Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nici nu ai cum sa ai nevoie numai de 3 zile de TI.Este de ajuns o singura data pt.ca banii pe care-i platesti de 20 ani sa se duca majoritatea pe asta.Cel mai probabil este ca nu esti la curent cu costurile unei asemenea situatii.Daca stau bine si calculez,sper ca nu gresesc,48 milx20 ani=960 mil=costurile in cazul unei operatii majore pe cord deschis+ingrijirea postoperatorie+recuperare dupa interventie....sau pe aproape.Feresca sfantul de complicatii postoperatorii! Ah,da banii acestia convertiti inseamna 22000 de euro-adica daca ai avea nevoie de un transplant de maduva(100000 de euro) nici nu ar ajunge pe o masea.
Este singurul lucru bun care sa intamplat in Ministerul Sanatatii, probabil ca este prea bun pentru a fi acceptat...pacat era o speranta de supravietuire in plus... tara asta a luat-o cam abrupt la vale, nu stiu ce sau cine ii va putea oprii pe cei care ne conduc sa ne asasineze... am avut nevoie de serviciul de ambulanta si a ajuns la 17 minute dupa apel, desi locuiesc la 7-8 min de staia de salvare, iar la un accident auto produs pe strada mea SMURD-ul a ajuns in 8 minute !!!! BRAVO LOR !!!!
smile
Daca le merge si de data asta si noi nu iesim in strada s-ai dam jos pe ticalosi ne meritam soarta. Poate ar trebui sa se infiinteze inca un SERVICIU DE PAZA SI PROTECTIE PT BASESCU SI AI LUI, pt ei sunt bani, restu nu conteaza.
pt sanatatea mintii si a trupului !
va urez un an excelent fara evenimente nefericite !
Re: Hai sa nu ne lasam sanatatea ,, dramuita,, de interese meschine!
bravo dom' ministru! TU-ŢI initiativa ta inca azi si maine!
as scrie si pe maghiara ca sa inteleaga si ministrii de etnie, dar nu cunosc limba!
Daca nu sintem in stare sa construim, macar sa nu distrugem !!!!!!! Nici cand e vorba de viata noastra nu ne implicam ? Haideti sa salvam SMURD ! Spre binele si beneficiul fiecaruia dintre noi .
| This discussion has been closed. |