Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Sunt DELIA si am 11 ani si le doresc pace si liniste romanilor din marea BRITANIE .
Nu voi semna !
Fiecare hotaraste ceea ce doreste in tara lui !
Daca mie nu mi-ar conveni ca nici alti cetateni ai altei tari sa se amestece in treburile tarii noastre, de ce m-as amesteca eu in treburile altei tari in ceea ce priveste politica tarii respective ???
Drepturile romanilor exista, iar in cazul in care nu se vor respecta, de asemenea exista tribunalul national sau international, dupa caz, unde se va face dreptate, ca doar nu-i Romania ! :)
De data asta nu voi sustine antena 3 in demersul ei, mi se pare o mare tampenie aceasta petitie si nu o voi semna !
With love
Verișorul meu lucrează în Anglia în agricultură, mă întreb ce o să facă englezii cu independența asta că din ce am auzit de la verișorul meu nici un englez nu a depus vreodată un CV pt o muncă murdară, inclusiv unchiul meu care a lucrat în trecut în Anglia ca sudor mi-a zis că nu sunt tineri englezi care să știe vreo meserie s-au cel puțin să se prezinte la locul de muncă pentru a învăța o meserie,..... și cică ei nu mai vor est europeni leneși care le mănâncă ajutorarea socială, numai minciuni propagandiste de la UKIP peste tot pe net și în mass-media britanică, realitatea crudă este că ei au nevoie de noi ca să trăiască. Una este că țiganii sunt bandiții care strică imaginea Angliei și a Romaniei dar nu trebuie să ignorăm pe cei care prosperă Europa.
Re: With love
Presupunand prin absurd ca-i vor alunga pe straini din Anglia, pe cei care muncesc, atunci e fix problema lor ce vor face dupa ce nu-i mai vor avea pe cei ce le munceau in muncile pe care englezii nu le voiau, asa de simplu ! :)
Nu m-am asteptat din partea Albionului la o asemenea miscare gresita economica, politica, culturala, care ii va afecta intai chiar pe ei si apoi Europa Unita. Sper ca vor reveni asupra acestei hotarari induse de partidele de extrema dreapta, de dusmanii lor interni care sub masca asa-zisei datorii au manipulat cetatenii mai putin informati, inducandu-le o stare de neliniste datorita emigratiei masive, in spatiul european exista LIBERTATE DE MISCARE. Fiul meu lucreaza in Regatul Unit din 2008, este inginer constructor specializat in centrale nucleare, pentru el se pune problema de a se reintoarce in tara, unde noi ne confruntam cu o lipsa acuta de locuri de munca. Cum credeti ca generatia lor, care reprezinta viitorul, se vor descurca de acum inainte, puneti aceasta intrebare Domnului Prim-Ministru David Cameron si guvernului Marii Britanii. Cristian.
| This discussion has been closed. |