Opriti ACTA!
Re:
Sta in puterea noastra sa salvam internetul scuze de greseala de la primul coment mam grabit
Daca credeti ca exagerez sa stiti ca in frumoasa patrie a libertatii adevarate, America, daca ai 4 vaci si vinzi niste litri de lapte vecinilor risti niste pedepse super usturatoare. Ce ziceti de chestiile astea cu copyright acum cand poate intelegeti pana unde poate sa ajunga copyright-ul?
OPRITI ACTA
Ce rost o sa mai aiba internetul daca se adopta aceasta lege? Sa stai si sa te uiti la pagini pline cu scris si sa nu poti posta pe un forum de counter-strike(exemplu) o poza in care sa fie o sigla pt. ca sfidezi legile de autor? VREM INTERNETUL LIBER
Re:
Crede cineva ca ei stiu ce au votat de fapt? Nici eu nu as fi stiut daca nu mi-ar fi deschis capul altcineva. Credeam ca e o chestie buna sa protejezi desteptii care ne fac viata mai buna. Chestia e ca nu vrea nimeni sa-i protejeze pe destepti.
Oamenii astia au votat fie pentru ca li s-a impus fie pentru ca nu vad implicatiile decat pana la un punct pana unde chestia asta e ok.
Daca ar fi inteles pana unde poate ajunge ACTA poate ca n-ar mai fi votat pentru.
Poate ca ei nu au copii, poate nu au nepoti. Poate nu-i intereseaza decat ca sunt europarlamentari si ca voteaza.
Poate pur si simplu nu sunt informati.
Poate ar trebui sa-i informam.
Asta e parerea mea.
Protest
Sa moara acta
Drepturile
Chiar cei care initiaza ACTA incalca drepturile de autor si fac miliarde de $.
Acum vor sa incalce si drepturile omului dar vor un cadru ce pare "legal" si vor sa foloseasca statele pe post de politie particulara care sa le execute ordinele .
Opriti ACTA
| This discussion has been closed. |