Legea pentru alăptatul în public

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Legea pentru alăptatul în public

Alexandra

#326 Re:

2017-08-04 10:43

#5: sorina -  

 Draga mamica(asta daca ești mama) nu-ți înțeleg oful chiar nu ți-l înțeleg, daca nu e frumos nu te uita, ignora-ne daca nu îți place, eu nu sunt obligata sa îmi acopăr copilul pt că oamenilor ca tine nu le place să vadă mame alaptandu-si copii, uite-te in alta parte, nici mie nu-mi plac multe dar asta e....trec peste.....nu te pune cu o mama ce își alăptează copilul că nu iese bine. În rest îți doresc numa bine.

icxsul

#327 aiurea

2017-08-05 13:36

da da, ca daca involuntar le vede cineva tzatzele si se uita pt o secunda, sa fie catalogati, catalogate acele persoane drepta perverse ? daca tu iti scoti tzatzele in public , eu de ce nu mi as scoate p..a ??

io gabi

#328 oricum vestimentatia de astazi, in mare parte e ca si cum ar fi tranparenta

2017-08-10 14:15

cel putin forma sanilor, chiar si sfarcurile se vad. Orice imbracaminte mulata... e beton, mai fain decat daca ar fi in pielea goala, caci sutienul ridica sanul... decolteul il scoate la iveala, cum puii mei putem vedea un uger cand ala mic suge la el? Doar daca ugerul e de doua ori cat copilul, aa si atunci poata sa stea si cu limba scoasa, ca oricui nu ii face pofta... decat de laptic.

Dezbracatul asta pe strada, e naspa, putini inteleg impactul psihologic, imaginea "sapa" in inconstientul nostru. Nu are rost sa intru in detalii aici, caci majoritatea nu vor intelege.  Hai sa discutam chestii simple, cum ar fi sa vedeti pe strada umbland peste tot oameni cu delicii culinare? La un moment dat nu veti mai saliva, nu? Cam asa se intampla si aici. Gramada de barbati ipotenti sau dependeti de masturbare si in curand mai multi homosexuali, pedofili, zoofili si etc. Pentru ca frumosul feminin dispare atat ca apetit cat si datorita pervertirii lor, din ce in ce mai materialiste, egoiste si deja din ce in ce mai multi barbati aud ca spun ca femeile sunt curve (chiar daca au sotii, au mame, fiice)

Radu

#329 Re:

2017-11-20 17:36

#1: -  

nu trebuie, legea nu interzice alaptatul in public iar obligarea unei mame sa se ascunda e un abuz. Atata doar ca pedeapsa nu e instat dpdv legal. 

 

Dar da, alaptatul trebuie protejat.