Morometii la subiectul 3 la bac

Aceasta petitie a fost creata pentru a se lua in considerare si romanul ''Morometii'' la subiectul 3 la bac , deoarece actiunea romanului este interbelica chiar daca romanul a aparut in perioadaa postbelica , multi dintre noi ne-am gandit ca este corect sa scriem Morometii doar din aceasta cauza... si nu e chestia ca nu am invatat cei care am scris romanul Morometii , ci probabil din cauza emotiilor si altor chestii care ne-au pus piedica.. Daca insultati in aceasta petitie , nu arata decat , ''buna crestere'' pe care voi o aveti . ! Sustinem Morometii pentru subiectul 3 la bac !!!!!

Prin semnare, autorizez pe Bogdan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.