Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Re: ABERATII
Problema e ca nu mai avem ce vinde.Ce am vandut am vandut pe nimic si a mai ramas sanatatea sa o vindem unor asa zisi investitori.Nu or sa investeasca nimic privatii aia.Or sa faca totul pentru a mai suge ceva banii de la prostii care cotizeaza in ideea ca le va fi mai bine si se vor simti ca la un spital din Austria,Germania etc.Diferenta acolo este ca multe clinici private cat si spitale de stat se lupta de pe pozitii egale.
Frati romani,pana si sansa la viata ni se ia?
Mai putem respira,oare,fara sa ne temem ca vom fi strangulati,asa,ca sa nu mai consumam chiar nimic pe lumea asta ???
Nu se mai poate!Nu se mai poate !Chiar s-a intrecut orice limita de bun simt,daca putem vorbi de asa ceva,mai nou .....!!!!!!!!!!!!!!!
Veniti la semnaturi,va rog ! Poate (Doamne fereste !!!) maine ai si tu nevoie de interventia SMURD,sau cineva drag tie...;...gandeste-te !!!!!!!!!!!!!!!!
Nu acestei legi criminale care va supune poporul roman unui adevarat genocid.
SUNT PENTRU DESFIINTAREA SERVICIULUI DE PROTECTIE SI PAZA A PRESEDENTIEI.
SUNT PENTRU DESFIINTAREA SRI-ULUI.
SUNT PENTRU DESFINTAREA JANDARMERIEI.
SUNT PENTRU DESFIINTAREA SISTEMULUI OPRESIV AL REGIMULUI BASESCU.
SUNT PENTRU LIBERTATEA POPORULUI ROMAN.
SUNT PENTRU ASIGURAREA SANATATII POPORULUI ROMAN.
JOS GUVERNUL CRIMINAL AL REGIMULUI BASESCU.
Re:
#18: zizi - Ii spune Tg.Mures si atat.E inca oras romanesc, al tarii noastre,poarta nume romanesc!
Re:
Din pacate ati vazut ca nu sunt multi cei care doresc privatizarea sanatatii doar 3=4 rataciti pe acest site dar care sunstin o idee cu atata frenezie incat cred ca isi doresc o viata spitaliceascaca saracii.Cred ca viseaza masaj si striptease in saloanele private ale spitalelor la banii cu care or sa contribuie.Problema este ca poate nu or sa beneficieze ici pe jumatate de ajutorul pe care il aveau pana acum de la un serviciu ca SMURD sau UPU.Double or nothing cum zicea celebrul papagal din film.
SMURD
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#668: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intr
Pai si pe tine la randul tau ,nemuritorule or sa te sprijine altii care lucreaza cand tu o sa stai cu cioaca la soare la pensie si nu o sa-ti mai permiti sa platesti asiguratorii privati si pe cei privati.iar banii pe care ii consideri ca fiind o contributioe substantiala la serviciul de sanatate publica pot sa-ti spun ca nu iti ajung nici la un privat pentru un transplant hepatic de exemplu.Crezi ca privatii sunt non-profit?dedirectionat poti sa-i directionezi unde vrei dar directioneaza-i si lasa-ne pe noi in pace cu aberatia sistemului privat.Ti-am mai explicat si iti mai explic doar odata:Sunt de acord cu clinicile private care includ,spitalizare,chirurgie,neurologie,pneumologie si lista continua dar nu cu servicii private de urgenta.