Spune DA dreptului la educație a copiilor nevaccinați.

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune DA dreptului la educație a copiilor nevaccinați.


Musafir

#26

2016-10-04 08:48

Toți copiii au dreptul la educație... nu trebuie să facem diferență între cei vaccinați și nevaccinați !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#27

2016-10-04 13:17

am semnat pentru ca am si eu 2 copilasi dintre care unul nu este vaccinat deloc iar altul dupa 2 ani nu lam vaccinat.pot sa spunca cel nevaccinat este cu mult mai sanatos si mai vioi decit celalalt.nu va fie frica dragi parinti de nimeni si de nimic...principalul este sanatatea copiilor mei si eu nu am permis la nimeni si nu voi permite ca sami ucida copii sub pretextul de a mii "proteja vaccinindui".medicilor si tuturor persoanelor care sunt pentru vaccinuri..eu le daruiesc toate vaccinulile copiilor mei in dar lor..luatile dragilor si imunizativa voi insiva.cu cea mai mare placere..numai nu chinuiti copilasii.nu omoriti viitorii parinti.care vor dori si ei la rindul lor copii sanatosi..suntem in secolul 21.toti mai degraba vor sa te ingroape decit sati dee imunitate

Musafir

#28

2016-10-04 14:21

Acesti copii sunt ca si ceilalti suta la suta sanatosi , doar nevaccinati-ceea ce e bine.Majoritatea vaccinurilor sunt contrafacute si multi au grav de suferit in urma acestor vaccini, acesti copii au aceleasi drepturi ca orisicare si nu e cazul sa ii ignorm!

Musafir

#29

2016-10-05 09:36

Sunt deranjata de faptul ca cineva, trebuie sa ma impuna ca sa-mi imbolnavesc copilul,care, la virsta de 4ani,nu a stiut cei asta boala.Si de ce parinti copiilor vaccinati,se temi de cei nevaccinati,daca esti sigur ca al tau e sanatos..?!Eu nu am frica asta...

Musafir

#31

2016-10-08 17:27

nu voi fi de acord cu aceasta forma de exterminare .....vaccinul aduce moarte...iar statul e complice la crima

Musafir

#32 Re:

2016-10-10 10:33

#4: -  

 esti retard

Natalia

#33 Spune NU

2016-10-12 08:03

Dragi, părinți, bunei, ba chiar și medici! Nu vă lăsați mințiți de „super vaccinarea” caci ăsta nu este decît un business și o spălare de minți, precum și un experiment înfiorător asupra copiilor noștri,..., cine are norocul scapă de efectele nocive ale acestora, dar gândiți-vă câți au sau au avut și vor avea de suferit în urma vaccinării. De câte ori ne lăsăm copiii îmboldiți pentru a fi otrăviți cu diferite prostii, nu vați pus niciodată întrebarea cît de naivi suntem noi părinții, credem în orice aberații, e destul să ne spună medicul că vaccinul cutare e „îngerul păzitor” al copilului nostru și noi înghițim momeala, iar când apar urmările acestora înghițim o altă minciună că n-ar fi din cauza vaccinilor... Cât de creduli suntem noi uitând că și cei vaccinați se-mbolnăvesc, uitând că noi suntem cei ce distrugem imunitatea copiilor noștri... Fiți tari, încrezuți când spuneți „NU VACCINĂRII”! Atunci apar o mulțime  de replicii, obraznice chiar, cu referire la decizia luată. Baftă și nu dați înapoi, ei sunt copiii noștri și au nevoie de sprijinul nostru!


Musafir

#34

2016-10-17 07:24

Aceasta treaba trebuie de rezolvat. Tat de facut cu amanuntul , cuvint cu cuvint. Si sa nu o lasam in voia , ca sa se rezolve de la sine.

Musafir

#35

2016-12-30 23:05

Vaccinurile sint o sursa de inbogatire a cuiva si distruge imunitatea naturala, am suferit mult dupa vaccin de ROR, Hiv si Poliomelita, recomand strict ignor la toate vaccinele!!!
Baciu Veronica

#36

2018-09-11 07:34

Nu înțeleg care este scopul guvernării? Să ne ducă pe toti la sapa de lemn? Dar mai ales pe copii noștri, cei care sunt viitorul țării? Reforma in învățământ de citiva ani in urma cu închiderea școlilor și camere de supraveghere a elevilor la bacalaureat au dat deja roade. Universitățile nu au acoperit nici locurile bugetare măcar. In urma acestei legi ce ne obliga vaccinarea tot asta urmăresc, analfabetismul? Sau vor sa ne alunge pe toti din țara? 

Lilia Goncearuc

#37 Faceti un repost. Copiii mei au dreptul la invatatura.

2018-09-18 18:54

Александр Ковальский

#38

2018-09-28 08:03

Мы написали такое заявление руководству школы.

Мы категорически отказываемся прививать детей по следующим причинам:

1.      Существует многочисленные свидетельства того, что в результате получения плановых вакцин у детей либо сразу, либо впоследствии возникали различные заболевания (аллергия, диабет, нарушения функций центральной нервной системы и т.д.). У нас есть знакомые и друзья, дети которых пострадали от плановых вакцин. Кроме этого, есть обширная научная литература на эту тему. Многие врачи нашей страны также являются противниками прививок, но по различным причинам умалчивают об этом.

2.       Требование по обязательной вакцинации противоречит международным правовым нормам и возвращает нас во времена тоталитарных режимов. Практика цивилизованных стран показывает, что власти с пониманием относятся к свободе выбора родителей не прививать детей, учитывая их религиозную и гражданскую позицию и право каждого ребёнка на образование, предоставляя им различные альтернативы. Разумеется, в некоторых странах власти пытаются изменить этот подход, на что население реагирует протестами —  Румыния, Италия, Польша и др.

3.      Корь вполне успешно лечится и не вызывает осложнений при грамотном лечении, особенно если организм ребёнка  получает хорошее питание и достаточно витаминов. Раньше в условиях недоедания и антисанитарии эта болезнь представляла угрозу. Поэтому опасность кори во многом «раздута» СМИ по указанию властей, которые таким образом хотят заставить «законным» образом ранее отказывавшихся от вакцинации родителей  прививать своих детей. Кроме того, у властей есть свои финансовые и другие интересы.

4.      Чтобы не поощрять коррупцию, мы категорически отказываемся покупать справки о том, что наши дети были провакцинированы или имеют различные противопоказания. 5.      Относительно того, что наши дети представляют угрозу для остальных детей, простая логика говорит о том, что привитым детям нечего боятся, так как они защищены прививками. Хотя в  действительности очень часто заболевают именно привитые дети. 6.      Мы не относимся к социально неблагополучным семьям и в случае необходимости получаем качественную медицинскую консультацию, а также постоянно ведём наблюдение за физическим самочувствием наших детей, поэтому своевременно изолируем их от  коллектива при возникновении каких-либо подозрений на инфекционные заболевания (простуда, грипп и т.д.).


Musafir

#39 Re:

2018-10-04 14:36

#4: -  

Esti vaccinat?


Musafir

#40 Copilul meu de 3 ani

2018-12-05 18:56

Baiatul meu in urma unui vaccin a ramas traumat pe viata ...Mau obligat sai pun vaccinu ca sal pot da la gradinita duoa o luna de la vaccin baiatul meu so schimbat complet nu vorbeste cu nimeni nu zice nimic este greu ca mama sati vezi copilul cum se chinuie sa supravetuiasca ....Acum daca am pus VACINUL si copiluk meu i bolnav grav la GRADINITA NUL MAI PRIMESTE NIMENI 

Dr. Lua

#41

2018-12-12 18:08

Da nasoala treaba cu vaccinul. Este nasol cand suntem in stare sa eradicam boli prin ele, cum ar fi polio, rujeola, etc. Sunt nasoale rau aceste "otravuri" ce ni se baga in copii. Adica, daca moare de la o boala a copilariei, nu e pierdere, ca mai bine moare "sanatos" decat indopat cu medicamente din strainatate. Jos cu vaccinarea, ca doar si cei care fac sicrie in miniatura trebuie sa isi castige painea!

Problema e ca daca nu sunt vaccinati, virusul are gazde unde poate sa creasca si sa evolueze si sa atace la randul lui oameni ca sunt imunizati acolo este problema, dar nu-i nimic, bine ca stiti voi mai multa medicina de pe bloguri si surse fictive, nu ca noi care am studiat 12 ani medicina. 

Oricum nu o sa ajunga la varsta necesara sa faca scoala daca nu e vaccinat. Ceva tot il omoara pana prinde prima diploma. Dar nu luati cuvantul meu. Persoane ca Olivia Ster sigur sunt surse mai bune decat un doctor ce si-a dedicat viata sa inteleaga corpul uman pentru prosti ca voi.