Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Văd că numai 19.431 de oameni au semnat .
Unde sunt cele 300.000 de semnături din Anglia care trebuiau să fie chiar de a doua zi și de ce nu sunt interesați chiar ei cei care locuiesc acolo și au semnat mai mult cei din țară ?
Așa că diaspora , ciocul mic și „ mulțumiți-i ” lui Iohană Prostul care v-a luat voturile dar acum când e timpul să facă ceva pentru voi , îl doare drept în ...
PS Eu din primul minut am semnat ( fiind în țară ) și voi cei direct interesați s-a văzut cât de „ stresați ”sunteți , așa că nu meritați să fiți ajutați deloc .
2-sa nu uite ca Churchill ne-a vindut la rusi, si acuma au tupeul sa ne invete pe noi ce este bine si ce este rau? ce este democratia?
3-ca roman care lucrez de 21 ani in peste 30 de tari ,cu ei, (actualmente in Vietnam)nu am o buna impresie despre British people, ei inca se mai cred stapinii lumii, dar educational si profesional, sint doar buni doar de "helpers", in tarile din Estul Europei
Re:
Dacă lucrează în Anglia, te rog să-i spui ca să-i lămurească și pe ceilalți să semneze că doar e interesul lor ; nu e posibil ca nici măcar 100.000 să nu fie , atunci să nu mai strige că vai , România nu-i ajută cu nimic . Noi din țară am semnat primii iar cei de acolo nici nu se sinchisesc . Au știut să strângă rândurile când l-au votat pe Iohannis, dar pentru interesul propriu așteaptă de la alții ajutor .
Gata, să nu mai aud de cât de greu o duc cei din diaspora că nu mă mai interesează și să-și rezolve singuri problemele .
Re: mi se pare o nesimtire
Pana una alta, uitati-va in curtea voastra, auzi ce idee geniala ia venit lui Gadea. Mai aveti de mancat pana deveniti europeni. Mai bine ati semna o petite sa trimiteti la puscarie primarii condamnati, mai bine reparati gropile, mai bine schimbati guvernul si trimiteti toti coruptii care nu va reprezinta interesele la ogna. Ceretile alora pe care I-ati ales sa va protejeze. Cu ce drept si ca ce chestie petitia asta??? Ma uimeste prostia de care dati dovada
Re: Re:
Daca be simteam marginalizati in vreun fel, nu trebuia sa semneze nimeni pentru noi. Bateti campii grav. Auzi ,ne aparati voi interesele. Mai bine vi le-ati apart pe ale voastre pana una alta
S-au ridicat datorită nouă și a altora.
Re: Re: Re:
Idiotule, voi guițați că - vai - ce vă faceți dacă vă dă afară din Anglia și noi din țară , foarte firesc am zis să vă susținem , dar dacă ești așa de deștept rezolvă-ți singur problemele și luați-l și pe Iohană Prostul - cel mai cretin președinte din istoria României - că voi l-ați susținut „ patrioților ” , iar acum când aveți nevoie de el , vă întoarce spatele fiindcă are alte treburi personale, nu conducerea acestei țări .
PS Sunteți niște trădători care ați adus la cârma țării un străin de țară și de problemele acestui popor și niciodată nu veți fi iertați pentru acest lucru . Cât de curând veți vedea pe cine ați girat cu votul vostru , dar va fi prea târziu , cretinilor și „ europenii ” lui pește prăjit .
Re:
Da, dar vezi că „ 2743 ” și 2744 ” nu vor să ne băgăm în treburile lor că ei sunt „ aristocrați ” , noi de-aici din țară suntem „ proștii ” care au rămas acasă .
| This discussion has been closed. |