Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Fie ca efectele actiunilor lor si efectele actiunilor noastre sa se produca cat mai curand.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: reason
sa i ia dracu pe ca vor sa va desfinteze
confuzie
Re:
Interesul acestui presedinte jucator(in limbajul sau de ghetou) nu a fost in stare sa faca nimic cu banii pe care cred ca ti-i impoziteaza si tie.Banuiesc ca te tratezi in Austria sau alte tari din moment ce il sustii pe nemernicul asta.Arafat nu este cel mai mare dusman al statului.Cel mai mare dusman al statului este Basescu care in afara de a distruge si taia tot ce ia cazut in mana altceva nu a facut.Cu cei 2% virati catre SMURD din impozitul tau,domnul Arafat a infiintat un serviciu util nu scoli de bodyguarzy care sa practice medicina si primul ajutor.Statul condus de Basescu ce a facut cu restul de bani impozitati?
Arafat Raed
Sa nu uitam ca fondatorul SMURD-ului a fost medaliat acum doi sau trei ani de aceiasi care azi ii doresc disparitia.
Pentru Adriana - 16
Sigur ca este bine sa avem si alte servicii asemanatore SMURD.
Din pacate observ ca atmosfera s-a incins.
Au apărut si cuvinte ca “sa i ia dracu”, “orice ar spune altii care sunt pupincuristii lui”, “nesimtit ordinar”....
Cine a deschis aceasta petitie pentru a fi semnata a "uitat" sa puna sursa inspiratiei sale. Nu ma astept sa o divulge acum.
Dar, daca printre dumneavoastra, mai ales cei care ati semnat ori sunteti decisi sa semnati petitia, poate este cineva in stare sa dea sursa unde apare ca basescu vrea sa desfiinteze Smurd-ul.
Se ofera cineva?
Re:
Pai nu se poate altfel musafir 9.Basescu a demonstrat ca poate pune orice pe butuci.Tu chiar esti un lingau al lui?Arata-mi si mie cate firme private sunt in stare de ceea ce este Smurd ca doar exista firme private si mai arata-mi ce a facut Basescu si guvernul cu restul de 98% din impozit.Arafat are dovada a ceea ce a facut cu 2% nu cu 98% de la contribuabili.Arata-mi un lucru bun facut de Basescu ca sa descoperi sursa petitiei.
Re: Re:
Si inca o intrebare?Lucrezi in domeniul sanitar cumva sau incel al serviciilor de urgenta?Daca lucrezi acolo nu venei cu aberatiile astea ca Basescu a declarat ca trebuie sa existe concurenta.In momentul asta eu vad la tv ca un elicopter smurd transporta o fata de 13 ani de la barlad la iasi in stare grava.Daca nu are bani sa se duca la o firma privata ce sanse are?
| This discussion has been closed. |