Demisia Presedintelui Basescu si al guvernului PDL

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demisia Presedintelui Basescu si al guvernului PDL


Musafir

#101

2012-01-29 14:04

au sacrificat oamenii care au muncit si au promovat nonvalorile.NESCOLATII.

Musafir

#102

2012-01-29 20:47

Da doresc demisia lui Basescu si a guvernului Boc pentru ca nu a facut nimic pentru romani.Din pacate toata clasa politica nu mai prezinta ingredere pentru popor pentru ca pe rand toti au fost la putere si nu au facut mai mult. Dar prin schimbarea acestora nu se creeaza ideea ca cei de la putere sunt de neatins.

Musafir

#103

2012-01-30 10:19

Consider ca suntem suprasaturati de a ne lasa condusi de iresponsabili. Si aici se potriveste de minune zicala "un chior conduce alti orbi". Pana aici.

Musafir

#104

2012-01-30 11:40

Ciudat cat de putine semnaturi la aceasta petitie. Romanii nu s-au trezit... Mai stiti ? Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta


Musafir

#105

2012-01-30 12:20

Un guvern unde majoritatea componentilor lui sunt incompetenti, lucru precizat si de presedintele tarii cand a precizat ca PDL nu este condus bine. Daca Boc nu este in stare sa conduca un partid, cum poate conduce o tara. De ce dupa mai multe caderi a guvernului, Basescu la pus inapoi? De aici se vede reaua credinta a lui Basescu. B

Musafir

#106

2012-01-30 13:04

NE AJUNGE CAT NE-ATI FURAT CU GASCA VOASTRA DE INCONPETENTI FARA PIC DE RUSINE CA POPULATIA MAJORITARA MOARE DIN CAUZA LIPSURILOR DE TOT FELUL.NU VA MAI PUTEM SUPORTA.LA-SA -TI -NE CA NEA-TI NENOROCIT.

Musafir

#107

2012-01-30 17:26

ok

Musafir

#108

2012-01-30 18:52

sa ne lase,AU FOST CEI MAI BUNI,DAR NE_A AJUNS CUTITUL LA OS.

Musafir

#109

2012-01-30 21:12

FRICA !
“Saracia nu-njoseste sufletele mari nici cand,
Dar nici aurul nu-nalta pe cei josnici si de rand”
Vasile Militaru
Pentru toti imbogatiti loviturii de stat (revolutiei?):
Posturile de televiziune, presa, radioul, nu amintesc mai nimic din activitatea, realizarile, intalnirile interne si internationale, conferintele, cartile scrise, vizitele efectuate in tari straine in beneficiul Romaniei, contributia la intrarea in NATO si UE, ale membrilor Casei Regale a Romaniei !
Dece? “Stati linistiti tovarasi!” Regele nu va veni in fruntea statului decat chemat de popor! Iar voi sunteti doar “vremelnici chiriasi ai istoriei”!
Frica de monarhie nu are nici un suport serios. Multi, se gandesc la monarhie considerand-o ce a fost monarhia, acum o suta-doua de ani in urma, cand, intr-adevar avea cea mai mare putere economica, politica. Astazi puterea politica a trecut in mana guvernului si a clasei politice, ceea ce constituie baza democratiei. Puterea economica este in mana miliardarilor, iar astazi, in topul celor mai bogati, contine foarte rar nume de monarhi sau familii cu traditie aristocratica. Nici puterea mediatica nu este in mana regilor, ci in mana proprietarilor de trusturi media.
Ce are totusi monarhia ? Conform Institutului Legatum din Londra, intr-un top al tarilor cu cel mai mare nivel de trai din lume (!) (2010), sunt : Norvegia, Suedia, Danemarca, Olanda. Toate regate. Nivelul de trai depinde direct de stabilitatea politica. Stabilitatea politica depinde de existenta monarhiei.
Frica de monarhie?! NU ! Este de fapt frica de consecintele reinstaurarii monarhiei:
-frica de reinstaurarea respectului pentru valori adevarate
-frica de promovarea idealurilor profund umane si crestine
-frica de promovarea valorilor democratice si culturale
-frica de promovarea adevaratelor valori istorice
-frica de emanciparea romanilor dezorientati, indoctrinati de comunsti,marxisti.
-frica de trezire a “Romaniei Tacute”
-frica de emanciparea tineretului, a noilor generatii.
-frica de recuperarea-redescoperirea documentelor (500.000) de la Biblioteca Nationala arse la revolutie.
-frica de raspundere pentru tot ce ati furat si distrus.
-frica de schimbarea legislatiei,
-frica de depolitizare a justitiei, invatamantului, ministerului de interne, etc..
-frica de romanii care vor afla adevarata istorie a tarii
-frica de exemplul personal pe care-l reprezinta Regele si pe care multi romani il pot urma.
-frica de sufletele miilor de oameni ucisi de comunisti, de strigatul acestor sfinti care gem in fiecare roman :”vrem dreptate,nu razbunare, vrem justitie!”
-frica de modernizarea Romaniei pentru care s-au implicat: Liga Studentilor Romani din Strainatate, Initiativa Tinerilor pt. Modernizarea Romaniei-Cluj, Alianta Nationala pt. Regatul Romaniei, Alianta Civica, Institutul Roman de Istorie Recenta, Fundatia Horia Rusu, Fundatia Corneliu Coposu, Fundatia Culturala Memoria, Fundatia Erbiceanu, Alianta pt. o Romanie Curata, Fundatia Alba-Iulia 1918 pt. Unitatea si Integritatea Romaniei, Asociatia de Tineret SEMPER EXCELSIUS-Arad, Alianta Nationala Vlad Tepes, Alianta Romana “Dacia” din Borgaro-Italia, Asociatia Romanilor din La Vall de Uixo-Spania, etc., etc..
Dar cum a spus “badaranul” : “De ce va e frica nu veti scapa !”
Dumnezeu sa va ierte, eu nu va uit !
Alegerea unui nou presedinte este o loterie ! Cand l-am votat pe actualul, am crezut ca am tras lozul cel mare. Eroare ! A fost NECASTIGATOR! Vrem un nou presedinte, mai tragem un loz, din 5 in 5 ani ! Cine garanteaza ca va fi castigator?! Romani ! Nu mai zucati Tara la loterie!
Patriot.
patriot

#110 popularizarea?

2012-01-30 21:15

Nu au auzit multi de acest apel !#104: -  

 


Musafir

#111

2012-01-31 09:27

Alegerea.

Alegerea unui nou Presedinte este o loterie !
Cand l-am votat pe actualul presedinte, am crezut ca am tras lozul cel mare! Eroare ! A fost NECASTIGATOR ! Vrem un alt Presedinte, mai tragem un loz, din 5 in 5 ani ?! Cine garanteaza ca va fi CASTIGATOR?!

ROMANI !
Nu mai jucati TARA la loterie !
Alegeti continuitatea ! Monarhia !

Musafir

#112

2012-01-31 14:58

De comentat sunt foarte multe, vreau insa sa-i spun celui care a scris titlul petitiei ca demisia este a lui Basescu si a guvernului, nu al guvernului. Mai invatati naiba si voi gramatica limbii romane.

Musafir

#113

2012-02-01 00:41

daca e mai important pentru presedinte numarul de locuri de munca de la Rosia Montana, decat toxicitatea procedeului , ma duce gandul ca maine ar putea oferi romanilor posturi de dealeri de droguri ( eventual si pe bani frumosi )

Musafir

#114

2012-02-01 00:46

Nu e important cine va urma ( cel putin in acest moment).
Important este sa se stie ca oricine vine ca presedinte si se dovedeste incompetent , mincinos sau mitocan ,va trebui sa plateasca in fata poporului.

Musafir

#115

2012-02-01 13:12

ori ce-am face nu vor pleca se vede si pe tv.sunt ca niste papagali .

Musafir

#116

2012-02-02 09:05

jos cu pdl....cu mafia!!

Musafir

#117

2012-02-02 11:35

Dupa 22 de ani de promisiuni de distrugerea combinatelor intreprinderilor acesti oameni care neau distrus locurile de munca paralel neau ridicat ani de cotizare la pensi ba neau ridicat virsta de iesire la pensie ieu am 49 de ani sint somer si nu am unde sa lucrez ba uni patroni zic ca mar angaja daca as avrea 40 de ani deci cu alte cuvinte noi care avem in jur de 50 de ani sintem condamnati la moarte prin infometare si lipsa banilor de care avem nevoie zi de zi va multumesc ca prin dumneavoastra putem sa ne spunem si noi parelile jos Guvernul jos Basescu jos cu toti hoti ...?


Musafir

#118

2012-02-02 21:08

Vreau sa spun ca asemenea talharii care sunt facute in tara de catre guvernanti nu s-au mai pomenit in istoria noastra contemporana. Au nevoie de fonduri sa-i cumpere pe votanti si talharesc bugetul tarii sub pretextul deszepezirii. Au strans in gasca lor tot ce a excreat societatea romaneasca in cei 20 de ani de dupa revolutie si i-a pus pe toti sa contribuie la jaful secolului. Pacat de biata tara.

Musafir

#119

2012-02-02 22:42

Jos Basescu

Musafir

#120

2012-02-04 00:19

jos gaska portocalie !

Musafir

#121 taie tot, da afara tot, distruge tot, mai ales tot ce e bun pentru cetatenii Romaniei

2012-02-04 12:21

In Romania actioneaza o LEGE UNICA A PENSIONARII validata in parlament printr-o frauda grosolana, care apoi a fost promulgata de PRESEDINTELE ROMANIEI, desi i s-a dovedit clar frauda.
Asa se face in democratie???
Alte cateva legi actioneaza dupa ce motiunile de cenzura au fost respinse prin nerespectarea REGULAMENTULUI DE FUNCTIONARE A CAMERELOR REUNITE (cu concursul opozitiei, din necunoastere si sau din nepasare) Etc, etc.......
Asa se procedeaza in democratie???
Faptul ca doleantele protestatarilor nu sunt luate in consideratie si ca acestia sunt lasati sa le strige in van, inseamna ca in Romania este DEMOCRATIE??? Democratia nu permite traiul in demnitate???
Noi vrem o democratie adevarata, cu rost, care sadeste demnitate in cetateni, nu care
inabusa demnitatea acestora!!!
In democratie Avocatul Poporului actioneaza in dezacord cu cetateanul pe care este obligat, prin Constitutie, sa-l apere??? La noi, in punctele sale de vedere, Avocatul Poporului e frecvent in dezacord cu cel pe care e obligat sa-l apere, ba chiar si atunci cand Curtea Constitutionala decide, in final, in favoarea cetateanului.
La noi nu-i democratie!!! Vem democratie in demnitate!!! Altfel e mai rau,
pentru marea majoritate a cetatenilor, decat a fost in SOCIALISM!!!
La noi Basescu si GUVERNUL taie tot, da afara tot, distruge tot, mai ales tot ce e bun pentru cetatenii Romaniei!!!


Musafir

#122 Altfel de protest

2012-02-04 12:40

 

Pana sa ies sa protestez (incepand din 17.01.2012), in Piata Revolutiei din Botosani, protestam asa:
 

http://www.youtube.com/watch?v=n4dwiH69Gyk

SI ASA:
 

http://www.youtube.com/watch?v=P50nG42zh7E


Musafir

#123

2012-02-04 13:52

Sunt de acord cu faptul ca toata lumea doreste o schimbare adevarata, si nu una de fatada, dar nu cred ca ceilalti, alianta USL poate sa faca ceva..pentru ca au aratat de cate ori au fost la putere ca nu au reusit sa schimbe nimic major, doar pacalela, si mai ales acum cand duc dorul puterii depline de foarte mult timp..cred ca vor face un jaf!!! Doresc schimbare dar nu cu USL...se vede pe fetele lor ce doresc...

Musafir

#124

2012-02-05 09:08

Jos hotia,jos minciuna,jos ticalosia!!!
UNITATE IN DEMNITATE!!!

Anonymous

#125

2012-02-08 01:50

JOS CHIOR HOTI CU TOTI PDL JOS CU VOI TOTI