... Sunt multe moduri de a atinge o persoana si nu te gandesti intotdeauna cum poate fi interpretat gestul tau. Mai ales daca se vrea o anumita interpretare... Sper ca cei care l-au arestat au si dovezi solide, nu poze de pe plaja, altfel oricine poate ajunge in situatia dlui profesor, ceea ce e foarte grav.
O victima.

#45 Re: Re: Re:

2012-05-31 16:31

#42: - Re: Re:  

 Pai, prima oara, a fost un copil care a fost supus la "pedeapsa". Ce e cu pedeapsa? Ei bine, se pare ca "domn' profesor" a considerat ca in loc sa ii treaca nota rea pe care o luase la testul la istorie a preferat sa il pedepseasca facandu-i poze dezbracat. Dupa ce acesta s-a dus acasa si i-a spus mamei sale ce s-a intamplat, mama a sunat la ceilalti parinti sa le povesteasca ce facea domnul profesor. Parinti i-au intrebat pe copii lor daca li s-a intamplat si lor. Atunci copii au recunoscut. Si printre elevi circula de mai multi ani vestea ca "domn' profesor" e - dupa cum spuneau ei - "pedofil". ( Sincer ma mir ca voi, care spuneti ca sunteti fosti elevi nu stiati de zvonurile astea, pentru ca anii trecutii erau la ordinea zilei.) Dupa ce s-a aflat ca au fost mai multi copii care au patit-o, parintii au luat atitudine. Asta s-a intamplat in urma cu cateva zile. Si din generatiile trecute au fost copii care au marturisit ca si lor li s-a intamplat. Poate voi, fostii elevi, ar fi trebuit sa "deschideti urechea". Oricum, petitia nu va avea nici o influenta in situatia domnului profesor. Petitia aceasta nu se compara cu legea. Daca legea spune ca este nevinovat, atunci voi recunoaste si eu nevinovatiia. Dar daca legea il considera vinovat, voi toti, cei care stiu ca il iubiti pentru ceea ce ati crezut ca este, va trebui sa recunoasteti ca nu este persoana care pretinde a fi.

O zi buna, din nou!

 


Musafir

#47 Re:

2012-05-31 16:44

#11: Mama unui elev -  

 Pai asta este si ideea,ca-i iubea prea mult.Dar poate ca la al tau ii placea sa stea in curul gol in fata profului si de aia-l sustii.


Musafir

#48 Re:

2012-05-31 16:52

#37: intimul -  

 Domnu' jurnalist,mai viziteaza un manual,doua,de limba romana.Sincer,cred ca esti varza ca si jurnalist,nu am inteles nimic din tot postul tau care se vrea profund si elevat.Singura impresie a fost ca-ti cam pare rau de un coleg pedofil.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-05-31 16:54



Musafir

#50 Re: Re:

2012-05-31 16:55

#47: - Re:

"Pai asta este si ideea,ca-i iubea prea mult.Dar poate ca la al tau ii placea sa stea in curul gol in fata profului si de aia-l sustii."

 

Cat de mizerabil poti fii! Pe tine ar trebui sa te lege si sa te inchida macar asa cateva zile, poate ti-ai revizui limbajul si comportamentul.