Nu mai dorim încă un an de şcoală online! "Pandemia a provocat cea mai distructivă perturbare a educației din istorie"

Nu mai dorim încă un an de şcoală online! "Pandemia a provocat cea mai distructivă perturbare a educației din istorie" / Anunțuri / Sondaj TVR/Hotnews pro si contra scoala online / Comentarii


Musafir

#1

2021-10-19 02:38

Cred ca intrebarea trebuia sa fie daca noi ca parinti ne dorim sa prezenta fizica sau vrem online. Rezultatele acestui sondaj va fi interpretat exact asa cum vor. Stiti exact ca paharul care are pe jumatate apa: este plin sau gol?! De ce zici asta? La gradi la unul din copii, decizia conducerii a fost sa ii intrebe pe parinti ce vor, deci gradi e deschisa. La scoala au luat singuri decizia si e in online. Desi ambele au putut sa ia decizia, rezultatul a fost diferit. Acelasi lucru este si in cazul acestui chestionar. Sanatate fizica si mintala tuturor!

Musafir

#2

2021-10-19 08:54

Eu am propus în Petiția colectivă pe care am făcut-o spre sfârșitul lunii august care a fost semnată fizic pe 31.08.2021 în fața Ministerului Educației și pe care am și depus-o cu număr de înregistrare la registratura instituției ca doar copiii care au probleme de sanatate (indiferent de afecțiune - răceală, gripă, convalescență după intervenții chirurgicale, membre în gips,...) să participe online la orele ce curs, ceilalți colegi să participe cu prezență fizică în sala de curs. Cadrul didactic să predea celor prezenți fizic și în același timp să predea și celor de acasă și ce se scrie la tablă să se prezinte celor de acasă sub formă de slide-uri. Este inadmisibil să se bage în online o clasă/școală pentru un copil/cadru didactic.
Ionela Gavril

#3 Re:

2021-10-19 11:03

#1: -  

 Asa este, aveti dreptate. Practica a dovedit, insa, ca cei care sustin ca decizia sa fie la scoala, vor si scoala online. Aproape toate scolile din Bucuresti care cer trecerea in online o fac pe motive non-epidemiologice.

Ideea descentralizarii deciziei a venit de la FNAP (Federatia de Parinti) care probabil are cativa oameni la varful deciziei in scoli si care a si organizat toata aceasta practica a sondajelor in randul parintilor. Creand, evident, un precedent in acest sens.

Ionela Gavril

#4 Re:

2021-10-19 11:04

#2: -  

 Total de-acord cu dvs!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...