Morometii la subiectul 3 la bac
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Pe langa voi,sunt mult mai educata si inteligenta si nu comentez raspunsurilor voastre jignitoare,de pitecantropi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nici eu nu o sa zic ca esti o idioata penibila ce are nevoie ca la bac la limba romana sa ii explice cineva ce inseamna postbelic. Nu o sa zic nici ca sora-ta este o derutata tampita ce s-a gandit ca singurul roman postbelic din programa scolara este un roman interbelic
Tu in loc de sunt un unicorn trebuia sa ti pui numele sunt un dobitoc :))
Daca 1955 e perioada interbelica inseamna ca ori nu stiti cand au avut loc razboaiele,ori nu stiti ce inseamna interbelic.Am dat bacul anul asta,ce anul asta,saptamana asta,si nu imi vine sa cred ca voi cereti ssa se puncteze o prostie pe care ati facut-o si pe care,in loc sa v-o asumati,incercati sa o faceti sa sune a scuza.
Re:
Lasa ca stim ca mori de ciuda si de invidie ca au facut si altii bine inafara de tine si vrei sa cada toata lumea. Sa-ti fie rusine.
Ok, asta e cea mai mare aberţie posibilă!
Treziţi-vă şi asumaţi-vă greşselile!
Viitorul ţării.. jalnic!
Re: Re: Re: Re: Re: INTERBELIC
Mie imi placea testament ... E poezie interbelica .. Puteam s o confund cu romanul pnm . Ia sa fac petitie
Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: NU CEREM PUNCTAJ MAXIM CEREM DREPTATE
#1637: Andreea - Re: Re: NU CEREM PUNCTAJ MAXIM CEREM DREPTATE
E vina mea ca nu stiti sa faceti o deosebire intre roman interbelic si postbelic?! Aveati de ales din PATRU ba,PATRU romane interbelice,l-ati ales fix pe "Morometii'',meritati fix ZERO puncte!
Re: Re: Re: Re: Interbelic
#1641: Andreea - Re: Re: Re: Interb
Da,pentru ca am scris ce trebuia si nu stau sa ma milogesc!
Re: Re:
Tara este asa din cauza celor ca voi,care nu pot face o diferenta intre romane,baga-mi-as pl in mortii mati!!
si acum 4 ani s-a facut confuzie la comedie parca cv de genu:)) mda ......imi bag pl in bacul vostru eu l-am luat
Nu-i adevarat! Romane sau nuvele psihologice sunt toate, dupa cum afirma, si criticul literar N. Manolescu, intrucat " toate se ocupa de oameni, nu de animala sau de plante! "
Eu ma refer la profilul UMAN, unde au cerut roman psihologic.Atat! Fara etapa de aparitie!
Iu 2006, a fost aceeasi situatie cand bietii elevi sup[ermotivati au mai luat cateva puncte pretioase, intrucat s-a hotarat corectarea , nu ca si continut, ci ca asezare in pagina, ca lizibilitate, ca ortografie si punctuatie, intrucat, finalmente, asta ar frebui sa cultive Scoala romaneasca, nu .....viitori critiuci literari, dare va fi vai de mama lor, daca nu stiu ce a aia o metafora, un anacolut, un lexem ca omniscient sau extradiegetic s.a.m.d.
Vezi art. Alinei Pippidi "Frauda bacalaureatului..." si ii vei da dreptate ca "BAC-ul, in RO, este<< curat mestesug de tampenie >> "!!!
PUNCT!
@interwaeule, stai bland ca sora ta, care are 40 de ani sau mama ta scolita, a citit.
Nu cititi voi, astia, agatati ca la terapie intensiva de un fir sau de un mobil ori laptop...
Dixit !
Scrie clar: începutul textului: "InCampia Dunării, cu câțiva ani înaintea celui de-al Doilea Război Mondial"
Nu contează ce categorii sunt si ca unu ii postbelic, acțiunea romanului contează, repet. O sa ma adresez mai departe !
Le urez succes tuturor, inclusiv celor care spun despre noi, cei care am scris Moromeții ca suntem cun suntem, dragilor, care ați scris romane "interbelice", cine rade la urma rade mai bine !
Re:
Morometii este singurul roman postbelic din programa scolara. Faptul ca ai scris ca este interbelic denota doar ca habar nu ai avut de asta sau prostie si tampenie
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: INTERBELIC
#836: Sadoveanu - Re: Re: Re: INTERBELIC
Nu e chestia de neinvata....e chestia de confuzie dar ce va pasa voua ca pt un cuvant va fu te viitorul .....