Stop Acidentelor Rutiere din Berna si Provis Residence !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Stop Acidentelor Rutiere din Berna si Provis Residence !

Musafir

2016-06-16 21:50

Pentru ca sper sa schimb ceva in aceasta localitate, tara...poate reusesc sa salvez macar simbolic viata altui copil.

Musafir

2016-06-16 22:16

Pentru că nu mai este dreptate in această țară

Musafir

#3 #3

2016-06-16 22:19

Pt ca vrem sa ne stim copiii in siguranta! 

Musafir

2016-06-17 03:28

Ajutați sa nu se mai intampla accidente.Multumesc!

Musafir

2016-06-17 04:30

De curând am devenit mamă și nu cred că există o durere mai mare decât pierderea unui copil. Drumurile din România sunt un adevărat pericol, dar dacă putem sa îmbunătățim ceva de ce să nu o facem? Merită să semnăm cu toții această petiție!

Musafir

2016-06-17 05:16

Am semnat, din respect, pentru oamenii cu suflet bun.Am semnat si o voi face , de cate ori va fii nevoie, pentru ca neputinta oamenilor,de rand sa prinda putere.respect pentru toti cei ce se implicasi sincere condoleante, familiei îndurerate.
7

2016-06-17 05:38

In tara asta totul este posibil dar aceste cazuri trebuiesc tratate ca atare! Indiferenta ne omoara pe fiecare in parte iar statul nu face nimin in legatura cu asta! Mi-e rusine de tara mea ! 

Musafir

2016-06-17 05:41

Pentru ca sa circulam in siguranta si pe DN4 Bucuresti Oltenita

Musafir

2016-06-17 06:06

Mor atatia copii pt ce ca nus in stare ei sa facă nimik daca erau copii lor ce făceau?

Musafir

2016-06-17 06:08

Deoarece si eu am copii,si ei trec o trecere de pietoni nesemnalizata si tot la fel la "noroc"

Musafir

2016-06-17 06:53

Locuiesc în acest cartier de 5 ani și sunt indignata de nepăsarea conducerii primăriei Glina deoarece nu a luat.nici o hotărâre privind cererile noastre !!!

Musafir

2016-06-17 09:12

Pentru a trai in siguranta si in normalitate!

Musafir

#13 In speranta ca se va intimpla ceva

2016-06-17 10:16

Cu speranta ca se va lua masuri suplimentare de siguranta am semnat aici 

Musafir

2016-06-17 11:24

Pentru siguranta copiilor.

Musafir

2016-06-17 14:03

Stau in cartierul berna teodor de 6 ani , am 2 copii care au fost tentati sa traverseze strada la magazin ! Acum dupa tragedia lui Andi care ia fost prieten de joaca , au ramas traumatizati!!
Se circula ff tare pe dn4, intrarile si iesirile in cartier nu sunt amenajate ! Drumurile din cartier REZIDENTIAL sunt inpracticabile! Ilumimatul , semne de circulatie nu exista! 

Platim impozite la primaria comunei Glina si autoritatile de acolo sunt indiferente !! Sunt ff atenti pt cheltuirea banilor in cazurile sociale ...oameni care stau acasa, care au cate 5 copii si care se intretin din bani nostri ! Oameni care nu platesc nici un impozit la primarie ...dar au drept de vot!

Neamtu Gigi

2016-06-18 12:39

Motto : " Un politist din cartierul Provis Residence ingrijorat pentru siguranta tuturor locuitorilor din aceasta zona , dar mai mult ingrijorat ca tata pentru fiul lui,si el navetist! "

Salut solidaritatea tuturor celor care pun siguranta familiei pe primul plan si care-n aceste momente grele au fost si sunt alaturi de familia Lascu . Nu pot sa va spun ca in continuare sunt traumatizat de ceea ce s-a intamplat , in sufletul meu , creandu-se un vid ca urmare a disparitiei precoce a unui tanar care nu a dorit altceva decat , de ziua lui , ziua copilului , sa ajunga acasa in siguranta langa parintii lui . Spun acest lucru intrucat acest tanar a crescut alaturi de fiul meu timp de 8 ani , eu fiind de multe ori si mama si tata pentru ei ,uneori, cand unii sau alti dintre parinti erau plecati la serviciu .
Nu stiu daca in acest moment pot arunca toata vina asupra agentului de politie rutiera sosit la fata locului, pentru graba de care a dat dovada in a-si spune punctul de vedere cu privire la dinamica accidentului , sper sa fi fost doar un impuls de moment , marcat fiind de gravitatea faptei si atmosfera creata la locul accidentului pe DN4 in acele putine clipe in care nu asta conta , pareri , martori oculari sau principii , ci doar faptul ca in cateva minute viata unui tanar s-a scurs .
Fac apel la toti colegii mei din cadrul POLITIEI ILFOV, in deosebi POLITIA RUTIERA ,ca pana la trezirea din somnul cel vesnic al autoritatilor ( CNADNR , Primaria Glina , Prefectul Ilfov si Consiliul Judetean Ilfov ), sa-si indrepte atentia asupra tuturor copiilor navetisti,care din dorinta de a ajunge mai repede acasa nu fac deosebirea dintre viata si moarte... ca asupra propriilor copii .
Spun acest lucru , deoarece eu am invatat in cei 25 de ani de cariera profesionala in Politia Romana , ca politistul Roman este sufletist , bun , saritor , un prieten de nadejde , insa trebuie sa puna mai mult accent pe ceea ce inseamna familie si protectia ei .
In speranta ca lucrurile se vor aseza pe fagasul normal , este adevarat un mare sacrificiu moartea unui semen de-al nostru , pot spune a " propriului copil " , astept sa fiti solidari cu mine .

Anonymous

#17 Re:

2016-06-18 14:08

#16: Neamtu Gigi -  

Va multumesc din suflet pentru sustinere stimate domn.Le multumesc si sutelor de semnatari al acestui demers. Inainte de orice functie , suntem oameni. Iar romanii au dovedit ca in momente dificile stiu sa se mobilizeze. Aveti dreptate , politistii au si ei familii si inclusiv copiilor dumnealor li se pot intampla astfel de evenimente . Prin aceasta petitie ,(nu am nimic personal cu agentul de circulatie) doresc sa scot in evidenta faptul ca nu suntem chiar asa aruncati pe un camp la voia intamplarii. Avem aceleasi drepturi si obligatii , ca si cei care locuiesc in oras. Si eu sunt tata , si copilul meu vine zilnic cu microbuzul .Ce sa va mai spun ?..stiti ca doua zile a lipsit de la scoala de teama ca i s-ar putea intampla ceva ! Este frustrant si revoltator ca nici cei cu microbuzele nu atrag atentia copiilor , sa astepte pana pleaca acesta din statie . Un copil poate sa fie stresat de o nota proasta sau de o problema in familie si sa nu fie pe deplin atent la traversat. Iar distanta intre doua treceri de pietoni , cu cartiere construite intre ele, sub nici o forma nu poate fi de 10-12 km.  La fiecare cartier , in mod normal trebuie sa existe o trecere de pietoni , banda continua fractionata pentru virajul la stanga si indicator cu depasirea interzisa sau limitare de viteza . Vi se pare ca cerem prea mult ?..minima investitie si sporirea sigurantei publice pe drumurile nationale.Stiti foarte bine ca sunt foarte multe accidente cu victime , datorita virajului la stanga , de catre cei care doresc sa se intoarca acasa. Din pacate acest lucru este valabil nu numai aici , ci si in alte zone din cartierele rezidentiale din afara Bucurestiului.  Ca sa nu mai vorbim de cozile interminabile pe care le luam in fiecare dimineata , din cauza Directiei Nationale de Drumuri si Poduri Bucuresti, care are un panou pus de ani de zile , in care ne "ameninta" cu un pod de trecere peste centura de 7 ani , si nimic !Promisiuni , promisiuni , si nervi intinsi la maxim de catre noi soferii. Deci sunt multe alte probleme de rezolvat , dar moartea lui Andy a fost "picatura ". Se vand case pe banda rulanta , se incaseaza taxe , dar infrastructura bate pasul pe loc. In curand o sa plecam cu 2 ore de acasa pt a ajunge in Bucuresti . Dar asta este un alt subiect ce trebuie pus pe tapet. Sper sa tinem aproape si sa protestam impreuna .

Referitor la afirmatia politistului , este foarte posibil sa fi dorit sa dezamorseze un eventual conflict intre martorii prezenti si conducatorul auto. De fapt, din rezultatul testului alcoolemiei a reiesit ca soferul nu bause nimic.

Suntem increzatori ca in cel mai scurt timp , vom fi auziti si se vor lua masuri de implementare care sa nu perturbe nici siguranta rutiera dar nici pe cea pietonala. Sper ca domnul Petre Toba sa dispuna verificari pentru a se lua urgent masuri de prevenire . Sa stiti ca inca nu ne-am pierdut increderea in politia romana , dar lipsa unei mai bune comunicari intre institutii , duce la asemenea refulari ! Sa speram ca nu vom fi nevoiti sa iesim cu pensula si vopsea lavabila , sa ne trasam singuri trecerile pietonale catre locuinte. Asta ar demonstra penibilul penibilului cu toate implicatiile ce decurg dintr-un asemenea gest.

Cu stima , Emil

RODICA, din Berna

2016-06-18 17:01

Eu cred ca ar trebui sa ne stranger si sa mergem la primarie impreuna cu cateva televisions, pentru a urgenta finalizarea drumurilor, iluminatul si in primul rand trecere de pietoni si indicatore!  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI !

Viorela Lapadat

#19 Pentru dreptate

2016-06-19 20:30

Semnez aceasta petitie pentru ca in acest cartier locuieste si nepoata mea de aproape aceeasi varsta cu Andy. Este profund afectata de acest eveniment, iar tinerii nostri in niciun caz nu ar fi trebuit sa aiba astfel de griji in 2016!! Sper sa plateasca cei responsabili.

Musafir

2016-06-20 11:35

Am semnat aceasta petiție pt ca si eu locuiesc in același cartier si merg aproape zilnic la magazinul in dreptul căruia sa întâmplat tragedia si mai mult decât atât si eu am un copil

Musafir

2016-06-22 23:49

Pentru ca m-am satrat de oameni ucisi de masini, doar pentru ca nu au pe unde traversa. Sunt sofer si incetinesc la trecere, sau daca vad pe cineva ca a intrat pe carosabil sa traverseze, dar multi sunt,,smecher" care nu le pasa.
Vreau Stop Crimelor din cauza neatentiei, din cauza lipsei de minim necesar rutier.

Musafir

#22 Andra locuitor în Berna

2016-06-29 15:43

Am semnat din respect pentru familia indoliata, pentru ca locuiesc în Berna de 6 ani și nu am putut sa obținem nimic de la Primăria Glina, pentru ca degeaba avem dorințe ca nu sunt luate in considerare, în schimb suntem somați la fiecare suma pe care o datoram către cei cărora oricum nu le pasa de noi!!! Eu refuz ca din acest an sa mai achit impozite și taxe către Primăria Glina pana când cineva de acolo nu se deplasează în Cartierele de aici și nu încep sa facă ceva!!! Sincere Condoleanțe Familiei Lascu!!!

Musafir

2016-07-07 19:05

ce i s-a intamplat lui Andy nu are voie sa se mai intample. niciodata. nimanui.

Musafir

2016-07-10 15:37

Locuiesc în cartierul Pro-vis Residence și am 2 copii. Trăiesc cu teama în fiecare zi. În seara accidentului pe 1 iunie ne întorceam din parc și am văzut accidentul lui Andi. De atunci suntem traumatizați . Sincere condoleante familiei. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut copilul aruncat pe sosea. Sunt furioasa ! De ce sa moara cineva ca sa se faca o trecere de pietoni?Eu și soțul suntem neputincioși  când ne gândim ca și noi sau copiii noștri puteam sa avem aceeași soarta. Va rog sa faceți ceva. Salvati-ne viețile. Mulțumim!

Add

#25 1

2016-08-15 22:00

Subscriu demersului